Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Dátum: 09 jún 23, 20:58:15 » |
|
Gondolom mindenki tudja, hogy azért nyitottam ilyen topikot, mert nem találtam és egy ilyennek is kell lennie
A topik a Katekyou Hitman REBORN! című humoros, maffiozós shounen animével/mangával foglalkozik.
Ismertető:
Japánban járunk, név szerint egy Namimori nevű városkában, ahol egy Sawada Tsunayoshi alias Tsuna nevű tökéletesen lúzer fiú él, de kezdetben mindenki csak Dame Tsunának azaz No Good Tsunának hívja szerencsétlensége miatt. Hősünk átlagos mindennapjait éli, írja az átlagon aluli dolgozatokat, lesi Kyoko-chant, az iskola szépségét és plátói szerelmét, és természetesen szerencsétlenkedik, míg levelet nem kap arról, hogy magántanár megy hozzá látogatóba, hogy feljavítsa jegyeit. A tanár, ahogy kell jön is, de egy várt felnőtt helyett, egy öltönyös kisbaba jelenik meg kalapján egy Leon nevű alakváltó kaméleonnal. Mint megtudjuk, Rebornnak hívják és elmondja Tsunának, hogy ő Olaszország legnagyobb maffia családjának, a Vongoláknak a bérgyilkosa és azért jött a fiúhoz, hogy kiképezze őt a következő azaz 10. Vongola Főnöknek. Innentől kezdve a feje tetejére fordul Tsuna nyugodt kis világa, melyben éldegélt, hiszen Reborn nem hagyja őt békén sem a tanulás, sem az edzések, de még az élet bármely területén sem, emellett a Család új tagjainak beszervezése is megkezdődik. Így jelenik meg később a Tsunához felettébb hűséges, dinamitokat hajigáló Gokudera, az állandóan optimista, mindent játéknak néző baseballozó Yamamoto, a Bovino család bociruhába bújtatott 5 éves bérgyilkosa Lambo, a mindig extrém formában lévő boxoló Ryohei, Haru, akinek az az álma hogy Tsuna felesége legyen egy nap, a szinte már vak tojásfejű kínai kislány I-pin, a méregkeverő Bianchi és a Namimori Középsuli Fegyelmi Bizottságának tonfával járkáló vezetője Hibari. A sorozat első 20 része bemelegítő, majd csak ezután válik igazi fájtolós shounenné és hamarosan az első ellenfelek is megjelennek, onnantól pedig csak súlyosbodnak a helyzetek. Nagyon jó humorral jó karakterekkel és zenével van megáldva az anime, seiyuuk körében pedig sok a még ismeretlen szinkronszínész, de annál élvezetesebb. (Ha már Naruto-kun fórum és seiyuuk akkor annyit, hogy a Narutonak hangot adó Takeuchi Junkot is lehet hallani meglehetősen sűrűn, később pedig Kakashi hangja, Inoue Kazuhiko is megjelenik) Fillerek itt is megtalálhatóak szétszórtan, csak sok más animével szemben ezek élvezhetőek is. Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a shouneneket, és a sokszor hasfájást okozó nevetést
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 23, 21:23:01 írta Daken »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 jún 24, 10:59:09 » |
|
Ehhez én még hozzá szeretném tenni,hogyha még ezután a kis ismertető után is kutakodni szeretne,akkor ne döntsön elhamarkodottan az AA-s képek miatt,mert gyerekesnek tűnhet,de nem az leglaábbis a huszadik résztől tuti Nekem amúgy nagyon bejöt ez a sorozat,bár még cska a 37-ik résznél járok de attól nagyon tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #3 Dátum: 09 jún 24, 20:21:37 » |
|
Na végre ilyen topic is van *-* Anyunak ezerévnyi áldás szálljon nevére *-* Nekem egyik kedvenc anime, első pillanattól fogva imádom,a fillerekért is élek-halok (megrögzött antifilleres vagyok pedig..) és a garantált szórakozás mellett még egy kis hasfájást is okoz,annyit nevetek rajta Imádom Én most már túl vagyok a 90. részen is, és csak azért nem akarok vele annyira rohanni,mert nem akarom beérni a végét,hogy aztán egy hetet kelljen várni egy részre,az nem funny. A 29. rész pedig alap,hogy a kedvencem *-* Lambo *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 jún 24, 20:28:52 » |
|
Nekem az összes fight-os rész tetszik meg a Tsuna vs. Rokudo Mokuro Akkora jó mikor megkapja az X Gloves-t és bezúzza Mokuro-t Nekem még az a rész is tetszik mikor Gokudera-ból kicsi lesz Daken: inkább Mori-nak szólíts,azt jobbna szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 jún 24, 20:43:00 » |
|
92? Még nem,de gyúrok rá Ha Jashin is úgy akarja,még ma meg fogom látni VOOOIII-kunt Gokuderát is nagyon szeretem,de amikor ott keménykedett Yamamotonak,akkor nagyon ideges lettem rá. De ennyi az összes bűne JUUDAIME~ Bocikámnak meg adsz egy zacsi cukrot,és még az is eltűri,hogy az arcocskáját nyúzzuk X3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 jún 24, 20:46:59 » |
|
Nekem Tsuna az egyik kedvencem,látom benen azt,hogy a nyomi gyerkeből keméyn főnök lesz+ ő is mérleg mint én a másik két kedvencem Yamamoto meg Gokudera,meg még akin a legjobbkakat tudok nevetni az Ryohei Amúgy a kedvecn zeném a Tsuna Awakens meg Hibai theme-je....az nagyon odavág nagyon szeretme azt a zongorásat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 24, 20:49:36 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 jún 24, 20:55:22 » |
|
gyúrj rá gyúrj rá mert kell hozzá erő én úgy kb mindenkit szeretek Hibari és Xanxus kivételével, de a sebhelyeskével is kezdek kicsit megbékélni, így már csak Hibari maradt az utáltak listáján A zenéje viszont tetszik, de neki meg nagyon csúnya feje van de nekem a legfavoritabbak Squalo (x33333333), Yamamoto, medveboxos Ryohei , Lambo x33 és Belphegort is szeressem shishishishishi~
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 jún 24, 21:05:56 » |
|
Én csak Hibarit gyűlölöm...de őt annyira,mint még egyik létező animekaraktert se soha örök utálatot fogadtam ellene.De a theme song-ja tényleg jó,mindig futkározik rajtam a libabőr amikor meghallom Rajta kívül többé-kevésbé mindnekivel elvagyok..Mukuroval meg Xanxussal még barátkozgatok..Harut meg néha le tudnám lőni Hana meg szálljon le otona Lamborol Lambo utáni kedvencem pedig Reborn és Colonello X3 Női karakter meg Chrome Dokuro.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 jún 26, 09:32:00 » |
|
Kihívja Tekkenezni,mi? EXTREME!! Harunak meg Kyokonak annyi a haszna,hogy főznek meg vigyáznak a bébibogyókra,amíg mindenki más harcol,és vagy azt hiszik,hogy valami szumómeccs van,vagy nem tudnak az egészről semmit. Így van ez rendjén. Haruban egyedül az tetszik,amikor azt mondja hogy HAHI!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 jún 26, 09:51:54 » |
|
Nem tom én bírom Harut,egyik színfoltja az animének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 jún 26, 20:21:36 » |
|
Tsuna meg Yamamoto a két favorit Most értem ahoz a részhez ahol Squalo harcolt Yamamotoval,vagyis most perpill ott tartok ahol Mukoro harcolt Viper-el,na mind1 viszotn Yamamoto meg Squalo harca nekem nagyon tetszett,és sztem Squalo a legnormálisabb Varia tag....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|