Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #660 Dátum: 10 máj 07, 11:47:10 » |
|
Renningan > Költői kérdések voltak  Mistich > Hát én nem nevezném gond nélkülinek azt, hogy Ishida minden erejét bevetve úgy győzte le Yammyt, hogy első ratyi formájába volt. Nem spoilerből írom, de nem halt meg. Hogyha már túlélte a sprengert és 1 speckó aknát, akkor pár km zuhanás nem fog neki ártani  ... Szerintem az eddig látott IchiUlqi harcok nagyon jók voltak , az időhúzásokon kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #661 Dátum: 10 máj 07, 12:57:15 » |
|
Aham...
Pedig bele mentem volna egy ki is nyerne és miért vitába:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #662 Dátum: 10 máj 07, 13:58:29 » |
|
legjobb tudásom szerint ezaz ishida féle csetepaté filler szösszenet volt ugyhogy alap h nincs kard engedés meg halál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #663 Dátum: 10 máj 07, 16:40:41 » |
|
nem tudom,lehet hogy téll nem halt meg:D de amúgy is ideje lenne már,hogy a 10-es espada kifeküdjön:D már az összes "nagyszámú" meghalt,ennek is ideje lenne:D igen Stance jól mondod...az időhúzásokon kívül...csak lassan több az időhúzás mint maga a harc...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #664 Dátum: 10 máj 07, 17:26:29 » |
|
Szerintem effelől nem kell többet aggódnunk, hogy most Ulqi release volt. Fog menni a harc rendesen Spoiler Yammyról:Ha kiengedi a kardja erejét, ő lesz a 0. számú espada 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #665 Dátum: 10 máj 07, 17:34:44 » |
|
nem tudom hogy sikerült összehoznom,de a spoilert nem olvastam el,pedig nem sokon múlott:D ha nem nyújtják el,akk remélhetőleg lesz legalább olyan jó mint a Grimmjow elleni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #666 Dátum: 10 máj 07, 17:58:55 » |
|
Mistich 344 manga 6. oldal yammy leesik 10. oldal ichi maszkot huz ugy hogy nem halt meg mivel most márr alátámasztva mondom mert közte ichi ishi párbeszéd van megnézheted nyugottan abban a feji ben nincs spoiler veszély
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #667 Dátum: 10 máj 08, 12:17:50 » |
|
Hát... Azért a pár percért érdemes volt megnézni, amikor Ulquiorra átváltozik és beoltja Ichigot. Amikor áttöri Ulquiorra a tetőt, akkor mindenki érzi a reiatsuját, csak az anime nem mutatta... Ez egy hiba. Az az effekt kellett volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #668 Dátum: 10 máj 08, 13:14:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #669 Dátum: 10 máj 09, 11:15:04 » |
|
Pont ez a baj... nem nyújtják el. Ichigó üt egyet pofáznak egy sort váltunk. Yami Ishida... váltunk Uli üt egyet pofáznak váltunk... REnji Chad verébkedik váltunk... Ichigo bekleményít azt elő adja a fasza gyereket váltunk. Rukia kapja az áldást... váltunk. Uli bekeményít és előadja a kókeményet.
Ennél jobban már nem is lehetne eltördelni egy harcot ami Kenpachi Ichigo harc sablonja alapján kéne megcsinálni. Ott faján megtudták csinálni nem össze tördelték:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #670 Dátum: 10 máj 09, 14:03:30 » |
|
Hát sztem mostmár csak ráállnak Uli vs. Ichi egész részre...Ha akövetkező részben sem akkor végig darabos lesz...Mondjuk az ezután következő Aizenes harcok szintén ilyen széjjeldarabolt ide-oda fejedet kapkodós harcokkal lezs tele és egyik sme lesz befejezve szóval jobb megszokni...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #671 Dátum: 10 máj 09, 14:51:53 » |
|
Ez a tulzott optimizmus tőletek nagyon szép.
Ichigo leveri Ulit és mi lesz? Utána rögtön jönnek az Aizenes részek, meg tán a Starkos rész, kicsit összekavarodtak a dolgok bennem, de a lényeg h egy mini harc Shinji ellen, egy mini harc Ichi ellen, majd egy hosszabb Yamma ellen, és isshin és Urahara. 3-4 hónap alatt lazán be lehet hozni a mangát, mert most. csak a folyamatos harcok mennek. Amint vége az uli harcnak lerendezik a HM-es részeken és ujjabb filler. Ha rendesen csinálják, akkor már vége lenne a harcoknak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 09, 14:52:37 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #672 Dátum: 10 máj 09, 16:27:35 » |
|
Opening alapján azt mondom, hogy addig fog menni a harc, amíg WW és a Vaizardok betoppannak. Persze nemtom, hogy az évadok az openingben levő 'határig' mennek-e... Utána biztos megint jön egy filler évadsorozat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #673 Dátum: 10 máj 09, 16:56:37 » |
|
nem tudom ezt hova írjam,úgy döntöttem itt jó helye lesz:D ti honnan szoktátok leszedni a bleach mangát?úgy döntöttem elkezdem olvasni,de nem tudom honnan szedjem le...belenéznék a manga topikba,de nem szeretnék semmi spoiler-be belefutni:)
privibe tudna adni valaki linket? köszi előre is:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #674 Dátum: 10 máj 09, 17:12:46 » |
|
Bleachhun-ról szedem a mangát. Ha magyarul akarom nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|