Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #840 Dátum: 10 jún 30, 22:59:15 » |
|
Sztem az Ichigo vs Ulquiorra harc volt a legjobb eddig az animében 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #841 Dátum: 10 jún 30, 23:24:22 » |
|
Én réig vágású vagyok ezért nekem a "Zaraki" harcstílus jön be a legjobban. Nincs sz *rozás , se sok pofázás , legyen csak sok Temeee - Kisamaaaaa - Kard suhintás és VÉR A káromkodást csillagozzuk, de lehetőleg inkább ne is használjuk.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 12:06:27 írta Kaihaku R. Kumori »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #842 Dátum: 10 júl 01, 11:55:39 » |
|
Nah ez a rész aztán jó volt  Kyouraku is hozta a formáját, Ukitake a végén nagyon menő volt  Végre Kyouraku vs. Starrk  Azt kétlem, hogy tényleg ilyen nehezen boldogulna Starrkkal Shunsui... Yama-jii is nagy volt  Mindenkit elvisz a lökéshullám, Ő meg még csak fel sem ébred  Jó rész volt  Mikor jön már ki a jövőheti??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #843 Dátum: 10 júl 01, 14:00:56 » |
|
Renningan: Az Ichi vs. Uli harc is rendben van, kivéve h az eleje unalmas. És azért az espada harcok is nagyon igényesen megvannak csinálna. Főleg a mostani rész, persze itt a szereplők is érdekeltebbek nálam. Soi Bankai-ról annyit, h a shikai 2 ütésből öl, a bankai-a meg 1 lövésből  Stark realesel meg nincs baj. Még csak az ereje felét ha megmutatta, szal no para 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #844 Dátum: 10 júl 01, 14:36:16 » |
|
Majd a farkasokkal durvul el a harc , addig még csak Cerozgatás van . Ukitake percei meg megvannak számolva. Mindjárt jön a Destiny Lehetőleg ne spoiler-ezzünk, de ha nagyon muszáj akkor legalább húzzuk át. Ne legyen muszáj.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 16:07:39 írta Kaihaku R. Kumori »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #845 Dátum: 10 júl 01, 14:53:38 » |
|
Nah jah komolyan kimérem h. hány mpét harcol összesen és h. hány mpét harcol az openingben és sztem az eredmény az lesz h. az OPningben többet harcol mint a animében...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #846 Dátum: 10 júl 01, 15:23:23 » |
|
Ishida ne spoilerezz....elég idegesítő ha valaki nem olvassa a mangát... asthi ezt Ukitake harcára írtad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #847 Dátum: 10 júl 01, 15:28:29 » |
|
ja,azért mert asthi Ukitake-fan és sérelmezi hogy az op-ban többet szerepel mint az animében  szerk.: asthi és six sérelmezi hogy nem szerepel Ukitake eleget 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 16:24:34 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #848 Dátum: 10 júl 01, 16:11:26 » |
|
Én is sérelmezem, sőt fel vagyok háborodva ezen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #849 Dátum: 10 júl 01, 17:58:57 » |
|
Igen pontosan erről van szó. Sérelmezem h. Ukitake keveset szerepel...  de már kezdem megszokni...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
 |
« Válasz #850 Dátum: 10 júl 01, 22:28:44 » |
|
Én is beállok a sörbe...akarommondani sorba  De ahogy elnézem, egy darabig még ez a kis adok-kapok játék megy Lilynette legnagyobb bánatára xD Nameg a mi bánatunkra is 
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #851 Dátum: 10 júl 02, 00:11:03 » |
|
Vki akar velem fogadni? Kéne egy kis ösztönzés, h elkezdjem nézni, mert tényleg marha unalmas az eleje.
Leforráztam a vinyóm, nem tudom h hol tartottam. Az utsó rés amit láttam, az az, amikor rukia harcol a fő koponya ellen, asszem, az hányas?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #852 Dátum: 10 júl 02, 00:19:11 » |
|
Bleach 266 os volt az összefoglaló flashback rész, szóval a 267-es az ichigo vs ulquiorra bénázás kezdete, rukia harcolgat, renji és chad harca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #853 Dátum: 10 júl 02, 10:00:42 » |
|
nah jah ez rohadt jo rész volt!!!!!!!!!!  de nén azon röhögtem a legjobban mikor Stark uj.....ta lilinetét vagy nem tudom mit csinált nem tudtam kiveni azt a részt:D 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #854 Dátum: 10 júl 02, 13:31:02 » |
|
elvileg a fejét dörzsölgette,legalábbis animében azt mondták xD de amangában emlékeim szerint a hátsó részét ütögette...szóval kicsit más az animében xD(persze lehet hogy rosszul emlékszek)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|