24 nov 22, 13:08:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133403 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
verdict
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #30 Dátum: 09 jún 27, 22:28:27 »

ugye senkit sem keserít el ha azt mondom, hogy eddig nem sok filler, konkrétan egész részes filler még nem volt... ugyanis az elején a "marháskodás" (amihez Mukuro legyőzése után is visszatérnek pár rész erejéig) mind benne van a mangában... pontosabban az első 70-80 fejezetben... csak az animében "elosztották" ezeket a részeket :"D

bár nagy szerencse, hogy Longchampot kihagyták az animéből mert nagyon nem bírtam... bár poénos volt amit az ő "képességével" műveltek X'D

Amúgy nem hittem volna hogy sokat írok a fórumba de nah a kedvenc animém/mangám csak idecsábított :""D

am meg a kedvenceim Hibari és Mukuro (meg az összes többi őrült is :""D)

(Syzy-oneesamanak üzenem hogy egyszer azért belenézhetne hátha...  Pojén )
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #31 Dátum: 09 jún 27, 23:09:57 »

Hát akkor nagyon érdekesen oldották meg X'D
Én a mangát nem olvasom,szóval nem tudhattam erről.De tény,hogy a harcos részek és az ezeket elválasztó hülyéskedések abszolút fillerszagúnak tűnnek. De ha te olvasod a mangát,akkor hiszek neked Nevet
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #32 Dátum: 09 jún 27, 23:28:18 »

of course olvasom~  még anno mikor elkezdtem nézni az anime olyan 60-65-ik résznél tartott... szóval muszáj voltam előszedni a mangát hogy képben legyek...  :"D

mikor elkezdtem a mangát én is csodálkoztam kicsit hogy Amano-san ezeket az elmeháborodott részeket az elején rendezte le  "szünet nélkül"  bár amikor olvastam, hogy végülis az egészet ökörségnek indította inkább örültem neki hogy egyáltalán "stílust" váltott :"D... (az anime jobb volt ilyen szempontból mert összekeverhették ezeket a részeket és hamarabb kezdődhettetek a fightok~ :"D)

Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #33 Dátum: 09 jún 28, 19:22:54 »

Én csak egy fejezetet nézem meg a mangában,azt amikor Lambo megjelenik,és elég nagyot néztem,hogy elég nagy a különbség  a manga és az anime között.Ha sok időm lesz mindenesetre akkor én is elolvasom Nevet
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #34 Dátum: 09 jún 28, 19:32:31 »

Nekem a mangához nicns elég bizots angoltudásom,az animét cska-cska meghértme de a mangát anynira nem....ez fura de mind1,szóval közben továbbhaladtma és láttma amint Gola Mosca-bna a kilencedik van,nekem ez a rész rohadtul tetszett Nevet
Naplózva
Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #35 Dátum: 09 jún 28, 19:43:41 »

A mangába én is csak futólag néztem bele, Lambo megjelenésén néztem nagyot, hogy mekkora a különbség, meg Gokudera Tsunával való harcát ahogy teletömte a száját vagy 10 szál cigivel Nevet Meg hát az megdöbbentett, hogy a vért kicenzúrázzák erre csak egy példát láttam, amikor Squalo viszi Xanxusnak a hamis gyűrűket és szegény Cápi kap egyet az orrába Szomorú Na meg Lal Milch arcán a seb..
Én majd csak akkor fogom elkezdeni a mangát ha utolértem az animét, nálam ez mindig így megy Nevet
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #36 Dátum: 09 jún 28, 19:53:49 »

Mori-kun: a mangát elkezdték magyarul is fordítani. (hogy hol azt már nem tudom smirksweat ikszdé)
én azon a jeleneten elég nagyot néztem..kicsit meglepődtem smirksweat mindenre gondoltam volna,csak arra nem,hogy a kilencedik ott csücsül benne. Viszont az nagyon tetszett,hogy egy teljes részen át fényezték Gola Moscát,hogy úr isten,de erős meg minden,erre odamegy Hibari,és két ütéssel leveri ikszdé (az egy dolog hogy utána feláll ikszdé) Az a jelenet hatalmas volt,ott akkorát szakadtam rajta ikszdé
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #37 Dátum: 09 jún 28, 20:04:11 »

Na igen cska a manga nem tart még a friss részeknél,meg amúgyis nem akarom elrontani az animét a mangával Nevet
De azt nagyon bírtma mikor abban a részben megjelent Tsuna,ott volt egy széles vigyor az arcomon Nevet
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #38 Dátum: 09 júl 01, 18:55:57 »

Hát én eddig miért nem láttam/olvastam egy KHR-es fant sem??!! Erre tessék egy csomóan imádják! Beleértve engem is!
Húúú de örülök, hogy ennyi ember imádja az animét/mangát! *.*
Köszi annak, aki létrehozta ezt a topicot. *3*
A mangát én is úgy kezdtem el olvasni, hogy beértem az animét, több kellett és elkezdtem angolul olvasni a mangát; nulla angoltudással. xD

Egyébként engem ez az anime azért fogott meg, mert r*hadt jó a rajzolása, rengeteg a bishi, rengeteg a humor, ami mellesleg egyáltalán nem eröltetett, és... mégha az eleje inkább vagy vígjáték (amit én ugyan úgy élveztem), utána tök jól beindul, és igazán élvezetes. Pláne most a Millefiore család elleni küzdelmek. (az igazi család ellen. < spoiler)

Tsuna a legjobb. *.* meg persze Hayato. =D

peace & love. megpersze KHR 4ever. ^^
Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #39 Dátum: 09 júl 01, 20:09:48 »

Amúgy valami miatt a KHR-fanok elég rejtőzködőek..mert azt nem mondanám,hogy alig vannak,hiszen én is egyre több fant ismerek meg Mosolyog
A humora pedig tényleg elsőszámú..nem sok anime van,amin ennyit tudok röhögni,mint a Katekyon Nevet
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #40 Dátum: 09 júl 01, 20:26:57 »

Így van én se tudok enynire jókat nevetni animén mint ezen Nevet
Tsuna amúgy egyre szimpatikusabb a másik kedvencme meg egyértelműen Yamamoto,hölgyek között pedig eddig Haru Nevet
Hát most értme végére a Varia vs. Tsuna's Family-nak és a Sky Battle valami űberbrutál volt Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 02, 16:36:19 írta Morimoto-kun » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #41 Dátum: 09 júl 02, 19:56:25 »

Eszty-chantól hallottam, h valaki a fórumon ilyen topicot csinált; bűn lenne nem írni belexD

Sokáig a Bleach volt a favoritom. Aztán a Naruto. De mindkettőt kenterbe veri a Katekyo<3

Az eleje nekem annyira nem jött be, bár jókat nevettem, de barátnőm figyelmeztetett, hogy a 20. résztől kezdenek igazán beindulni az események, ezért kibírtam. És nem hiába, ugyanis azóta hatalmas kedvenccé nőtte ki magát, anime és manga téren is egyaránt a legutolsónál tartok, úgyh már alig várom, h jöjjön ki új részxD (SPOILER főleg a mangából... mindegyik box weapon aranyos:3 hajrá Vongolák!)

És a 20. résztől találtam meg kedvenc szereplőmet, akit avámban is láthattok: Rokudo Mukurou-samát*_____* *fangörl nyálcsorgás* De kedvenc még Tsuna, Gokudera és Squalo^^ Akit nemszeretek.. nemtudom, inkább semlegesek vannak, mint Yamamoto, Hibari, Ryouhei, a csajok, Varia többi tagja... ők olyan se nem szeretem, se nem utálomxD Ja, de; a gyerek Lambo, őt rühellem^^"

És aki igazi fan, az látta a Reborn Homeroom-ot, és a 2008-as Rebocont is Nevet Youtube-n már fenn van a 2009-es Rebocon*__* Seiyuu kedvelőknek Nevet
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #42 Dátum: 09 júl 03, 10:35:58 »

A Homeroomot volt szerencsém végignézni,oltári nagy  Nevet Kyoko seiyuu-ja simán lehetne Reborn hangja (nem mintha az eredetivel bajom lenne)  Mosolyog
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #43 Dátum: 09 júl 03, 12:00:15 »

Abban a legnagyobb mégis az volt, amikor Reborn hangjának kellett szinkronizálni Mukurou-t... azon szétnevettem magamxD
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #44 Dátum: 09 júl 04, 21:08:41 »

nos ma rá vettem magamat és meg néztem az első részt és tetszik! ugyhogy megyek meg nézni a 2-ik részt Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins