RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #615 Dátum: 10 ápr 29, 12:54:00 » |
|
DE haladnak ők...így is majdnem 3 manga feji benne volt...szal panaszunk nem lehet... Meg ugyis az elejét húzzák...ahol még van duma..a kövinél Isshida duma lesz, de ha Ulgi átváltozik...oannan tömény akció lesz! Szal nyugi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #616 Dátum: 10 ápr 29, 16:16:06 » |
|
Átkozottul vicces hogy ezt most kérdezted, elvégre ez volt az a hét amikor elöször használt Ichi uj technikát.
Ergo már kettő van neki: 1.-Kilött Getsuga (távolsági technika) 2.-Pengére koncentrált Getsuga (közelharci technika)Ez igaz, de mondta Ulquiorra, hogy ez ellene szart se ér (bár azért tényleg jobb mint a semmi )
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #617 Dátum: 10 ápr 29, 16:48:31 » |
|
Én úgy emlékszem, hogy ezt már használta Ichigo, csak nem volt megemlítve így. Talán az egyik Grimmjow harc jelenet során használta. Végülis lehet nevezni új teknikának, de mégsem olyan szintű mint pl Byakuyának, hogy teljesen új alakot ölt és más képességei vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #618 Dátum: 10 ápr 29, 17:03:37 » |
|
Stance
Hát szerintem az hogy egy teknika közelre vagy távolra hat elég jelentös külömbség. Bár az igaz hogy ez nem tul látványos, de azért nagy külömbség.
ATON14
Ulquiorra ellen azért nem hat, mert Uli az erösebb (legalábbis ebben a formájukban) Olyas valaki ellen aki egy szinten van Ichivel vagy gyengébb nála pokolian hatásos lenne, de mivel nem ö az erösebb, ezért nem tünik valami nagy számnak.
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #619 Dátum: 10 ápr 30, 08:30:22 » |
|
Ezért van az, hogy Ichigo-t jóval erősebb ellenfelekkel állítják össze, hogy aztán játszva leverje mindet, pedig köze nincs ahhoz az erőszinthez. Persze egy gyengébb ellenfél ellen pokolian hatásos lenne. Nézd meg Yammi és a kiscsaj harcát... És nézd meg azt, amikor Ulquiorra egy csapással lecsapta Yammit. Ez egy kicsit röhejes, hogy egy gyengébb ellenfél ellen hatásos... Persze, hogy az basszus... Ezért gyengébb az ellenfél... Egyébként jó anime rész volt. Ichigo hozta a formáját, Ulquiorra is  Kíváncsi leszek a következő részre. Elvileg az Ishida vs. Yammi lesz? Nem néztem meg a jövő heti ajánlót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Paulo55
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #620 Dátum: 10 ápr 30, 09:56:31 » |
|
Jövőhéten már bőven Uli és Ichigo is 2. szinten lesz mármint hollow forma kiengedett alakjára gondolok. Ez az outroba is benne van. De szerintem pont ott is fog véget érni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #621 Dátum: 10 ápr 30, 20:33:37 » |
|
szerintem eperkével csak annyi a baj,hogy mindenre bankait nyom,mert túl hamar tanulta meg.Hisagi meg a többiek még a shikait se akarják használni,csak ha nagyon nagy bajban vannak.Viszont Ichigonak szüksége volt arra az erőre legyőzni a taichokat. A rész meg unalmas volt,Batman igazán fightolhatna már 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #622 Dátum: 10 ápr 30, 21:08:14 » |
|
Jah, kb 100 részenként láthatjuk Ichigo-t shikai kardjával harcolni  De úgy meg elég gyengus... Ichigo az igazi erejét Bankaiba leljük, mert hát az adja neki a gyorsaságát és az erősségét, még más kapitányok ha bankait váltanak más képességet kapnak és nem gyorsaságot.... ők viszont alap kardformába is baromi erősek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #623 Dátum: 10 ápr 30, 21:21:07 » |
|
Cöh, Ichigo és a shikai.
Az 50es részekig volt shikail fellelhető, utána még a fillerben a -15 szintü hollowok ellen is bankait nyomat. Las nochesban harcolt shikaial a 100 valahanyes arrancar ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #624 Dátum: 10 máj 01, 09:43:51 » |
|
Nem a 100 valahányas ellen is végül Bankai plussz maszk volt azt hiszem az orvosság... Ichi és Hitsu már csak ilyan meg lát vkit és ordítja h. Bankai... S valóban Hisagi is fiatal mégsem mondja fűnek fának és bokornak...Sztem Ichinek ha bokorból kifaragunk egy Aizen formát azt is Bankaijal kaszabolná s cska utána venné észre h. az csak egy ártetlen bokor volt...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #625 Dátum: 10 máj 01, 12:01:38 » |
|
Öcsém ilyenen szenvedni  . Bankai-a van azt nyom mindenre ilyen a karaktere  . Engem valahogy nem zavar  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #626 Dátum: 10 máj 01, 16:35:07 » |
|
Lassacskán csak eljutunk az izgalmas részekhez Már nem is tudom hanyadszorra nézem meg ezt a videót, ez így maga lenne a tökély.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #627 Dátum: 10 máj 01, 17:43:41 » |
|
hát igen... ez a videó úgy van megcsinálva, ahogy a mangában van. Bár ezt még mindig nem vagyok hajlandó elfogadni... De már nem lehet semmit sem tenni. Gyakorlatilag mindegy, hogy mit csinál már Kubo, mert egy hatalmas részt nagyon gyatrán csinált meg a mangában és ennek függvényében az anime cselekménye is ilyen lesz. Max full HD 3D-ben javíthatnak az élvezhetőségen... Vagyis grafikailag...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #628 Dátum: 10 máj 01, 20:13:56 » |
|
Hát szerintem mivel a manga is eg yponton elléggé gyatra lett ezt a Denevér harcot szenzációsra kellene megcsinálniuk mert utána valóban egyszerűen lehetetlen lesz jóra csinálni...Illetve igen ott marada agrafikai kidolgozás de sztem az sme fogja feldobnia a dolgot...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 20:14:58 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #629 Dátum: 10 máj 01, 20:22:25 » |
|
Nem olvasok mangát, de nem tudom, hogy miért mondjátok ezt. Legalábbis szerintem minimum annyira jó lesz ez a harc, mint a Grimmjow elleni. Legalábbis szeretném ezt hinni, azaz ebben a tudatban élek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|