Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1365 Dátum: 11 jún 28, 20:05:38 » |
|
Ez frankó kis rész volt még ilyeneket , tele van csavarral ( Kubohoz képest  ) A taichok honnan jöttek ? Soi Fon-t melyik részben kapják ? mert én erről úgy tünik lemaradtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1366 Dátum: 11 jún 28, 20:18:18 » |
|
Kubohoz képest tényleg csavaros, figyelembe véve, hogy a fillerek és movie-k történetét nem ő írja 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1367 Dátum: 11 jún 28, 20:59:13 » |
|
Hát jó kis rész volt ez is.  Már az előző részben is észrevettem csak nem említettem de ebben a részben is furcsán rajzolták meg Rukiát. Mármint a haját valahogy más.  Ahogy Kenpachi kitámad abból a lyiukból az nagyon viccesen néz ki.  A Soifon kérdés is meg lett válaszolva miszerint Yoruichi hozta át csak azt a lepecsételős mondatott nem értettem igazán. A dupla Shunko mindig üt.  És mi lett Yamamotoval ? A harc közben otthagyták őt a Reigiok és ő meg csak nézet, hogy mi van vagy mi ?^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #1368 Dátum: 11 jún 28, 21:57:19 » |
|
Tiszta Portal feelingja van a bácsinak. GLADOS figyel. Mayuri! Na hát nem semmi fazon, az fix. Végül is lehet, hogy teljesül sokak álma és nem Ichi, hanem ő nyomja le a mitugrászt.  Ja, és láttunk Unohana harcot is, hattttalmas pluszpont!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1369 Dátum: 11 jún 28, 22:43:34 » |
|
Ajjaj, Kenpachi megint kapni fogja a fejmosást Jama apótól ha vége lesz az egésznek. A kapitányi köpeny megint eltűnt róla xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1370 Dátum: 11 júl 03, 09:15:53 » |
|
Valaki tudja hogy mikorra várhatóak az új részek? Mert elvileg úgy volt hogy június elején már elindul de nem indult el.
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1371 Dátum: 11 júl 03, 09:41:43 » |
|
Szerintem 2-3 rész múlva vége ennek a fillernek. Ezután lehetséges, hogy folytatódik a manga története.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #1372 Dátum: 11 júl 04, 12:53:30 » |
|
Szerintem meg nem , mert ez szerintem még csak az előjáték votl:) Nazomi meg sok sok tizok van még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #1373 Dátum: 11 júl 05, 15:05:36 » |
|
Szerintem meg nem , mert ez szerintem még csak az előjáték votl:) Nazomi meg sok sok tizok van még.
Ahogy megmondtam:) Most kezdődik:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1374 Dátum: 11 júl 05, 16:13:36 » |
|
Ez érdekes mondjuk a két Hinamori-nál gondoltam , hogy nem csak egyet tud létrehozni Kageroza . Olyan mintha csak most kezdődött volna ez a filler .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1375 Dátum: 11 júl 05, 17:35:01 » |
|
Ez a filler évad ki fog tartani Szeptemberig és utána szerintem folytatódni fog a manga.  Mayuri felhasznált minden trükköt a Bankai kivételével. Méreg, kar, Shikai, falba olvadás, tudósos monológ.  Amikor becsukot szemmel közelített a kamerába az ijesztő volt.^^ Az Ichigos dolgot gondolom majd elmagyarázzák. Ha majd lezúzák újra az összes hasonmást és jönnek helyettük is újak, akkor dobni fogok egy hátast. És most volt kis extra a végén ! És nem is akármilyen. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1376 Dátum: 11 júl 05, 22:16:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1377 Dátum: 11 júl 05, 22:19:27 » |
|
Soi Fon gyengéd érzelmeit Yorouichi iránt már volt szerencsém bővebben kifejteni egy hentai fanficben  Egyébként tényleg egész tűrhető rész volt, Mayurin röhögtem nagyon....az a csóka miket ki nem talál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1378 Dátum: 11 júl 05, 22:53:34 » |
|
Nekem meglehetősen tetszik ez a filler szezon. Ez a rész is nagyon bejött. Volt benne minden aminek lennie kellett. Duma, harc, poénkodás és két tudós versenyzése, hogy ki a jobb? Másrészt még néhány részre számíthatunk bár úgy gondolom, hogy a felén túl vagyunk hiszen ez már a 13. rész ebből a fillerből.
Mayurit helycseréjét én sem teljesen értettem de Ichigo megmenekülése tiszta. Ichigot egy módosított lélek mentette meg mivel ő látott egy shinigamihoz hasonló dolgot. Amikor Urahara elmesélte, hogy mit érzékelt Ichigo vizsgálatakor, akkor számomra nyilvánvalóvá vált, hogy egy olyan módosított lélek mentette meg aki valahogy bekerült a Dangaiba és azóta is ott él. Szerintem Ichigo mikor elvesztette a szellemi erejét akkor elájult. Eltűnt a műszerről. Ezt látták Uraharáék a műszeren keresztül. Ezután feltöltötte a módosított lélek hasonlóan mint Nozomi tette, így újra megjelent a képernyőn. Így találták meg Uraharáék.
Másrészt ahogy számítható a végén így is Ichigo lesz aki leveri Kagerozát. Ez most jó vagy nem? Én is jobban örülnék ha nem ő tenné, de valójában neki van a legnagyobb esélye jelenleg, hiszen Kageroza úgy tudja, hogy a Dangaiban van. Másrészt róla nem tudott készíteni másolatot. Persze nekem mindegy. A lényeg, hogy jól csinálják meg azt a részt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 22:58:18 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1379 Dátum: 11 júl 06, 09:57:06 » |
|
Érdekes elmélet ez a módosított lélek aki a Dangaiban él, de a Dangaiban 2000-szer gyorsabban megy az idő szóval akkor elég lestrapált állapotban lenne ha akár csak 1 évet van is bent.  Én inkább nem esek találgatásokba mert úgyis hülyeségeket találnák ki ezért inkább megvárom, hogy kiderüljön.  Bár szerintem is Ichigo fogja lezúzni Kagerozát ha egy kis segítséggel is. Szanisz valahol meg el lehet olvasni azt a fanfictiont ? Mert kíváncsivá tettél.  Meg amúgy is a YoruSoi az egyik kedvenc párom.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|