Hát én most nem a mostani részről hanem az animéről fogok írni vagyis a történet kezdetétől a mostanin részig. Lehet hogy hosszú de csak elmondom a véleményemet.
Magával az animelvel nincs bajom kivéve a fillerek ( kivétel a bount-os arc, és a mostani arc ) Ichigo nagyon sokat fejlődött ahogy hallat a történet. Súlyos vereséget szenvedett Renjitől és Byakuyatol de Urahara megmentette és segített neki az edzében, és hogy bejusson Soul Citybe, hogy megmentse Rukiát. De velem ment még Ishida Chad Orihime és Yorouchi. Szépen helyt álltak főleg Ichigo, aki legyőzte Ikkaku aki 3. tiszt, utána Renjit egy hadnagy és végöl Kenpachit aki egy kapitány volt. Hihetetlen, hogy rövid ídő alatt elérte a kapitányi szintet, és 3 nap alatt megtanulta a Bankait. Ishida is helyt állt egy kapitány ellen győzött, de cserébe elvesztette a erejét. Chad is jól küzdött, de Kyoraku már nagy falatt volt. Orihime no coment. Ichigo vs Byakuya nagyon jó harc volt nagyon meglepődött Byakuya, hogy egyszinten vannak. Ichigo nyert de a Hollow segítségével és észhez térítette Byakuyat. Sikerült megmentenie Rukiát. ( Hopsz ezt elfelejtettem leírni ) Elvileg valaki megölte Aizent, de nem az csak egy illúzió volt. Szövetkeztek vele Gin és Tousen. ŐK elárulták a Shinigamikat és Aizen megölte a 46-ok tanácsát. Könnyedén legyőzte Hitsugayat. Megszerezte a " pusztító gömbött" ő tervezte az egészet, a kivégzést és halálát megmindent. Nagyon egy ravasz kapitány volt.
Ichigo találkozik Shinjivel aki egy waizard és azt akarta tőle, hogy csatlakozon. Kiderült két dolog. 1. Ishida apja egy Quncie 2. Kurosaki apja egy halálisten és kapitány volt. Nagyon meglepődtem csak néztem. Aizen végre akcióbe lendült és elküldte Ulqiorrat és Yammit, hogy teszteljék le, hogy meglehet őlni. Ichigo az elején önmaga volt, de utána súlyos vereséget szenvedett. Grimmjow ellen is tehetetlen volt. Végre elment a waizardokhoz, hogy megtanulja írányítani, és sikrült is neki. Annak még jobban örültem, hogy elrabolták Orihimet csak kár, hogy nem halt meg, és kár, hogy elmentek megmenteni őt. DE legalább jók voltak a részek. Főleg az a 3 Nel és " testvérei ". Azok amit műveltek csak szakadni tudtam a röhögéstől xd. Csalódtam, hogy Ichigo Ulqiorra ellen semmire sem ment. Nem az igazi Ichigo volt. Rukiát nagyon féltettem, hogy valaki mentse meg, de legyőzte a 9. espadat, de már haldoklott. Aztán 7. espada megjelent , hogy végezzen vele, de megjelent a szeretett bátya és legyőzte az espadat. Végre rendes bátyaként viselkedett. Renji és Ishida Szayel Apolo ellen nem volt sok mázliuk, az ürge elég kitartó volt, még Mayuri ellen feltámadt de, utána ravasz trükkel legyőzte az espadat. Ichigo vs Grimmjow nagyon ütött végre Ichigo önmaga volt. Amikor vesztésre állt Nel, hogy drukkolt Ichinek. Orihime már ott pötyörgött, Kurosaki-kun csak ezt tudta mondani, még ha Ichinek egy görbe hajszál megmozdul már megijed és azt mondja Kurosaki-kun. Nelnek kellett aki "kisgyerek volt kioktatnia Orihimet erre Orihime megszólal ne sérülj na bezzeg erre Ichi beindul, kár hogy nem Nelnél. Na mindegy de végül legyőzte Grimmjowt. Máris jött Nnotria aki ellen nem volt már esélye, mert pont akkor fejezte be a csatát és már fáratt volt és nem sok ereje maradt. Ki gondolta, hogy Nel egy volt espada és hármas volt, és visszaváltozott az eredeti formájába. És kiderült kik is voltak valójában a két szolgái. ( ui. azért szép kombinációt nyomtak Apolo ellen ) Nel amikor azt hitte legyőzte Nnotriat szegény Ichit annyira megölelte, hogy majdnem meghalt, megnézi él-e még aztán tovább ölelgeti nagyon vicces volt xd. Kenpchi vs Nnotria izgalmas nem lehetett eldönteni ki fog nyerni egyszer Nnotria egyszer meg Kenpachi állt nyereségre, de végül az Kenpachi győzött. Megint jött egy Ichigo vs Ulqiorra de ez már durvább kigondolta, hogy Ulqinak 2 formája van az elsővel sem bírt Ichi ,de a második az már biztos volt a vereség. És kigondolta, hogy Orihime egy részen belül 15-ször mondja a Kurosaki-kunt ezzel új rekord született. Ichi feltámadása brutálisan nézett ki 2. formájában és könnyedén legyőzte Ulqi 2. formáját. Harc után visszatért Karakura városba, hogy megküzdhessen Aizennel. De Aizen könnyedé legyőzte a kapitányokat és waizardokat. Táltott szájal nézem ahogy Aizen vagdosa őket. Nem is lepődtem meg, hogy Ichi félt tőle. És még erősebb lett Aizen tehetlenek voltak. Ja és nagyot néztem, hogy Ichi csatáit ő rendezte. DE Ichi "megtanulta" a Végső Getsuga Tenshot. Elérkezett a várva vált csata Ichi vs Aizen. Azt hittem, hogy egy picivel gyengébb lesz Ichi Aizenel de tévedtem sokkal erősebb volt nála szerintem nem is kellett volna használnia a Végső Getsuga Tenshot. Idegesítette Aizen dumái, ha nem használta volna akkor túl erős volt már a többiekhez képest.
Na mondtam, hogy hosszú lesz, ja és ezt este írtam és fáradt vagyok lehet pár helyen hülyeséget írtam majd kijavítjátok.