Cartnecker
|
 |
« Dátum: 09 dec 05, 09:43:35 » |
|
A Naruto-Kun Website Team 3. szülinapja alakalmából, a fanfiction és AMV verseny mellett meghirdeti első rajzversenyét is, közösen a Moonlight Meidoval, melyen értékes nyeremények tulajdonosa lehetsz... ... ha ügyes vagy!  Kérlek, figyelmesen olvasd el a lent leírt szabályzatot, mert csak az annak megfelelő munkákat tudja a zsűri értékelni.- Kizárólag olyan fanartokat, azaz rajongók által készített rajzokat várunk, amelyek az anime/manga stílushoz köthetők és valamelyik anime/manga karaktert ábrázolják.
- Kitalált karaktereket kérlek, ne rajzoljatok.
- Csak saját rajzoddal nevezz, a másolt műveket kizárjuk a versenyből.
- Egy ember csak egy képpel nevezhet.
- Rajzoláshoz bármilyen eszközt használhattok.
- Műved ne legyen köz- és jó ízlést sértő.
- Képed minimális mérete A5, maximális A4. Az ettől eltérő méretű műveket kizárjuk a versenyből!
Erre a címre várjuk a képeket: Laurus Team Kft, Pf. 75, 1605Ha nem a postai beküldést választod, hanem épp teázni van kedved a Moonlight Meidoban, akkor nevezésed leadhatod személyesen Licorne-nál ^^) A rajzotok hátuljára kérjük, hogy olvashatóan írjátok le a következő adatokat: - név - e-mail cím - postacím - az karakter neve és az anime/manga címe Ezek azért kellenek, hogy el tudjuk küldeni neked az ajándékot, ha nem tudod személyesen átvenni. Kérünk titeket, ha postai úton adjátok fel a rajzot, rakjatok mellé egy vastag karton papírt is, hogy ne gyűrjék vagy hajtsák össze a postán. Beérkezési határidő: 2009. december 28. A nyertesek január 16-án vehetik át a díjaikat a Moonlight Meidóban megrendezett születésnapi rendezvényünkön. Jó rajzolást kívánunk!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 05, 10:38:29 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
XPetike
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 09 dec 05, 11:14:28 » |
|
Mindegy hogy milyen téma köré rajzolunk? vagy ez is legyen szülinapos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaktus
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 09 dec 05, 11:19:01 » |
|
Azt szeretném kérdezni,hogy a másolást,hogy értették. Gondolom olyat bizti nem lehet,hogy rárakom a lapom az eredetíre és átmásolom. De a animéből/mangából egy kivágott részletett se lehet? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 09 dec 05, 11:30:10 » |
|
Ennek nincs témája.  Semmilyen fajta másolás nem megengedett. Ihletet meríthetsz az animében látott képekből. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
insanity
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 09 dec 05, 12:31:19 » |
|
a "bármilyen eszköz" alatt csak hagyományos technikákat értetek? digitális rajzzal nem lehet nevezni? ha igen, akkor azt is nyomtatva kell beküldeni, vagy elég a képfájt elküldeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heureka
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 09 dec 05, 12:37:30 » |
|
Egy rajzon több szereplő is lehet az adot animéböl/mangábol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nandes
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 09 dec 05, 15:27:08 » |
|
És beszkennelve nem fogadjátok el a rajzot?  Mindenképp postázni kell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 09 dec 05, 16:43:27 » |
|
Azt lehet hogy egy képen többen vannak, de különböző animéből? És ha számítógépen készítem, akkor is ki kell nyomtatni és postázni? E-mailben nem jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aloonthar
Újonc
Nem elérhető
Tag
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 09 dec 05, 17:17:10 » |
|
énis azt kérdezném, hogy egy képen több szereplője is lehet az adott animének?  jah és azt hogy mik alapján fognak pontozni? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 05, 17:20:26 írta Aloonthar »
|
Naplózva
|
|
|
|
XPetike
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 09 dec 05, 18:07:07 » |
|
Ok, köszi. Mellékesen úgy sajnálom, hogy csak 1 rajzzal lehet nevezni, ezen már nem lehet változtatni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 09 dec 05, 20:39:58 » |
|
Nem szeretnénk digitális képeket, mert a két fajta kép teljesen más kategória, és nehéz lenne a kettőt együtt lezsűrizni. Természetesen lehet több karakter is a képen, nincs benne a szabályzatba, hogy csak 1 lehet rajta.  És ez akár más animéből is lehet. Csak postán küldjétek el őket. Tudjuk, hogy mindenkinek kényelmesebb lenne a szken, de nagyon nagy minőség romlások is előjöhetnek, ráadásul legjobb rajzokat kiszeretnénk tenni a Meidóban, és az aznap behozott eredeti rajzokkal nem lesz időnk a rendezvény közepén bajlódni.  A szabályzaton már nem változtatunk és nem lenne fair, ha valaki több művel is indulna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 09 dec 05, 21:25:31 » |
|
 a nem szeretnétek digitális munkát, az ugye nem azt jelenti hogy nem is lehet? ( csak mert már elkezdtem. és hát  nincs kedvem újra neki állni hagyományos technikával... *lusta*)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aloonthar
Újonc
Nem elérhető
Tag
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 09 dec 05, 21:57:26 » |
|
oké akkor már elis kezdem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A Halál Istene
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 09 dec 05, 22:04:03 » |
|
Kérdés: akkor most be lehet használni rajz/színezőprogramot vagy sem ? Vagy maradjak a jólbevált ceruzánál?
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 09 dec 05, 22:12:23 » |
|
Egy nagyon szemfüles kérdés ha szabad az én kicsi festményem csak egy kicsit (  nah jóóh 5x5.5 cm vel nagyobb deh most teheték én erről  ) nagyobb mint az A4 mert az akvarell papír nem szabványos hanem ezeket úgy gyártják ahogy puffan  sajna  deh már képkeretben van meg minden és úgy küldeném be + a másik kérdés h egy már létező képről csináltam deh azon kívül minden az én kezem munkája ahogy én veszem ezzel azonnal 2 szabályt is sértek csak egy ici pici reményt látok deh megértem ha nem lehetséges a dolog, nem lenne fair csak gondoltam hátha...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|