Dancsa
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 09 dec 10, 17:32:01 » |
|
Helyesen a címzés tudtommal (a posta honlapján le van írvaXD): Laurus Team Kft Budapest Pf. 75 1605
Ilyen sorrendbenXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
noamyyy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 09 dec 10, 18:00:21 » |
|
Jaj én kész vagyok a rajzommal, le is adtam,de nekem úgy tünt a meido-sok nem nagyon tudták hogy miért megyek oda és miért aok nekik rajzot.....nem tom:S Végül is leadtam....csak fura volt....lehet utána rájöttek vagy én nem is tudom!
|
|
|
Naplózva
|
Alapszabály:Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal! Sokan mondták már,hogy szép vagyok, de nem elegen! Te is fiam Bluetooth! 
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 09 dec 10, 18:01:40 » |
|
Lehet h Licorne még nem szólt az ott dolgozóknak ^^" De nem fog elkallódni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 09 dec 10, 19:27:37 » |
|
Beszéltünk a vezetővel. Nem lesz semmi gond a rajzoddal. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noamyyy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 09 dec 10, 19:42:10 » |
|
Jaj ugyan :Dnem azért mondtam csak gondoltam szólok!^^'
|
|
|
Naplózva
|
Alapszabály:Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal! Sokan mondták már,hogy szép vagyok, de nem elegen! Te is fiam Bluetooth! 
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 09 dec 10, 19:47:03 » |
|
DEh jóó már mindenki kész van én még csak majd holnap kezdek el festeni  +én 20-án utazok el és addigra kész kell lennem  szorítsatok  ( tudom fura h egy ellenfélnek szorítsatok deh nem kell aggódni nem én leszek sztem a tuti befutó  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 09 dec 10, 19:55:44 » |
|
Hát én nem vagyok az ellenfeled,  de szorítok mert kíváncsi vagyok a rajzodra.^^ Kegyetlenül fogok zsűrizni KUKUKU 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noamyyy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 09 dec 10, 20:19:20 » |
|
Én ellenfélnek számítok szerintem, miután leadtam rajzom! :PDe én szorítok neked!Nagyon, de már alig várom az eredményhirdetést és kiváncsi vagyok a rajzokra(ellenfelekre)^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 09 dec 10, 20:45:41 » |
|
WÁÁÁ köszi am drukkolást de ÉN is NAGYON szurkolok mindenkinek mert már én is kíváncsi vagyok nagyon h ki hogyan milyen technikával és KIKET rajzolt és a kegyetlen zsűrizéstől félek  am mi a kegyetlen? Ha nem jóó apró cafatokra szaggatod azt mondva : - Mit képezel ez magáról ilyen ... al benevezni SZÁNALMAS !!!! nah jóóh nem csak viccelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 09 dec 10, 20:51:42 » |
|
Kegyetlen zsűrizés: mindenbe belekötök a rajzon és kizárok mindenkit a versenyből  és enyém lesz mind a három helyezett nyereménye  De a te ötleted se rossz...  Viccelek ám.^^ Igazságosan fogunk zsűrizni. Összedugjuk a buksink és megszületik majd a döntés.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aloonthar
Újonc
Nem elérhető
Tag
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 09 dec 11, 08:34:05 » |
|
én...nem írtam oda h Budapest...gond lessz belőle?  rem nem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 09 dec 11, 11:11:59 » |
|
hmm.... hát nem tudomxD Végül is ha bevette a postán lévő nő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arve
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 09 dec 11, 12:26:30 » |
|
Hali mindenkinek! Én csak annyit szeretnék érdeklődni, ha netán pont 28.-án adnám fel a rajzomat, az még részt vehet a versenyen vagy nem? Mert már el kezdtem alkotni csak túl nagyok lettek az alakok a papirhoz képest.  Már ki is színeztem, de csak most jöttem rá hogy így nem jó. És így olyan mintha csak egy részletet vágtam volna ki egy meg lévő nagy képből....na mind egy 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 09 dec 11, 12:34:20 » |
|
Szerintem igen ^^ Úgy tudom, ( lehet hogy rosszul xD) hogy január első hetében ülnek össze a lányok pontozni... szóval, ha addig a posta tudja kézbesíteni, akkor nem lesz gond  De majd Émi, vagy Szora megmondják a tutifrankót 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 09 dec 11, 13:05:35 » |
|
Igen, január elején ülünk össze, szóval, amit 28-án adtok fel az belefér. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|