24 nov 28, 00:10:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 728 729 [730] 731 732 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2560236 alkalommal)
0 Felhasználó és 63 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10935 Dátum: 12 feb 07, 22:57:52 »

Csak az a baj ezzel ahogy a mondás is tartja. "Ember tervez........ Itt most Tobi tervez. Valóban sikerül neki? Nem szolnak közbe dolgok amiket nem számolt bele. Nem becsülte esetleg túl magát, netán nem becsülte le az ellenfelet?

Hozzáteszem, Tobinak nincs mitől tartani. Ha szükséges lelép aztán kezdi elölről. Másrészt lenyúlta a köcsögöket amellyel erőszak nélkül is megszerezheti egyiket vagy akár a másikat is. Megszólítja Narutot vagy Bee-t, aki reagál rá már megy is a köcsögbe. Ha nem tervezte volna használni akkor nem is startolt volna rájuk. Előre is sajnálom Bee-t.
Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #10936 Dátum: 12 feb 07, 23:12:15 »

http://noob.hu/2012/02/07/Naruto_537_10.png

+ a köcsögös módszerhez kéne még pár dolog, hogy sajnáld Bee-t .)
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Rikudou-sennin
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10937 Dátum: 12 feb 07, 23:15:34 »

Amit malakian666 be linkelt képet a lap tetején  tényleg jól látható , hogy a Juubi hátán is voltak azok a  bütykök amik a GM-on is . Szóval tényleg nem kizárt , hogy a GM lenne a Juubi teste és több mint valószinű , hogy a Rin'negan segítségével idézték a földre ugyanis Nagatotól igen sok idézet lényt láthatunk , és eddig csak ő tudott egynél több lényt idézni. Az arany fiú Jiraiya meséje 1.részbe mondta Sarutobi azaz a 3- hokage , hogy "minden embernek megvan a maga idézhető állata" vagy valami ilyesmi , de lehet , hogy ez a Rin'negan használókra nem vonatkozik ez a korlát.
És lehet , hogy Rikudou úgy akarta , hogy ha majd egyszer lesz egy Rin'negan használó mint ő  akkor majd megidézi a Juubi testét (GM) és majd egyesítik a Bijuukat persze nem saját használatra.
Ugyanis a múltheti manga részbe mondja Rikudou , hogy egyszer újra egyesülni fogtok , persze ő nem tudhatta , hogy addigra (minden) Bijuu gonosz lesz mert a világot a gyűlölet és a háború írányitja és így a Bijuuk is a háború és gyűlölet áldozatává estek .
Ő arra gondolt azt hitte ,abban hitt , hogy mire eljön az a bizonyos ember aki a bölcs szemeivel születik addigra már kölcsönös megértés , tisztelet és békesség honol mindenhol a világban és , hogy a Bijuuk is "Jók" lesznek és nyugottan egyesíthetik , hisz nem egy őrjöngő pusztító démon jönne létre.Nem tudhatta , hogy a válasza a 2 testvér pár miatt egy gyűlölet láncot hoz létre, ő arra gondolt , hogy  2 testvér majd eggyüttes erővel fogják megállítani a gyűlöletet a haragot és nem arra hogy tovább fokozzák .Szerintem Rikudou ezt hitte, persze ez csak egy elmélet , tessék nem leugatni ezért.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 23:21:08 írta Rikudou-sennin » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #10938 Dátum: 12 feb 07, 23:17:04 »

Elég, ha Bee azt mondja, Yo, Naruto meg Dattebayo. Gai fiatalság talán, Kakashi meg ft.  Nevet
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #10939 Dátum: 12 feb 07, 23:30:59 »

Rikudou-sennin már bocsika de téged nem lehet "nem leugatni" csak h téged idézzelek. Mivel kezdjük ott... te egy kiemelem FILLER RÉSZBŐL IDÉZTÉL ami ugye most a jiraiya krónikákat foglalja magába aminek az elején volt egy rész h jiraiya szerződés nélkül használta a jutsut és úgy került a Myobuku hegyre. Na az egy hülyeség... bár nem nagyon rémlik de lehet h volt róla szó h csak 1 szerződést köthetsz.

Illetve a bijuuk sem lettek gonoszak, csak morcik mert az emberek kihasználták őket folyton, ha én is bijuu lennék én is dühöngenék ha csak csicskáltatnának!
Hiszen ezek érző lények láthattuk, hiszen Kurama is sírt! kacsint
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10940 Dátum: 12 feb 07, 23:37:02 »

Nem kéne hozzá más dolog. Tökéletesen használható attól, hogy akkor nem akarta használni. Ha most nem jött össze a terve ezért újat kell készíteni. Mi következik ebből? Nyugodtan bevetheti ezeket is mint egy másik terv. Márpedig Bee-nek halnia kell ahhoz, hogy Naruto képes legyen összerakni a teljes bijuut. Különben még jó sokáig várakozhatnak, hogy egybe legyen.
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #10941 Dátum: 12 feb 07, 23:40:37 »

Na jó tegyük fel az idézéses részben neked van igazad, de legyen az filler vagy normális rész, akkor is ebben a részben esett az idézett állatokról szó és mennyiségeiről.
De ha te a Bijuukat "Morcosnak" hívod őket akkor legyen igazad

Mert ez messze eltér a morcosságtól.
Most az lényegtelen , hogy miért lettek gonoszok a Bijuuk de gonoszok lettek és kész (Morcik) Nevet

Szerk...: A leugatás alatt azt értem , hogy pl. ( Hol élsz ? , Hülye vagy? Mikor álmodtam) az ilyenektől kikészülök és átmegyek alpári stílusba ^^  , persze a normális véleményeket szeretem ,  elfogadom és tudomásul is veszem.
Csak azt nem szeretem mikor valaki bunkó. Ez nem neked szól Morause ne vedd magadra Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 23:46:48 írta Rikudou-sennin » Naplózva
Krisz_
Chuunin
*

"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"

« Válasz #10942 Dátum: 12 feb 08, 06:09:38 »

Hár most hogy Naruto legyőzte a Bjuukat sztem Maszkos Vs Naruto harcra készüljünk és megismerjük ki igazából sztem a maszkos meg a története stb. sztem ez lesz de nemtudom Nevet Egyépként az 1farkú azért nincs ott mert Gaara testéhez nemtudja láncolni és elszabadulna ezért  smirksweat Bár én még a megmaradt Jinjuriki testekre is gondolok... Megmaradtak és ott a Rinnengan és a Sharingan nekik... És ha Naruto indít ellenük egy Bjuu bombát a Shinra Tenseiel vagy az elnyelő jutusuval nem vernék visza? Gondolkozik Mert akk hogyan győzte le volna Rikodu Seninn a 10-farkút hát Rinnengannal Nevet
Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #10943 Dátum: 12 feb 08, 07:45:02 »

Hát mitnemondjak ez az új fejezet egy kicsit megakasztotta az utóbbi néhány rész pörgését, mert ugye ár régen nem mutattak meg mindenkit, és ez nem maradhatott tovább így.

Ettől függetlenül szerintem kifejezetten érdekes volt Tobi, ahogyan "győzködi" magát arról, hogy nem kell itt pánikolni.

Viszont az utolsó pár oldalon most nem biztos, hogy jól értettem de nekem úgy tűnt, hogy Sasuke valahogy az egyik hadtest útán/felé halad az esőben. Ja és ettől az eső+ villám kombótól tiszta olyan evil fejet vágott mint, amikor Tobi először megmutatta a sharinganját az Esőfaluban.
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #10944 Dátum: 12 feb 08, 08:06:02 »

Nekem ez a rész nem annyira tetszett, mint az előzők :/ Amúgy csak szerintem fogja mindenki akadályozni Narutot?
Tuti neki kell védeni őket, mert semmit nem tudnak kezdeni Tobival, főleg nem Sasukéval ha odaér, így meg csak annyi, hogy lelkesen útban lesznek Narutonak xDD
Naplózva
Krisz_
Chuunin
*

"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"

« Válasz #10945 Dátum: 12 feb 08, 08:22:43 »

Hát mitnemondjak kicsit unalmas volt bár mivel nemtok angolul így nemértettem sokat belőle  smirksweat Az elején a Maszkos magába beszél arra kváncsi vok és mindenki Narutohoz megy milesz ott ikszdé De Sasuke... talán célba vette Narutot?  Gondolkozik
Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
Morause
Vendég
« Válasz #10946 Dátum: 12 feb 08, 08:46:03 »

Na ez az a fajta fejezet, amit azelőtt szokott mutatni kishimoto mielőtt vmi nagyot akar mutatni, pont úgy mikor lelőtte a poént "Itachi ajándékáról". Amúgy ConSole mondasz vmit, de nem teljesen biztos mivel már naruto is a határain kötött alkut Kuramával, tehát már kivan merülve fix!
Bár ugye most a bijuuk mindegyike adott neki egy kis craftot, még kicsit bírnia kell... a többiek meg hát ők is kimerülhettek. ill. ezúttal nem csak pár ember hanem ahogy levágtam az egész haderő (kívéve talán Mifune és embereit és a kagék) segítségére siet, illetve az oldalán még mindig ott van bee és a barátai...

Na és ez az a pont ahol szerintem eldőlt a főbb események helye:
~ Sasuke valószínűleg oda fog keveredni, bár így utolsó képen mintha konohai hegynek az oldalát láttam volna, mert ugyebár sasuke nem tud a háborúról.
~ Mindenki narutoval, még az elfogott bijuuk is bár ez csak mellékes, lényeg h mindenki belehelyezte a hitét, ezért ott lesznek mellette
~Kage harc, most az tuti nem lesz, max talán részletet kapunk majd belőle vmikor, de talán azt tudom elképzelni h Itachi ügyes lesz és az edo tenseit megszünteti Kabutoval együtt, és akkor Madara is megsemmisül és  a kagék is mehetnek narutohoz harcolni!
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 08:47:34 írta Morause » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #10947 Dátum: 12 feb 08, 08:56:10 »

Szerintem inkább a vonuló vadkacsák ... ő izé shinoni sereg útját fogja keresztezni.

A 15. oldalon kicsit nehéz megmondani, hogy a lábnyomok a hegyek felé tartanak vagy onnan indulnak. Viszont az utolsó képen Sasuke előtt ott egy hegység és egy kis porfelhő (Ha a távlati viszonyokat nézzük nem is olyan kicsi.)

Ha így van, akkor egy kisebb ritkítást Sasukétól s hát nem kizártnak tartom, hogy köztük lesz egy két korábbi kortársa is.

A másik dolog, vajon ki marad ott Sasukéval harcolni és ki megy tovább Narutonak segíteni?

Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #10948 Dátum: 12 feb 08, 09:03:29 »

Shiro nem akarok kötekedni de, porfelhő az esőben? Hmm? Ez kicsit abszurd... de ha te így érzed nem szólok bele! Mosolyog
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #10949 Dátum: 12 feb 08, 09:22:47 »

Akkor sárpermetfelhő,így jobb? Nyelvesít  De akkor úgy mondom, hogy az a távoli nagy kiterjedésű ismeretlen összetevőjű felhőképződmény a szerintem a shinobi sereget takarja.

Gyünnek a ninnyák Szászke mint Toldi a bikának útjukba áll
Lesz ebből halál és még sok más vérrontás.

...na jó ez nem rímelt.  Pojén

ui Shiro szeret az abszurd dolgokat. ikszdé

De az is lehet, hogy az ott a ramen kifőzdék éves találozója és a 40 ezer ramen standból áradógőzt látjuk.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 09:29:05 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 728 729 [730] 731 732 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins