25 feb 18, 22:38:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408911 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
katsuyu-chan
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #585 Dátum: 10 ápr 21, 16:54:11 »

Nemtom, számomra nem volt zavaró Chad és Renji harca, kifejezetten nézhető szerintem. Mosolyog
Meg azért sem untam, mert sokszor volt a két helyszín között váltás.
Most az egyszer nem bánom, ha kicsit elhúzzák Ichigóék harcát, még mindig jobb nézni így egy kis fillert, mintha folyamatban más sem lenne.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #586 Dátum: 10 ápr 21, 20:33:32 »

http://szanalom.com ennyi filler után még egy ilyet berakni. Ráadásul annyira filinges lett volna Ichigo szövege után Uli szabadon engedett reitsujqa... erre vááá.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #587 Dátum: 10 ápr 21, 20:46:36 »

Ez van jelenleg ennyivel be kell érni na pont ezért nem nézem a Bleachet. De most rá szántam magam mert érdekel, hogy valósították meg talán az egyik legjobb harcot az egész animében eddig erre amit látok nem sok csalódott vagyok :/. Talán ha kevesebb idióta Renjit mutattak volna több idő lett volna Ulira.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #588 Dátum: 10 ápr 21, 20:50:01 »

A Renji és Chad ratyi fightek helyett nyugodtan betehették volna Karakura várost... Ez a rész... 3/4-e filler -.- Viszont az Ichigo vs Ulquiorra eszméletlen jó volt, még ha kevés is Mosolyog Főleg, amikor Eperke leoltotta Ulqit Nevet
Ha már az előző rész flashback volt úgy gondoltam, hogy végre mutatnak valami értelmeset. De ez nem bizonyult be... Aminek örültem még, hogy Rukiának végre értelmes formája van, mert a filler alatt 1-nél többször nem igazán sikerült megrajzolni...
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #589 Dátum: 10 ápr 22, 08:11:14 »

Tul sok a chad és renji!!

De minek? most még elszórakoznak egyet rukia harcával is, még 4 rész elmegy mig megjön yamma és teszi a vesztivált a kis ribikkel, még jön Isshida is stb stb -.-

2-3 hónap és komolyra veszik a szót...
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #590 Dátum: 10 ápr 22, 11:21:41 »

nem tudom,nekem tetszett a rész,de lehet hogy csak azért mert az eddigiek voltak enyhén szólva szánalmasak...szerintem sokkal jobb volt ez mint azanpakouto-s részek:)
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #591 Dátum: 10 ápr 22, 15:10:38 »

Hát nekem ez a mostani rséz sme volt jobb mint a jobb kategóriába sorolható fillerek. Jó lenne ha csak Uli vs.Ichi lenne nyomatva icipici Renji Rukai betoldással nehogy már ők kapjáka  atöbb szerepet...

Azért drukkolok h. majd karakurába többet harcoljon Ukitake mint a Openingben... smirksweat
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #592 Dátum: 10 ápr 22, 15:13:07 »

Észrevettétek hogy Rukia dizájnja egyre jobban hasonlít Hitsuéhoz? A szeme, az arckifejezése, a szemöldöke meg a feje formája. Régebben nem de most már észrevehetőbb.

Há mé, nem?
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Hiei
Vendég
« Válasz #593 Dátum: 10 ápr 22, 15:39:38 »

Rukia régebbi karakter ergo a takony hasonlít rá...
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #594 Dátum: 10 ápr 22, 15:43:45 »

nem mert régen Rukia nem így nézett ki... Mondjuk Hitsu se... de jobban hasonlított a mostani változatához. Rukia meg már teljesen más.
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Hiei
Vendég
« Válasz #595 Dátum: 10 ápr 22, 15:56:18 »

Régen nem sokszor láttuk komolynak:D. Itt jelen pillanatban gyilkolni készül sztem:D. Mihez akarod hasonlítani? Régen az érzékeny oldala szerepelt többet meg a vicces fele:D. Amíg jönnek a hülye rajzai imádni fogom őt.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #596 Dátum: 10 ápr 22, 15:59:27 »

Ne haragudjatok egy kérdés.

nem tudok olyan oldalt ahol online,magyar felirattal megnézhetem a bleach eleji részeket?szerintem nem lehet elégszer látni:Dde most a videoplayer nélkül elakadtam...aki segít köszi előre is.

és egy másik kérdés.Avatart hogy lehet beállítani?

köszi
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #597 Dátum: 10 ápr 22, 16:33:21 »

nem mert régen Rukia nem így nézett ki... Mondjuk Hitsu se... de jobban hasonlított a mostani változatához. Rukia meg már teljesen más.

Ez azért van, mert amikor a manga rajzstílust váltott, azután anime dizájna is más lett. Elején még full manga stílus volt egyedi pokémon fejekkel, aztán egyre változott változott míg nem lett Jump.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #598 Dátum: 10 ápr 22, 21:50:39 »

Fjuh, ez az ending tetszett.

A zene xar és klipp is szinte, de Ulqui az eléggé találó volt, Aizennek meg Ginnek meg nagyon jól állt az a cucc:D

De a többi az köpedelem xD
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #599 Dátum: 10 ápr 22, 22:17:29 »

sztem pedig ez az eddigi legjobb Bleach EDing...Hát ízlések és pofonok Nyelvesít
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins