Krieg, az idézeted igaz de fogjuk rá, hogy reflex fény. (ez olyan fény ami vissza verődik valamiről ezzel az árnyékot megtöri, egyszerű pl.: van egy zöld borítójú füzeted és ha a nap megvilágítja, a borító vissza veri a fényt és ha közel tartod a fejedhez, zöld lesz a fejed)
Látod hogy szomorú szegényke. Legközelebb boldogabb képeket csinálj mert azzal is növelheted a képed jobb összhatását. kacsint
Túl sok a tincse, ha Yondi akkor legyen a haja olyan mint Yondinak.
Nem arányos a fej. Ezzel annyi a bibi, hogy nekem most oda kéne adnom egy manga rajzolást segítő könyvem, meg sok sok idő hogy mitől lesz arányos egy fej. (Majd PÜ-ben megpróbálok segíteni)
A progi kipróbálásra, megismeréséhez viszont jó a kép.
Nem azt mondom, hogy most holnapra vagy a jövőbe Kishi legyél de figyelj arra hogy mi hogy nézni ki. Remélem nem haragszol meg ^^
----
Meg is mutatom egy rajzom, még anno a NK 3. születés napján volt egy rajz verseny és oda rajzoltam ezt az Itachi-t.
http://kepfeltoltes.hu/view/101024/beolvas_s0009_www.kepfeltoltes.hu_.pngMint lehet látni van rajta hiba rendesen, de látod hogy Itachi. Úristen most nézem hogy fény foltot ha rakok a szemébe 3x jobban él a kép.
U.I.: Azóta is várom hogy visszaküldjék a képet -. -
---
Szerk.: jatek09, Itachi-t megcsináltam, de még 2 féleképpen meg akarom csinálni és majd utána bedobni a közösbe