25 feb 18, 22:42:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408916 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #825 Dátum: 10 jún 22, 18:35:26 »

Nagyon jó rész volt. Starrk mutatott kis bemutatót az alapsebességéből. Meg ellőtte Soi is a Bankait... Nem sokára már tényleg itt lesznek Shinjiék Mosolyog
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #826 Dátum: 10 jún 22, 18:38:01 »

Érdekes Soifon bankai-ja. Egy rakéta?!  Ohh My God Ezt tuti nem találtam volna ki....  smirksweat
Közben Ichigoékkal mi lesz Hueco Mundoban?  Gondolkozik
Naplózva

....................................................................................................................
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #827 Dátum: 10 jún 22, 18:39:29 »

Majd lesz Hueco is de előbb nekem az év fénypontja következikXDXDXDXDMár alig várom Pojén
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #828 Dátum: 10 jún 29, 14:32:28 »

Az új rész... áá.. tényleg jó volt.
Viszont ennyi lenne Barragan?! Sztem lesz még ott folytatás, és mondhatnának még valamit Soi Fon bankai-áról is. Amúgy az előző rész előzetésében ott Soi Fon rakétája csiga vonalban (körkörösen) haladt, most meg nyíl egyesen, de ez legyen a legrosszabb  észrevétel  smirksweat . Kyouraku és Stark nagyon össze illik...  Starkék resurrectionja nagyon hasonlit a Soul Eaterből Kid - Liz - Patty trióra.
Naplózva

....................................................................................................................
Adamems
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #829 Dátum: 10 jún 29, 16:10:18 »

Jó rész volt, a Cero Matrelleta jól lett megcsinálva.
A rész végén pedig ütött.  >.<#

következő részek címei és megjelenési dátumuk(spoiler):

2010-07-06 278.  The Nightmare Returns...Revival of the Espada
悪夢再び…復活の十刃
Akumu futatabi...fukkatsu no Esupāda

2010-07-13 279.  Hirako and Aizen...the Reunion of Fate!
平子と藍染…因縁の再会!
Hirako to Aizen...innen no saikai!

2010-07-20 280.  Hisagi and Tōsen, the Moment of Parting
檜佐木と東仙、訣別の時
Hisagi to Tōsen, ketsubetsu no toki

2010-07-27 281.  Crown of Lies, Barragan's Grudge
偽りの王冠、バラガンの怨恨
Itsuwari no ōkan, Baragan no enkon
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #830 Dátum: 10 jún 29, 16:22:28 »

lol most jut eszembe még a múlt hetit se láttam xD
nekiesek mindkettőnek:P
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #831 Dátum: 10 jún 29, 16:59:33 »

Nagyon jó rész volt Mosolyog Kissé perverz volt Starrktól , hogy "análisan" bírta rá Linettet a harcra ikszdé Ukitake viszont nagyon jól befejezte a részt :)Oomaeda meg szét tapízhatta Soit xD H minek kellett Hitsut replayezni , nem vágom :S inkább ha időt húznak akkor mondjuk kő papír ollózzon Ichimaru és Tousen xD Kiváncsi vagyok bejátszana-e csalást Ichimaru xD
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #832 Dátum: 10 jún 29, 20:03:03 »

Simán.  Nevet

Starrk resije tetszett, mondjuk a Cero Metrajetta kicsit fura volt - a mangában egy szimultán cero-sorozatnak hatott, it meg gépágyúnak.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #833 Dátum: 10 jún 30, 10:47:19 »

Nekem kedvenc részXDXD Ukitake belépője jó volt bow Stark meg nos igen nem véletlenül gondolom h. az itteni Soi vs. Barrangan, Halibel vs. Hitsu közül eza  aStarkos harca  alegütősebb imádom h. mennyire hasonlít egymásra Kyouraku meg Stark...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #834 Dátum: 10 jún 30, 14:28:10 »

Elment a rész ha nem veszek figyelembe pár dolgot, mert pl Egész jó volt a cero lövöldözés meg az a Cero Metrajetta az nagyon tetszett.
De ha figyelembe veszek pár dolgot akkor meg nem olyan jó végre a no 1. espada nyom egy relase-t, mit vár az ember? Mindenki megrémül majd megfulladnak a szellemi energiaáramlásában megrettennek. Erre elkezd ujjazni egy kislányt meg nevetségessé teszi magát. Ráadásul a pisztolyokat még most se nagyon tudom megemészteni, nem illik a Bleachbe könyörgöm :S Már SoiFon bankaian meg se lepődtem már, mangába én nem rakétának néztem hanem valami sugárnak vagy nemtom.
De összeségében azért nemvolt rossz próbálom emésztgetni hogy ez a no 1. espada és pisztolyokkal van... xD
Kyoraku meg Ukitake jól nyomták bírom őket Nevet
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #835 Dátum: 10 jún 30, 16:32:07 »

hümm...egész jó részek,csak kicsit vontatott,de sebaj.Viszont rájöttem mik nem tetszenek nekem a képességeken kívül.Az espadák hangja.Haribellé még elment,de a másik kettőé....Barragannak ilyen vénembereset képzeltem Starknak meg ilyen lassabban beszélőset xD.Valami Shikamaru félét....
De a rajzolás nagyon jó,és amin meglepődtem hogy itt sokkal jobban néz ki,meg hatásosabbnak tűnik Stark resuja..A mangában olyan kis sz*rnak tűnt xD
A következő rész,ha nem tér vissza a barragan harcra,akkor nagyon jó lesz^^
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #836 Dátum: 10 jún 30, 19:35:57 »

De ha figyelembe veszek pár dolgot akkor meg nem olyan jó végre a no 1. espada nyom egy relase-t, mit vár az ember? Mindenki megrémül majd megfulladnak a szellemi energiaáramlásában megrettennek.
Szerintem olyan shinigamik mint Ukitake és Kyouraku akik hatalmas Szellemienergiával rendelkeznek egy Arrancartól nem fognak fulldokolni. Yamma-Ji Szellemi energiája volt az ami betörte kissé őket de azért egy Sotaichou és egy Primera között egetverő a különbség.
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #837 Dátum: 10 jún 30, 20:46:48 »

Nekem nem tetszik sem Soi fon Bankaija, sem Stark resije... Valahogy nem illenek bele a Bleachbe... Azok a pisztolyok meg egyenese Soul Eater koppintás (Liz és Patty)...
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #838 Dátum: 10 jún 30, 20:47:41 »

Soi Fon bankaia tényleg egy vicc x'D... Starkétól többet vártam, de ettől függetlenül szerintem jól néz ki.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #839 Dátum: 10 jún 30, 21:52:06 »

Valami vélemény, milyenek a részek?

Alibiznek, vagy küldik rendesen, én az uli harcig se birtam végig nézni, kéne végre egy kis motiváció:D
Naplózva

Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins