See-channak hála énis odáig vagyok ezért az animéért, csak sajnos angol tudás híján korlátozva vagyok, és csak a 48. résznél tartok, pedig annyira nézném agyba-főbe. xD
És a mangát is olvastam de azt is csak a 23. fejezetig, és az is annyira jó, csak kár, hogy angolul meg nem értem. T_T
De én eddig azt szeretem az egészben, hogy nem az van pl a gyűrűs harcoknál (sajna csak itt tartok ><), hogy nagy küzdelem árán, meg félholtan de leverik az ellenséget, megszerzik a gyűrűt és hepihepi, hanem az életükért is harcolnak, és az fontosabb, mint a vereség. x3 Szóval arra akartam kilyukadni, hogy nem ilyen sablon. A benne levő poénok pedig egyszerűen fantasztikusan ütnek, imádom az egészet.
Hmm, és hogy ki a kedvencem? x3 Hát persze, hogy Hayato! x33 Hála See-chan fanságának.
Nagyon bírom, úgy ahogy van, meg amilyen hűséges Tsunához is. ^__^
A második kedvencem az Yamamoto (Yamamocchan x3), mert ő olyan kis aranyos meg minden, meg ilyen életvidám.
YamaGoku-s yaoik miatt szerettem meg amúgy xDDe az egész sorozatban nincs még olya szereplő, akit hű de utálnék, mert eddig mindenki tökre szerethető karakter. ^^ Vagy valaki csak úgy elvan. xD
Meg még megnéztem a Rebocont, és eszméletlen az egész, annyira vidám meg minden, imádom azt is. x3 Viszont azon csodálkoztam, hogy nincs még movie belőle. :O