25 jún 01, 03:28:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 541 542 [543] 544 545 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 851871 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8130 Dátum: 13 jún 17, 21:42:01 »

Első próbálkozásra nem is rossz ez a csapat. Ha láttad volna az én első csapatom eröteljes röhögésben vizsgáltad volna meg a szobád burkolatát.
A prém lényegében itt is nagy elönyöket nyújt ,de a normál játékmódban teljesen elhanyagolható (ugyan oda juttsz vele mint nélküle ,csak egy kicsit több idő). Ahogy már fenntebb is említették a prémnek eventeken van nagyobb szerepe.

A ladderezésnek akkor van igazán értelme ,ha jó esélyed van adott címek megnyerésére, én álltalában arra használom ,hogy egy adott ninjámat fejlesszem (csak őt hagyom bennt a csapatban meg a summot és addig csaptáok amig minden vagy sok címben az első helyen áll), amí kis szinten nagyon sokat segít (10 es szint alatt napi 1-2 szintet lehet csak ezzel csinálni 1 ninjának)

Hát ha jól nézem akkor kb 78 chakrát használtál fel a csapatodban ,ami azért nagyon nagy pazarlás, ha én a helyedben lennék lehet hogy még most is lecserélném a jouninokat 2 akatsukis jouninra(ha nines kell ott van deidara,itachi stb) ,kage még maradhatna is beginnerre még nem kell az a ultra bika team. Lehet hogy ügy tünik ,ha nagyon visszaesne a csapatod ha ezt meglépnéd ,de elég hamar felülmulná a csapatod a mostanit.
Persze ez csak egy apró észlevétel ,nem kell szentirásnak venni, ez a csapat is böven képes teljesíteni a szintet.

Hála a jószerencsémnak mégis fel tudtam ma is jönni egy kicsit ,így asszem pont nem (vagy max 1 adag) we-t buktam.
Megkedztem a 3. országomat én is , ezt még kiviszem a kvartettel aztán jöhetnek a tagok beszerzése (2 már megvan a végleges teamböl,holnap valszeg mégegyet beszerzek).
Főteamnél (milyen szép En-gyar kifejezés) csak az általános ,azaz a nagy semmi.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8131 Dátum: 13 jún 18, 09:38:30 »

Egyetértek az elöttem szoloval, bár sztem elég ha Kakashit lecseréled vmi jobb Akatsukis jouninra . De ez csak az én véleményem .  Am  én is vmi hasonlo teammel vittem ki Beginnert anno Nevet Hidan-Kakuzu-Shodai trio + FNG Itachi és 2BA genin plusz Gobi Nevet Sztem vedd meg a ninjáid 800as AB-jait is (Bijuu island-item and abilitys) ,ill. ugyanitt tudsz nekik venni jobb itemeket is (mint pl. robust nunchaku(+31tai) vagy fresh soldier pill(+40stam)) de sztem Beginneren nem létfontosságu én is ezek nélkül vittem ki anno (csak 2-4-800as ABokkal)

Reggel megvettem a 2végleges genin mellé az egyik végleges joninom is Mabui személyében (elég olcson adták,csak 231ryo) igy 3.(fire) county is majdnem kivégezve,már csak Naru teamemre várok  (mivel,szokás szerint,ö az aki feltart) ...
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #8132 Dátum: 13 jún 18, 10:02:26 »

Akkor Kakashit lecserélem viszont a Chakrám az 87/120 szóval Ita nem fog beleférni mert ő 50chakrát "eszik" szóval ezek jöhetnek szóba Fuu vagy Ginkaku a többi akit láttam arányaiba nem ilyen jók.

Amúgy az AB-ket a  800asakat azért nem vettem még meg mert nem volt rá keret a ryo az valami nagyon lassan jön össze 
arra amire kell esetleg valami tipp hogy hogy növeljem gyorsabban láttam azokat a ryo % gaines itemeket azok mennyire hasznosak?
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8133 Dátum: 13 jún 18, 10:11:58 »

A ryo gain nagyon hasznos ,általában már 15-20% nál 1 el több ryo jön meccsenként. De ha nem akarsz ilyen lw vadászni vegyél egy ryo birdet 4 es szinten már adja a 20 % ot ,vele gyorsabban összejön a pénz.
Van egy olyan lehetőség ,hogy a ninjáid chakráját lefelezheted, ezt az inventoryban tudod megtenni . Minden ninjánál amit le lehet felezni van egy chakra gomb (azokkat amikkel kezdtél és az FNG(j/K) ket nem lehet ).

Végre megtört a jég kiesett sudarshana chakra ,nem igazán ez volt a cél ,csak addig akartam ezt ütni amig a jouninjaim és  kage elemét üti a zangetsu gazdája. (nem akarom ,hogy panaszkodásnak tünjön ,jó kis lw ez is és böven ráfért a csapatra).
Ha Hard végére kiszedném esetleg a zangetsu és a chaos bladet is (valljuk be kicsi az esély,de legalább sok az idő), akkor meguszhatnám a rerunt. Impo elött meg mindenhogy megyek egyet jó durva lw-k ért (nem leszolva a fenntieket és a meglévőket).
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 10:25:49 írta Verbatimo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8134 Dátum: 13 jún 18, 12:57:41 »

Camper-nél kiesett a Sword of Betrayal, oda már nem is kell több IF-es LW. Így is van 860 IF-em és ehhez még hozzájön az Ebisu-Sandaime +40%, meg a kutyus is lépni fog még pár szintet.
Ami aggaszt, hogy Minato-nál teljesen megakadtam Nevet. Kár volt eladni minden FN-t... Mosolyog.
Talán veszek egy olcsóbb jounin-t, ameddig lecsapom őket.

Event-en már csak 200 ryo kell Bee-hez. Utána majd le is kell felezni, de Lee és Neji eladásával az már simán menne. Valószínűleg előtte még kiviszem ezt az országot. Lassan A-t is illene beszerezni, jó lenne még arany rang előtt.

Main-nál már csak két ország van hátra. Az egyik a szél, amit utoljára akarok hagyni. A másik a villám, de nekem a csapatból 4-en föld eleműek... Nevet
Itt az ideje összeszedni a ryo-t az elemváltásokra.

Szerk.:
Most jut az eszembe... Reggel láttam egy magyart a top20-ba, amikor én még a 60. hely környékén jártam. Egy országgal járt előttem. A nevét persze nem jegyeztem meg, mivel most nincs ott a magyar zászló ezért nem is találom... Valaki magára ismer? Esetleg tudjuk, hogy ki lehet az? Nevet

Szerk2.:
Eventen is már csak 2 ország van hátra, Bee-t is megvettem. Akkor most megállok egy kicsit és összeszedem A-ra a ryo-t. Ha nem kapok és indítok kihívásokat, akkor is 8 nap alatt megvan Nevet Plusz Bee felezése még 3 nap lenne.
Remélhetőleg a héten letudom mindkettőt.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 18:28:10 írta laci1005 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8135 Dátum: 13 jún 18, 18:32:26 »

3.(fire) country kivégezve , 4.(lightning) egyböl végéig Nevet Már csak (ismét) Naru teamemre várok ...  Ha minden igaz,holnap már meglesz az elsö Arany rangu magyar Nyelvesít Nevet Ranglistán top25 környékén keressetek !
Asszem meg is lenne a végleges teamem: trans Tayuya+Haku+FNG+Mabui+CS2 Tayuya+Yagura+Niibi ez össz. 80Ch körül mozog. Mondjuk nemtom,mennyire éri meg a Tayuya komboval kivinni eventet, de miért is ne .

Szerk.: laci ,rá gondoltál? http://www.ninjamanager.com/teams/256049
Nekem a nevéböl bandee jött ki/le Nevet Legalábbis, sztem ő lehet top5-be , bocsi ha mégse .
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 19:24:31 írta eragon007 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8136 Dátum: 13 jún 18, 21:23:15 »

Nevet Nem én vagyok az lopakodó üzemmódban, ezt az eventet csak szurkolóként követem, kiváncsi vagyok hogy alakulnak a házi csatározások, Verbatimo ne bánkódj, megy neked kevesebb idővel is majd csak figyeljétük hogy száguldasz és ütöd ki kyuubit egy jobb horoggal.Hajrá mindenki !
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8137 Dátum: 13 jún 19, 07:46:33 »

Legyen igazad bandee. Már látom magam elött amikor 0,0001% esélyel Kjuubi megadja magát ikszdé

3. country nálam is kész ,a csapatom megérett a váltásra , szóval most beszerzem a végleges tagokat és szépen felhuzom őket. Lassacskán el kéne már döntenem ,hogy melyik FNG lesz a célpont. Az biztos ,hogy hs tai lesz , sőt igazából 2 között vacilálok, egyik Sakura , másik Gai. Az köztudott ,hogy lee és sakura hs sornak nagyon jól müködik ,viszont szembe vele ott van az egyik új fng . Gondolom lesz ami lesz , van még egy kis időm vacilálni.

Fő csapatnál jól sikerült felhuznom magam már kora reggel. Mivel kiesett az LW amit ütöttem és addig nem akarok az elemekkel játszani amig AT nincs meg hát nekiálltam Painnek püfölésének , nálam nagyon ritka ,hogy egy csatát végignézzek, gondoltam egye fene megnézem mennyi kéne még. Nézem és 6. painnek annyi élete maradt csak ,hogy már nem látszott a képernyön ,nah ezért nem szoktam megnézni a harcokat . Szerintem ha gobi meglépi a szintjét (és lesz egy kis szerencsém) akkor továbbléphetek nemsokára.
Mivel 2 tagom eléggé le van maradva a többitöl valószínű kapnak majd egy kis egyéni fejlesztést.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8138 Dátum: 13 jún 19, 07:57:49 »

simán ki lehet vinni tayuya kombóval beginnert... én állandóan starter jouninnal viszem ki (legelső eventen kurenai XĐ), a combo talán még erősebb is Mosolyog

3. ország letudva, holnap transmigrate meg elemcsere, és akkor mehetünk tovább... meg kéne venni a másik jounint, én inkább 200asokat vettem, nem volt jó döntés, de mindegy... pénz tényleg nincs sok, jó lesz a CC 800-asokhoz, hamarabb megveszem majd,  mint a kagét...
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8139 Dátum: 13 jún 19, 10:21:08 »

Nah .. Arany rang megvan , utolso, Earth countryban Kakuzu állta el utamat . Most kis pihi, pár 200ast , 1-2 400at veszek azt megyek is tovább. Amint ez is megvan, a Kvartettböl 3at elbocsájtok,s helyükre beveszem Hakut majd az FNG-t . Ha minden igaz, a jövö héten sikerül Karakurán is tuljutnom (legalábbis remélem) .
Ahogy a szerencsémet ismerem: vagy pont leütöm rokát vagy pont nem sikerül :S Na majd meglátjuk Mosolyog
Addig is : Hajrá mindenki !! Nevet

u.i.: a kis "háziversenybe" asszem én vezetek Nyelvesít de ink jobb ha nem száll ez a fejembe mert még a végén én leszek az aki utoljára/nem viszi ki eventet ...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8140 Dátum: 13 jún 19, 13:26:18 »

Az lehet, hogy te vezetsz, de ez egy tag team meccs Mosolyog. Mindkét csapatnak be kell fejeznie a győzelemhez Nevet
Azt is hozzá kell tenni, hogy elég sokan eladtuk a kezdeti kombókat, hogy jóval erősebb tagokat is berakhassunk. Te pedig megtartottad, így majd később jön elő a hátrány.
Én inkább az elején maradok hátul, minthogy később ne tudjak haladni.

A mai nap folyamán összeszedtem 400 ryo-t és hol van még a vége. Ha így haladok holnapra már A is bent lesz. Onnantól kezdve pedig az élre török Mosolyog
Jót tett ez a nagy visszaesés. Rengeteg kihívást kapok, mondjuk a 70%-át bukom is. Viszont ennek ellenére a ryo gyorsan jön.
Arany rangon átalakítjuk Lee-t, majd az utolsó ország után bekerül a summon és az FNG is.
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #8141 Dátum: 13 jún 19, 15:15:54 »

Én most Kakuzunál tartok egy picit most elakadatam nála Kakashit lecseréltem Fuura tényleg  jóval erősebb mint az előző Kakashim ha befejeztem eltöltök 1 kis időt az alap LW-k kiszedésével aztán kezdem előről Easy-n

Azon gondolkoztam hogy megéri-e vegyíteni a csaptott Tai és Ninjutsusokkal keverve vagy úgy gyengébbek mintha csak Tai-ra vagy csak Nin-re mennék rá?
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8142 Dátum: 13 jún 19, 16:14:32 »

Müködő képes a 2 féle tiszta és a hibrid team is (inkább attól függ mennyire az ,hogy kikből áll). Itt általában a summ a meghatározó pl egy tai csapatnak egy Nibi szinte semmit sem ér , vannak olyan summok amik mindkettőnek megfelelnek pl Gobi  vagy kissebb szinteken Rokubi.
Ha megnézed az én aláirásomban lévő felső csapatot az is egy igazi hibrid van benne minden hs tai tól ls nin ig és Hardon megyek vele.
Én úgy probáltam játszani a könnyebb szinteken ,hogy kiprobáltam a különböző csapat típusokat ,így szereztem mindegyikben egy kis tapasztalatot és könnyebben rájöttem ,hogy mi áll közel hozzám.
Az elején még vonzott a nin es csapat ,de mostmár inkább a hibrid ,tai csapatot jobban kedvelem , nem mondom ,hogy  könnyebb vele a játék ,de nekem jóbban tetszik és kellemesebb maga az egész.
1-2 féle csapat van ami kevésbé ajánlott ,de ez nem a tai vagy a nin től hanem a seal től függ : full hs teammel elég nehéz maga a játék ,camper teameknél asszem elöfordul de abban még egy ideig nem hiszem hogy érdekelt lennél.

Eventen lassan de haladok , 2 jounin már megvan holnap megszerzem a 2 genint , a héten még meglesz a kage is szerintem. Aztán mindekinek veszek 200-400 as abot és nekállok rohhani ,ha jól számoltam mire mindenel kész leszek az jövő hét vége fele ,viszont akkor jöesélyel eljutok karakura elejéig vagy mégtovább.

Mainnél még várom a csodát nevezetesen a "fájdalom" elmúlását. Amint ez bekövetkezik újra jöhet az LW vadászat ,azaz a vérbeli semmittevés.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8143 Dátum: 13 jún 19, 16:34:53 »

Tessék egy rövid olvasmány: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=9888
Mondjuk inkább Hard és fölötte igaz, de kisebb szinteken is lehet használni. Részletesen leírja a taktikákat, LS-HS nin/tai vagy az általad említett hybridet is. Talán még arról is ír, hogy mikor érdemes csak LW-vel próbálkozni és melyikkel.

A full HS team pedig ugyanúgy ajánlott, mint a többi. Én használtam egy-két rerun-on és sokkal jobban bejött, mint bármelyik másik felállás.
Sőt volt egy altom, ahol Medium-ig így mentem. Sokkal biztosabb volt minden. Luna-t is könnyen kiszedtem.

Ha valami nem tiszta, hála az angol szövegnek, akkor lehet választani:
-Vagy leírjuk részletesen és elmegy a fél nap
-Vagy visszaolvasol és megint elmegy a fél nap Mosolyog
Ugyanis korábban már ki volt tárgyalva.

Eddig a mai nap termése eventen: 120 kihívó és 500 ryo. Hónapok óta nem láttam még csak megközelítőleg se az első értéket Mosolyog. Ha jól emlékszem, akkor 160 a max.. Tetszene, ha az is meglenne.
Talán tényleg meglesz holnap A. Ha lesz ryo a felezésre, akkor be is fog férni.
Amúgy mikor szokott "új nap" kezdődni? Ha jól rémlik, akkor hajnal 3-4 fele még nincs nullázás. Aztán lehet, hogy tévedek.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8144 Dátum: 13 jún 19, 16:46:11 »

Ha jól emlékszem reggel 6 vagy 7 órakor van nullázás, az biztos ,hogy 5 után mert akkor még szoktam nagy ritkán fellépni is mindig párral több mint az esti volt.
(hogy meglegyen a 2 sor)
Szerintetek melyiket érné meg jobban ,folyamatosan támadni paint ,míg ki nem fekszik ( már nem kell túl sok, 5 öt elég sokszor lever a csapat ,kb 50% ban), vagy nézzek valami Lw pár napra még és upok után probáljam újra?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 541 542 [543] 544 545 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins