Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 júl 13, 20:18:37 » |
|
detto Anilinkz. xP (meg néha animeshippuuden... csak az a sok sz*ros reklám ne lenne. belaggosítja az egész vidit. ) egyébként hiányoztatok... pedig csak négy napra mentem el Balcsira... minden nap, meghallgattam rebo-con 2008-as énekét Gokuderának. de az se volt elég, hüpp. már nagyon elvonási tüneteim voltam, de végre itt vagyok, és végre kockulhatok és végre olvashatom a mangát (meg nézhetem az animét), és nyáladozhatok Gokuderán... *________* *Uri fan too. x3*
wiwiwiiii, megnéztem újra az arashi (vihar) battle-t és... jaaaj, most mégjobban Gokudera fan vagyok. *.* (a legjobban akkoris Uri-val néz ki. *nyááál*) http://static.minitokyo.net/view/01/13/375651.jpg << waaa. O.O*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 13, 22:28:24 írta Eszty-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #76 Dátum: 09 júl 14, 17:33:58 » |
|
áááá 39.rész :3 <3 most már 100as hogy Gokudera a kedvenc! : D szegény mááár, ebben a részben.. de mozgás közben sem tűnhetett volna ez fel neki először?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 júl 14, 22:05:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 júl 14, 22:21:02 » |
|
én is láttam ma felnőtt Gokuderát *o* ( nem bírtam ki és belenéztem előre aba a részbe ). de azok a részek még ollllyan messze vannak... egész nap nézem a részeket és még csak a 41.nél járok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lili
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 júl 15, 13:53:14 » |
|
Annyit írtatok erről az animéről,hogy elkezdtem nézni ,és még csak 3 részt láttam,de máris imádom.Nagyon klassz anime !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #80 Dátum: 09 júl 15, 19:57:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #81 Dátum: 09 júl 15, 21:07:57 » |
|
azért valljuk be...még ha nehezünkre is esik...*nagyit nyel* Hibari azért tényleg bishi..egy dolog,hogy mi utáljuk,de ettől még ez egy tény na most megyek és belefojtom magam egy kád vízbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #82 Dátum: 09 júl 15, 22:29:29 » |
|
Jajjmár, szegény Hibari... kell ilyen negatív kisugárzású szereplő is. : D Mellesleg a seiyuu-ja igenis jó. De énse vagyok Hibari párti. Viszont Hibirdet szeressem. x3 És jee, megnéztem az újabb részt (höh, ami szombaton jött ki: 141. rész ), és szombaton meg mangaaa. devárommár. (Gokudera harc *.*)
Egyébként.... örülök Lili, hogy belekezdtél Te is az animébe... nem fogsz csalódni... sőt, senkisem fog csalódni benne, mert egyre csak jobb lesz! Nálam most a 2. helyen áll, és huh, elég nehéz volt oda felküzdenie magát a KHR-nek, de sikerült! (Mellesleg a 2. helyen a Bleach volt... az első meg; had ne mondjam. )
hmm, bishi guardians-ok? a többsége az. *.* és nem is baj. bár a TYL guardianok, ezerszer szexibbek, mégis kevés szerep jutott nekik. =( (jó, mondjuk a "kicsikkel" is megvagyok elégedve, de na... TYL Gokudera, TYL Yamamoto, és a többi Vongola... még Ryohei is tökk helyes lett. jó, mostmár tényleg nem lövök le semmilyen poént, jaj... x_x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 júl 15, 22:50:50 » |
|
lehet most megköveztek, de én azért bírom Hibari fejét legalább elerszt néha egy-egy szájhúzást (mosolyt) az apró Sasuke attitüd mellett XP meg az a csibéje ahogy az iskola indulót dalolja, egyszerűen... aranyos nincs más szó rá ( remélem nem okoztam maradandó károsodást azoknak akiket ez nehezen érint :3 )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #85 Dátum: 09 júl 16, 06:02:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 júl 16, 14:50:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 júl 16, 21:55:17 » |
|
Jó Lambonál, az otona Lambot kell érteni automatikusan...vagyis...Romeot :'P Viszont azt néztem, h Fuutából mekkora bishi lett O_O Vagyis...nekem bejön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 júl 16, 22:36:25 » |
|
Hehehe, látnád Dino-sant.... nah ő már TYL előtt se volt kispályás, viszont most... hühű... őt is kedveljük ám. csak szegény ügyetlen a " testőre" nélkül. xD Fuuta meg tök aranyos azzal a nagy könyvével. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 júl 16, 23:18:50 » |
|
10 évvel idősebb Fuuta még mindíííg aranyos hangját is nagyon jól eltalálták, hallatszik rajta a kicsi Fuuta is és mégis komolyabb XP am. a könyvét kisebb kiszerelésre váltotta jól látom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|