24 nov 24, 04:45:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 771 772 [773] 774 775 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2549900 alkalommal)
0 Felhasználó és 224 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11580 Dátum: 12 márc 07, 12:08:07 »

azért elég nagy változáson ment át a manga sarutobi harcától mostanáig. akkor kb az első alig tudott valamit simán háritotta a pár fáját sarutobi, mostmeg kivan kijáltva a legerősebbnek de rafinált módon hogymár nemis fogjuk látni mittud, csak madara előadásában. az akkori kage szinvonal kicsit század akkora mint a mostani:D
ha most eresztjuk össze elsőt a harmadikkal lehet megdádázza 1perc alatt. (vagypedig a harmadik is kapna pár komolyabb technikát)
ezt a kabutott remélem ugy rugja fel az égig sasuke és itachi hogy atomjaira esik mint deidara, madarát meg ugyis lepecsételik elöbb utóbb mindenki élete árán  Ördögi
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #11581 Dátum: 12 márc 07, 12:19:02 »

Ha Sasuke hallotta amit Kabuto mondott és Itachit nem akarja elengedni akkor kinyírja Kabutot Nevet tehát mégis lehet egy Ita vs Sasu harc!!!!

Tsunade meg erősebb mint a raikage?!
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11582 Dátum: 12 márc 07, 12:23:09 »

PERFECT! Orochimaru a numero uno! Mastermind!  bow Azt gondoltam, meg kell majd szüntetnie az edo tenseit Kabutonak ahhoz, hogy érdemben foglalkozzon Sasuke elfogásával. Még csak ezt sem kell tennie  Kúl Bár nyílván nem og sikerülni neki, de ez a folyamat mocskosul tetszik.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Aizen
Jounin
*

« Válasz #11583 Dátum: 12 márc 07, 12:29:07 »

Nos, ennyit erről, nem is vártam kevesebbet Madarától. Nagyon helyes, nevetséges lett volna, ha most kikap. Tartogat még dolgokat az öreg. Nevet

Az Edo Tensei pedig... hát ez így necces lesz...
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11584 Dátum: 12 márc 07, 12:49:16 »

kakesz Soha ne becsülj le egy dühös nőt.  ikszdé  Ördögi

Érdekes fejezet volt (a képek alapján), a többit meg majd megtudom, ha lefordítja a csapat Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11585 Dátum: 12 márc 07, 13:05:03 »

Én akárhogy gondolkodom, nem hinném, hogy Sóska erősebb lenne Madaránál... FMS ide vagy oda. Az meg, hogy Tsunade erősebb a Raikagénél engem annyira nem lepett meg... viszont cserébe lassabb is. Kishi azért jól összehozta ezt a Kage csapatot. Madárka viszont tényleg csak egy tipikus shönen gonosz. Jó, tény és való, hogy jóval táposabb mint az összes többi negatív karakter, aki eddig a Narutoban, de ez nem változtat ezen a tényen.

Dan meg szépen elbájcseveg Choji faterjával. De tényleg, arra senki sem gondolt, hogy esetleg őt is le kellene pecsételni, mert ha Kabumarcsi esetleg úgy látja jónak, Dancsi szépen ész nélkül nekimegy az öregnek, de addig legalább ezek ketten szépen elbájcsevegnek. Viszont úgy tűnik Dancsi is jól látja, hogy valakinek meg kell állítania az Edo Tenseit... és lehet, hogy tényleg az lesz, amit egyszer már valaki leírt, hogy milyen képet is vághatna az öt Káge, amikor Madárka az Edo megszűnését követően kinyiffan.

De ehhez Itának is villantania kell valamit. Én azonban azért nem becsülném le Itachit, hiszen ő maga mondta, hogy minden Jutsunak van valamilyen ellenszere és ki tudja, lehet, hogy Suigetsu kis tekercsecskéjében van a megoldás.  Gondolkozik

Szerk: Egyébként miért van nekem olyan érzésem, hogy akárcsak Itachi Madárka is képes lenne kikerülni az Edo Tensei hatása alól. És akkor megborulna ez az egész "ha megszünteted az Edot megszabadulhatsz Madárkától" elmélet.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 13:11:25 írta BlackPoet » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11586 Dátum: 12 márc 07, 13:09:31 »

Hogy , megmondtam, hogy a homlokpecsétével tol egy támadó variációt. :7
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 13:27:31 írta STM » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #11587 Dátum: 12 márc 07, 13:36:27 »

Nah végre egy kis izgalom. Az egész háború alatt egy pozitív karakter sem került komolyabban életveszélyes állapotba. Ideje volt már ennek, mert így eddig csak szimpla harcok pörögtek, rizikó nélkül.

Egyértelmű volt, hogy Madarát nem pecsételik le ilyen könnyen. De azért arra nem számítottam, hogy kövi oldalon rögtön le is nyisszantja Tsunadét. Arra meg pláne nem, hogy egy sz*ros bunshinnal cselezte ki a pecsétet.xD

Egyébként az a baj, hogy Kishi annyira hájpolni akar 1-1 karaktert, hogy ennek árán más szereplőket nyom el.
Eddig Raikage kegyetlen erős volt. Anno a Kage-talin Sasukét hogy a földbe gyalulta...
Most meg kiderül, Tsunadéhez képest légypiszok. Aham...

Az Itachi-Sasuke szál meg már megint rohadt kapkodós lett. Kb csak pislogtam, hogy, Jaaah, már ide is értünk Kabutohoz? Okéé.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11588 Dátum: 12 márc 07, 13:39:22 »

Idézet
Eddig Raikage kegyetlen erős volt. Anno a Kage-talin Sasukét hogy a földbe gyalulta...
Most meg kiderül, Tsunadéhez képest légypiszok. Aham...

Attól mert tsunade ütése erősebb az nem azt jelenti, hogy raikage hozzá képest légypiszok hisz raikage ötezerszer gyorsabb nála ráadásul azért benne is van erő. Én még mindig raikaget tartom esélyesebbnek tsunade ellen.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #11589 Dátum: 12 márc 07, 13:45:06 »

Jó, nem kell szőrszálhasogatni. Bizonyára te is értetted, mit akartam mondani. kacsint
A kettejük ütőerejének összehasonlítására használtam a "légypiszok" jelzőt.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Aizen
Jounin
*

« Válasz #11590 Dátum: 12 márc 07, 13:51:27 »

Alap, hogy a raikage a jobb. Tsunade megmoccanni se tudna, és kapná a Lariatot.  ikszdé Álló/1 vonalban mozgó ellenfél ellen Tsunade jobb, ennyi a sztori, nem féltem a "félkarú rablót" ikszdé
Remélem meghal valamelyik Kage, már túl unalmas, hogy senki sem hal megfelé a jó oldalon csak noname shinobik...

Azzal amúgy nincs is baj, hogy odaértek, inkább azzal, hogy mi értelme volt a varjak beidézésének? Közel voltak, most sokat nem zavarhat be egy Uchinának, ha nem lát a varjaktól kb... 10 másodpercig. ikszdé Vagy előbb kellett volna cselekednie Itachinak, vagy keményebb eszközökkel... na mindegy végülis, mindennek oka van. Mosolyog
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #11591 Dátum: 12 márc 07, 13:58:32 »

Azt se felejtsük el, hogy Tsunade banyának fel kell oldania a pecsétet, s nyílván van valamilyen hátulütője a technikának. Szóval egy kis ideig lehet fizikailag erősebb a raikagénál, de kötve hiszem, hogy huzamosabb ideig.

Itachi hollói meg nevetségesek voltak  bye bye Közvetlen a rejtekhely előtt sütötte el, nyílván összezavarja Sasukét, aki amúgyis átlát a technikán a szemeivel  >.<# Ez mondjuk elég durva hiba volt Kishi részéről, márha nem mulattatni szeretett volna ezzel a lépéssel (esetleg ezek a hollók célpontokat keresnek majd, s tudatják a rejtekhely pozícióját????)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 14:00:35 írta Daishi » Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11592 Dátum: 12 márc 07, 14:23:34 »

hát én úgy vettem ki hogy itachi csak az irányítás alól vonta ki magát,ezért ha az edo tensei füstbe megy akkor itachi szétporlad.Amúgy meg kezdem bírni tsunade-t.Milyen lazán hozzot magának egy speckó mindent felülíró parancsot,teszem hozzá jogosan hisz egy ilyen nitro technikát ritkán láttunk.
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11593 Dátum: 12 márc 07, 14:48:21 »

Na holnap kiderül, hogy Tsunade mit is tud valójában ( vagy nem Nevet ) . Örülnék, ha kapnánk egy ütős harcjelenetet, de aztán válthatnánk harcteret, esetleg egy újabb titok kiderülhetne.

Hát... Nevet Kiderült, hogy Tsunade mit is tud, kaptunk egy ütős harcjelenetet, és még harcteret is váltottunk, és egy másik titok is ki fog derülni úgy érzem Nevet Nyelvesít

Ja és Mei is elég méltó a Mizukage címre, ez a két sution jutsu elsöpörte Madara egyik legnagyobb tűz jutsuját

Sztem amúgy nem lesz baja Tsunadénak, hiszen most a pecsét teljesen fel van oldva, gondolom ez dobott az erején, annyit, hogy a Susanoot is áttörhesse, és sztem ez folyamatosan gyógyítja is, vagy nem?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 15:14:11 írta Domynyk » Naplózva
NandorHUN
Újonc
*

« Válasz #11594 Dátum: 12 márc 07, 15:41:15 »

Itachi mögött a legutolsó oldalon az Sasuke? Csak mert elvileg ugye egy árnyék látszódik..
Naplózva
Oldalak: 1 ... 771 772 [773] 774 775 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins