24 nov 24, 09:46:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kishimoto Masashi interjúk  (Megtekintve 69761 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
swadawa2
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #150 Dátum: 10 feb 08, 19:04:38 »

Csak aztán nehogy véletlenül beszipantsa valami Tóbikát  Nevet

"A vége, hogy is mondjam, ha a következő történetszál elképzelése stabilizálódik, akkor eltervezhetem már, hogy hogyan végződik.""  

- Ez engem is szemen szúrt, akkor , szóval, lesz még folytatása? Azt mondja a Kövi tört.szál meglesz, akkor eltudja tervezni hogy legyen a vége, és utána jönne a folytatás? Nem a Naruto vs Sasuke harc lesz a legeslegvége?  Egyik interjuba ezt irta, de minnél tovább megy a manga annál jobb  Mosolyog (számomra)
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #151 Dátum: 10 feb 08, 19:19:32 »

Nekem is tetszene ha Tobit Kakashi intézné el. 1Sharingan vs 1Sharingan. Egy Uchiha és egy "szimpla" Sharingan-használó... Az biztos, h Tobi megizzasztaná, de van egy olyan érzésem, hogy most Kakashi fel lesz turbózva, eléggé tápos lesz az év végére.
Sakurával kapcsolatban.. Ahogy Csibe mondta. Örülnék egy újabb hirtelen "ugrásnak". Fejlődés testileg, lelkileg, szellemileg. Ideje, hogy felülmúlja Tsunadét, és megtalálja a saját ninja útját. És remélem rendezi az ügyét Narutóval is. De a hősnő szerep remélem nem a tipikus "tragikus hősnőre" utalt. Reménykedem, hogy most Sasuke ellen tényleg van valami terve. Valami meghökkentőt várok tőle.
Naruto. Edzés, edzés hátán.. új jutsuk, és olyan képesség valószínűleg, ami felér az MS-sel, vagy lenyomja azt. Akkor lehet h Sasuke kicsit a fejéhez kap--
Sasuke pedig még jobban a sötétségbe fog süllyedni. Én, az örök optimista, még mindig remélem, hogy Naruto megtéríti. Bár erre nagyon-nagyon kicsi az esély. Biztos neki is lesznek új képességei..
Szóval elmondható, h jó kis év elé nézünk!^^
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #152 Dátum: 10 feb 08, 19:21:35 »

Meghalt találkozott az apjával ,leverte a lelkében rejlő sötétséget,azért ez elég nagy dolog Kakashival. Igen a Naruto eléggé népszerű manga és az interjút nézve van esély a folytatásra. Egy dolog van amiben reménykedem ,hogyha Madara nem is régi erejével fog küzdeni ,de fog mutatni hatalmas jutsukat bár szerintem FMS-t Sasukétól fogunk látni először...Apropó a megtérítésnek két oldala van :Először hogy sikerült teljesítenie az álmát ,megtörte az átkot ... Viszont ez olyan hihetetlen és sablonos happy endes lenne ,én nagyon eltudom képzelni ,hogy ha lesz új rész abban majd Sasuke legyen a gonosz ,bár célokat nem tudok neki adni,majd Kishi eldönti...
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 08, 19:23:50 írta titius » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #153 Dátum: 10 feb 08, 21:01:27 »

Harag evvel a Tobi KAkashi dologgal nem mondtál hülyeséget én is sokat gondolkodtam rajta:D. Lehet tényleg Kakashi gyújtja lexD.
Mondjuk előző interjúban is azt mondta Kishi, hogy Kakashiról fog szólni ez az évxD azt nem így lettxD.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #154 Dátum: 10 feb 08, 21:08:54 »

Nos én Naruto további edzésén nem lepődtem meg, mert bőven van még mit tanulnia és emlékezetem szerint úgy jött el megmenteni Konohát, hogy nem fejeződött be a kiképzése. Mosolyog

titius bocsáss meg, de szerintem az még sablonosabb lenne, ha megküzdenének és Naruto végül megölné, azon kívül pedig Naruto pont egy olyan főszereplő, akinek nem ez a stílusa, szerintem valami váratlan fog lépni, hogy keresztül húzza Masdara elképzeléseit és megmutassa neki, hogy Sasukéban nem csak a bosszúálló bújik meg, hanem az érző ember is, ezen kívül pedig ne feledjük el, hogy Itachi úgy halt meg, hogy Sasuke további sorsát Narutora bízta, márpedig ő a meglepetések embere, szóval mikor végre magához tért a melankóliából, akkor biztos, hogy valami váratlan, de hozzá nagyon is illő húzással fog előrukkolni, azon kívül Kishimoto senseinek sem az ilyen sablonos és kiszámítható és  sablonos húzások a védjegyei. Mosolyog

Kishimoto sensei soha nem fogalmaz egyértelműen, egyébként pedig Kakashi nagy valószínűséggel most Danzou helyébe lép, vagyis hokage lesz, ami azt jelenti, hogy most nagy dolgok várnak rá és bizony rendet kell vágnia a káoszban, szóval simán el tudom képzelni, hogy most eléggé a figyelem középpontjába fog kerülni.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #155 Dátum: 10 feb 09, 15:41:28 »

"A vége, hogy is mondjam, ha a következő történetszál elképzelése stabilizálódik, akkor eltervezhetem már, hogy hogyan végződik.""  

- Ez engem is szemen szúrt, akkor , szóval, lesz még folytatása?

Ezt jópáran félreértettétek. Nincs szó semmiféle Part 3-ról. Történetszál = Gaara megmentése, Sasuke utáni kutatás, Kakuzu + Hidan sztori, Hajsza Itachi után.. estébé.
Nem hiszem, hogy többet kellene magyaráznom.. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #156 Dátum: 10 feb 10, 08:23:04 »

hiába lesz a kövi kakashi éve én azé remélem hogy hinata is sokat fog szerepelni meg közeleb kerül narutohoz
ami sakurát illeti ha szembetalálkozna sasukéval sztem esélytelen lenne mert láthattuk sasuke mire képes
Naplózva
nagyadani10
Újonc
*

« Válasz #157 Dátum: 10 feb 25, 21:43:04 »

én kicsit úgy érezem, hogy kezd kicsit eröltetett lenni Kishi éleszgetései!  (Kakashi + a falu) jó persze imádom Kakashit, de enyi resselés má elég lesz Mosolyog tuti h ő lesz a kövi hokage (hacsak nem hal meg Sasuke által) Naruto kekejgenje már nagyon izgat.  jeeee Nevet
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #158 Dátum: 10 feb 25, 21:53:10 »

Talán ha a mangát is olvasnád néha ,rájönnél ,hogy nem hal meg ,amúgy meg egyáltlaán nem biztos ,hogy Hokage lesz ,mivel ott vanTsunade is ,aki gondolom azért kómás és nem halt meg ,mert még van szerepe
Naplózva
nagyadani10
Újonc
*

« Válasz #159 Dátum: 10 feb 26, 14:49:52 »

hát, olvastam, azért mondtam h (élesztgetés)
Naplózva
laccy
Gennin
*

« Válasz #160 Dátum: 10 ápr 10, 19:40:38 »

nos-ha feltételezzük hogy Narutónak minden típusból lesz képessége akkor két esély van:
a vérvonal képessége valami teljesen új és egyedi - itachitól genjutsu ellenállást kapott, végülis abban nagyon gyenge, ahogy Jiraya is, ellenben Itachi gyakorlatilag egyik legjobb
Vagy Naruto vérvonala új szemtechnika, ezesetben más amit Itachitól kap, de nekem magyarázná, végülis ha Narutó ellenállhat Madarának és Sasukenek akkor ez jó dolog Itachinak- nekem eeleinte nagy árulónak tűnt, de végül kiderült hogy a történet egyik legmenőbb tagja és egyben egyik legokosabb, nem volt semmi a terve -végülis már Sasuke gyerekkorában elkezdte és Orochimaru maradványait is kiírtotta

amúgy a róka elzárás pecsét is lehet új technika majd narutónál
vagy valószínű hogy ezután az 5 elem forgása fontosabb, szóval egy új típus, pl víz? az eldöntené hogy jobb mint sasuke

hogy Kisame nem hal meg és népszerűbb lesz, az talán azt jelenti hogy Narutó pártjára áll, végülis jól ismerte Itachit és a 7 kardost is, akik nem voltak teljesen gonoszak, legalábbis a 2 akit láttunk -2re emlékszem Zabuza és Raiga
bár a fél zetsu eddig is gyanús volt

A Tsunade halál elég biztos- Talán pont Killer Bee lesz az aki megöli
Kakashi mint Hokage hmm... de biztos az ő korosztálya elvileg
amúgy Sakura nekem enyhén féltékenynek tűnt Narutóra, lehet egyedül érzi majd magát ha naruto és Hinata összejön? Nevet

Sai is meghalhat végülis...

Narutó szúrós hajjal? az is Jira chan egyik technikája... de mivel sajátról beszélünk, 3 a rasengan mellé
A béka gyomor védelem és még? 
Amúgy a vérvonal pecsétekhez kell hogy kapcsolódjon-az apja megjelölési is pecsétek voltak.

a naruto 11es csapata nem valószínű meghal bárki, Sai talán, ő úgyis poén volt

a kekkei genkaira visszatérve, szerintem lehet akár mindkét szülőtől egy
amúgy az a test manipulálása, genetikai mutáció
amint elmondták sokan, sem a téridő, sem egyéb nem vérvonal amit láttunk, kivéve hogy jól használta az apja a pecséteket, a futon-rasen shuriken meg egy A szintű csakrakontrol és egy szél elemű csakramanipuláció eredménye

hogy Narutó meghalna kissé valószínű- hogy nem harcolhat többé az talán-esetleg pont a vérvonal menti meg
vagy az egyszer már lelőtt poén hogy feltámad, esetleg így lenne meg a 9. szörny is amiből madara megalkotná a végső ellenséget amit nem tud irányítani
mindenesetre lesz itt fordulat, de nem az ami lejön vagyis bármely kísérő meghalhat vagy nem tud többé harcolni-bár ezutóbbi 100%osan Tobi vagy Naruto

a Shikamaru storyknak örülnék, a csatái nagyon jók
Sakura nem gőgösen viselkedik hanem büszke Narutóra-fordítási manőver -1 szójelentés és 1 szósorrendi baki- webferdítőt ne használjatok mondatokra, csak szavakra
Kakashira ráfér a magasabb fizu és parkolóhely Nevet
Amúgy ez nem is interjú mert annak interjú a formája és érdekes és figyelemfelkeltő, nem konklúziókat von le...

Sakurát én sem kedvelem, túl erőteljes nő ezért marad egyedül mint Tsunade
de a 3 főszereplő a 7es csapat, a 3 mesterük meg a legendás sannin-akiknek az életük majdnem pontos mása...
a fordulat hogy sasuke nem úgy végzi mint orochimaru, gondolom

amúgy sok lehet a visszatérő ember mint pl a Hoshigaki barátja narutónak vagy a "másik Kyubi", a vallató testvére a futó.

Mindenképp Narutó meg tudja változtatni az embereket -pl első ránézésre Killer Bee-ről azt gondoltam hogy ő lehet narutó új mestere mivel megvan a kora és jól harcol, tudja irányítani a benne lakozó szörnyet...
Egyesek nem gonoszak csak a szándékaik miatt tűnnek annak:
Deidara kényszerítve volt a csatlakozásra-célja csak a művészet, Itachi el akart távolodni de megvédeni Konohát, Kakuzut csak a pénz érdekelte, Pein csak félreértelmezte Jiraya szavait, Zetsu is meglepően pártatlan, Sasori csak el akart menekülni az addigi élete elől és érzelmek nélkül élni, Hidan meg a vallását gyakorolta
végtére is átlagban csak kitaszítottak és más célok vezérlik őket, de mind becsületesen harcol és hal meg

A hszet az egész topic elolvasása után írtam szóval kicsit arabos és kavart, mangát nem olvasok, bár tudok kicsit előbbre jár de nemigen akarom lelőni a poént mert az amit ér benne, sajnos a shippuden az új grafikusokkal és a bénább zenével és mozgással nem az igazi, a történet a lényege
Naplózva
martinsama
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #161 Dátum: 10 ápr 14, 15:55:10 »

sokmindenben egyetérek veled öcsém de pár dolog hibáddzik

Kakashi nem lehet Hokage mert nem elég erős az esze és a tapsztalat megvan hozzá de a falut nemtudná megvédeni szerintem ő semmeddig nem jutott volna a 9farkú vagy orochimaru ellen
Meg am is és olvasom a mangát és Tsunade felébredt a kómából és újra munkába állt
Sakura eléggé emblematikus figura és nem hiszem,hogy az elkövetkezendőkben nagy szerepe lessz
Sai hát valoszínű,hogy meghal
Shikamaru ő a kedvencem még sokszor megnézném harc közben mondjuk ő nem az akciódus harcokról ismeretes de imádom mikor semmiperc alatt kiötöl vmi a legszorultabb helyzetekben is
Naplózva

Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember
Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat
Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber
Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
laccy
Gennin
*

« Válasz #162 Dátum: 10 ápr 14, 17:50:04 »

nah elolvastam most a mangát is
az arabos a darabos helyett szép helyesírási poén xD

A Tsunade dolog világos így, de sakura akkor magától téved a helyes útra

A Killer Bee -Naruto harcot más hszekből láttam, de most már 100% amit megjósoltam, nem vagyok egy béka de nah Nevet
Naruto tőle fogja megtanulni a róka kontrolálását
Ezesetben kicsit több infó juthat ki a Kyubitól aki ismerte Madarát
A dattebayo meg nagyon kiüti a méhet mikor meghallja, nem tudom milyen hosszú csata lehet xD
Naruto elég gyakran mondogatja xD -imádnám a verselését az tuti

Shika meg vagy naruto jobb keze lesz, vagy Naruto lemond a Hokage címről a javára
bár nem látunk nála fejlődést, sem igényt szóval inkább az első.
Naruto terve amúgy jó, Sasuke-t kihívta - rajta nem megy keresztül, főleg a teljes és tiszta róka csakrával, ha részben és teljesen is alakot válthat naruto + természeti energia +a hatalmas chakra manipulációi és felhasználása tökéltesedik

Kabuto érdekessé teheti még az egészet, eddig ő az egyetlen aki ide loccs-tova loccs -a céljai meg még mindig eléggé ködösek.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #163 Dátum: 10 ápr 14, 18:49:50 »

Kezdünk OFF-ulni. ^^

Ez a legutóbbi "interjú" egy picit röhej. Akkora logikai lyukak vannak benne, hogy a 2. Halálcsillag is átférne rajtuk. Az egyik fele ködösítés, a másik meg olyan, hogy még csak rajongónak sem kell lenni a kikövetkeztetéséhez. ^^
Magyarján, ez vagy kamu, vagy Kisihmoto M. sensei enyhén illuminált állapotban volt, amikor nyilatkozott. Nevet Vagy már elege volt a sok nyaggatásból és egyszerűen kiszúrta a kérdezők szemét valami butasággal. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 14, 18:50:29 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #164 Dátum: 10 aug 22, 20:27:04 »

Én arra a 3 új akatsuki tagra vagyok nagyon kíváncsi,na meg arra az érdekes fordulatra,ami kakashi meg tobi között lessz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins