24 nov 16, 06:30:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-Kun.Hu #3év - FanArt pályázat  (Megtekintve 47827 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Dancsa
Szerver-admin
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #60 Dátum: 09 dec 11, 17:01:29 »

én...nem írtam oda h Budapest...gond lessz belőle?  Gondolkozik
rem nem Nevet
Elvileg csak annyiból gond, hogy a válogatógépek nem tudják automatikusan megtalálni, hogy hova való, úgyhogy kézi feldolgozásra lesz itélve, szóval több ideig tart a kézbesítése. De elméletileg ebből nem nagyon lehet gondXD ELVILEG!
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Aloonthar
Újonc
*

Tag

« Válasz #61 Dátum: 09 dec 11, 17:41:54 »

hát két hét alatt azért csak kitalálják hogy hova lett címezve xD
remélem nem lessz belőle probléma...deh ez már majd csak januárban derül ki. vagy nem? Nevet
Naplózva
PriemRyeest
Újonc
*

« Válasz #62 Dátum: 09 dec 14, 19:08:09 »

Kíváncsi vagyok hány rajz lesz összesen. Azt hiszem én is összedobok valamit gyorsan, remélem lesz rá időm. ^^
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #63 Dátum: 09 dec 14, 22:35:11 »

ÉN Elrontottam  Sír
miközben húztam ki a körvonalakat az a ******  ( igen drága tűfilcem )  kifolyt igaz csak egy pötty lett deh az embert akkor is zavarja az az egy kis pötty sokan mondták h ki lehet javítani deh majd gondolkodok mi is legyen azzal a "kis" fekete pöttyel  Szomorú     
szenvedek gyerekek szenvedek, nem kicsit az egész hetem dogákkal telik, + még fejezzem be 19-ig , Stressz van nem kicsi  ikszdé
Naplózva

Michiyooo
Újonc
*

« Válasz #64 Dátum: 09 dec 15, 11:03:45 »

Hello!

Egy kérdésem lenne: a rajzot ellehet küldeni A/3-as rajzoknak szánt hengerben?? Csak azért kérdeztem, mert félek, nehogy azt higyjétek, hogy A/3-asat rajzoltam, és kibontás nélkül is vissza a feladónak" szitu legyen   Ohh My God
Természetesen A/4 a rajzom  Nevet Csak sehol nem találok itt a városban kisebb hengert, a buborékos borítékokban meg nem bízok.  >.<#

--
Michiyooo
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #65 Dátum: 09 dec 15, 11:39:30 »

Természetesen, el lehet küldeni Mosolyog
Naplózva
Michiyooo
Újonc
*

« Válasz #66 Dátum: 09 dec 15, 12:27:25 »

Rendben, köszönöm!!!  Mosolyog Mosolyog Mosolyog
Naplózva
naoshika
Újonc
*

« Válasz #67 Dátum: 09 dec 15, 15:27:27 »

Hellóka!
csak egy kérdés: csibibe lehet rajzolni?? vagy sok csibit egy képre??  Gondolkozik
Naplózva
nandes
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #68 Dátum: 09 dec 15, 21:16:07 »

Sziasztok  Kúl
A felhasználó nevet is rá kell írni, vagy az nemlényeges? Mert már kész vagyok vele és ez az utolsó dolog hiányzik (ha hiányzik..)  Gondolkozik
Naplózva
Sora
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #69 Dátum: 09 dec 16, 11:20:48 »

Igazából mindegy ha ráírod ráírod hanem akkor nemxD a szabályzatban csak a rendes nevet kértük, hogy írjátok rá.^^

Rajzolhatsz chibit. Azt rajzolsz, amit szeretnél csak a szabályzatnak megfeleljen.^^
Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
Samiel
Újonc
*

« Válasz #70 Dátum: 09 dec 20, 15:03:01 »

Sziasztok!
Nekem is nagy problémám az akvarell papír. Nem sablon méret de a kép már készen van és megszakadna a szívem ha méretre kellene vagdalnom. A másik nagy kérdésem az lenne, hogy a képről fénymásolatot nem lehet beküldnei? Mármint mindenképpen csak az eredeti felel meg erre a célra? Nagyon féltem a képet és a kartonos biztosítás mellett sem vennék mérget arra, hogy épségben látom viszont. Vagy túl nagy a dillemma amin aggódom?
Naplózva
Amy Lee D.
VIP

« Válasz #71 Dátum: 09 dec 20, 15:54:21 »

Ki szeretnénk tenni  legjobb rajzokat és a rendezvény napján, nem lesz időnk az akkor hozott rajzokkal bajlódni, így mindenképp jobb lenne, ha az eredetit küldenéd/vagy vinnéd be.(ha nem vagy vidéki) Szerintem ha erős kartonlap közé teszed akkor nem lesz semmi baja.

Jobb lenne, ha megfelelő méretűt küldenétek be, de hogy végnád le a szélét? Ha ott már nincs rajz, akkor tényleg jobb lenne, ha levágnád, de már tettem ilyen ajánlatot másnak is, küldd be a rajzod, ha semmiképp nem tudod levágni és a zsűri elbírálja.Mosolyog (ha nagyon jó és nyertes mű, akkor a papír méret úgyis lényegtelen lesz:)(de ezt lentebb is írtam már valakinek) maximum szkennelésnél lesz vele sok probléma vagy egyáltalán nem lesz beszkennelve)
Naplózva
Samiel
Újonc
*

« Válasz #72 Dátum: 09 dec 22, 11:47:33 »

Még pár kérdés. A képeket azokkal a merevítőkel fogjátok visszaküldeni amikkel érkeztek? Illetve ha nincs válaszboríték (csakmert feltüntetve nem volt, de pár helyen igénylik) akkor az nem jelent-e gondot?
Naplózva
Amy Lee D.
VIP

« Válasz #73 Dátum: 09 dec 22, 23:58:21 »

Azokat a képeket, amiket nem rakunk ki, a rendezvény napján megkapják a nevezők.^^
A kiállított képeket, pedig idővel megkapjátok. (attól függ meddig lesz kint a Meidóban:))
Naplózva
Aloonthar
Újonc
*

Tag

« Válasz #74 Dátum: 09 dec 23, 09:15:41 »

És az már biztossá vált, hogy az oldalra is ki lesznek rakva a beküldött rajzok? Nevet
Csakmert én nemtok elmenni deh szívesen megnézném a többiek rajzait  smirksweat
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins