STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #555 Dátum: 10 ápr 09, 19:08:15 » |
|
Jól van, nem kell szégyenlősködni, de ahogy gondolod. Persze, hogy rá gondoltál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #556 Dátum: 10 ápr 13, 12:06:18 » |
|
Találtam egy videót az új openingről Youtubeon sajnos nagyon rossz minősége van de pár dolgot kilehet belőle venni. Link: http://www.youtube.com/watch?v=zQjfLBuJM94
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #557 Dátum: 10 ápr 13, 12:17:39 » |
|
Hát nekem már ennyiből is nagyon tetszik, valami ilyesmit akartam, benne van mindenki aki kell és pörög mint a chemotoxos légy  Holnap még összefoglaló de jövőhéttől ismét megfogja mutatni a Bleach hogy miért ő a no 1. animém 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #558 Dátum: 10 ápr 13, 16:18:27 » |
|
Hát én éppen most néztem meg az új részt, az opening kiváló, szerintem nagyon jól meg van vágva! A rész kemény, de hát ezt vártuk:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #559 Dátum: 10 ápr 13, 16:47:36 » |
|
Én is meglestem az új részt. Az OP nagyon jó  Elégedett vagyok. A rész meg , visszaemlékeztető....de ami bíztató az, h a látvány lenyűgöző! Alig várom a jövő hetet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #560 Dátum: 10 ápr 13, 17:05:57 » |
|
Mivel én kihagytam a fillereket...hanyadik résznél is jár most az anime?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #561 Dátum: 10 ápr 13, 17:10:56 » |
|
OP nagyon jó lett. Bár egy kicsit űrhajó szerűen mozognak az emberek de sebaj a zene és a képvilág jó. Vaizardok  jah meg ukitake...kár h. az OPban többet harcol mint amennyit majd...de legalább az OPban elég keményen nyomjaXDXD 266 rész a már nem filler
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 13, 17:45:34 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
 |
« Válasz #562 Dátum: 10 ápr 13, 18:49:52 » |
|
Ti honnan töltitek a videót és ha felirattal nézitek azt honnan szeditek? Valaki Elküldené Pü-ben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
 |
« Válasz #563 Dátum: 10 ápr 13, 19:37:44 » |
|
fúj. Utálom Orihimét. xD Az új op. fantasztikus az ED-ből meg hiányolom Hitsut. De ettől eltekintve nem rossz 
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #564 Dátum: 10 ápr 13, 19:41:14 » |
|
Fuh, ez az opening nagyon bejön! Elégedett lennék, ha az anime is ilyen jó lenne a továbbiakban. Bár úgy érzem, hogy cenzúra még tuti hogy lesz bőven... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #565 Dátum: 10 ápr 13, 19:49:41 » |
|
Az ending is királyra sikeredett...Főleg amikor Ukitakét támogatják... Hát Kyou pedig vigyorogva otthagyja az egy kicsit gonosz...De valóban Hitsu hiányzott belőle.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #566 Dátum: 10 ápr 13, 20:08:39 » |
|
A zene türhető és a video is jó. A bleach chatákhoz semmi se fogható, mégha a story néha xar, ugyh most jó részek lesznek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #567 Dátum: 10 ápr 13, 22:14:42 » |
|
Ez az ending szerintem a bleach eddigi legjobb edje képileg:D. Zenében még mindig az első ed powa:D. Viszont a karaktereket nagyon eltalálták benne. A rész egy szót nem érdemel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #568 Dátum: 10 ápr 13, 23:09:04 » |
|
Annak ellenére, hogy ez a rész emlékeztető volt, nekem nagyon bejött. Végre megint megvan az a hangulat, ami miatt annak idején rászoktam a Bleach-re!  Mikor elkezdtem a részt, háromszor megnéztem az openinget - ilyet ritkán csinálok -, tényleg jól van vágva, és a zene is király. Az ending zenéje önmagában nem tetszene, de a látvánnyal együtt teljesen a helyén van.  Az endingben vannak érdekes képek - a teázgató Unohana állati, Sasakibe mint komornyik meg annyira betalált, hogy tíz percig röhögtem rajta.  asthi - Szegény Ukitake, míg Kyouraku-nak ott van Nanao és Lisa, neki be kell érnie a két debil harmadik tiszttel! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 13, 23:10:49 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #569 Dátum: 10 ápr 14, 06:40:05 » |
|
lehet h. ez a atudat késztette arra h. a aképen összeessen...Mi az h. Kyourakunak két csaja is van neki meg egy sem... Mindenesetre írtóan élvezem az ED képvilágát... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|