Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #570 Dátum: 10 ápr 14, 11:28:07 » |
|
Ez az ending tényleg nagyon jó, már volt pár hasonló de ott csak a shinigamik kaptak szerepet, itt végre már mások is  Az opening pedig bs playeren mégjobb, komolyan mondom eddigi legjobb opening és ending párosa a Bleachnek  Az endinget meg mintha az énekelné aki a soul eater 3. endingjét 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 14, 16:04:51 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #571 Dátum: 10 ápr 14, 15:50:28 » |
|
PÜ t küldjön pls valaki h hol tudom megnézni az uj részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Paulo55
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #572 Dátum: 10 ápr 14, 16:15:13 » |
|
Nem tudom, hogy a amikből összevágták a mostani részét de ha valaki Aizent megnézi akkor az arcát több helyen nem olyanra rajzolták, mint amilyen a mangába. Nem rossz az op. end. páros azt hittem opnak valami rockosabb lesz. Hála az istennek az énekhang nem olyan nyávogós.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #573 Dátum: 10 ápr 14, 17:04:47 » |
|
Aizen arca eddig is ilyen volt. Max a jump (rajzstílus) változtathatott rajta. Az OP és az ending képi világa nagyon jó, de már voltak jobbak is. Nekem nem igazán hiányzott ez az összefoglaló rész, jöhetne már az ichi vs ulqi rész -.-...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
 |
« Válasz #574 Dátum: 10 ápr 14, 19:20:08 » |
|
Áh megörülök. Képesek 2 hónapig fillert nyomni, azt amikor már beleélem magam, hogy Ichi vs Ulqi, akkor meg kiszúrják a szemem az összefoglalóval.... Eh Remélem jövőhéten ezért egy igényesen megrajzolt harcot látok majd:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #575 Dátum: 10 ápr 14, 19:23:57 » |
|
Én ezért nem kommenteltem:D. Jól felidegeltem magam mikor megláttam, hogy flashback az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #576 Dátum: 10 ápr 14, 20:44:10 » |
|
Akkor már ketten vagyunk, én nagy léptekben átpörgettem az egészet. XDDD A következő rész első tíz percében is ez várható, ebben biztos vagyok.  Ezt utálom csak a nem filler részekben, sokszor emiatt vontatottak. A grafika szerintem is csúnyult, Aizen fején jól észrevehető. Az embernek a két kezén nincs annyi ujj, ahány gnóm szereplő egy részen belül. Ez pedig elég sokat ront az élvezhetőségén. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #577 Dátum: 10 ápr 14, 23:52:00 » |
|
gyalogbagoly írta: Az ending zenéje önmagában nem tetszene, de a látvánnyal együtt teljesen a helyén van. bow Az endingben vannak érdekes képek - a teázgató Unohana állati, Sasakibe mint komornyik meg annyira betalált, hogy tíz percig röhögtem rajta. Ha az betalált akkor nézz Sasakibe mögé! Na vajon ki áll Isane mellet "maid" - kosztümben?
Azoknak akik felhuzzák magukat azon hogy javarészt flashbacket kaptunk, csak anyitmondok hogy olyasmin ami mindnyájunk számára kész tény volt már régota, nincs értelme felhuzniuk magukat.
Nekem tetszett, és mivel már régen volt, vem volt rosz az a visszatekintés.
Az egyetlen ami zavart az az higy Hime már megint Ichigo formális megszolitását gyakorolja.
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Den
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #578 Dátum: 10 ápr 15, 13:17:56 » |
|
Egyébként azoknak akik Hitsut hiányolták az endingből ajánlom annak a képkockának az átvizsgálását amelyiken újságírósdit "játszanak" a shinigamik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #579 Dátum: 10 ápr 15, 13:39:24 » |
|
Akkor csak én voltam olyan szerencsétlken, hogy egyből észre vettem?  Nem baj nem sokára, nem sokára vére és keze hull:D. No meg némi pszhihés sokkxDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 15, 13:48:04 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
 |
« Válasz #580 Dátum: 10 ápr 15, 15:44:27 » |
|
de pont ott? És pont én nem vettem észre? ebből is látszik hogy hülye vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #581 Dátum: 10 ápr 15, 21:01:15 » |
|
Hmmm... Az ilyen áttekintő részeket miért nem adják le az előző résszel együtt? Erre vártam egy hetet? Az előző végén olyan jól beharangozták az Ulquiorra vs. Ichigo harcot... Az opening spoilerek összességének halmaza... Persze eddig is voltak spoilerek az openingekben, de azért nem lőtték le majdnem az összes fontos jelenetet... Vagy csak nem figyeltem meg eléggé? Az ending hatalmas volt  Hanatarou szobalány kosztümben  Ezen egész angol órán végig röhögtem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Paulo55
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #582 Dátum: 10 ápr 19, 20:36:44 » |
|
Shinji hangja nagyon rossz lett meg túl fiatal:((((( De legalább Ishida apjának jó a hangja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 19, 20:42:24 írta Paulo55 »
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
 |
« Válasz #583 Dátum: 10 ápr 19, 20:41:04 » |
|
Majd értesíts mikor lesz movie 2 szinkron  és hogy ki kusaka hangja...
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #584 Dátum: 10 ápr 20, 18:46:51 » |
|
Megnéztem az új részt... Ichi vs Ulgi alig volt...csak a Renji és Chad féle töltelék részről szólt a 3/4-e  És az az érzésem, h a rajzolást ist kispórolták...Renjiéknél nagyon gatyi volt...de Ichiéknél már szinvonalas...érződött, h meik volt a töltelék rész...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|