25 feb 22, 18:43:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 410216 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #540 Dátum: 10 ápr 06, 08:57:59 »

Nem is tudom... Volt a Kougás évadon és ennek az évadnak elején kívül olyan rész, amiben Ukitake szerepelt a zanpakutoival együtt? Nem néztem meg pár részt... De azért jobban rávattem volna magam, mint arra, hogy bámuljam  Haineko fiúzását... Amit mellesleg nem tettem meg... Volt egyáltalán említésre érdemes anime rész ebben az évadban (Gondolok itt csak a kard démonos évadra.) a Hanatarous, a Senbonzakura&Zambimarus és ezen a Kyourakus&Nanaos&Katen Kyoukotsus részen kívül?
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #541 Dátum: 10 ápr 06, 11:02:50 »

Néha-néha fel-fel tűnt néhány percre. A Renji Bya Zanpi történetben volt Ukitake meg vhol még ennek a színvonaltalan masszának az elején azt hiszem volt egy rész ahol halálra voltak idegesítve Kyouraku és Ukitake a zanpakutojuk által.
Egyébként én mindegyik részt legyűrtem...s a legrosszabb nem a Haineko fiúzása volt hanem amikor Renji egyik zanpijánaka a fele elkószál a emberek világában...Jah meg a Orihimes rész :okád: De azért megnéztem azt is... Eddz Ha már  aNaruto fillereket soha nem néztem meg a Bleach fillereket eddig is legyűrtem most sme adtam felXD... habár ha jobban belegondolok azt hioszem 1-2 Kanonjis részt nem nézegettem meg ...
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 06, 11:04:52 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #542 Dátum: 10 ápr 07, 08:24:26 »

Halleluja, végre ennek is vége és jövő héten megy tovább a normális anime. Kár hogy valami összefoglaló szerűség lesz, amilyen tökfejek az exec-ek!
Mit ne mondjak elég lagymatag vége lett ennek a fillernek.  Amikor Muramasa csillaga lehullott akkor kellett volna befejezni, nem még rátenni egy ilyet!
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #543 Dátum: 10 ápr 07, 08:27:23 »

én Hebi szerencsétlenkedése óta nem néztem a fillert,a muramasás még nézhető volt,de a többi filler egy két kivételével Lehánylak Lehánylak
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #544 Dátum: 10 ápr 07, 15:19:08 »

Jah, a filler eleje jól indult, aztán egyre laposodott... Egész egy nagy szenvedés volt.. Na de most folytatódik Ichigo vs Ulquiorra Nevet Mosolyog Remélem ugyanúgy folytatják, ahogy abbahagyták. Gondolok én arra, hogy az utolsó részek azok sokkal élvezhetőbbek voltak, (főleg grafikaliag, effektileg) mint átlagban. (Ezt azért csinálták sztem, mert mivel filler jött bedobták magukat az animátorok rendesen.)
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #545 Dátum: 10 ápr 07, 19:15:57 »

Valaki mondja már meg hanyadik rész ami a "Hebi-elszökik.visszajön" rész után van....Naon unatkozok >.<# >.<#
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #546 Dátum: 10 ápr 07, 19:20:42 »

259 ha jól tudom...a 260, 263, 264 egész tűrhető részek...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #547 Dátum: 10 ápr 07, 22:23:03 »

Nah ez sem volt olyan rossz rész. Sőt... nekem tetszett... Lehettek volna jobbak is az előző részek... Szerepelhetett volna Katen Kyoukotsu maszkos fele Nevet Kevesebbet Zambimaru... Szerepelhetett volna még a két rosszcsont is... Szerintem lezárásnak megteszi. Főleg ez az újabb Zanpakuto-Shinigami lelkizés jó volt a végére... Értem én, hogy ha a kapitányok jelennek meg - főleg az ütősebbek (Kyouraku, Ukitake, Byakuya stb...)- akkor pillanatok alatt szétkapják azt a karddémont, de azért miért pont Renji? Jöhetett volna Hitsugaya is... Ő nam olyan pro, mint az előbb felsoroltak, de azért neki is van bankai-ja... Nanao és  Katen Kyoukotsu maszkos felének a kapcsolata itt is megvolt, ami nekem tetszett... A másik fele sem semmi ikszdé Akkora sakés 'csészéje' van, mint Kyouraku kalapja ikszdé

Mondjuk nekem hiányzott az, ahogy a kapitányok fogadják a kard alakjukba visszatért zanpakutojukat... Mondjuk Kyouraku, és Ukitake megosztozik ezen mondatok egyikén: Okaeri! vagy Végre minden helyre állt... Byakuya csak áll érzi, hogy visszatért a kardja és mondjuk megereszt egy kis mosolyt, vagy valami... Yama-jii pedig letekint Sereteire...

Ha az összes rész ilyen lett volna, akkor jó is lett volna ez az évad is...

De most végre jön Ulquiorra-senpai Nevet Persze még megissza a teáját Nevet Azért 1 hét alatt annyi teát iszik, hogy szét fog repedni a hólyagja ikszdé Már előre várom, hogy hogyan csinálják meg a harcot... Remélem, javítanak valamit a 'grafikán'...
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 08, 08:40:04 írta six » Naplózva
dongatto
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #548 Dátum: 10 ápr 08, 10:57:52 »

Ez annyira brutális lesz hogy a wc-n kell néznem majd:D Nevet
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #549 Dátum: 10 ápr 08, 14:38:14 »

Én már nagyon szeretném látni Soifon Bankai-ját és Halibel resurección-ját. A bankai-ok az animében néznek ki igazán jól Mosolyog
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #550 Dátum: 10 ápr 08, 16:12:15 »

Nem volt rossz ez a rész, de a kapitányok nekem is nagyon hiányoztak belőle - leginkább Ukitake -, nélkülük valahogy nem lett rendesen lezárva a filler. Szomorú
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #551 Dátum: 10 ápr 08, 16:44:21 »

Nekem nem tetszett ez az utolsó rész. Ukitake úgy ki volt hagyva mega akardjai is...Ez nem ér Sír Sír Sír hamarosan teljesen eltűnik az animéből is legalább eddig mindig kapott szerepeta a filler végén h. vmiért mosolyog...s utolsó pillanatban amikor már minden harcnak vége bevág vmi komoly képet mst már ezta  aszerepet is elvették tőle Gyáááá Gyáááá Gyáááá judge
Naplózva

FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Aisurando *O*

« Válasz #552 Dátum: 10 ápr 08, 19:10:31 »

Nekem Shiro hiányzott. Bár az is igaz hogy nekem mindig hiányzik.
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #553 Dátum: 10 ápr 08, 20:29:30 »

Nem rég még fent  volt, írj rá egy püt, hogy zörrenjetek össze valamikor, vagy valami, ha úgy hiányzik. Nevet
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Aisurando *O*

« Válasz #554 Dátum: 10 ápr 09, 19:02:34 »

Toushirora gondoltam, ő nem hiszem hogy fenn volt Nevet
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins