Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #675 Dátum: 10 máj 09, 17:42:07 » |
|
nekem nem hozza be... bleachhun.hu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #676 Dátum: 10 máj 09, 18:24:16 » |
|
Mostanába nekem is csak ritkán hozza be, sztem tárhelyükkel/szolgáltatójukkal van valami gáz. Egyébként ott szerintem nincs első fejezettől manga... mivel az oldal sokszor változott meg így a tartalmat nem mindig hordták magukkal, így ezért nincs első epizódtól felirat, első fejezettől fordítás, stb... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #677 Dátum: 10 máj 09, 18:34:22 » |
|
akk tudsz adni olyan oldalt ahol fent van?  amúgy nem is muszáj feltétlen az elsőtől,jó lenne úgy a Grimmjowos harcoktól:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #678 Dátum: 10 máj 09, 22:37:22 » |
|
Nincs másik oldal amit ajánlanék. Más oldal pedig már reklámnak minősülne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #679 Dátum: 10 máj 10, 07:40:17 » |
|
Vajon megint fog filler jönni? Vagy jóval hosszabban fogják mondjuk a Kenpachi - Byakuya vs Yammit mutatni?
Szerk.: Bocs, elfelejtettem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 10, 16:03:12 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #680 Dátum: 10 máj 10, 07:46:39 » |
|
Na azért ne Spoilerezz ember ez az anime téma:D. Próbáld vissza fogni magad:D. Yaminqak vége Ishida legyőzte. Amúgy sztem jön a szokásos Ichigo féle marhaság ami egyszer vicces volt. Körülnéz hova kerültem nekem nem a Hueco mundobba kéne lennem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 10, 07:47:43 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
 |
« Válasz #681 Dátum: 10 máj 10, 14:13:28 » |
|
Egyszerű, kezd el a mangát szinte mindenki olvassa, jó tudom nem ez a megfelelő megoldás de nemis értem, miért nem olvasod? Az új Anime rész vége nagyon tetszett, sőt még az Ishidázás is az elején dea vége ütötte nagyon vároma jövőhetet, kíváncsi vagyok elfog e menni a SPOILER második szinte relase-ig  Ha belehúznak akkor simán ha húzzák Rukiával vagy valami hülyeséggel akkor tuti nem :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #682 Dátum: 10 máj 10, 14:37:30 » |
|
Teljesen jogos a spoiler miatti felháborodásod. Tudom, én is spoilereztem. De rájöttem, hogy el tudja rontani az 'élményt', ha valaki előre lelövi a poént.
A mangát én személy szerint azért nem szeretem, mert vannak benne olyan képek, amikről órák után sem tudom, hogy mit ábrázolhat... Animében mindig tudni lehet, hogy mi történik és nem kell órákig bámulni egy átkozott képet, hogy 'vajon most ezen mi történt?'. Persze a kíváncsiság a nagy úr és én is olvasom a mangát, de nem nagyon megyek bele a részletekbe pont az imént leírt ok miatt, csak a végeredmény érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #683 Dátum: 10 máj 11, 10:55:47 » |
|
Nos felvilágosítalak, hogy nem, hogy olvasom, de még keményen elemzem is a mangát. Ennek ellenére anime párti vagyok. Részben a Six által említett dolgok miatt. A másik pedig, hogy egy jó zene jól megrajzolt eseményekkel mindent überel.
A mangát csak azért szeretem mert nincs benne filler és teljesen a készítő gondolatát követi senki nem szól bele. Na jó ez csak félig igazxDDD.
Spoiler, off on:
Én pl felháborítónak tartottam, hogy Kakashi meghalt az animben és a bolondok beírják, hogy hülye olvass mangát Kakashi nem is halt meg... hülye. Igen te meg olvasd el a topic címét te retardált, abberált állat ez az anime témája itt Kakashi meghalt.
Nem szeretem elrontani mások élményét mert akkor jó egy anime ha meglepő és fordulat dús. Off end
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #684 Dátum: 10 máj 11, 12:06:48 » |
|
Hiei elég félreérthető helyzet. A te hozzászólásod után egy elég komoly off hsz-t nyomtam be és kifejtettem a spoilerező emberekről a véleményemet. Szóval ne értsd félre, az előző 2 emberke az én hozzászólásomra replyzett  Én azért nem olvasok mangát mint ahogy már előttem említették, hogy van olyan kép, ahol egyszerűen NEM bírom kideríteni, hogy most mit akart ábrázolni Kubo... Meg mert persze animét imádom bömböltetni amikor senki nincs itthon, imádom mikor kiráz a hideg egy "GETSUGA TENSHOUUU"-tól. A képi világa is jobb, hiszen ez egy animációs rajzfilm, az pedig egy fekete-fehér rajzokkal teli képregény. Nem mondom, hogy az nem élvezhető, mert tényleg a mangák is nagyon izgalmasak és fantáziadúsak tudnak lenni. Nem mondanám azt se, hogy modernebb emberke vagyok és ezért az animét jobbnak tartom, de hát most ízlések és pofonok ez van, "összefoglalóként" számomra az anime sokkal élvezhetőbb mint a manga. Egyébként szerintem a következő részben [spoiler >] maximum az Ichigo full hollowizálódás lesz, az is az epizód legvégén. Legalábbis nagyon örülnék, ha eljutnánk odáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #685 Dátum: 10 máj 11, 12:13:35 » |
|
Egyet értek. Írtam is a topicba, hogy nem kéne spoilerezni, erre az volt a válasz, amit anno én is írtam ide: teljesen nyilvánvaló, hogy mi lesz... De basszus... Hát ha megnézem az animét tudjak már elvonatkoztatni a mangától... Egyik haverom azért nem nézi az animét, mert tudja, hogy mi fog történni. Inkább ne nézze meg akkor ahelyett, hogy elrontaná más élményét... Vagy létrehozni egy Anime - Spoiler témát, ahol az ilyenek kiélhetik magukat... Ha meg van, akkor használják... Nemrég tanultam meg, hogy sokkal jobb úgy nézni egy animét, hogy elvonatkoztatok a mangától, ha olvastam, mert akkor duplán megvan az élmény. Sőt sokszor az anime hatványozottabban hozza az 'érzést'... A zene, a látvány a szinkron... Pl. amikor Ulquiorra beoltja Ichigot... Amikor a kardjával vágja a Getsugát, keresztbe meg lövi Ichigora a cero-t és még csak oda se néz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #686 Dátum: 10 máj 27, 23:26:22 » |
|
272-es rész az előzőekhez képest nagyon ratyi volt. Viszont az Ichi vs Ulqi harc... kegyetlen jó volt  Nem értem, hogy Ichigo miért lett schizofren hollow-vá változása után... rossz volt hallgatni amiket mond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #687 Dátum: 10 máj 27, 23:48:57 » |
|
ááá, nagyon jól megcsinálták, Ulqui-t sajnálom, nekem szimpi volt, de Shiro mindent visz  ezért a Cero-ért kár, kár, hogy nem tudja simán a maszkkal:D lenne baja mindenkinek bőven:D Büszke vagyok az alkotókra sikerült jól megcsinálni a harcot, féltem hogy betesznek valami pluszt, de nem!! Ez így pont jó volt, gyakorlatilag részidőn belül levágta Ulqui-t 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #688 Dátum: 10 máj 28, 09:22:02 » |
|
Jó volt ez a pár rész. Ulquiorra elég kegyetlenül nyomta, aztán Ichigo hollowja egyenlített. Ulquiorra jól értelmeztem, hogy szerelmet vallott Orihimének porrá válása előtt?
Tehát akkor ha jól értem, mostmár mindenki megértheti, hogy Ichigo Hollow-ja nem Ichigo, tehát az Ő érdemei nem Ichigo érdemei...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #689 Dátum: 10 máj 28, 10:38:34 » |
|
ezek tényleg nagyon jó részek voltak,nagyon régen csináltak ilyen jól meg harcokat:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|