Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 júl 05, 18:41:04 » |
|
És aki igazi fan, az látta a Reborn Homeroom-ot, és a 2008-as Rebocont is Youtube-n már fenn van a 2009-es Rebocon*__* Seiyuu kedvelőknek Igen, és ki mutatta ezeket? Vagy legalábbis a ReboCon 2008-at. =D hát én. ;P
Egyébként a gyerek Lambo-t azt énse csípem, de mégse utálom, mert Naruto szinkronhangja az ővéjé is. xD Ded a 25 éves Lambo az fincsi.
Húú dejó volt a most szombati rész jee. Xanxus-t egyre jobban megkedveltem. *.* (főleg a Weapon Box-ját. Liger. <3) (nahmeg a mangában a Vongolák weapon box-jai. úúúú. Tsunáé. waaa *.*)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 júl 05, 19:31:35 » |
|
A Homeroomokhoz nekem is volt szerencsém nagyon állatok azt bírom benne nagyon maikor Gokudera seiyuuja Tsuna hangját szólítja és felhangzik a jó öreg Juudaime megszólítás Viszont a Reboconokról még nem hallottam..meg kell néznem őket
Lambo szerintem egy angyali kisfiú, igaz hogy a legidegesítőbb maffiozó a föld kerekségén de szerintem ez elnézhető, hiszen még csak 5 éves, és az én felfogásom szerint, minden gyerek idegesítő. De én mindig várom Lambot, hogy jöjjön és csináljon megint valami hülyeséget
Csúnya módon ezt a részt én is megnéztem (többet nem teszem mert, elég a spoilerkedésből *egéren lévő kezére csap*), Xanxus haja viszont furcsa volt átment Hibariba és igaz, ahol most tartok nincs benne, de én is kezdem megkedvelni, de nekem akkor is Squalo marad az örök KHR kedvenc x33 Hibari meg az ökör aljadék..tudom, hogy sok fangirl odáig van érte (nem tudom miért), kövezetek meg, de én u-tá-lom őt! meg Vipert, régebben Lussuriát is, de őt ma már egy vicces gyökérnek tartom
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 júl 05, 19:42:25 » |
|
sztem fincsi ő mindenhogy én mind3 formját imádom,annak ellenére,hogy én is gyűlölöm a kisgyerekeket (de neki elnézek mindent ) az ilyen fandolgokat meg azért nem szeretem sokáig ragozni,mert különbözőek vagyunk,mindneki mást szeret,és még véletlenül sem akarok megbántani senkit sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 júl 05, 19:44:15 » |
|
Nekem semmi bajom nicns Hibarival Tiszta keméyn szereplő De a bestek akkor is Tsuan meg Yamamoto
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 05, 19:52:28 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 júl 05, 23:27:47 » |
|
Wúúú, én most kezdtem el ezt az animét és marhára tetszik *.* Gokudera-kun powaaa *.*
Köszi M-chaaan *_*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 05, 23:30:47 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 júl 06, 22:55:06 » |
|
Eszty-chan, maximum osztozunk Komolyan nagyon bírom a fejét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 júl 07, 08:41:57 » |
|
Bunyó Najó nem,békepárti vagyok...fogjuk rá..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 júl 07, 12:14:02 » |
|
... békepárti vagyok...fogjuk rá.. én meg felfogom az egészet viccnek. Yamamoto... maffiózós játék. hát behalok, hogy nem esik le neki. xD Én... akit nagyon de nagyon nem szeretek, az Haru... az a folytonos 'Hagii'-ja az idegeimre megy. Meg Variából Levi-t sem csípem. de a többiek azok jók. ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 júl 07, 13:23:42 » |
|
én meg felfogom az egészet viccnek. Yamamoto... maffiózós játék. hát behalok, hogy nem esik le neki. xD ... Meg Variából Levi-t sem csípem. de a többiek azok jók. ^_^
LOL Yamamoto fíling *3* Na ezért is imádom őt bírom, hogy akármennyit és akármennyire nyíltan beszélnek a maffiáról, akkor sem esik le neki a baseball labda kis Buta~~~
Levi meg egy igazi béna béla Xanxus igazi talpnyalója...Nem rég kaptam közös osztozkodás alapján egy Shounen Jump példányt és hát találtam benne KHR-t, Levi és Viper volt benne, és akkor még azt hittem, hogy akinek ilyen izék állnak ki a hátából és szét van piercingezve az arca az csak egy főgonosz lehet egy Arcobalenoval az oldalán De hát tévedni emberi dolog kivéve az Arcobaleno dologban
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 júl 08, 11:55:12 » |
|
Nem tom miért nem szereti senki Haru-t,pedig ő egy tök aranyos karakter,én nagyon bírom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 júl 09, 03:13:24 » |
|
Én Harut az elején nagyon pedofil kiscsajnak néztem, hiszen hány tizenéves lány szokott minden reggel a sarkon állni azért, hogy kisbabák után leskelődjön? Nekem ő olyan semleges karakter, viszont a Haru no Haru Haru Interview Dangerous-ben nagyon bírom Gokudera is egy aranyos kari, olyan hű de megborzolgatnám a frizuráját és még sok mást tennék vele típus, de néha elveti a sulykot és akkor már idegesítő, mondhatni lealacsonyodik a patkány szintre. meg hát a sok Juudaime über alles viselkedéssel is néha csak a bajt hozza magára, lásd Storm Battle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 júl 09, 04:23:35 » |
|
Najó, a 22.rész után most csak annyit tudok mondani, hogy I-pin rulz. És "felnőttként" (a 15 felnőttnek számít? O_o) szerintem tök szép... Asszem megvan a második favom x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 júl 09, 07:17:57 » |
|
Eddig az első rész után jónak tűnik:D (Bár ahogy olvasgatom a fenti haladásokat, kissé kínosan érzem magam egy nyamvadt résszel )
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|