|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 12 feb 09, 14:07:47 » |
|
Egész jónak tűnik, hiteles lehet. Naruto-kunosok, ez is le lesz fordítva, mint a Kubós interjúk?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 12 feb 09, 19:45:59 » |
|
Turkooo szerintem a csúcsponthoz közeledik nem a végéhez.Báz igaz hogy a csúcspont a vége közelében szokott lenni.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Juby
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 12 feb 10, 22:28:12 » |
|
Az interjú utolsó részében azt mondja Kishimoto hogy a Naruto manga elérkezett a klimaxhoz,és hogy utálni fogják.Nekem ebből az jött le hogy sok főbb karaktert akar megölni,esetleg Narutonak mégse sikerül megmenteni Sasukét,és meg kell hogy ölje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 12 feb 10, 22:57:11 » |
|
Az jó,a jók is hulljanak ám... gondolom szöcske megöl most majd egy csomó konohait
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 12 feb 10, 23:01:37 » |
|
Hányan haljanak még?...tudtomal a sereg fele elesett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 12 feb 10, 23:37:36 » |
|
"Naruto is getting close to the climax of the series, and it's going to get really heated from now on, so keep following Naruto until the end. That would make me really happy." Ezt mondja pontosan ami annyit jelent,hogy a sorozat a tetőfokához közelít és nagyon heves/túlfűtött lesz.Azt,hogy utálni fogják ő nem állítja konkrétan 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 12 feb 10, 23:40:03 » |
|
Naru-kun: de az csak a névtelen töltelék. Én kapásból egy olyan embert nem tudok, aki meghalt a háborúban, és legalább egy Tenten-fontosságú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Juby
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 12 feb 11, 00:29:49 » |
|
Ezt nagyon félre olvastam,pedig angolos voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 12 feb 11, 10:02:51 » |
|
Jaja, a heated meg a hated nem ugyanaz.  De engem az se zavarna, ha megutáltatná velem, attól még ugyanúgy szeretni is fogom. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Juby
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 12 feb 11, 19:26:51 » |
|
Kishimoto azt is írta hogy már nem Sasuke a kedvence hanem Bee,és Chōji.Nekem ebből az jött le hogy a végén megöli sasukét,legalábbis Naruto elcsapja a száját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 12 feb 11, 20:22:54 » |
|
Meg gondolom Chojival is lesz most valami, mert eddig nem csinált semmi érdekeset. Gondolom most majd szöcske ellen. Egyébként így soványan egész normálisan néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 12 feb 12, 11:15:42 » |
|
"When I was a baby, I drew on the wall with my poop even before I was able to hold a pen." Ezen csak én röhögtem egy marha nagyot? xD Lehet hogy ezért tud olyan jól rajzolni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 12 feb 12, 11:25:07 » |
|
Látod ez nemigazán nevetséges mert ezt szinte minden gyerek eljátssza. Ez a valóság. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 12 feb 12, 11:25:56 » |
|
Hát ő izé akkor nekem nem volt gyerek szobám vagy nem tudom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|