Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #8175 Dátum: 13 jún 24, 17:52:02 » |
|
laci: Persze én is tudom ,hogy mindkettő jobb gramnál. De sajna figyelembe kell vennem ,hogy még igy is összeségében az egyik legszerencsétlenebb vagyok lw ügyben. Mindkettőt ki akarom szedni ,de nem biztos ,hogy összejön mire kivégzem hardot és nem sokat szeretnék +ba hardon tölteni (addig biztos maradok mig minimum az egyik ki nem esik). Igazából csak az a kérdés ,hogy melyiket vegyem célba elsőnek, és több mint valószínű ,hogy chaos lesz az.
Campet én még husszútávon sem tervezek ,valahogy nem áll közel a szívemhez , a rerun már annál inkább impot még meg szeretném csinálni aztán jöhetnek sorban. Már most látom milyen nehéz lesz azt a bizonyos 6 LW kiválasztani ,mely a rerunokban fog segíteni. De hol van az még. Örülök ha idén meglesz még az extreme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8176 Dátum: 13 jún 24, 18:09:19 » |
|
Hát sok mindentől függ, hogy mit érdemes továbbvinni. Ha Extreme-re akarsz starter-t (legyen az genin vagy jounin) és nincs más staminás LW-d, akkor mindenképp ajánlott. Viszont, ha van mondjuk egy Genji Armor-od, akkor Zangetsu inkább. De ha Extreme előtt/után akarsz sok rerun-t, akkor felejtsd el őket. Genji Armor, Ryo Blade, Murasame, Muramasa például egy jó összeállítás. Extreme utánra akár hozzá jöhet ez a Tyrfing is. Van 1-2 új jó ryo gain-os LW, de most nincs kedvem utánuk nézni.
Utóbbinál, mielőtt mennél Impo-ra Muramasa kivételével az összeset ajánlott lecserélni. Genji helyett Revive nagyon jó döntés lenne, kb. mindig használható LW. A maradék hármat csapattól függően: -Demon, Immortal, Psionic -Garuda, Ashura, Sudarshana -Terrorizer, Neo, Kali/Psionic És még lehetne sorolni rengeteg kombinációt. Nem kéne egyszerre kiszedni őket, hanem mondjuk az utolsó 3-4 rerun-nal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8177 Dátum: 13 jún 24, 18:52:50 » |
|
Verbatimo , én is elég szerencsétlen vagyok LW ügyben . Mondjuk én lehet, váltogatni fogom a kettő ütését (egy hétig Zangetsu, majd egy hétig Chaos) , azt egyik majd csak megadja magát ... Nekem a rerunok elég érdekesen fognak kinézni : 6 Hard rerun minimum :S  Extreme-n kiveszem FNJ Kisamét s rerunokon a többi Aka FNJ-t , majd jönnek az FNk-k s végül az FNG-k . Mondjuk én sem tudom,hogy gondoltam végigvinni . A Murasame-Muramasa-Masamune triot mindenképp ki szeretném majd ütni (tudom, ehhez impo is kell majd) , amig nem lesz meg a másik kettö Murasame mellett, addig mely 4et ajánlanátok mellé? Gondolom ugyanazokat, amiket kiirtál, laci . Hardon, lehet nekiállok Moon chasert kiütni mig nem tudom rendesen ütni Chaos-Zangetsu duot . Tudom, nem vmi jo, de addig jo mig legalább az egyik ki nem esik. Normális LW-im : Murasame,Sudarshana . Ezt a kettöt mindenképp szeretném majd tovább vinni , melléjük a Chaos-Zange duot gondoltam, csak hát ugye kérdéses h kiesnek-e egyeltalán ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #8178 Dátum: 13 jún 24, 19:09:19 » |
|
Chaos jobb mint Zangetsu... szerintem, és a Gram is simán vihető hardról  a szerencse a kulcs, ezért a legrosszabból kell kiindulni... én sem számoltam bele a Levantinét az impo utáni dolgokba, hónapok óta még a Warp Knife sem esik, ki, pedig már csak azt ütöm, nem várok semmi jót, legrosszabb esetben viszem az amét és beginner rerunon kiütöm a Levantine-Ragnarok kombó egyikét... a mázlin múlik, ha nem akkor nem... ha igen, akkor meg igen  Eventen én is redfox lettem, tesztelésképpen megvettem 3tail Narutót, ha lesz rá később szükség, akkor számolok és eldöntöm, megéri-e az erősebb kagét megvenni... mindez 400 és 800-asok után, legrosszabb esetben kiviszem vele a nagyon durva beginner nehézséget... XĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #8179 Dátum: 13 jún 24, 22:38:03 » |
|
Váó , azt tudtam ,hogy rerunnál a ryo gain a fontos ,de hogy ennyire azt nem gondoltam volna. Valszeg extreme után fogok nekiállni rendesen a rerunoknak , de lehet hogy csak impo után, hangulatomon fog csak múlni. Extremre ezt gondoltam tovább vinni: Luna sword - murasame - zangetsu - chaos blade
Ha megyek impora akkor jön melléjük a revive és esetleg luna helyére valami több sebzést adó. Ha rerunokra állok rá akkor meg ugy is majdnem mind kuka lesz.
Amugy a ryo gain hard/impo rerunnál is ennyire domináns? Forbidden után 6 vagy 7 lw vihető tovább (ugy rémlik ,hogy 6 ,de inkább megkérdem)?
Ha egyszer megyek forbiddenre valszeg valami hasonlóval vágnék neki: immortal - demon - mjornil - revive - ragnarok - chaos blade (vagy valami hasonló stamos ,hogy mjolnir negativját enyhitse) (mjolnir helyet még benézhetne egy levanite is és akkor utcsónak is kereshetnék valami ütösebbet) Aztán lehet ,hogy nem sokra mennék ezzel az összeállítással. Nem tudom ,de nekem valahogy az attackra építés tetszik , kevésszer találkozunk direkt csökkentőjével és ahogy laci is mondta az immunok nem csökkentik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8180 Dátum: 13 jún 25, 09:32:27 » |
|
Ooo ... Hol van még Forbidden?? Elöbb Extreme(+Impo) legyen meg !! Ez a két szint sztem lesz egy év (legalábbis nekem) mire kiviszem :S Addig meg lesz idöm kitalálni a továbbiakat. Extremet mindenképp kiviszem, utána meg még meglátom én is. Lehet ink. rerunozok párat a jobb LW-kért azt utána megyek az FNK-ért. Remélhetöleg mire odajutok/jutunk addigra lesz még pár új/jó FNK (pl. FNK Lee neked,FNK Dei nekem  ) . Hardon már csak Peineket kell levernem azt mehetek is OW-ba (Naru teammel végre megvan) . Eventen már naru team is kész, már csak a Tsunade-Ero duot kell levernem azt go AT . Lehet ink. egy Gobit veszek summ-nak , anno Gobival vittem ki beginnert s talán most is beválik  Már csak jó 100ryo kell hozzá és meglesz . u.i.: azt ki tudja mi lesz addigra? lehet lesz vmi uj LW/FN amit be szeretnél majd szerezni , azt máris borul a jelenlegi továbbvivendö LW-id sora. Sose lehet tudni .. Szerk.: eventen Karakurát is sikerült letudnom s igy én is Vöröske lettem . Közbe megvettem Gobit is . Most már csak ryogyüjtés és csapatfejlesztés gözerövel 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 25, 16:18:04 írta eragon007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #8181 Dátum: 13 jún 25, 12:41:14 » |
|
Ebben a játékban nehéz előre tervezni... nekem legalább is még sosem sikerült! Rengeteg dolog (főleg a szerencse) befolyásolja már egy kis haladás milyenségét is, nemhogy a teljes beginnertől forbiddenig tartó gameplayt rerunokkal meg eventekkel együtt... ha meg új cuccos van, akkor meg főleg! Valamint ajánlatosabb is nem csak előre, hanem közben is számolni  mint írtam, én se kalkulálom bele a Levantinét az impo csapatba, hiába sok LWt kiszedtem már, és hiába néztem végig, ahogy elődjeim is kiszedték, nem biztos, hogy mire endgame állapotba jut a csapatom nekem meglesz, és szint után nem fogok ottmaradni... de az is lehet, hogy már holnap kiesik! Tanács: a LEGrosszabbra tervezzetek, vagyis csak arra, ami biztos  ! Ez egy ilyen játék, nem lehet mindent ryora megvenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #8182 Dátum: 13 jún 25, 20:40:32 » |
|
Jogos ,tényleg nehéz elöre tervezni. A fent említett sor inkább csak elképzelés , arra mondanám azt ha a birtokomba lenének ,hogy megfontolnál a forbiddent. Persze már annyik is nagyon örülnék ha a mostani szintet ki tudnám vinni. Lassan ,de lépkedek elöre mainnél (napi pontosan 6 ,ha sikerül akkor 12 WEt költök erre ,hátha összejön 1-1, már csak ,hogy tarsta bennem a lelket alapon) per pill OW 1:3 nál vok. Az LW zés már alakul kb 10 böl 8 mindig megvan ,sajna gobi még mindig kicsi talán 1 szint múlva már 9-10 is lesz. Eventen is haladok , reggel még karakura elején voltam ,gondoltam beprobálkozok ,hátha bejön bár nem sok reményt füztem hozzá mert még mindig summ nélkül nyomom. Ennek ellenére egészen könnyedén végigment a kis csipet-csapat rajta (csak naru fogott fel pár próba erejéig), a nap megkoronázása képpen naru team leverte rokubit , ezután meg main is, szóval holnap erősen nekiállok ryozni és megszerzem lehet nem is fogom lefelezni ,ha sikerül így kivinnem AT akkor marad. Unalmamban míg naru team re vártam lecsapkodtam az összes FNG ,hát ilyenkor sajnálom hogy nincs több ,gyorsan sok xp eragonKb én is hasonlóan számoltam. Med-hard-extreme-impo re 2 évet szántam. Ha ezt veszem figyelembe bele kéne húznom ,mert még megbántom magam. Az isten (vagy Udon) szóljön belöled , mit nem adnék egy jó FNK lee ért  Vigyázat képzelgés veszély: Amugy szerintetek mekkora az a pénzösszeg amivel az egész beginnert ki lehet vinni (fng/j/k ket használva)? Arra akarok kijukadni ,hogy hány FNG-t kéne ahoz összelopnom rerunokon ,hogy ryo gain nélkül is kényelmesen (és gyorsan) kivihető legyen. Én kb ugy számoltam ,hogy 11,5k ból totál ki lehet fejleszteni a csapatot (elemváltás nélkül). Ha rokubit használok és nem veszek 800 as abokat akkor 5-6k. Szóval ha nem számoltam el nagyon magam akkor +20 FNG után már nekiállhatnék a ryo gaines lw lecserélését a felsoroltakra. Azaz ha megvalósítom a tervem és kiviszem impoig ,azután nekiállok fng rerunozni ( és ahogy kitüztem megszerzem mind) akkor kb lenne 10 rerun-nyi idöm azoknak az lw nek kiszedésére. Nem mondom ,hogy ez a tervem ,inkább csak egy elképzelés a sok közül ,melyet lehet ,hogy megvalósítok és tudjátok álmodozni mindig szabad. Örülök ,hogy megint sikerült ennyi hüéyeséget összehordanom ,legalább tutira megyek a 2 soros szabállyal kapcsoaltban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8183 Dátum: 13 jún 25, 22:09:50 » |
|
Ismét itt vagyok pár kérdéssel. Elértem a vörösróka szintet beginneren, Akatsuki Temple-ben Tobi állított meg egy időre. Viszont a szintlépéssel kaptam plusz chakrát, új summonokat és jouninokat, kagekat. És hát felezéssékkel együtt lenne 52 szabad chakra. A csapatra ráférne egy újítás jounin és summon poszton, de csak az egyiknek van hely (Kage poszton Chiyo még jó most bőven, előtte még a Gaarat fogom cserélni). Jouninok közül Itachi, Nagato, Utakata jönne szóba. Summonoknál Shichibi, Ibuse és Giant Panda esélyes. Szerintetek? Valamint érdemes-e venni Exp. soul itemet (+65% exp 1000ryoért)?
Aztán ha készvagyok beginneren, akkor mehetek a köv szintre, easyre. Akkor a csapatom az megmarad, csak visszaesnek a szintek, elveszítem a cuccaikat, lw-ket, mindent? Vagy ez hogy megy? És mi az utolsó küldi beginneren? (Csakhogy lássam, hogyha közel a vége )
A válaszokat előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #8184 Dátum: 13 jún 26, 08:40:03 » |
|
Yuura helyére a 3 felsorot jounin közül bármelyik jó , én személy szerint Itachit javasolnám ,mert a 400 as abjával kb 5-10 es szinten már böven jobb lenne mint a yuura. Népszerű dei és itachit együtt használni nines teamekben. Kage tökéletes igazából ha figyelembe veszünk mindent Chio az egyik legjobb nines kage , nem érné meg sehogy sem lecserélni. Summodat feltétlen le kell cserélni, a felsoroltakhoz én még odairnám Nibit illetve Rokubit, és elvenném Shichibit(nem ad semmilyen formában extra sebzést). Genineknél is érdemes lenne egy kicsit változtatni ,ezt attól függöen kéne megtenni ,hogy melyik az alap genined.
Szóval mondjuk igy nézhetne ki a csapatod: BA orochi(17) - FNG itachi(10) - traszolt alap genin(8) - Deidara(18) - Itachi(25) - Chio(28) - Giant panda/Ibuse/Rokubi(16) ez összesen 122 chakra , ha jól gondolom neked most 120 van ,szóval ha nem transzolod le az alap genined még akkor 114 chakra ami már böven jó és így kapsz egy elég ütös kis csapatot mely elég gyorsan felülmulja a mostanit. Persze ez csak tanács ,melybe felhasználtam a te ötleteidet ,mostani csapatod meg egy kevés tapasztalatot.
Egy kis ügyeskedéssel nem hogy a jounin vagy summ od tudod lecserélni ,de még melléjük a genin sort is.
EXP. soul megéri venni ,ha az egyik tagod jóval kissebb szinten van mint a több, de szerintem beginner szinten nélkülözhető mivel nem kellenek olyan magas szintek. Helyette inkább vegyél pár Ab ot a csapatodnak ,mert nagyon sokat tudnak segíteni,de elötte szerezd be az új tagokat.
Ha kész van egy szint és mész a következőre mindened elveszik kivétel: -FNG/J/K -id ,de a szintjük leesik 3-ra és nem maradnak meg az abjaik, csak maga a ninja -LW amit kiválasztasz ,hogy magaddal viszel beginner végén 1db választhatsz ki (easy 2 , med 3 és igy tovább egészen impoig ahol 6) -Team Upgret ezek mindegyikét csupán egyszer kell megvenned ,ha ez megtörtént az végleg megmarad
Az utolsó küldetés az Otherworld,csak hogy megnyugtassalak amint végzel Akatsuki Templevel az következik. Minden szinten ugyan ezeket a küldiket kell megcsinálni ,csak egyre erösebbek lesznek az ellenfelek ,egyre jobb lw ket szerezhetsz és sorrakerülnek majd a FNJ/K is.
Asszem minden kérdésedre válaszoltam ,ha nem akkor szólj. Remélem tudtam segíteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 08:47:26 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #8185 Dátum: 13 jún 26, 12:59:29 » |
|
Ha olcsón meg akarod úszni és nincs Haku a Naruto csapatodban akkor meg Haku+Zabuza és haladjunk  summonnak meg Nibi, pl. a Verbatimo által fentebb említett csapatban is elfér, szintén olcsó és elég bárhova... ha meg még erősebbet szeretnél, akkor Akatemple után találkozhatsz sárkányra emlékeztető nagybátyjával... XĐ Nines csapattal kellett volna menni eventen... Guren+Orochimaru kombó nem kicsit lett jobb (14 nin 9 reroll), ha megvan mind a három az nem rossz... majd easy eventen megint megyünk valami népszerűbb csapattal  érdekes hogy jobban szerettem a hardos csapatomat mint ezt a beginnerest, ez túl random lett a tervezetthez képest, amaz szebb volt... kifejezetten sajnáltam leresetelni (nem úgy mint extremes maint, amit a kukába kivágtam volna XĐ)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8186 Dátum: 13 jún 26, 13:29:59 » |
|
Akkor summon: Giant Panda vs Rokubi, valszeg Panda lesz. Jounin Ita vs Nagato, valszeg Nagato lesz. Statban nagyjából egyformák, viszont Nagato csak 36 chakra, míg Ita 50. Geninnek csak Orochimaru (Disguised)-t találtam értelmesnek (valszeg ő az, akire gondoltál Verbatimo). Temari az alapgenin Baki sensei-vel.
Közben jött válasz grandpa-tól is. De, Haku benne van a Naruto csapatban. És tényleg mi van akkor ha megveszem még1x mondjuk Deit jouninnak? (Bár gondolom úgyse lehet)
Ryo az nem számít, van 2700 most, viszonylag gyorsan jön. Full LS Nin csapatot akarok, ez megtetszett most.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 13:31:31 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8187 Dátum: 13 jún 26, 14:00:33 » |
|
Summ kérdésbe nem tudok segiteni, mivel egyiket sem használtam még,de az elmondások alapján Panda egész jól teljesít  Igazság szerint én lehet Nagatot választanám, igaz,annak csak a 200asa huzosabb (-30stam miatt,de ellenbe ott a +18attack ami talán ellensulyozza ezt) , de lehet csak én látom ezt igy  Ha Ita Ch-felezve befér akkor Naga is . De nem szeretnélek befolyásolni . Igen, arra az Oro-ra gondolt . Én már probáltam egy nin-böl kettöt venni de nem engedte, szal csak egyet vehetsz adott ninjabol ( ERROR! YOU HAVE ALREADY RECRUITED THAT NINJA!=ERROR! Már toborozta ezt a NINJAt! ) . Anno Easyn akartam én is 2Deit mert milyen lenne ha ... De nem jött össze . Mondjuk nem is baj. De ha mondjuk starter genint transolod,akk utána vehetsz mégegy ugyanolyan genint (értelemszerüen öt már nem tudod transzolni) Most ennyi ami igy hirtelen eszembe jutott . A többiek majd ugyis kiegészitenek ha kell. Eventen lassan,de haladok,most épp Kisame tart fel AT-be :S Egy helyzetjelentést kérhetek h kb. merrefelé tartotok eventen?  Csak hogy mennyire is vagyok lemaradva 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 14:04:15 írta eragon007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8188 Dátum: 13 jún 26, 14:24:10 » |
|
Nah eventen tnap meglett a csapatom utolsó tagja, Szöcske kage akivel mostmár teljes is a team, ma pedig le is feleztem és ezzel a lendülettel végig is mentem a templomon és közben meg ismét esett magátol random egy Falchion  , csak a naruto csapat tart fel... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #8189 Dátum: 13 jún 26, 16:25:33 » |
|
Eventen AT ben sasori tart fenn. Reggel megvettem a summot ,most kéne 360 ryo a felezésre, amig ez nincs meg esélyem sincs hogy haladjak ,mert egyik geninem kiesett a pixisből. Ha jól számoltam 3 as szintjénél már tovább tudok haladni. Ha figyelembe vesszük ,hogy az elején mit müveltem illetve ,hogy egy hétig alig voltam annyira nem is rossz ( mi lenne ha tudtam volna lenni  ) Amugy nagatónál a 200 as ab használható ,ha megveszik mellé a 800 as abot is vagy egy FSP-t és máris böven jó. Tapasztalatból mondom ,mert már használtam párszor (FNG/J formában is). Az a vicc az egészben ,hogy sok 800 as AB nem ad 18 attackot (vagy annak megfelelő nin-tait). Ha kiszeded mellé Luna swordot nagyon jól kiegészítik egymást , 2 helyen 35 attack 10 stam meg a többi.(a hardos teamemben én is ezt használom).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|