nos-ha feltételezzük hogy Narutónak minden típusból lesz képessége akkor két esély van:
a vérvonal képessége valami teljesen új és egyedi - itachitól genjutsu ellenállást kapott, végülis abban nagyon gyenge, ahogy Jiraya is, ellenben Itachi gyakorlatilag egyik legjobb
Vagy Naruto vérvonala új szemtechnika, ezesetben más amit Itachitól kap, de nekem magyarázná, végülis ha Narutó ellenállhat Madarának és Sasukenek akkor ez jó dolog Itachinak- nekem eeleinte nagy árulónak tűnt, de végül kiderült hogy a történet egyik legmenőbb tagja és egyben egyik legokosabb, nem volt semmi a terve -végülis már Sasuke gyerekkorában elkezdte és Orochimaru maradványait is kiírtotta
amúgy a róka elzárás pecsét is lehet új technika majd narutónál
vagy valószínű hogy ezután az 5 elem forgása fontosabb, szóval egy új típus, pl víz? az eldöntené hogy jobb mint sasuke
hogy Kisame nem hal meg és népszerűbb lesz, az talán azt jelenti hogy Narutó pártjára áll, végülis jól ismerte Itachit és a 7 kardost is, akik nem voltak teljesen gonoszak, legalábbis a 2 akit láttunk -2re emlékszem Zabuza és Raiga
bár a fél zetsu eddig is gyanús volt
A Tsunade halál elég biztos- Talán pont Killer Bee lesz az aki megöli
Kakashi mint Hokage hmm... de biztos az ő korosztálya elvileg
amúgy Sakura nekem enyhén féltékenynek tűnt Narutóra, lehet egyedül érzi majd magát ha naruto és Hinata összejön?
Sai is meghalhat végülis...
Narutó szúrós hajjal? az is Jira chan egyik technikája... de mivel sajátról beszélünk, 3 a rasengan mellé
A béka gyomor védelem és még?
Amúgy a vérvonal pecsétekhez kell hogy kapcsolódjon-az apja megjelölési is pecsétek voltak.
a naruto 11es csapata nem valószínű meghal bárki, Sai talán, ő úgyis poén volt
a kekkei genkaira visszatérve, szerintem lehet akár mindkét szülőtől egy
amúgy az a test manipulálása, genetikai mutáció
amint elmondták sokan, sem a téridő, sem egyéb nem vérvonal amit láttunk, kivéve hogy jól használta az apja a pecséteket, a futon-rasen shuriken meg egy A szintű csakrakontrol és egy szél elemű csakramanipuláció eredménye
hogy Narutó meghalna kissé valószínű- hogy nem harcolhat többé az talán-esetleg pont a vérvonal menti meg
vagy az egyszer már lelőtt poén hogy feltámad, esetleg így lenne meg a 9. szörny is amiből madara megalkotná a végső ellenséget amit nem tud irányítani
mindenesetre lesz itt fordulat, de nem az ami lejön vagyis bármely kísérő meghalhat vagy nem tud többé harcolni-bár ezutóbbi 100%osan Tobi vagy Naruto
a Shikamaru storyknak örülnék, a csatái nagyon jók
Sakura nem gőgösen viselkedik hanem büszke Narutóra-fordítási manőver -1 szójelentés és 1 szósorrendi baki- webferdítőt ne használjatok mondatokra, csak szavakra
Kakashira ráfér a magasabb fizu és parkolóhely
Amúgy ez nem is interjú mert annak interjú a formája és érdekes és figyelemfelkeltő, nem konklúziókat von le...
Sakurát én sem kedvelem, túl erőteljes nő ezért marad egyedül mint Tsunade
de a 3 főszereplő a 7es csapat, a 3 mesterük meg a legendás sannin-akiknek az életük majdnem pontos mása...
a fordulat hogy sasuke nem úgy végzi mint orochimaru, gondolom
amúgy sok lehet a visszatérő ember mint pl a Hoshigaki barátja narutónak vagy a "másik Kyubi", a vallató testvére a futó.
Mindenképp Narutó meg tudja változtatni az embereket -pl első ránézésre Killer Bee-ről azt gondoltam hogy ő lehet narutó új mestere mivel megvan a kora és jól harcol, tudja irányítani a benne lakozó szörnyet...
Egyesek nem gonoszak csak a szándékaik miatt tűnnek annak:
Deidara kényszerítve volt a csatlakozásra-célja csak a művészet, Itachi el akart távolodni de megvédeni Konohát, Kakuzut csak a pénz érdekelte, Pein csak félreértelmezte Jiraya szavait, Zetsu is meglepően pártatlan, Sasori csak el akart menekülni az addigi élete elől és érzelmek nélkül élni, Hidan meg a vallását gyakorolta
végtére is átlagban csak kitaszítottak és más célok vezérlik őket, de mind becsületesen harcol és hal meg
A hszet az egész topic elolvasása után írtam szóval kicsit arabos és kavart, mangát nem olvasok, bár tudok kicsit előbbre jár de nemigen akarom lelőni a poént mert az amit ér benne, sajnos a shippuden az új grafikusokkal és a bénább zenével és mozgással nem az igazi, a történet a lényege