P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #735 Dátum: 10 jún 08, 15:23:12 » |
|
szerintem magyar szinkronhangok közül még Urahara és Yoruichi macska forma hangját is egész eltalálták... igaz a japán szinkron kicsit más, de tetszett az az "öreges" hang (mármint macskaként) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #736 Dátum: 10 jún 08, 15:39:23 » |
|
nekem akié NAGYON nem tetszett az Hitsugaya,meg Rangiku....ez valami borzalmas xD csak röhögni lehet rajtuk szerintem xD de hogy ne csak rosszat írjak,Byakuya-é egész jó,nekem Ichigoé is tetszik,és Urahara-é se rossz^^ Bár hogy ne nagyon Offoljak,írok a részekről is pár szót xD Nekem tetszenek a mostani részek,bár lehet hogy csak az én elvárásaim alacsonyak,de a zanpakutos részekhez képest zseniálisak.yammi resuizéját jól megcsinálták,látványos lett szerintem  és nekem mondjuk a 3-as espada-é(Hallibel?) is tetszett,bár az talán lehetett volna jobb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #737 Dátum: 10 jún 08, 16:44:57 » |
|
már valaki előzőleg is írta, hogy Yammy resurrectionja jó... ti mit esztek benne? Olyan csúnya így, mint 2 raklap ****....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #738 Dátum: 10 jún 08, 18:39:12 » |
|
nem azt mondtam hogy szép  hanem hogy szerintem jól lett megcsinálva 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #739 Dátum: 10 jún 08, 18:41:49 » |
|
nem ugyanaz?  Egyébként szerintem Renji magyar szinkronhangja nagyon hasonlít a japánéra 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #740 Dátum: 10 jún 08, 18:50:00 » |
|
mit gondoltok az "uj részek" szinkron hangjairól az animax on pl yami ulquiora stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #741 Dátum: 10 jún 08, 19:19:49 » |
|
télleg Renjit is kihagytam^^ az övé is tetszett  és szerintem az hogy szép valami,vagy jól van megcisnálva,nagyon nem ugyanaz  szerk.: Yorouichi nem kapitány volt, hanem valami vezetőszemélyiség, mivel ő nem tartozott hivatalosan a 13 osztaghoz, azt a titkos alakulatot, (yamakasit xD) nem tudom hogy hívjákot írányította. Yorunak nincs zanpaktouja, hanem az a különleges képessége van, hogy villámokat tud szórni mint pikacsu. Így nem lehet se shikaia, se bankaia. De világosíts fel ha tényleg van zanpaktouja, de én eddig nem láttam ilyesmit.
látni még nem láttuk,de én úgy emlékszek hogy ő ajánlotta Uraharát hogy ő legyen a 12.(?) osztag kapitánya.és azt is mondta hogy Urahara az ő 3. tisztje volt. ha nem akk sry^^ és Omintskidou  (vagy valami ilyesmi  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 08, 20:45:38 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #742 Dátum: 10 jún 09, 10:51:31 » |
|
Agyam dobom el, a Dattebayo a Bleachet is leadja, pedig nem kényszerítik =/ A minőségi feliratoknak itt is búcsút inthetek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #743 Dátum: 10 jún 09, 17:51:24 » |
|
Lehet már irtam vhova, de Yoruichi taicho!!!!
Ő volt Soifon elődje. A 2ik osztag - az MAGA a titkos mozgó alakulat - kapitányi rangját a shihouin (google szerint igy kell leirni) család vezetője (vagy tagjai? utána nézek) kapta meg. Ő ugyanolyan taicho volt mint bármelyik másik, és nem kell feltétlenül bankai vagy shikai, h valaki kapitány legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #744 Dátum: 10 jún 09, 18:05:25 » |
|
Pedig ezt egyik részben elmondták, hogy csak az lehet kapitány, akinek van bánkája... ez az egyik alap szint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #745 Dátum: 10 jún 09, 18:15:50 » |
|
a-a... azt mondták hogy Zarakit leszámítva az összes kapitánynak volt bankai-a.3 lehetőség van hogy kapitány legyél,és nem mindhez szükséges bankai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #746 Dátum: 10 jún 09, 18:16:48 » |
|
Kenpachinak sincs bankaia, sőt még shikaia sincs, mégis kapitány.
Szerk:
Ugy utálom, amikor beirtok elém :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #747 Dátum: 10 jún 09, 23:00:40 » |
|
Jó rész volt a mostani bár kicsit lehetett volna pörgösebb...Viszont Hitsunak még mindig szép technikái vannak.
Halibel "árvíze" kísértetiesen haonlított mostani Mora...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 09, 23:13:24 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #748 Dátum: 10 jún 10, 11:33:48 » |
|
Nem volt rossz rész. Hitsugaya vs. Hallibel harc egész jó lett. Bár azért elviseltem volna, ha megmutatják ezt a technikát is, amit a végén használt Hitsugaya taichou... A kis ízelítő a Kyouraku vs. Starrk harcból is ízlett  Már várom azt a percet, amikor végre azt fogják mutatni teljes egészében 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #749 Dátum: 10 jún 10, 12:15:09 » |
|
jah,jah én is nagyon várom már a Kyou vs. Stark harcot....Most már nem kell ahhoz sem sok...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|