25 feb 18, 23:10:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408933 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #645 Dátum: 10 máj 04, 19:27:14 »

Egyébként ti angol felirattal nézitek? Mert ha nem és van magyar felirat, akkor valaki dobhatna oldalt, hogy merre találok.  bye bye
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #646 Dátum: 10 máj 04, 20:12:21 »

A fillerek és az összeállitás elvette a Bleach néző kedvemet... Már vagy 10 részt nem láttam és az ujjaktól se várok javulást, a felirat itt nem segit.

Asszondjátok 6 percért lassitsam a netem? Hááát, ammen fakereszt xD
Naplózva

Stance
*

« Válasz #647 Dátum: 10 máj 05, 09:23:56 »

269
Az előttem szólókat tudom megerősíteni, hogy az utolsó pár percen kívül nem nagyon volt egy érdekfeszítő... Viszont azok az utolsó percek... Ulquiorra nagyon imba lett Nevet Ha belegondolunk, hogy Grimmjow és Ulquiorra között mekkora az erőviszony, akkor Stark enyhén erős lesz =D
Naplózva

FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #648 Dátum: 10 máj 05, 10:31:21 »

Ulqui rohadt jól néz így ki  Ámor valóban csak a legvége volt érdekes a résznek. Am. az ED végén Ichigo egy "kicsikét" Narutos pózban áll, nem?
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #649 Dátum: 10 máj 05, 13:35:56 »

Ez se volt olyan rossz rész, de remélem lesz még jobb is (több harccal).
2 kérdésre válaszoljatok lécci!!

1. Pl. ebben a részben (269) amikor Ishida felrobbantja Yammi alatt a padlót, Yammi lezuhan, ő nem tud repülni. De amikor Ichigo kirobbantja a reiatsu-jával a falat és kiiesnek Ulquiorra-val együtt, de ők nem zuhannak le, ők felrepülnek Las Noches tetejére. Ez hogy működik? Valami különleges technika?

2. Az endingben amikor az újságkiadó irodában vannak Kira, Hisagi és a háttérben az ablakból látszik, hogy valaki repül mint 1 Superman. Na valyon ki az ?!  Gondolkozik Don Kanonji  smirksweat Nevet
Itt szinte minden szereplőtt láttam, egyedül Yamamoto Genryuusai-t (vagy hogy kell leírni) nem láttam, ő szerepel az endingben? Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 05, 13:36:34 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
Paulo55
Gennin
*

« Válasz #650 Dátum: 10 máj 05, 13:43:15 »

ATON14 Ebben Kubu által kitalált fizikai világ a hibás. Amúgy ez egy jó rész volt. Az előző részekből kiindulva gondoltam, hogy Ishida több kockán át fog fightolni. Szerintem ez a megtoldott rész nem vett el a rész tartalmából...sőt... Amilyen szenvedős volt a Bleach a mangában ilyenkor, jövőhéten csak max a feltámadás fog beleférni.
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 05, 13:47:11 írta Paulo55 » Naplózva

Stance
*

« Válasz #651 Dátum: 10 máj 05, 13:48:22 »

Szerintem csak azért nem tudott repülni, mert Ishida a Sprengerrel és egy speciális aknával félholtra alázta. Na meg eddig Jammytól egy villámlépést se láttunk (nem azért mert nem tud), elég lomha a testmozgása, hogy összevissza repdessen.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #652 Dátum: 10 máj 05, 15:08:33 »

Ebben nincs logika. A Repülés olyan mint a kidou. Ken-chan se tud repülni és Yammil se azt a fajta harcost nézem ki, egyszerüen ez is egy technika, amit nem sajátit el mindenki.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #653 Dátum: 10 máj 05, 15:34:42 »

Hát ja Yammi és Kenpachi---amolyan szárazföldi zúzógépek!  Nevet Am amikor Ulgi átváltozik...ak az reitatsu v eső? De azért érezhető , h most már nem lesz húzás! Eddig húzták azt amit tudtak...de a harc az tutti pörgős lesz...max 2-3 rész!
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #654 Dátum: 10 máj 05, 15:55:01 »

A levegőben lévő szellemi részecskén táncolnak sztem.
Anno sok vita volt ezen, hogy a shinigamik egyik pillanatról a másikra lépkedtek a levegőbe még Hitsus részeknél amiko a földön van.
Ez a rész egy fokkal jobb volt, de még mindig túl sok a törés és kevés a harc. Ichigo is pofázik egyfolytában Ulival.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #655 Dátum: 10 máj 05, 16:08:23 »

Ichigo is pofázik egyfolytában Ulival.

Na ja.. Nem úgy képzelném el magamat egy vérremenő csata közepén, hogy leülök teázgatni a haverommal, az ellenség meg mozdulatlanul áll (néha el is halványul xD) a háttérben és szépen csöndben kivárja Mosolyog
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #656 Dátum: 10 máj 05, 20:51:27 »

Huzák a részeket. Én még most is nagyon nehezen tudom magam rávenni h megnézzem. Legalább a finalt ne baxák el.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #657 Dátum: 10 máj 05, 21:12:59 »

Éppen egy amv-t szerkesztgetek. Felfedeztem, hogy Ulquiorra nagyon imba o.O... Kb negyed kilómétert visszhangtánccal (vagy ez már nem is lehet annak nevezni xD) 1 ezred másodperc alatt megtesz. Elemzés xD :
Grimmjow és Ulquiorra között fényév távolságok vannak és 2 szám. Ulquiorra és Stark között 3... Ott akkor már univerzum távolságnyi az erőviszony? Na és Aizen, aki alkotta őket? Komoly lenne, hogy Aizen megmozdítja a kislábujját, aztán már egy másik bolygón van...

(ha valaki replyzik és spoiler jelezze)
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #658 Dátum: 10 máj 05, 21:20:19 »

Nem éppen, de ha ezt a kérdést felteszed a manga topikban majd válaszolok rá Mosolyog
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #659 Dátum: 10 máj 07, 09:54:52 »

nem tudom,nekem ez az ishida-yammis harc eléggé szánalmasnak tűnik...yammi nem engedte szabadon a kardját,ishida meg szinte gond nélkül kinyír egy espadát?ez nekem egy kicsit sok xD

az Ichi Ulqi harc nagyon gyenge minőség,elvártam volna legalább egy Ichi-Grimmjow színvonalat...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins