jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #630 Dátum: 10 okt 23, 12:25:59 » |
|
Köszi Kecsu Az Itachidat szerintem abban a progiban folytasd,amihez értesz de szerintem már így is Monalisa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #631 Dátum: 10 okt 23, 13:12:14 » |
|
Elkészültem az első színezésemmel. Szerintem jó lett, de ha találtok hibát akkor szóljatok Íme: http://kepkezelo.com/images/1zp88yjhxc60c2e8i93n.jpgVárom a kommenteket
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #632 Dátum: 10 okt 23, 13:22:09 » |
|
Ez tényleg jó, legalábbis nekem "abszolút bejön". Egyedül kicsit az arcát furának találom, valamint szerintem rövidek kicsit a lábai. :D Első színezésnek a maga kis egyszerűségében szerintem nagyon is jó. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #633 Dátum: 10 okt 23, 13:30:43 » |
|
Szerintem rohadt nagy lett!xD Karikatúrának abszolút elmegy. Nekem pont a feje alakja miatt jön be. Egyébként emberkék. Nem gondoljátok, hogy túldicséritek az ifjú művésztanoncokat? Hát hadd kapjanak már egy kis negatív kritikát is. Biztos örülnének nekik ők is, legalább tudnának fejlődni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #634 Dátum: 10 okt 23, 13:31:13 » |
|
Köszi A lábát szerintem azért látod rövidnek, mert térdel Az arca meg szerintem olyan chibis hatású
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #635 Dátum: 10 okt 23, 13:59:07 » |
|
Természetesen tudom, hogy térdel, azt belevetve láttam kicsit rövidnek. :) Az arcára akkor máshogy fogalmazva azt mondom, hogy nekem sose jött be ez a stílus, ezért érzékelem...hát nem hibának, csak olyan furcsának. :D Dant-C: mivel én nem vagyok nagy grafikus, meg "miegyébmester", csak azt tudom a képekről elmondani, amit látok meg ami megüti a szemem. Mélyreható kritikákkal nem tudok szolgálni. :D Persze nem biztos, hogy kifejezetten rám céloztál a hsz-eddel, de én reagáltam rá. xd Kezdek kicsit értelmetlenné válni, úgyhogy ezt a hozzászólást berekesztem. :))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 14:03:37 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #636 Dátum: 10 okt 23, 14:13:49 » |
|
Dan-c: nos én nem szeretek kritikázni...nem akarok senkit se megbántani.. 1. azért mert én nekem se mindig jó a kép...tehát nem sikerül nekem se jól 2. majd javul 3. igen kell kritika de nem kemény...pl. kicsit gömbölyű lett a feje de tök jó alakul stb. és kallen amm imádom *______________________________*
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #637 Dátum: 10 okt 23, 14:40:16 » |
|
Inkább írjanak a rajzaimra keményebb; építő kritikát, minthogy "hűű ez nagyon jó lett" jellegű hozzászólásokat kapjak... Azokból lehet tanulni, hogy majd a következő rajzomkor még jobbat nyújthassak, ne tévesszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #638 Dátum: 10 okt 23, 14:57:18 » |
|
igen de nem is kell olyan keménynek lenni szerintem pl. abból is értesz hogy kicsit kerek a feje... nem kell részletezni hogy a fejének nagyon rossz lett az alakja és a szinezés is ocsmány...ha nem csak megmondani hogy a szinezés kicsit hiányos máskor jobban figyelj csináltam egy gyors kis képet PS-sel... nos az avatarom az ami igazából az eredeti kép..az az na az eredeti kép nagyobb remélem tetszik ha akarjátok küldök linket róla de szerintem így is lehet láttni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 15:11:55 írta destri11111 »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #639 Dátum: 10 okt 23, 16:27:08 » |
|
Gyorsan (1.5 óra ) összedobtam egy Árnyékhasználó bábot. Sasori feltámad, újíthat a kollekción véleményeket kérek ^^ /Aláírásban a kép/ Off: lejárt a photoshoppom próbaideje, szal innen Gimp-el készítem a képeim Szerk: bocs elrontottam az URlt ezért nem adta ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 16:30:59 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #640 Dátum: 10 okt 23, 16:29:07 » |
|
Jó az ötlet, ha emlékszel rá, elmondhatod, honnan jött. :D Nem látok benne hibát, hacsak, hogy a nyakánál nem érzékelem a "3D hatást", kicsit olyan, mintha a nyaka egy síkban lenne a ruhájával, gondolom érted, mire gondolok. Ez lehet "hiba", vagy csak én nézek el valamit. :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 16:33:17 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #641 Dátum: 10 okt 23, 16:29:52 » |
|
Az aláírásodban nincs semmilyen kép, de az "fan új-báb" alapszisztéma szimpatikus.Valamikor én is tervezgettem pár bábot, bár nem pont Sasorinak, csak úgy általában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #642 Dátum: 10 okt 23, 16:33:57 » |
|
bocs, az URL-t elrontottam, mikor írtam, de már jó tom h az árnyékolás elég rossz a nyakánál de azt hittem lehet jobban homályosítani. (nem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #643 Dátum: 10 okt 23, 16:35:47 » |
|
Nem pont neked ecseteltem Püben korábban a legális szoftverhasználat előnyeit? a gimp szinte ugyanazt tudja mint a PS csak ingyenes... kicsit nehezebb kezelni, de ha átszokok az új hotkeyekre, jobb lesz off end, mert csakra megrág Szerk.: eddigi bábok; http://kepkezelo.com/images/lnq8f3k7van0folqgq5.jpghttp://kepkezelo.com/images/7t9f31pq85xn9c61g861.jpg<< ennek rossz a haja, akk még nem ismertem a transparency lockot gondolom mindkettő felismerhető ezek még PS-esek voltak am..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 16:41:47 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #644 Dátum: 10 okt 23, 17:08:44 » |
|
Kezdem a Tsuchikage bábbal: a füle nekem - bocsánat a kifejezésért - igen csak hülyén néz ki. :D A masni a hajában kifejezetten szexi. :D És a mi kis Uchihánk: nekem teljesen olyan a hatása, mintha az animéből lenne bevágva (nem mondtam, hogy így van :D). Meg kicsit lehetne szerintem szélesebb válla. Részletkérdés. Ami még "feltűnt", hogy a szeme lehetne kicsit "bábosabb", kb mint a Shikaku-bábodnál. Éééés amit mindig elpofázok elmondok: én olyan vagyok mint Friderikusz: nem értek hozzá, de mondom rá a kritikákat. :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 17:10:25 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
|