Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 09 júl 09, 10:34:12 » |
|
Najó de a Storm Battle-ben kissé szarul jött volna ki Gokudera ha nem viselkedik úgy ahogy viselkedett mert megzserezte volna a gyűrűt,de bebukja.....Harag:mindent el kell valahogy kezdeni És amúgy Adri felvetéseez az Otona....főleg Lambonál,egy 12-13 éves gyerkenek mióta felnbőtt egy 15 éves?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 júl 09, 11:24:29 » |
|
jajj, ugyanmár. én is csak 2 hónapja kezdtem az animét. ;P de amilyen kocka vagyok már jó rég beértem, illetve mangát is olvasom. de nem kéne, mert tudok előre mindent, jajj.
az... hogy az otona, miért pont egy 15 évesnél van, számomra még mindig rejtély, de valahogy őket is el kellett nevezni, neem? Bár a 15 éves otona Lambonak már van másik neve. xD >> (Bianchi... Romeoooo! x_x )
ésőm Gokuderában viszont azt énse szeretem, hogy állandóan Juudaime-zik, nemhogy mondaná, hogy Tsuna, vagy bármi... olyan jó lenne hallani az ő szájából is. nah mindegy, akkoris szeressem. ^3^
és igen, Aysee, egyezik az ízlésünk. nem is kicsit. =D
Otona I-pinnek a hangját szeretem nagyon. De a picijét is. a kis bombafejű. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 júl 09, 22:01:50 » |
|
De szegény nem fog sokat szerepelni Nekem a Juudaime kifejezetten tetszik,imádom amikor mondja Én május-június,valahogy így kezdtem nézni,de mostanában kicsit lelassultam(annak ellenére hogy nyár van,és van elég időm->ezek szerint még sincs) I-pin is nagyon aranyos,de néha idegesít,ahogy állandóan Lambo után fut,és "ezt nem szabad" meg hasonló szövegekkel bombázza...fölösleges de amúgy ő is jó karakter,imádom amikor a zűrzavar kellős közepében átmegy időzített bombába( főleg Hibari láttán) hogy tovább fokozza a káoszt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 09, 22:05:34 írta TaraAkera »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 júl 10, 01:01:33 » |
|
OMG...most ezen a 30.részen(a hajós rész) Gokuderánál akkora fangirl screamet lenyomtam, hogy az kész xD
Ömm...33.rész...félmeztelen Gokudera...kész meghaltam. *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 10, 15:04:20 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 júl 11, 12:51:18 » |
|
én is így vagyok vele azzal a kemény 10 résszel amit láttam de legalább magyar felírattal láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 júl 11, 13:54:49 » |
|
LOL, Bel olyan mint egy kisherceg... Ushishishishishi~ xD
Lambot elég durván intézte el a csávó...De a 25 éves Lambo...az hmm...
http://i422.photobucket.com/albums/pp303/seechan/gyahh.jpg OMG...*.* *orrvérzés xD*
Most veszem észre h a KHR-ben mennyi YAOI jelenet van xD Csak épp ruhában...xD
Najó, az a puszi Kuromu-chantól meglepő volt, de aranyos (Nem tetszik a Chrome név, na xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 11, 21:08:04 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #70 Dátum: 09 júl 12, 22:25:36 » |
|
Nemtom én maradok a Kuromu-channál "Bossu~" De bárhogy hívom ugyanúgy kawaii mmarad... De basszus az 57.részben olyan rossz nézni ahogy Gokudera szenveeed T-T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #71 Dátum: 09 júl 13, 02:13:00 » |
|
no együltében végignéztem az első 12 rész (ami fennt volt vidipléjeren T_T), és szavamra nagyon üt ez az anime poénban nincs hiány, karakterek egyediek, bráávó! *o* így még nem nagyon tudom megállapítani, de eddig én is Gokudera-kun felé hajlok mint favorit karakter ( igazság szerint képekről először azt hittem hogy ő valami poéngyáros laza karakter, de így sem csalódtam ) : P jó lenne ha lenne tovább magyar felirattal, de a csodára várni igen hosszadalmas, így a gyenge nyelvtudással meg egy jó vastag szótárral kell folytatnom XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 13, 02:14:58 írta Shiko »
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #72 Dátum: 09 júl 13, 14:12:25 » |
|
Szerintem az is csoda,hogy van egyáltalán magyar felirat :'D Mondjuk én angollal nézem,és bár elég hiányos a tudásom,azért megértem a lényeget Kivéve az olyan feliratozásnál,ahol a fele le sincs fordítva,merthogy ilyennel is találkoztam (Most elképzeltem Gokuderát,amint kezében egy vicckönyvvel ontja a poénokat a nagyközönségnek X'D kicsit abszurd )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #74 Dátum: 09 júl 13, 14:39:29 » |
|
Én 10 részt még egy animéből se bírtam nézni egyhuzamban 6 volt a rekord,és az is a Narutoval.Mondjuk én hátrányban vagyok,mert szüleim nem engedik,hogy sokat gépezzek,3 óra után már kapom a fejmosást,meg a fenyegetéseket,hogy csak 2 órát szabad..különben én is tudnék naponta 10 részt vaccsingolni X'D Én is jútúbon kezdtem nézni,de asszem a 111es résztől már nem volt fent attól a felhasználótól,akitől néztem,jobbat meg ott nem találtam,így átálltam az anilinkzre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|