24 nov 22, 13:22:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133460 alkalommal)
0 Felhasználó és 56 vendég van a témában
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #150 Dátum: 09 aug 04, 12:41:14 »

ezer köszi amúgy onnan töltöttem le az első 10et de nem tudtam hogy 2 hetente 5 rész..nos meglátjuk lesz-e türelmem kivárni >.<#
elöször is lehet innen http://uraharashop.hu/e107_plugins/content/content.php?content.224 de be kell reggelni és itt találsz hozzá feliratot is és ha jól számoltam akkor a héten kéne ki jönni-e a 10-15-ik a feliratnak  Nevet
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #151 Dátum: 09 aug 08, 17:19:56 »

hűűű hát ez a mai rész... wáóóó. *-* Mukuro-sama, Hibari... =D
nameg a hülye Skull. szokásához híven megint elbaltázta az egészet. xP
ezek a fillerek nagyon jók!! annyira tetszik. és ez az Arcobaleno's Trials nem is a fő szála ennek a fillernek... valami van azzal a 2 diákkal (Hime-chan meg... nem is tom a fiú nevét. xD). szóval... szóval nagyon jó lesz!
már most várom a következő részt! =D
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #152 Dátum: 09 aug 08, 18:12:46 »

huh köszi Eszty-chan! teljesen kiment a fejemből hogy ma van az új rész  bow
debírom mikor Tsuna ilyen komoly lesz *o* mondjuk most érdekes volt.. ELÉG!T.T aztán meg hebeg-habog ikszdé Hibarinak ez a szolíd megdöbbenő megnyilvánulása..wow  XP
Skull meg nem volt valami nagy ellenfél, Tsuna kapott egy pofont azt ennyi volt... gyengúúúúsz >.<
Hime szerintem meg valami kapcsolatban áll Mammonnal.. legalábbis előzetesből nekem ez esett le.. meg ha jól láttam Bel is felbukkan.. sisisi  >.<#
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #153 Dátum: 09 aug 16, 21:22:43 »

Hát ez az új rész..  Kúl
Jót nevettem az elején,hogy a találós kérdés után Tsuna megkapta a két izomagyút,hadd gondolkozzanak a válaszon xD
Viszont ha így belegondolok,rá lehetett volna jönni,hogy Herceg úrfi a Hercegnő..shishishi Ördögi
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #154 Dátum: 09 aug 16, 22:17:43 »

jah, a Tsuna - Yamamoto - Ryohei trión én is nagyot nevettem ikszdé tényleg... a Hime mint hercegnő elnevezés nekem eszembe se jutott  >.<#
de ha a csaj volt Bel, akkor a fiú meg Squalo? vagy ami mégjobb, Xanxus?! azon aztán jót röhögnék ikszdé
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #155 Dátum: 09 aug 17, 10:59:40 »

Nekem leesett a dolog,hogy hercegnőnek hívatja magát,de az már nem,,hogy akkor ki is ő tulajdonképpen xD hát igen,ha az agy kihagy..  smirksweat Nevet
Xanxus nem hinném,mert ő nem vállalná be,hogy egy kisfiú képében beiratkozzon egy japán gimibe,és a "tesójával" együtt Kyokoék után rohangáljon xD Squalohoz meg túl csöndes.. Lussuria meg inkább lány lett volna szerintem xD szal Levi az utolsó tippem..
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #156 Dátum: 09 aug 17, 14:11:06 »

én pont hogy a csöndesség miatt gondoltam Xanxusra XP bár igaz ami igaz, ő nem lenne benne egy ilyen buliban.. ha meg tényleg Levi lesz, akkor sem marad el a felhorkanás ikszdé vagy lehetséges hogy becsúsztatják ide Frant?O.O az már kicsit testhezállóbb lenne  Gondolkozik
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #157 Dátum: 09 aug 17, 20:01:23 »

De Fran itt még gyerek lenne,nem? Hány éves lehet a TYL-arcban? max 15-re tippelnék...meghát ő Marmon helyett lett. Nem hinném,hogy ekkor már velük lett volna.
Naplózva

Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #158 Dátum: 09 aug 17, 21:18:25 »

Hejjhó de rég írtam ide.
Ebben a szent megáldott pillanatban értem a jelenlegi utolsó részhez és azt kell mondjam, hogy....
OMJ!!!! ikszdé Szuper! Fantasztikuuus! Nevet Csak azt sajnálom, hogy Sil volt két rész erejéig és kész Szomorú Mondja valaki, hogy él méééég  Szomorú
A kövi részt meg már nagyon várom Nevet nagyon jó ez az Arcobaleno Trial filler Nevet
Az pedig, hogy Bel volt a csaj..hát..nagyot néztem ikszdé tetszett amikor Kyoko felmutatta neki a csíkos pólót Nevet A Hime meg annyira természetesnek tűnt, hogy én erre az életben nem gondoltam volna Nevet
A srác pedig szerintem is Fran lehetne, de mivel tudjuk ki volt a csaj, tuti hogy amikor nem látta volna őket senki vagy amúgy is cukkolta volna őt, ahogy Frantól azt elvárjuk ikszdé Ez pedig nem történt meg. meg szerintem sem volt még Fran a Variaval a Ring Conflict után.
Levi lenne a legésszerűbb...De majd meglássuk.. A végén kiderül, hogy Gola Moscát feljavították és most már beszélni is képes ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 21:19:41 írta Daken » Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #159 Dátum: 09 aug 17, 22:20:54 »

Hát ha azt vesszük,hogy eddig nem halt meg senki,akkor azt kell mondjam,hogy él. De mivel elég tökéletes kis kőszobor lett belőle,és kötve hiszem,hogy Xanxus állatkájának megvan a képessége,hogy "követlenítse",ezért az sem kizárt,hogy végleg elbúcsúztunk tőle. De én erre nem látok sok esélyt.. Sil még visszatér,hogy tovább szekálja öcsikéjét Ördögi És ezt azért IS mondom,hogy megnyugtassalak Nevet
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #160 Dátum: 09 aug 20, 16:10:10 »

hé, skacok, arra nem gondoltok, hogy a fiú az Mammon volt (jó, tudom, hogy Viper az csaj, de átváltozott ő Tsunává is. Nevet), illúzióval? x3
1. megvolt az a hasonló nemtörődömség, flegmaság, mint  Mammonban.
2. mindig eltűnt, mikor Mammon meg feltűnt.
3. tulképp Bel és Mammon találták ki ezt az egészet, illetve Mammon kérte (vagy követelte?Nevet) meg Belt, hogy segítsen neki.
nah, minden stimm? Nyelvesít Nyelvesít
egyébként nagyon jó volt a szombati rész (vicces, hogy csak most írom. xD), amikor Hime-chan eldurmolt egy shishi-t, egyből tudtam, hogy Bel az. bizonyíték képp meg... a lila csíkos póló, mimás! Nevet
 a most szombati rész előzetesében... Mammon meg Bel, Tsuna mamma kajáját eszik. nagyot röhögtem rajta. xDD
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #161 Dátum: 09 aug 22, 16:44:56 »

hát ez a rész, aranyos volt nem tudok rá jobbat mondani XP ahogy a Tsuna-Haru-Lambo hármas szerencsétlenkedett, közben meg I-pin bújkált, hát az parádés volt  >.<#
Fon meg egy nagyon szimpatikus karakter szerintem. észre sem vettem hogy ugyan az a hangja mint Hibarinak >.<  mikor meg összenéztek, az kb olyan volt mintha tükörbe néztek volna, csak Hibari egy görbetükörbe, Fon meg egy TYL -be ikszdé kár hogy ennyivel el volt rendezve a találkozásuk, bírtam volna valami beszélgetést is nem csak szemmeresztést  Hmm?
amit meg mindíg kicsit furcsálok, hogy mikor I-pin bepöttyöződik, valaki mindíg kivágja az ablakon o.o jó-jó felrobban ok-kke, de egy 5 éves kislányt kihajítani.. mondjuk biztos úgy vannak vele hogy ha már robban akkor olymindegy hol XDD
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 22, 18:08:06 írta Shiko » Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #162 Dátum: 09 aug 23, 11:39:53 »

aaaaaaav! találtam még egy nagyon jó fanmade openinget *o* ha nem vezetnek félre a kommentírók, akkor a Tokyo Underground az alapja. http://www.youtube.com/watch?v=hmfOwS9lElk&feature=channel 
(atyauristen.. ehhez mennyi képkockát kellett átrajzolni x.x én most próbálom reborn stylera csinálni a shippuuden ending 5öt, de már a karakterek átalakítása is meló X.O)
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #163 Dátum: 09 aug 23, 15:19:02 »

Shiko, te legalább olyanra is képes vagy... nem úgy mint én. xD
egyébként jajj, úristen, Fon mániás lettem... hogy annak milyen jó hangot találtak, eszméletlen. =D
ésés a manga.... waaaaaaah, ooolyan izgiiii! *w*
najó, netovább. Nevet szal minden jó. és ez a fanmade pening is. ^^
báááj~. ^^ bye bye
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #164 Dátum: 09 aug 25, 01:53:24 »

háth khmm.. még suli kezdés előtt be akartam fejezni ezt az endinget, de meginogtam... ezek a karaktercsúsztatások eléggé megviselnek @.@ ha valaki tud valami civilizáltabb módszert annál, minthogy nagyítgatok-kicsinyítgetek meg csúsztatok, akkor az üvöltsön rám XDD
Eszty-chan, a Fon mániára meg tudok orvosolni néhány jó ikont ha gondolod ^^ vért izzadva kapartam össze őket!  Ördögi (najó, kicsit erős úlzás ikszdé)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins