25 jún 12, 15:41:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 454626 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
RoB
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #615 Dátum: 10 ápr 29, 12:54:00 »

DE haladnak ők...így is majdnem 3 manga feji benne volt...szal panaszunk nem lehet... Meg ugyis az elejét húzzák...ahol még van duma..a kövinél Isshida duma lesz, de ha Ulgi átváltozik...oannan tömény akció lesz! Szal nyugi.
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #616 Dátum: 10 ápr 29, 16:16:06 »

Átkozottul vicces hogy ezt most kérdezted, elvégre ez volt az a hét amikor elöször használt Ichi uj technikát.

Ergo már kettő van neki:
1.-Kilött Getsuga (távolsági technika)
2.-Pengére koncentrált Getsuga (közelharci technika)

Ez igaz, de mondta Ulquiorra, hogy ez ellene szart se ér (bár azért tényleg jobb mint a semmi  smirksweat)
Naplózva

....................................................................................................................
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #617 Dátum: 10 ápr 29, 16:48:31 »

Én úgy emlékszem, hogy ezt már használta Ichigo, csak nem volt megemlítve így. Talán az egyik Grimmjow harc jelenet során használta. Végülis lehet nevezni új teknikának, de mégsem olyan szintű mint pl Byakuyának, hogy teljesen új alakot ölt és más képességei vannak.
Naplózva

cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #618 Dátum: 10 ápr 29, 17:03:37 »

Stance

Hát szerintem az hogy egy teknika közelre vagy távolra hat elég jelentös külömbség.
Bár az igaz hogy ez nem tul látványos, de azért nagy külömbség.

ATON14

Ulquiorra ellen azért nem hat, mert Uli az erösebb (legalábbis ebben a formájukban)
Olyas valaki ellen aki egy szinten van Ichivel vagy gyengébb nála pokolian hatásos lenne,
de mivel nem ö az erösebb, ezért nem tünik valami nagy számnak.

Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #619 Dátum: 10 ápr 30, 08:30:22 »

Ezért van az, hogy Ichigo-t jóval erősebb ellenfelekkel állítják össze, hogy aztán játszva leverje mindet, pedig köze nincs ahhoz az erőszinthez.
Persze egy gyengébb ellenfél ellen pokolian hatásos lenne. Nézd meg Yammi és a kiscsaj harcát... És nézd meg azt, amikor Ulquiorra egy csapással lecsapta Yammit.
Ez egy kicsit röhejes, hogy egy gyengébb ellenfél ellen hatásos... Persze, hogy az basszus... Ezért gyengébb az ellenfél...

Egyébként jó anime rész volt. Ichigo hozta a formáját, Ulquiorra is Nevet Kíváncsi leszek a következő részre. Elvileg az Ishida vs. Yammi lesz? Nem néztem meg a jövő heti ajánlót...
Naplózva
Paulo55
Gennin
*

« Válasz #620 Dátum: 10 ápr 30, 09:56:31 »

Jövőhéten már bőven Uli és Ichigo is 2. szinten lesz mármint hollow forma kiengedett alakjára gondolok. Ez az outroba is benne van. De szerintem pont ott is fog véget érni.
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #621 Dátum: 10 ápr 30, 20:33:37 »

szerintem eperkével csak annyi a baj,hogy mindenre bankait nyom,mert túl hamar tanulta meg.Hisagi meg a többiek még a shikait se akarják használni,csak ha nagyon nagy bajban vannak.Viszont Ichigonak szüksége volt arra az erőre legyőzni a taichokat.

A rész meg unalmas volt,Batman igazán fightolhatna már Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Stance
*

« Válasz #622 Dátum: 10 ápr 30, 21:08:14 »

Jah, kb 100 részenként láthatjuk Ichigo-t shikai kardjával harcolni Nevet De úgy meg elég gyengus... Ichigo az igazi erejét Bankaiba leljük, mert hát az adja neki a gyorsaságát és az erősségét, még más kapitányok ha bankait váltanak más képességet kapnak és nem gyorsaságot.... ők viszont alap kardformába is baromi erősek
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #623 Dátum: 10 ápr 30, 21:21:07 »

Cöh, Ichigo és a shikai.

Az 50es részekig volt shikail fellelhető, utána még a fillerben a -15 szintü hollowok ellen is bankait nyomat. Las nochesban harcolt shikaial a 100 valahanyes arrancar ellen.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #624 Dátum: 10 máj 01, 09:43:51 »

Nem a 100 valahányas ellen is végül Bankai plussz maszk volt azt hiszem az orvosság... Ichi és Hitsu már csak ilyan meg lát vkit és ordítja h. Bankai... S valóban Hisagi is fiatal mégsem mondja fűnek fának és bokornak...Sztem Ichinek ha bokorból kifaragunk egy Aizen formát azt is Bankaijal kaszabolná s cska utána venné észre h. az csak egy ártetlen bokor volt...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #625 Dátum: 10 máj 01, 12:01:38 »

Öcsém ilyenen szenvedni Nevet. Bankai-a van azt nyom mindenre ilyen a karaktere Nevet. Engem valahogy nem zavar Nevet.
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #626 Dátum: 10 máj 01, 16:35:07 »

Lassacskán csak eljutunk az izgalmas részekhez
Már nem is tudom hanyadszorra nézem meg ezt a videót, ez így maga lenne a tökély.
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #627 Dátum: 10 máj 01, 17:43:41 »

hát igen... ez a videó úgy van megcsinálva, ahogy a mangában van. Bár ezt még mindig nem vagyok hajlandó elfogadni... De már nem lehet semmit sem tenni. Gyakorlatilag mindegy, hogy mit csinál már Kubo, mert egy hatalmas részt nagyon gyatrán csinált meg a mangában és ennek függvényében az anime cselekménye is ilyen lesz. Max full HD 3D-ben javíthatnak az élvezhetőségen... Vagyis grafikailag...
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #628 Dátum: 10 máj 01, 20:13:56 »

Hát szerintem mivel a manga is eg yponton elléggé gyatra lett ezt a Denevér harcot szenzációsra kellene megcsinálniuk mert utána valóban egyszerűen lehetetlen lesz jóra csinálni...Illetve igen ott marada  agrafikai kidolgozás de sztem az sme fogja feldobnia a dolgot...
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 20:14:58 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Stance
*

« Válasz #629 Dátum: 10 máj 01, 20:22:25 »

Nem olvasok mangát, de nem tudom, hogy miért mondjátok ezt. Legalábbis szerintem minimum annyira jó lesz ez a harc, mint a Grimmjow elleni. Legalábbis szeretném ezt hinni, azaz ebben a tudatban élek Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins