Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #825 Dátum: 10 jún 22, 18:35:26 » |
|
Nagyon jó rész volt. Starrk mutatott kis bemutatót az alapsebességéből. Meg ellőtte Soi is a Bankait... Nem sokára már tényleg itt lesznek Shinjiék 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #827 Dátum: 10 jún 22, 18:39:29 » |
|
Majd lesz Hueco is de előbb nekem az év fénypontja következikXDXDXDXDMár alig várom 
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #828 Dátum: 10 jún 29, 14:32:28 » |
|
Az új rész... áá.. tényleg jó volt. Viszont ennyi lenne Barragan?! Sztem lesz még ott folytatás, és mondhatnának még valamit Soi Fon bankai-áról is. Amúgy az előző rész előzetésében ott Soi Fon rakétája csiga vonalban (körkörösen) haladt, most meg nyíl egyesen, de ez legyen a legrosszabb észrevétel . Kyouraku és Stark nagyon össze illik... Starkék resurrectionja nagyon hasonlit a Soul Eaterből Kid - Liz - Patty trióra.
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #829 Dátum: 10 jún 29, 16:10:18 » |
|
Jó rész volt, a Cero Matrelleta jól lett megcsinálva. A rész végén pedig ütött.  következő részek címei és megjelenési dátumuk(spoiler): 2010-07-06 278. The Nightmare Returns...Revival of the Espada 悪夢再び…復活の十刃 Akumu futatabi...fukkatsu no Esupāda 2010-07-13 279. Hirako and Aizen...the Reunion of Fate! 平子と藍染…因縁の再会! Hirako to Aizen...innen no saikai! 2010-07-20 280. Hisagi and Tōsen, the Moment of Parting 檜佐木と東仙、訣別の時 Hisagi to Tōsen, ketsubetsu no toki 2010-07-27 281. Crown of Lies, Barragan's Grudge 偽りの王冠、バラガンの怨恨 Itsuwari no ōkan, Baragan no enkon
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #830 Dátum: 10 jún 29, 16:22:28 » |
|
lol most jut eszembe még a múlt hetit se láttam xD nekiesek mindkettőnek:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #831 Dátum: 10 jún 29, 16:59:33 » |
|
Nagyon jó rész volt  Kissé perverz volt Starrktól , hogy "análisan" bírta rá Linettet a harcra  Ukitake viszont nagyon jól befejezte a részt :)Oomaeda meg szét tapízhatta Soit xD H minek kellett Hitsut replayezni , nem vágom :S inkább ha időt húznak akkor mondjuk kő papír ollózzon Ichimaru és Tousen xD Kiváncsi vagyok bejátszana-e csalást Ichimaru xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #832 Dátum: 10 jún 29, 20:03:03 » |
|
Simán.  Starrk resije tetszett, mondjuk a Cero Metrajetta kicsit fura volt - a mangában egy szimultán cero-sorozatnak hatott, it meg gépágyúnak.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #833 Dátum: 10 jún 30, 10:47:19 » |
|
Nekem kedvenc részXDXD Ukitake belépője jó volt  Stark meg nos igen nem véletlenül gondolom h. az itteni Soi vs. Barrangan, Halibel vs. Hitsu közül eza aStarkos harca alegütősebb imádom h. mennyire hasonlít egymásra Kyouraku meg Stark...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
 |
« Válasz #834 Dátum: 10 jún 30, 14:28:10 » |
|
Elment a rész ha nem veszek figyelembe pár dolgot, mert pl Egész jó volt a cero lövöldözés meg az a Cero Metrajetta az nagyon tetszett. De ha figyelembe veszek pár dolgot akkor meg nem olyan jó végre a no 1. espada nyom egy relase-t, mit vár az ember? Mindenki megrémül majd megfulladnak a szellemi energiaáramlásában megrettennek. Erre elkezd ujjazni egy kislányt meg nevetségessé teszi magát. Ráadásul a pisztolyokat még most se nagyon tudom megemészteni, nem illik a Bleachbe könyörgöm :S Már SoiFon bankaian meg se lepődtem már, mangába én nem rakétának néztem hanem valami sugárnak vagy nemtom. De összeségében azért nemvolt rossz próbálom emésztgetni hogy ez a no 1. espada és pisztolyokkal van... xD Kyoraku meg Ukitake jól nyomták bírom őket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #835 Dátum: 10 jún 30, 16:32:07 » |
|
hümm...egész jó részek,csak kicsit vontatott,de sebaj.Viszont rájöttem mik nem tetszenek nekem a képességeken kívül.Az espadák hangja.Haribellé még elment,de a másik kettőé....Barragannak ilyen vénembereset képzeltem Starknak meg ilyen lassabban beszélőset xD.Valami Shikamaru félét.... De a rajzolás nagyon jó,és amin meglepődtem hogy itt sokkal jobban néz ki,meg hatásosabbnak tűnik Stark resuja..A mangában olyan kis sz*rnak tűnt xD A következő rész,ha nem tér vissza a barragan harcra,akkor nagyon jó lesz^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #836 Dátum: 10 jún 30, 19:35:57 » |
|
De ha figyelembe veszek pár dolgot akkor meg nem olyan jó végre a no 1. espada nyom egy relase-t, mit vár az ember? Mindenki megrémül majd megfulladnak a szellemi energiaáramlásában megrettennek.
Szerintem olyan shinigamik mint Ukitake és Kyouraku akik hatalmas Szellemienergiával rendelkeznek egy Arrancartól nem fognak fulldokolni. Yamma-Ji Szellemi energiája volt az ami betörte kissé őket de azért egy Sotaichou és egy Primera között egetverő a különbség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
 |
« Válasz #837 Dátum: 10 jún 30, 20:46:48 » |
|
Nekem nem tetszik sem Soi fon Bankaija, sem Stark resije... Valahogy nem illenek bele a Bleachbe... Azok a pisztolyok meg egyenese Soul Eater koppintás (Liz és Patty)...
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #838 Dátum: 10 jún 30, 20:47:41 » |
|
Soi Fon bankaia tényleg egy vicc x'D... Starkétól többet vártam, de ettől függetlenül szerintem jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #839 Dátum: 10 jún 30, 21:52:06 » |
|
Valami vélemény, milyenek a részek?
Alibiznek, vagy küldik rendesen, én az uli harcig se birtam végig nézni, kéne végre egy kis motiváció:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|