Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #150 Dátum: 09 aug 04, 12:41:14 » |
|
ezer köszi amúgy onnan töltöttem le az első 10et de nem tudtam hogy 2 hetente 5 rész..nos meglátjuk lesz-e türelmem kivárni  elöször is lehet innen http://uraharashop.hu/e107_plugins/content/content.php?content.224 de be kell reggelni és itt találsz hozzá feliratot is és ha jól számoltam akkor a héten kéne ki jönni-e a 10-15-ik a feliratnak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
 |
« Válasz #151 Dátum: 09 aug 08, 17:19:56 » |
|
hűűű hát ez a mai rész... wáóóó. *-* Mukuro-sama, Hibari... =D nameg a hülye Skull. szokásához híven megint elbaltázta az egészet. xP ezek a fillerek nagyon jók!! annyira tetszik. és ez az Arcobaleno's Trials nem is a fő szála ennek a fillernek... valami van azzal a 2 diákkal (Hime-chan meg... nem is tom a fiú nevét. xD). szóval... szóval nagyon jó lesz! már most várom a következő részt! =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #152 Dátum: 09 aug 08, 18:12:46 » |
|
huh köszi Eszty-chan! teljesen kiment a fejemből hogy ma van az új rész  debírom mikor Tsuna ilyen komoly lesz *o* mondjuk most érdekes volt.. ELÉG!T.T aztán meg hebeg-habog  Hibarinak ez a szolíd megdöbbenő megnyilvánulása..wow XP Skull meg nem volt valami nagy ellenfél, Tsuna kapott egy pofont azt ennyi volt... gyengúúúúsz >.< Hime szerintem meg valami kapcsolatban áll Mammonnal.. legalábbis előzetesből nekem ez esett le.. meg ha jól láttam Bel is felbukkan.. sisisi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
 |
« Válasz #153 Dátum: 09 aug 16, 21:22:43 » |
|
Hát ez az új rész..  Jót nevettem az elején,hogy a találós kérdés után Tsuna megkapta a két izomagyút,hadd gondolkozzanak a válaszon xD Viszont ha így belegondolok,rá lehetett volna jönni,hogy Herceg úrfi a Hercegnő..shishishi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #154 Dátum: 09 aug 16, 22:17:43 » |
|
jah, a Tsuna - Yamamoto - Ryohei trión én is nagyot nevettem  tényleg... a Hime mint hercegnő elnevezés nekem eszembe se jutott  de ha a csaj volt Bel, akkor a fiú meg Squalo? vagy ami mégjobb, Xanxus?! azon aztán jót röhögnék 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #155 Dátum: 09 aug 17, 10:59:40 » |
|
Nekem leesett a dolog,hogy hercegnőnek hívatja magát,de az már nem,,hogy akkor ki is ő tulajdonképpen xD hát igen,ha az agy kihagy..  Xanxus nem hinném,mert ő nem vállalná be,hogy egy kisfiú képében beiratkozzon egy japán gimibe,és a "tesójával" együtt Kyokoék után rohangáljon xD Squalohoz meg túl csöndes.. Lussuria meg inkább lány lett volna szerintem xD szal Levi az utolsó tippem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #156 Dátum: 09 aug 17, 14:11:06 » |
|
én pont hogy a csöndesség miatt gondoltam Xanxusra XP bár igaz ami igaz, ő nem lenne benne egy ilyen buliban.. ha meg tényleg Levi lesz, akkor sem marad el a felhorkanás  vagy lehetséges hogy becsúsztatják ide Frant?O.O az már kicsit testhezállóbb lenne 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #157 Dátum: 09 aug 17, 20:01:23 » |
|
De Fran itt még gyerek lenne,nem? Hány éves lehet a TYL-arcban? max 15-re tippelnék...meghát ő Marmon helyett lett. Nem hinném,hogy ekkor már velük lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
 |
« Válasz #158 Dátum: 09 aug 17, 21:18:25 » |
|
Hejjhó de rég írtam ide. Ebben a szent megáldott pillanatban értem a jelenlegi utolsó részhez és azt kell mondjam, hogy.... OMJ!!!! Szuper! Fantasztikuuus! Csak azt sajnálom, hogy Sil volt két rész erejéig és kész Mondja valaki, hogy él méééég A kövi részt meg már nagyon várom nagyon jó ez az Arcobaleno Trial filler
Az pedig, hogy Bel volt a csaj..hát..nagyot néztem  tetszett amikor Kyoko felmutatta neki a csíkos pólót A Hime meg annyira természetesnek tűnt, hogy én erre az életben nem gondoltam volna  A srác pedig szerintem is Fran lehetne, de mivel tudjuk ki volt a csaj, tuti hogy amikor nem látta volna őket senki vagy amúgy is cukkolta volna őt, ahogy Frantól azt elvárjuk Ez pedig nem történt meg. meg szerintem sem volt még Fran a Variaval a Ring Conflict után. Levi lenne a legésszerűbb...De majd meglássuk.. A végén kiderül, hogy Gola Moscát feljavították és most már beszélni is képes 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 21:19:41 írta Daken »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #159 Dátum: 09 aug 17, 22:20:54 » |
|
Hát ha azt vesszük,hogy eddig nem halt meg senki,akkor azt kell mondjam,hogy él. De mivel elég tökéletes kis kőszobor lett belőle,és kötve hiszem,hogy Xanxus állatkájának megvan a képessége,hogy "követlenítse",ezért az sem kizárt,hogy végleg elbúcsúztunk tőle. De én erre nem látok sok esélyt.. Sil még visszatér,hogy tovább szekálja öcsikéjét  És ezt azért IS mondom,hogy megnyugtassalak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
 |
« Válasz #160 Dátum: 09 aug 20, 16:10:10 » |
|
hé, skacok, arra nem gondoltok, hogy a fiú az Mammon volt (jó, tudom, hogy Viper az csaj, de átváltozott ő Tsunává is. ), illúzióval? x3 1. megvolt az a hasonló nemtörődömség, flegmaság, mint Mammonban. 2. mindig eltűnt, mikor Mammon meg feltűnt. 3. tulképp Bel és Mammon találták ki ezt az egészet, illetve Mammon kérte (vagy követelte? ) meg Belt, hogy segítsen neki. nah, minden stimm?  egyébként nagyon jó volt a szombati rész (vicces, hogy csak most írom. xD), amikor Hime-chan eldurmolt egy shishi-t, egyből tudtam, hogy Bel az. bizonyíték képp meg... a lila csíkos póló, mimás! a most szombati rész előzetesében... Mammon meg Bel, Tsuna mamma kajáját eszik. nagyot röhögtem rajta. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 09 aug 22, 16:44:56 » |
|
hát ez a rész, aranyos volt nem tudok rá jobbat mondani XP ahogy a Tsuna-Haru-Lambo hármas szerencsétlenkedett, közben meg I-pin bújkált, hát az parádés volt  Fon meg egy nagyon szimpatikus karakter szerintem. észre sem vettem hogy ugyan az a hangja mint Hibarinak >.< mikor meg összenéztek, az kb olyan volt mintha tükörbe néztek volna, csak Hibari egy görbetükörbe, Fon meg egy TYL -be  kár hogy ennyivel el volt rendezve a találkozásuk, bírtam volna valami beszélgetést is nem csak szemmeresztést  amit meg mindíg kicsit furcsálok, hogy mikor I-pin bepöttyöződik, valaki mindíg kivágja az ablakon o.o jó-jó felrobban ok-kke, de egy 5 éves kislányt kihajítani.. mondjuk biztos úgy vannak vele hogy ha már robban akkor olymindegy hol XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 22, 18:08:06 írta Shiko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #162 Dátum: 09 aug 23, 11:39:53 » |
|
aaaaaaav! találtam még egy nagyon jó fanmade openinget *o* ha nem vezetnek félre a kommentírók, akkor a Tokyo Underground az alapja. http://www.youtube.com/watch?v=hmfOwS9lElk&feature=channel (atyauristen.. ehhez mennyi képkockát kellett átrajzolni x.x én most próbálom reborn stylera csinálni a shippuuden ending 5öt, de már a karakterek átalakítása is meló X.O)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 09 aug 23, 15:19:02 » |
|
Shiko, te legalább olyanra is képes vagy... nem úgy mint én. xD egyébként jajj, úristen, Fon mániás lettem... hogy annak milyen jó hangot találtak, eszméletlen. =D ésés a manga.... waaaaaaah, ooolyan izgiiii! *w* najó, netovább. szal minden jó. és ez a fanmade pening is. ^^ báááj~. ^^ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #164 Dátum: 09 aug 25, 01:53:24 » |
|
háth khmm.. még suli kezdés előtt be akartam fejezni ezt az endinget, de meginogtam... ezek a karaktercsúsztatások eléggé megviselnek @.@ ha valaki tud valami civilizáltabb módszert annál, minthogy nagyítgatok-kicsinyítgetek meg csúsztatok, akkor az üvöltsön rám XDD Eszty-chan, a Fon mániára meg tudok orvosolni néhány jó ikont ha gondolod ^^ vért izzadva kapartam össze őket!  (najó, kicsit erős úlzás  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|