Dancsa
|
|
« Válasz #60 Dátum: 09 dec 11, 17:01:29 » |
|
én...nem írtam oda h Budapest...gond lessz belőle? rem nem Elvileg csak annyiból gond, hogy a válogatógépek nem tudják automatikusan megtalálni, hogy hova való, úgyhogy kézi feldolgozásra lesz itélve, szóval több ideig tart a kézbesítése. De elméletileg ebből nem nagyon lehet gondXD ELVILEG!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aloonthar
Újonc
Nem elérhető
Tag
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 dec 11, 17:41:54 » |
|
hát két hét alatt azért csak kitalálják hogy hova lett címezve xD remélem nem lessz belőle probléma...deh ez már majd csak januárban derül ki. vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PriemRyeest
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 09 dec 14, 19:08:09 » |
|
Kíváncsi vagyok hány rajz lesz összesen. Azt hiszem én is összedobok valamit gyorsan, remélem lesz rá időm. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 dec 14, 22:35:11 » |
|
ÉN Elrontottam miközben húztam ki a körvonalakat az a ****** ( igen drága tűfilcem ) kifolyt igaz csak egy pötty lett deh az embert akkor is zavarja az az egy kis pötty sokan mondták h ki lehet javítani deh majd gondolkodok mi is legyen azzal a "kis" fekete pöttyel szenvedek gyerekek szenvedek, nem kicsit az egész hetem dogákkal telik, + még fejezzem be 19-ig , Stressz van nem kicsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Michiyooo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 dec 15, 11:03:45 » |
|
Hello! Egy kérdésem lenne: a rajzot ellehet küldeni A/3-as rajzoknak szánt hengerben?? Csak azért kérdeztem, mert félek, nehogy azt higyjétek, hogy A/3-asat rajzoltam, és kibontás nélkül is vissza a feladónak" szitu legyen Természetesen A/4 a rajzom Csak sehol nem találok itt a városban kisebb hengert, a buborékos borítékokban meg nem bízok. -- Michiyooo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #65 Dátum: 09 dec 15, 11:39:30 » |
|
Természetesen, el lehet küldeni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Michiyooo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 09 dec 15, 12:27:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naoshika
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 dec 15, 15:27:27 » |
|
Hellóka! csak egy kérdés: csibibe lehet rajzolni?? vagy sok csibit egy képre??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nandes
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 dec 15, 21:16:07 » |
|
Sziasztok A felhasználó nevet is rá kell írni, vagy az nemlényeges? Mert már kész vagyok vele és ez az utolsó dolog hiányzik (ha hiányzik..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #69 Dátum: 09 dec 16, 11:20:48 » |
|
Igazából mindegy ha ráírod ráírod hanem akkor nemxD a szabályzatban csak a rendes nevet kértük, hogy írjátok rá.^^
Rajzolhatsz chibit. Azt rajzolsz, amit szeretnél csak a szabályzatnak megfeleljen.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samiel
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #70 Dátum: 09 dec 20, 15:03:01 » |
|
Sziasztok! Nekem is nagy problémám az akvarell papír. Nem sablon méret de a kép már készen van és megszakadna a szívem ha méretre kellene vagdalnom. A másik nagy kérdésem az lenne, hogy a képről fénymásolatot nem lehet beküldnei? Mármint mindenképpen csak az eredeti felel meg erre a célra? Nagyon féltem a képet és a kartonos biztosítás mellett sem vennék mérget arra, hogy épségben látom viszont. Vagy túl nagy a dillemma amin aggódom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #71 Dátum: 09 dec 20, 15:54:21 » |
|
Ki szeretnénk tenni legjobb rajzokat és a rendezvény napján, nem lesz időnk az akkor hozott rajzokkal bajlódni, így mindenképp jobb lenne, ha az eredetit küldenéd/vagy vinnéd be.(ha nem vagy vidéki) Szerintem ha erős kartonlap közé teszed akkor nem lesz semmi baja. Jobb lenne, ha megfelelő méretűt küldenétek be, de hogy végnád le a szélét? Ha ott már nincs rajz, akkor tényleg jobb lenne, ha levágnád, de már tettem ilyen ajánlatot másnak is, küldd be a rajzod, ha semmiképp nem tudod levágni és a zsűri elbírálja. (ha nagyon jó és nyertes mű, akkor a papír méret úgyis lényegtelen lesz:)(de ezt lentebb is írtam már valakinek) maximum szkennelésnél lesz vele sok probléma vagy egyáltalán nem lesz beszkennelve)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samiel
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #72 Dátum: 09 dec 22, 11:47:33 » |
|
Még pár kérdés. A képeket azokkal a merevítőkel fogjátok visszaküldeni amikkel érkeztek? Illetve ha nincs válaszboríték (csakmert feltüntetve nem volt, de pár helyen igénylik) akkor az nem jelent-e gondot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #73 Dátum: 09 dec 22, 23:58:21 » |
|
Azokat a képeket, amiket nem rakunk ki, a rendezvény napján megkapják a nevezők.^^ A kiállított képeket, pedig idővel megkapjátok. (attól függ meddig lesz kint a Meidóban:))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aloonthar
Újonc
Nem elérhető
Tag
|
|
« Válasz #74 Dátum: 09 dec 23, 09:15:41 » |
|
És az már biztossá vált, hogy az oldalra is ki lesznek rakva a beküldött rajzok? Csakmert én nemtok elmenni deh szívesen megnézném a többiek rajzait
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|