25 feb 20, 20:15:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 409211 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
Marci1996
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #855 Dátum: 10 júl 02, 14:11:07 »

hát én nemtom hogy lehet úgy fejet simogatni,szerintem az egy végbéltükrözés volt xD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #856 Dátum: 10 júl 02, 14:24:26 »

A manga-ban először a fejbe vágta magát a fejével, aztán megdörzsölte a hátsórészét, Lilynett még fel is háborodik, hogy a fenekével szórakozik. Nevet
De csak úgy mond adott rá egy barackot, szó sincs semmi tükrözésről, végül is maximum a fegyver csövével tudna olyat tenni, szóval nincs ebben semmi illetlen. Nevet
Naplózva

Casio
Újonc
*

« Válasz #857 Dátum: 10 júl 05, 19:22:58 »

Hali láttátok ezt a rajongói animációt szerintem ez cefet nagy elösször azt hittem valami gatyi ccuc, de kellemesen csalódtam van benne spoiler aki enm követi a mangát de túl nem sok, de aki nem szeretni inkább ne nézze
http://www.youtube.com/watch?v=SwaOXTaE-dg
Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #858 Dátum: 10 júl 06, 12:22:56 »

Na legalább végre Shinji-ék is ideértek, bár minek kellett egy 4 perces flashback azt nem tudom, de annyi baj legyen! Legalább akciódús részek jönnek! Nevet
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #859 Dátum: 10 júl 06, 13:39:00 »

Tudtam, hogy nem lesz ilyen könnyű Soi Fonéknak  Nevet  Az a bazi nagy izé, ami kijött a Gargantából, úgy nézett ki mint a Michelin logóján az a gumis emberi(?!) valami...  Komamura meg elkezdett vonyítani, az jó volt Kiröhög Most élvezhettük utoljára az eddigi legjobb endinget, áá kár. Amúgy a végén, amikor ott felszállt a repülő, meg Kon felmutatta a táblát, gyorsan vége lett és nem láttam a feliratot, csak annyit, hogy a jövőhéten, azt hittem itt is 1 hét szünet lesz  Szomorú , de vissza néztem és szerencsére nem  Pojén
Naplózva

....................................................................................................................
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #860 Dátum: 10 júl 06, 13:47:07 »

Végre megjöttek a Vaizardok. Még csak most fog elkezdődni az igazi harc az Espadak ellen *-* Barryékre vagyok a legjobban kiváncsi. Persze nem véletlenül mutatták , hogy Hisagi kinyitotta a csipáját. Wonder beépője ütős lett , Ukitakenek nem volt sok ideje elgondolkodni mi is van. Azért lehetett volna a vakarék kezén némi vér hamár így elbánt az öreggel . Azért az Antiemocionális Yamma is aggódva kiáltotta legkedvesebb tanulóinak nevét ^^
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #861 Dátum: 10 júl 06, 14:32:28 »

Jó kis rész volt, de hogy most megjöttek a vaizardok, aztán még betoppannak Ichigoék is gondolom, még lassabban fog menni a sztori... -.- Sinjire vagyok nagyon kíváncsi, hisz Grimmjowot csupán maszkkal simán bealázta zanpaktou nélkül 1 ceroval Nevet
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #862 Dátum: 10 júl 06, 14:38:58 »

Mi az , hogy lassan? ikszdé
Így is pörögnek az események és egyre közelebb vagyunk az aktuális fejezetekhez.
Naplózva
Den
*

« Válasz #863 Dátum: 10 júl 06, 14:53:14 »

Ez a rész nagyon kemény volt szvsz. Nevet
Ha nem számítjuk a vizardok visszatérését, akkor lehetett volna az is a címe, hogy: "Aizen visszavág" vagy "Az Aizen visszatér".xD
A rajzolás is hozta a megszokott színvonalat, valszeg ezért nem tudom már nézni a Naruto animét, mert az olyan lenne egy Bleach rész után mintha Magyar Népmeséket néznék kb.xD

Az új endingre kíváncsi leszek, habár én is hiányolni fogom a mostanit, szerintem is ez volt a legjobb eddig.
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #864 Dátum: 10 júl 06, 14:56:06 »

Azért az annyira nem jó, hogy ha közel vagyunk Nevet
Amúgy ez volt 364. fejezet, most meg a 411-re várunk, ergo azért annyira nincs közel, bár itt sok "semmitmondó" fejezet van, vagyis csak vánszorog benne a cselekmény, és sajnos e legutóbbi fillertől  Lehánylak-nom kellett, nem szeretnék (jó indulattal) idén többet belőle!

Volt már ennél jobb ending, a Naruto meg mostanában (múlt heti részt leszámítva) meglepően jól van megcsinálva!
Naplózva
Den
*

« Válasz #865 Dátum: 10 júl 06, 15:03:45 »

Hát ez végülis ízlés kérdése.
Nekem eddig ez a kedvenc endingem, tetszik a zene és az, hogy nem a shinigamikkal van csak telenyomva, nekem ezért a kedvencem.
Ugyanúgy ízlés dolga a Naruto rajzolása is, ami szerintem közel se méltó a mangájához, kb. negyed annyit dolgozhat vele egy ottani csapat mint pl. ezen a részen egy Bleach-es csapat.
De ezt inkább hagyjuk, mert Off szerintem, nameg mindenki magának dönti el, hogy neki mi számít jónak.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #866 Dátum: 10 júl 06, 16:50:24 »

Szerintem nagyon jó filler volt a Muramasa filler , csak 1 gond volt vele. Felrúgott minden aktuális törvényszerűséget ikszdé. Szerintem ugyanannyi ember végzi itt is , meg ott is a dolgát , nincs számottevő különbség ebben. Az , hogy a "bleach" szebb nem csoda maga a manga is nagyon igényes külsőre.
Illetve 1 részbe akár 3 fejezetnyit is simán betuszkolhatnak szal elég rohamos léptekkel lehet közeledni. Mosolyog
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #867 Dátum: 10 júl 06, 19:06:15 »

Hát Ukitake átszúrása számomra na jó talán kicsit jobban volt feldolgozva minta a mangában, mert itt tulképpen azzal van magyarázva h. Ukitake és Kyou hülledeznek közben átnyúl Ukin Wondi utána próbál lecsapni Kyou és erre lép Stark...De én mégsem tudom elfogadni h. ukinak nem volt semmiylen szinten normális fightja még ebben az animében...Kiváncsi lettem volna mire ment volna a Kyou+Uki kombó miért nem történhetett volan egy kiadás kombó harc után mindez???...Áhhhh Sír judge judge Gyáááá
Sztem a Vaizardok megjelenése a mangában jobban mutatott mert Mashiro nagyon kidugja a fenekét eza  abeállás elég mesterkélt...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #868 Dátum: 10 júl 06, 20:07:47 »

ez nagyon jó rész volt szerintem...Ukinak tényleg lehetett volna nagyobb szerepe de így se volt rossz...Amikor átszúrták Ukitakét Kyouraku milyen pofát vágott...
A rajzolás nagyon szép volt,ez a bleach legnagyobb előnye...de amikor beléptek a vaizardok,az a zene xD
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #869 Dátum: 10 júl 06, 20:20:41 »

Persze , hogy leshokkolta. Ezzel akarják felvezetni Wonder nagy harcát. Aki figyelmes az spoiler nélkül is láthatta , hogy képes volt a bandájával kioltani Jakkat ^^
Az , hogy Uki nem kapott sok szerepet? :S Mangában kevesebb iőt kap , elvégre ott csak pár képkockán van , nem pedig 10percig :O ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins