24 nov 24, 06:30:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 726 727 [728] 729 730 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551510 alkalommal)
0 Felhasználó és 164 vendég van a témában
dtatar
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10905 Dátum: 12 feb 05, 23:48:02 »

A GM-t Hasisráma DNS-éből hozták létre? Akkor én egy kicsit le vok maradva, mert erre nem emlékszem. Linkelj egy manga oldalt pls.
Viszont úgy emlékszem Pein élettörténetében, mikor meghalt Yahiko, csak úgy elszipkázta az emberek lelkét. Most sajnos nem tudom ez pontosan hol volt (lehet hogy csak az animeben Gondolkozik). Már csak az a kérdés, ha ilyen tényleg van (és nem csak képzelgek Technikai KO),  ezt miért nem használják ki máskor is.
Pl.: Tobi fogja magát és végigsöpör vele az egész ellenséges haderőn.  Ördögi
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #10906 Dátum: 12 feb 06, 08:41:40 »

Viszont azért a lélekelszívásos sárkányért a GM tűpárnát csinált Nagatoból. Ezt Tobi lehet, hogy nem vállalná be.
Naplózva
NaruTomi
Újonc
*

« Válasz #10907 Dátum: 12 feb 06, 10:19:51 »

Blaha: Szerintem az nem játszik, hogy a GM Tobi ellen fordul, avagy elveszti Tobi felette az irányítást. Szerintem a benne lévő bijuu-k nem tudnak sok mindent kezdeni, ha leláncolva vannak. Legalábbis Tobi szerintem ha lenne ilyen eshetőség, alapból nem veti be a GM-t, hisz a terve bukását jelentené, és eddig nekem nem úgy tűnt, hogy tervezett volna ekkora rizikófaktorral.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10908 Dátum: 12 feb 06, 21:39:01 »

amúgy Tobi http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/512/12 it azt mondja amit a csatája alatt szerzett...akkor ez azt jelenti,hogy Tobi nagy valószinüséggel harcolt Hasisráma ellen....mert miért hazudna Kabutomarunak,ha Kabucsimaru úgyis tudja,hogy Tobi nem Madara,hanem Tobi...
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10909 Dátum: 12 feb 06, 21:44:15 »

Én simán el tudom azt is képzelni, hogy Tobi valamiféle Madara klón és így végül is igazat mond Nevet (szinte mindenben)  ikszdé smirksweat Bár ebben az esetben érdeke, hogy Madra vajon miért nem tud arról, hogy mit akar csinálni tobi?!
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Blaha
Gennin
*

« Válasz #10910 Dátum: 12 feb 06, 21:48:50 »

A 3 lehetőséget, ami eszembe jutott, csökkenő valószínűség szerinti sorrendben írtam le. kacsint
Azt, hogy mi fog történni, Kishi-sensei mindannyiunknál jobban tudja! bow
Félreértés tisztázása végett: a pecsételő technika helyett spirituális technikát kellett volna írnom, mivel ez lefedi a lelkek kiszívását az emberekből, a jinchurikik pecsétjeinek feltörését, a bijuuk kiszívását a jinchukból, a bijuuk saját magába zárását, stb...
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #10911 Dátum: 12 feb 06, 22:33:27 »

lehet hogy én is feledékeny vagyok , de én sem emlékszem , hogy a GM-et Hashirama szöveteiből hozták létre, szóval ha ez tényleg így van akkor kérek egy linket mert korrepetálásra szorúlok.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #10912 Dátum: 12 feb 06, 22:36:07 »

Blaha azt még mindig nem magyaráztad meg hogy miből gondolod h hashiramaból alkották volna meg a Gedou Mazo-t. Azon a képen amit linkeltél sem bizonyítottál vele semmit, mert Hashirama abban a növénynek a szárában van "tárolva" és nem a Gedou Mazoba beleépítve.

Én még mindig úgy vagyok vele hogy az a szobor öregebb mint Hashirama vagy Madara, és egyáltalán nem rendelkezik életerővel, mivel ahogy az többször is elhangzott ez egy SZOBOR, önálló gondolkodásra alkalmatlan élettelen tárgy, csak irányítás útján képesek mozgatni... kb. olyan mint egy távirányítású kocsi!
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 06, 22:37:15 írta Morause » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #10913 Dátum: 12 feb 07, 00:07:24 »

VAgy mint Sasori igazi emberekből lett bábjai.. khmm..khh..ajuubiteste..khh.. hülye köhögés.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #10914 Dátum: 12 feb 07, 06:38:48 »

Ami ugye a Holdban van, és 1 szeme van.
Persze nem tudhatunk biztosat, és logikus is lenne a Juubi teste, de nem így lett felvezetve.
Naplózva
Blaha
Gennin
*

« Válasz #10915 Dátum: 12 feb 07, 08:36:41 »

Én azt úgy értelmezem, mármint a képet, hogy annak a lótuszvirágnak a "termése" a GM (vagy pont fordítva!!!). A hátán, vállán lévő kinövések olyanok, mint az ágak, ha megnézitek ezeket a képeket: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/512/11
a GM köldökéből indul ki vmilyen "csík"/nől ki valami! Az indiai mitológiában (és Kishi elég sokat merített abból) a világ egy lótuszvirágból jött létre, ami valamelyik isten köldökéből nőtt ki. És itt láthatóan ezen "köldökzsinóron" keresztül kapcsolódik fizikailag a GM a virághoz. A testén lévő csomók is olyanok, mint a facsomók.
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10916 Dátum: 12 feb 07, 09:48:39 »

Blaha:  Az a "köldökzsinór" szerintem az a rúd ami tűpárnát csinált Nagatóból, és a szobor lábán lévő bilincshez van kötve (mármint én ezt veszem ki a képből) amúgy ebből a szép virágból amin csücsül a szobor, nőnek ki a zetsuk, és az energiát tényleg a szoborból ( illetve pontosabban a benne lévő bijuukból nyeri)
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Aizen
Jounin
*

« Válasz #10917 Dátum: 12 feb 07, 12:53:20 »

GedouMazou-t nem Hashirama DNS-éből hozták létre... jó Isten...  >.<# A Hashirama-utánzatra célzott Tobi (és vele együtt arra a virágra vagy mire), amit mutatott Kabutonak...
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #10918 Dátum: 12 feb 07, 13:44:20 »

Szép észrevétel Blaha.
De ez nem magyarázza azt , hogy a GM Hashiramaból lett volna létre hozva.
Igen lehetséges hogy az a "köldökzsinor "nem más mint az ami Nagatot leszívta , csak kisit vastagabba.
Az animeben is aszem hasonló szeme volt nem ilyen koncentrikus körök , hanem ilyen örvény szerű volt .
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/037/5/2/uchiha_clan_ancestor_by_lordsarito-d4owb0u.png
Tudom ebben nem lehet megbízni de elég jó lett és lehetséges lenne , hogy a Rin'negan következő lépcsője lenne ?
Naplózva
hamilton
Gennin
*

« Válasz #10919 Dátum: 12 feb 07, 14:37:21 »

Vajon miért van a GM-n bilincs?
Ha nem lenne rajta akkor elmenne? Értem azalatt, hogy van önálló akarata?
Ha csak egy szobor akkor oda nem kell bilincs. Ha nem akkor kérdés micsoda.
A 10 farkú teste lenne ?  - Lehet Tobi már kivette a Holdból.
Vagy a benne lévő bjuk tudnák irányítani a szobrot....?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 726 727 [728] 729 730 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins