24 nov 27, 14:31:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 542 543 [544] 545 546 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745050 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
isimoo
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8145 Dátum: 13 jún 19, 18:06:31 »

köszi szépen Laci a linket elkezdem olvasgatni és fordítgatni magamnak a fontosabb dolgokat Nyelvesít az angol azért azt hiszem elég jól megy Mosolyog ha végig értem teljesen a történet szállal az item finding %osan össze adódik ugye ? és persze a te válaszod is Verbatimo Mosolyog
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #8146 Dátum: 13 jún 19, 18:37:19 »

fél napra elmegyek és már leszólják a HS csapatokat... main teamem kicsit szomorú most...
HS-sel jobb LWzni, mert biztosabb a sebzés, valamint world mapon is pontosan tudhatod, mikor haladhatsz tovább, és mikor biztosan nem... kyuubinál is meredekebb a görbe Mosolyog én is játszok mindent, hibridet általában, bár most egy HS és egy LS teamem van...

amm eventen exhausted/fatigued limit lejjebb van úgy emlékszem Mosolyog már elfelejtettem...
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8147 Dátum: 13 jún 20, 08:56:42 »

Nagyon hülye kérdés következik, de sajnos egy jó ideje nem tartom már számon, hogy melyik csapat kié, így teljesen kiment a fejemből. Kinek a csapata hallgat a Dest névre? Mosolyog Csak mert a main csapatommal vele szoktam elég sokat csatározgatni, és kíváncsi vagyok kinek adom az expet Nevet (az esetek szerintem 60%-ban kikapok, de hát ez van, legalább segítek neki is a forbidden modeban Nevet)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8148 Dátum: 13 jún 20, 08:57:44 »

Verbatimo: feltétlenül azt ajánlom, hogy ne erőltesd a paineket, sokkal jobb ha kicsit túl szintezed mindig a nijákat mielőtt haladsz, mert akkor nem vesztesz WE-t és ezzel időt ami a lényeg, nekem legalábbis. Ha ugyis kell egy-egy lw, akkor meg ugyis rászánnád a WE-t arra, én ha elsőre vagy másodikra nem megyek át egy ellenfelen a mapon, akkor nekiállok szintezni mert általában akkor felesleges tovább erőltetni ha át is jutok utánna jön egy még erősebb ellenfél(persze figyelembe veszem mindig a WM guide-t).
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8149 Dátum: 13 jún 20, 14:21:42 »

nah a mai napon meglett a pénz a felezésre is így mindenki bekerült a csapatba ( panda és szöcske kage várat még magára ha odajutok) és így egyből ugrottam majdnem 2 országot, már csak a víz országában az uccsó küldi kell és mehetek arany rangra és ezzel a top listára is, csak elfogyott a WE... Hümm-hümm
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #8150 Dátum: 13 jún 20, 14:23:34 »

Nah sikerült lenyomnom Kakuzu-t most jön Kisame vele még várok 1 picit mert  elég sok Tűz chakrás karim van és ha minden igaz a következő meg a  Papír csaj aki szél elemű?  Gondolkozik ha jól gondolom Mosolyog

És elkezdtem olvasni az angol szöveget hát egyre több mindent értek meg az egészből Mosolyog
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8151 Dátum: 13 jún 20, 15:14:01 »

Nah ,ezt picit nem így akartam. A hs csapatot kicsit sem akartam leszólni ,de egy "kezdő" játékosnak nem feltétlen a legjobb választás. Tény és való stabillabban lehet LW és mapozni is vele ,de ehez álltalában párral magasabb szint is kell, amig a játék elején nem biztos ,hogy annyira pozitívan befolyásolja a játékról alkotott összképet.
Az első szintet majdnem full hs tai teammel vittem ki és a csapatom átlagszintje 35+ volt (kb 30 átlag lvl nél volt valami esélyem).

Csakhogy bebizonyitsam mennyire nem akartam leszólni hs-t publikálom milyen csapatot terveztem extremre:
FNG lee - FNG sakura/gai - starter lee - FNJ lee - FNJ tsunade/suigetsu - Nidaime - Gobi  95/95

Mielött a fejemhez vágnátok ,hogy ezt csak most gyorsan kitaláltam ,már most mondom ,hogy kicsitsem. Ez a csapat miatt terveztem a rerunt és durvább LW beszerzését ,mert ahogy látható 4-5 tag HS lesz ,az ottani FNj még attól függ ,hogy mennyire müködik a hs. Ha nagyon nem akar müködni (nálam),akkor nidaime helyett beugrik A és már mehet is.

És igazából az ember az első pár szint után úgy is szerez annyi tapasztalatot ,hogy mertjen kiprobálni szinte bármit.
Nekem is fura szokásommá volt ,hogy full nin teambe FNg leet is belerakom.

Főcsapatomnál áll minden , megszívlelve bandee tanácsát is (és hallgatva a paraszti józan eszemre) , néztem valami lw aminél elszorhatom még pár napig a WE ,asszem Gram vagy mi a neve. Beforgatom 2 tag elemét pain ellen és ma holnap talán leszedem. Sajna Gaara kage még mindig alulmúlja magát (igazából bárkit), ha csak egy kicsit megemberelné magát már nem itt ácsorognék.
Úgy emlékszem eventről ,hogy FNj nél Lw farmolásnál már az is elég ha a jouninok és kage elemét nem üti ,javitsatok ki ha tévednél.

isimoo:
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3431&page=2
a leg alja felé megtalálhatod AT is ,megnézheted melyik ellenfélnek mennyi élete van és ,hogy milyen elemű, amugy a királykisasszonynak nincs eleme, az útánalévő ellenfélnek (sasori asszem) nála lesz szél.

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 15:15:17 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8152 Dátum: 13 jún 20, 16:05:48 »

Lehet vmit elrontottam eventen :S méghozzá h tegnap eladtam Jirobot s transmigráltam Tayuyát . Lehet még várhattam volna vele , na mind1 , igy is kezd alakulni . Már csak a 650ryot kell begyüjtenem Yagurára s párszázat Niibire plusz country után FNG és teljes is a team . Nevet Kakuzun végre sikerült tuljutni, lassan (talán holnap) jöhet naru team is . Hétvégén remélhetöleg FNG Konan is csatlakozhat kicsiny csapatomba.

Hardon sikerült Karakura , AT-be is Sasoriig jutottam, itt most kis pihi , közbe kiütögetem FNJ-ket némi ryoért+exp-ért . Nos , mivel Hashi és Hidan föld elemü ezért elég lesz majd Naga-t elemváltani + berakom kono triot és megyek is Zangetsut,Chaos bladet farmolni . Egyik majd csak kiesik. LSnin teambe melyik jobb a kettö LW közül?
Annyi ryo összegyült Karakura végéig , h az összes 800ast meg tudtam venni plusz még közel 1000ryom is maradt Nevet
Már csak 1-2 FSP kell majd és meg is vagyok. Ha kiesne vmely célpontom (Zangetsu,Chaos blade) akk lehet Hardon mellözöm FSP-k , RN-ek használatát.
Extreme-re össze is állt a teamem : starter Gara+2FNG+Shukaku Gaara+FNJ+Gaara+Niibi = 20+11+20+20+12= 83/95  Lehetséges h 2FNJ lesz bent vagy Gaarat transmigrálom majd, de ez még nem biztos. Extreme-n a 4. FNJ valszeg Kisame lesz , mint 2. tai-os FNJ Hidan mellett.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8153 Dátum: 13 jún 20, 16:15:33 »

MoonTiger: tényleg hülye kérdés... Nevet. A volt klánod alapítóját elfelejteni? Mosolyog. Amúgy: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=profile;u=11587

Verbatimo: nekem megvan mindkét FNJ és egyik se nyerte el a tetszésemet. Mellettük ott van még a Nidaime is, hát őt se fogom sűrűn használni.
Most Tobi és Kiba a best.

A HS pedig igenis ajánlott egy kezdő számára. Volt egy altom, ahol én is 35 fölötti szintekkel vittem ki Beginner-t. Csakhogy nem direkt fejlesztettem túl őket. A két jounin és a kage volt csak bent. Ez mellé párosult a kono trió és így is könnyedén levertem a rókát valami 80%-os eséllyel.

eragon007: mindkét LW tökéletes választás lenne. Az egyik több attack-ot ad és mellé reroll. A másik pedig 50+ staminát.

Event-en már csak ~200 ryo kell, hogy lefelezzem Bee-t és A bent is van. Tegnap végre elértem a kihívások limitjét és most is 90-nél tartok... Tetszik ez az event Mosolyog

Main-t kicsit hanyagoltam, mert a legtöbb online időt telefonról töltöttem. Ezért nem akartam kínlódni velük.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8154 Dátum: 13 jún 20, 17:05:10 »

eragon:
Hát csapatod alapján én a helyedben valszeg chaost kezdeném el ütni ,kagere ráférne az a + stamna és ha az LW jét kiveszed akkor pont nem veszit sebzést ,de a stamban máris sokkal jobban fog állni. Ha zangetsut választod az bármely tagodra tökéletes választás. Szóval csináld azt amit én ne "vagy" hanem "és" ,máris kész.
Amugy direkt raktál ennyi gaarát a tervezett teamedbe vagy olyan volt mint nálam lee ből 3 ,azaz pont így jött ki?

laci:
Köszi az infot FNj -kel kapcsolatban. Szerencsére van választék bőven ,lehet majd valami újdonságot választok extremen.
Kiba az én fejemben is megfordult már ,és ahogy ismerem magam megint valami 10-11 es seal rendelkező bármire nehezen huzhatót fogok választani ikszdé
Egy biztos ,hogy idöm van eldönteni mi legyen az .
Még régebben mondtátok hogy probáljunk olyan karaktereket választani ,amik közelebb állnak hozzánk ,mert sok idöt lesznek velünk ,már én is szem elött tartom ezt. Ezért is volt nálam lehetőség suigetsu. (ha csak ezt venném figyelembe ,egyértelmű lenne ,hogy kakasit választom)
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8155 Dátum: 13 jún 20, 18:07:10 »

Verbatimo : szal azt mondod, üssem ki mindkét LW-t? Mondjuk én is ugyanerre gondoltam,csak megkérdeztem melyik lenne jobb, de akk mind2 Nevet Hmm.. Lehetne 2FNJ/trans Gaara is,de tul soká tartana mire meglenne a full teamem (asszem Karakura vagy AT után lenne csak meg akkor :S ) , starter jounin meg sztem tul gyenge Extremehez , igy ha már ugyis komboznak , akk mért is ne? Meg amugy is , eventen nekem bejött Gaara kage , starter Gaara meg Medium ota tart velem . Shukaku Gaara meg csak . Legyen akkor már 3 Nevet  Sztem ez a lehető legjobb LSnin Extreme-re (most lehet azzal jönni h uj jouninok is vannak, de akkor is Nevet ) .
Én mindig arra törekszem h minél elöbb beférhessen a teljes csapat , mondjuk igy is Karakura elöttre lesz meg .
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8156 Dátum: 13 jún 20, 19:41:12 »

MoonTiger: tényleg hülye kérdés... Nevet. A volt klánod alapítóját elfelejteni? Mosolyog. Amúgy: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=profile;u=11587

Hát látod. Ahogy látom az elmúlt több, mint fél évben nem volt túl aktív itt, szóval nem mondhatnám, hogy túl nehéz lett volna elfelejteni Nevet A fórumban levő aktívabb tagokat nagyjából tudom, hogy ki kicsoda, de a klánbelieket.. ugyanmáár, messze túlbecsülöd az agyam kapacitását Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8157 Dátum: 13 jún 20, 21:42:15 »

Ma délután sikerült őket is lecsapnom így arany lettem és mint jósoltam felkerültem a listára ezzel a 89. helyre Hümm-hümm egyedüli Sasukésként érdekes látvány ott lenni Nevet sztem hnapig még ott maradok aztán szépen visszaesek mert gyűjtök pandára...
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8158 Dátum: 13 jún 20, 22:35:50 »

eragon
Végülis igazad van. Ha transz gaarát használsz elég ha azt csinálod meg utoljára ,bár az eredmény lehet ,hogy kétséges.
Élő példa erre a hardos csapatom, ven benne már nem 1 30+ os és akkor starter meg a kage 22 ővel sínylődik.(tény ,külön egyiket sem húztam még)
Viszont ha eleve alappal számolsz és legfeljebb felfejleszted az csak + erőnek számit majd.

Kiváncsi leszek ,hogyan fog nekünk menni az extreme, kb ugyan ott vagyunk most is ,szal nem lesz nagy eltérés a kezdés között(ha lesz egyáltalán). Egy full nin ls team chakra mimalizálással és egy javában hs tai team chakra maxxal ,akárhogyan is nézzük két teljesen ellentétes csapat.

Amugy az oda tervezett taktikámat használtam itt is. Az ütő emberek párhúzamost fejlesztése ,majd adott szintnél hátrahagyás ,hogy a mapon való továbbhaladást kevésbé zavarja. Itt 20 as szinten hagytam ott FNJ nagát és számomra is meglepő ,de kb 1 héttel késöbb már 28, még 1 hét és eléri a csapat átlagszintjét.
AT után WE böl lw zek majd , BE böl pedig direkt fejlesztést kapnak a kis elmaradottak.

Szerk.:
AT kivive , gaara traszolva. Valószínűleg pár napig ott leszek aktívabb ,hogy meglegyenek az elemváltások és megtudjak még pár abot venni.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 09:14:33 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8159 Dátum: 13 jún 21, 16:47:49 »

Verbatimo : grat AT-hez , lassan de biztosan követni foglak Nevet Sztem elöbb fel kellett volna huzni Gaarat azt csak utána transolni mivel igy tul gyenge lett (legalábbis a többi tagodhoz képest) , na de sebaj, biztos igy akartad Mosolyog
Sztem FNJ Naga-dnak nem kell egy hét h felnöjön a többihez , elég 6nap23ora59perc59mp is xD .
Azt a taktikát én is alkalmaztam FNJ HIdannál és Kagémnél is. Csak ök ketten voltak bent plusz summon , azt kb 1-1,5hét alatt felment mind2 20Lvl-ig ,addig nagyon nem is haladtam.
Közbe sikerült az össz. FNJ-t is kiütnöm , valszeg elöbb csapatfejlesztés plusz AT kivitele azt csak utána ütöm ki a két LW-t (nem elég erös a 2FNJ+Kage h mindig nyerjenek ellenük :S ) .
Ált.-ba ugy számolok h trans geninnel is beférjen a team, ha nem akk is a számomra lehetö legjobb csapat legyen amivel viszonylag könnyen ki lehet vinni az adott nehézségi szintet. Lehet hogy még 2. FNJ is bekerül majd teambe.
Lehet hülyeség, de milyen lenne ha 2nin FNG-vel (Ita,Sasori/Naga) és 2tai FNJ-vel (Hidan,Kisame) vinném ki Extreme-t?Mondjuk nem lenne tul nagy változás,max kicserélem ShukakuGaara-t FNJ-re Karakura v AT után (mikorra befér).
Hmm.. Lehet én is használni fogom azt a remek taktikát Nyelvesít

Eventen utolso country is megvan, kage megvéve , most 1-2napig csapatfejlesztés , közbe FNG is bekerül majd  azt majd vmikor a jövö héten megyek tovább Karakurába.
Csak én nem láétom, vagy télleg én vagyok az egyetlen magyar top100-ba?? :O Csak én vittem ki közülünk utolso countryt???

Szerk.: sikerült kiütnöm FNG Konant, ki csatlakozott is kicsiny csapatomba .
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 18:07:07 írta eragon007 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 542 543 [544] 545 546 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins