25 márc 11, 08:38:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 411519 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #705 Dátum: 10 máj 31, 22:07:22 »

Biztos lesz aki csinál majd minőségi felíratot is. Amúgy Heiejel értek egyet...A Cr borzalmas...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Adamems
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #706 Dátum: 10 jún 01, 05:16:26 »

Soron következő részek:

2010-06-01 273.  Fury of the Shark! Halibel Releases
鮫の猛威!ハリベル解放
Same no mōi! Hariberu kaihō
-
2010-06-08 274.  Hitsugaya, the Suicidal Frozen Heavens Hundred Flowers Funeral!
日番谷、捨て身の氷天百華葬!
Hitsugaya, sutemi no Hyōten Hyakkasō!
-
2010-06-15 275.  The Approaching Breath of Death, the King Who Rules Over Death!
迫る死の息吹、死を司る王!
Semaru shi no ibuki, shi o tsukasadoru ou!
-
2010-06-22 276.  One Hit Kill, Soi Fon, Bankai!
一撃決殺、砕蜂、卍解!
Ichigeki kessatsu, Soifon, bankai!
-
2010-06-29 277.  Climax! Kyōraku vs. Starrk!
白熱!京楽VSスターク!
Hakunetsu! Kyōraku VS Sutāku!
Naplózva

Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #707 Dátum: 10 jún 01, 12:02:38 »

Az oké, hogy ragad Dancsa Nevet De azért nem merném kijelenteni az animés japánommal, hogy simán nekiülök és ezentúl eredeti nyelven felirat nélkül nézem az animét Nevet De ha te meg tudtál tanulni anyanyelvi szinten japánul, hát gratulálok szívből hozzá Mosolyog

Az feltűnt, hogy vagdosság a részeket, főleg, hogy olvasom a fórumot és itt írják is, ha esetleg eddig nem vettem volna észre...

Viszont ha tényleg ennyire borzalmas, akkor ki az a hülye, aki petíciót ír azért, hogy ők csinálják? A DB-s nekem azért jó, mert ők aviban adják ki és a gépem nincs azon a szinten, hogy lejátsszon egy 720p-s videofájlt kivéve, ha az avi kiterjesztésű... Mi nem írhatunk ilyen izét azért, hogy a CR dezertáljon az internetről? Nevet Komolyan... Nem értem az embereket... Biztos az a rengeteg ember vagy tud japánul és nem érdekli a minőség, vagy mazochista...
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #708 Dátum: 10 jún 01, 16:13:33 »

(kjááá wégre szerepelni fog Hitsu ^^)
Jó most egy darabig nem lesz filler, De az anime ha utoléri a mangát, akkor újra ilyen hülyeségek lesznek Szomorú
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #709 Dátum: 10 jún 01, 18:58:14 »

Megnéztem az új részt. Nem volt rossz, bár ez még csak a csata felvezetése volt... Halibel release megvolt. Kövi részben Hitsu bekeményít...És háát igen gyorsan fogunk haladni ahogy a részek címét nézem. Mindegyik harc kap 2 részt. Kár, h Kyorakuéké lesz a legvégén  Neeem egyedül az érdekel.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #710 Dátum: 10 jún 01, 20:15:02 »

Gyakorlatilag kapitányok erősségi szintje szerint mutogatják majd ezek szerint a harcokat. Ami nem baj, hiszen a legerősebb üt a legnagyobbat Nevet

Rég olvastam ezt a rész mangában, de mintha egy csomó minden 'filler' lenne nem? Nem emlékszem, hogy Hallibel és Hitsugaya ennyit szórakozott volna Ressurectión előtt... Habár alapető az espadaknál, hogy önelégültek, de hogy ekkora hülye gondolatmenettel jusson el Hallibel odáig, hogy minden kapitány gyenge... ikszdé Azért kicsit jóval korábban kéne felkelnie, hogy Yama-jiire akár gondolatban is rátámadjon ikszdé Nagyon humoros volt, amikor azt mondta Yamára nézve Hallibel, hogy 'te vagy a következő'. Pfff ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 13:59:52 írta six » Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #711 Dátum: 10 jún 02, 14:42:15 »

Nah jó, ma megnézem filler nélküli részeket, lesz ami lesz!

ööö  smirksweat valaki gyorsan, mikor kezdődik el az uli harc? Hanyas rész?
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #712 Dátum: 10 jún 02, 14:49:58 »

Jó ratyi rész volt.. xD nem értem, hogyha Ulquiorra ilyen erős volt, akkor Yammy miért ilyen béna? Ichigo a maszkjával megszégyenült, Yammy meg alig csinál valamit egy hadnaggyal, egy tiszttel és Chaddal. -.- Hiányoltam Halibel resurrecionnál a reiatsu kibocsátást, plusz nagyon sok a cenzúra, például szerintem ha kettévágsz egy embert akkor ott vér is szokott lenni -.- Egyébként ügyes volt Hitsu. Six én is hangosan röhögtem, amikor Yama bá'ra nézett Halibel, aztán "most  te jössz" Nevet Nevet Nevet...

Renningan >
267. résznél kezdődik az Ulqi harc
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #713 Dátum: 10 jún 02, 15:55:03 »

THX!

273 rész van most. WATTA FAK! 6 részen keresztül huzták a harcot? :O
Naplózva

Stance
*

« Válasz #714 Dátum: 10 jún 02, 15:58:58 »

aha, 272-ig tart a harc... de közbe történik egy s más, majd miután felveszi Ichigo a maszkját, (ami nem 2 perc...) azután felejthetetlen jelenetek lesznek Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #715 Dátum: 10 jún 02, 16:32:48 »

Hát ööö... Nem venném biztosra, hogy a sorszámozás erősorrend... Ulquiorra fél kézzel lecsapná Yammi-t harcban, szóval... Ezt láttuk is egy ízben, hogy elég volt Yamminak egy gyomros Ulquiorrától és máris tudta, hol a helye...

Renningan!

Elhúzták, de nem a harccal, mert az gyakorlatilag 3 réasz volt össze-vissza... De láttunk még Chad-Renji bénázást, Chad-Renji-Rukia bénázást is, szóval volt itt min unatkozni... Renji Bankai-ja mindig elképeszt. Nemcsak a Shikai-ja szörnyű, de a Bankai-ja egyenesen borzasztó... Jó-jó erősebb, mint a shikai, de attól még... És végre tudom, miért Hallibel is kedvencem. Ilyen jó humorérzékkel csak kedvenc lehet ikszdé Yama-jiinek szemrebbenés nélkül beblöffölte ezt a dolgot. Zseniális ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 16:34:15 írta six » Naplózva
Stance
*

« Válasz #716 Dátum: 10 jún 02, 16:35:03 »

Viszont ha megfigyeled Renji eléggé Ichigolizálódott Nevet:D Egyikük sem harcol már shikaival xD Jó, kissé túlzás mert Renjit még láthatjuk 1-2x úgy...

egyébként a "harc" utolsó része az Uluqiorra haláláról szól... nem értem, hogy miért kellett egy teljes részt rá áldozni erre
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 16:37:08 írta Stance » Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #717 Dátum: 10 jún 02, 16:39:35 »

Naaaa... Ha már egy rongyos visszaemlékezést sem kapott, akkor már legalább kapjon egy részt. Inkább nézek egy olyan részt, amiben Ulquiorra haláláról van szó, minthogy várok egy hetet az animerészre, mert végre manga szerint megy a cselekmény, erre behánynak egy összefoglalást...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #718 Dátum: 10 jún 02, 17:20:06 »

Yes, yes !

Láttam is egy részt a harcból, még régebben, vagy 5 hete nem tom. Akkor Uli és Ichy váltott két szót, majd asszem rukiááról szólt az egész... Ilyen szir szar szaggatottan biztos baromira élvezetes, el is ment a kedvem.

Ha már a manga ugy ahogy van egy ******, akkor minek ne lehetne végre az animét jól megcsinálni. Az ichy vs Ken-chan, a Taicho vs Espadak stb, tökéletesek voltak véleményem szerint. Semmi plusz, most meg?! Bár tény, kubo is a hibás, mert az utóbbi 10 fejezetet be lehetne lazán tenni 2 részbe, ugy h a fele reklám, ***** az egész!
Naplózva

Stance
*

« Válasz #719 Dátum: 10 jún 02, 17:28:15 »

Igen. Ahogy mondtam, az eleje az ratyi... Csak várd meg, amíg felveszi Ichigo a maszkot. Mert az előtti részekbe vannak olyan jelenetek is, amik a mangába nincsenek is benne o.O... Aztán ha beindul a harc, nemigen fogunk váltogatni helyszínek között Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins