25 feb 18, 22:08:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 540 541 [542] 543 544 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781734 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
grandpa666
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #8115 Dátum: 13 jún 16, 08:57:17 »

mehet Mosolyog 2. országban Zetsu (3:2) villám eleme már kicsit erős a full föld csapat ellen, úgyhogy itt én most megállnék egy kicsit, amíg 1010 vagy 4-es szintű nem lesz... az ország után esélyes, hogy eladom a kombót, és megveszem az egyik jounint, Kushina akciós (304), ha ezüst leszek, ő lesz a célszerűbb, nem a szolíd 480-as Dei...

lehet kagénak megveszem 4tail Narutót egy HSnak csak az epic kombó miatt... lol, nem tudom ki legyen a kagém, ha lesz merchant trust akkor chiyo is lehetne, de nem lesz az a baj...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8116 Dátum: 13 jún 16, 12:32:52 »

MoonTiger nem értesz te semmit... Nevet. Ha meg akarjuk verni a másik oldalt, akkor muszáj mindenből kihozni a maximumot Mosolyog
Először a versenyt akartam feldobni és csak utána leszólni Verbatimo kezdését... Valahogy sikerült össze-vissza szerkesztenem a hsz.-t és így a végére került Nevet

eragon: az előző event egy vicc volt a számomra Mosolyog. Simán befértem volna az első három magyar közé. Ehelyett két nappal a vége előtt sikerült csak kivinni.

Nem gondoltam arra, hogy mit kapjon a győztes... Minden őrült ötletet várok Mosolyog
Pl.: ha benne vagytok, akkor a következő Beginner event-en a vesztesek a győztesek csapataihoz kapcsolják a team-et Nevet

Én második országban Pein-nél (2:3) akadtam meg. Illene egy-két szintet mindenkire rakni, majd csak utána próbálkozni.
Omoi is elég olcsón megy, konkrétan 344-ért odaadják. Szerintem ma már megtudom őt is venni. Ezüstön Bee-t is megvehetem, talán még A is befér. Utána kéne számolni, de nincs hozzá kedvem...
Ha kijön a chakrából, akkor 5. ország után már a teljes csapattal nyomulhatok.

Szerk.: Ha minden igaz 110 a chakra Karakura előtt, nekem pedig 103-ra lesz szükségem.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 12:37:57 írta laci1005 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8117 Dátum: 13 jún 16, 15:10:16 »

Azért a Rokához némi szerencse is kell sztem . Ti mondtátok még egyszer h 0,05%-al kifeküdhet elsöre de ugyanigy 0,1%-al 1honap alatt is ... Nekem szerencsém volt neked nem Nyelvesít Nevet Majd kiderül , mi lesz.
Végigszánkáztam 1.-2. countryn (1.country Wind , 2. River) mire 2. country végén a Close to Heavenhez (Konan-Pain duo) értem elfogyott a WE-m :S  Igy az majd késöbb . Vettem egy Hakut s most 5geninnel 1jouninnal rohangálok ikszdé A többi ninen még gondolkozok kicsit .

Szerk.: A vote-os cuccal egyböl megadta magát a Konan-Pain duo igy nekem is megvan az ezüst rang Nyelvesít 3.country talán fire lesz,de még nem biztos. Majd 7kor ráérek eldönteni .
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 16:25:15 írta eragon007 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8118 Dátum: 13 jún 16, 15:29:55 »

Én már ezüst csillagon vagyok Mosolyog. Tényleg csak 1 szint kellett mindenkinek, mivel egyre többször kaptam ki az 50-es ab-okat is megvettem pluszba. Így már biztos volt a továbbhaladás, de ezért csak holnap lesz meg Omoi.
Viszont most nem tudom melyik országba menjek tovább... River és fire már megvan. Valaki nézzen rá a csapatomra és ajánljon valami irányt. Aki nem tudná, a középső hölgyike az event.

Aeno 0,01% teljesítette Impo-t... Szóval igen, szerencse kell hozzá Mosolyog

Szerk.: A hang négyestől és az össze-vissza kombózott Hinata-któl kapok/kaptam ki... Durva, hogy mindkét helyen van 80-90 attack-al rendelkező egyén. Nálam 70 a maximum.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 15:46:50 írta laci1005 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8119 Dátum: 13 jún 16, 15:58:28 »

Nah úgy döntöttem hogy késve de elindulok ezen az Eventen és kipróbálom az új combókat Hümm-hümm A Lion combo és a Hero of the Sand közt vaciláltam és úgy döntöttem, hogy az előbbit választom.
Ezért így néz majd ki a team: HS sasuke - FNG gaara - Oro - CS2 sasuke - Itachi - Sasuke - Panda
A legjobb, hogy nem is néztem a chakra mennyiségeket csak h ki passzolna a csapatba és a végén amikor összeszámoltam azt látom, hogy pont 130  Kúl
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8120 Dátum: 13 jún 16, 16:06:58 »

pandát nem ajánlom... előző hard eventen nem nyerte el a tetszésem, nibi jobb... de gondolom ki akarod próbálni úgyhogy mindegy... a panda csak akkor jó ha WoWról van szó XĐ

Laci grat ezüsthöz, nekem nem volt szerencsém, és nem tudtam megverni az utolsó ellent... majd hétkor Mosolyog
menj diselement countryba, azokon jó túllenni, lightning szerintem... (én is azokba megyek először, hogy nehéz legyen XĐ)
Neji jounin reális endgame huszár végül is, és csak néhány Hinata/Kiba van, az eleje általában vonós...

jah, és a rókához CSAK szerencse kell, a csapatod ígyis-úgyis meglesz...

http://www.ninjamanager.com/teams/80101 LW huszár csákó már tízszer kihívott... oppa premium style XĐ
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 16:11:58 írta grandpa666 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8121 Dátum: 13 jún 16, 17:44:00 »

Első lendületből a tűz országig jutottam, el is felejtettem, hogy milyen könnyű is a beginner Hümm-hümm Valaki leírná, hogy akkor most milyen segítséget kapunk vagy milyen feltételeket biztosít az event? Mert azt észrevettem h auto acc az bentvan...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8122 Dátum: 13 jún 16, 17:56:58 »

Igen AA van, ezenfelül 2x-es energy-t kapunk és asszem még ajándékba jár 120ryo naponta. Jut is eszembe CH+ nincs... Így nem tudom Karakura előtt átalakítani Lee-t, mert akkor 103/100 lesz.

Engem a top5-ben lévő Hinata-s tag hívott ki nagyon sokszor... Természetesen mindig megvert... Na nem mintha baj lenne. Top20-ba bent vagyunk és reméljük 50-et tudjuk majd tartani, ha hamarabb végzünk, akkor annak csak örülni lehet Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 18:43:32 írta laci1005 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8123 Dátum: 13 jún 16, 18:30:46 »

"Auto-accept ON for everyone. Chakra Plus by default. 2x energy. +120 ryo/day!" nekem 80 chm van 3 kristállyal, úgyhogy van ch+... ha meg ki is van írva, főleg!

levertem ellenségeimet, eladtam a kombót és megvettem az első Kushinát eventen Mosolyog és most pihi, mert gyenge vagyok...

amúgy nem tudjátok, hogy az mitől függ, hogyha veszel egy ninját (saját faludban) akkor van egy seal rollja, ami eggyel feljebb vagy lejjebb viheti a default seal értékét... na ez mitől függ, csak valami random szerencse vagy befolyásolja valami? mert Tenten és Kushina is eggyel kisebb seallel jött (aminek örülünk), csak hogy van-e rendszer benne?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8124 Dátum: 13 jún 16, 18:47:15 »

Előzőbe írtam, de akkor legyen új:
Szaporodnak a prémiumosok rendesen... http://www.ninjamanager.com/teams/155184
A gyerek 20 perc alatt hozta fel magát az első helyre. Most pedig 4-5 perc leforgása alatt dobott le magáról ~500 team xp-t és a 4. országnál jár.

Ohh... Megnéztem mennyi az elérhető CH és 70-et láttam. Innen szűrtem le, hogy nincs... Megnéztem megint és tényleg 80 van Nevet.
A kiírás hab a torán, mert azt meg nem is láttam Nevet. Jobb lenne szemészetre menni Mosolyog

A seal-es dolgot én is észrevettem már, de azt hittem valami bug féle. Gondolom szerencse kérdése az egész.

Szerk.: A fent linkelt csodabogárnak ~450 harca volt az xp csökkentés előtt. Kíváncsian várom mennyire módosul ez az érték frissítés után.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 18:49:58 írta laci1005 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8125 Dátum: 13 jún 16, 22:57:14 »

Sajna nagyon érződik ,hogy nem tudok fennt lenni. Már ma elbuktam kb 100 WE-t és nem tom mennyi AE-t.
Második countryban ácsorgok, holnap valószínű be sem tudok lépni ,szóval maradok is ott még egyideig.
Fő csapat ,áll mint a szög ,Lw nuku ,de proba szerencse .
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #8126 Dátum: 13 jún 17, 15:03:50 »

Üdv Mindenkinek!

Előre is elnézést a sok helyesírási hibáért.
Viszonylag friss játékos vagyok  Beginneren kezdtem el a játékot. Ha Premiumot fizetnék be azzal mik lennének az előnyeim illetve meddig tartana és hogy megérné-e befizetni? Jelenleg az Akatsuki Temple elején vagyok ha azt végigvertem akkor azután mit tudok tenni ? Ez egy elég hülye kérdés de akkor azután jön a Reset és kezdhetem elöről magasabb nehézségen vagy még utána van még némi teendőm ? 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8127 Dátum: 13 jún 17, 15:23:19 »

Szia! Mosolyog Akatsuki Temple után még egy rövid kirándulást kell megejtened Otherworld vidékein, ha ott legyőzted a végső ellenfelet (Kyuubi), megkapod a lila róka rangot, resetelhetsz és mehetsz tovább az LWddel és az FNGddel Easy nehézségre. Premium fölösleges Mosolyog senki nem használ itt (asszem)...
Linkeld be a csapatodat!
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8128 Dátum: 13 jún 17, 15:27:16 »

Egyszer már köszöntöttelek, de akkor itt is megteszem: üdvözlünk köreinkben Mosolyog

Vicces ez a prémium rendszer. Ha jól tudom csak energy-t és ryo-t lehet rendelni, semmi más plusz nem jár. A többi játékos nem tudja/látja, hogy mikor és mit rendeltél. Persze rálehet jönni a dolgokra.
Eventeken szoktak nagyon sokat prémiumozni, mert az első 10 helyezett kreálhat magának egy spéci LW-t. Minden tulajdonságát meglehet szabni, még a nevét is.
Vagy még akkor fizetnek, ha 1-1 LW-t ki akarnak szedni.

Van egy határ, hogy 100 eurót lehet költeni hetente. Elvileg csak az eventeken van korlátozva, de aztán lehet hogy a fő szerveren is.

Hogy megéri? Ez adottságoktól függő. Ha van rengeteg felesleges pénzed, akkor nyugodtan. Bár szerintem, akkor itt egy páran szívesen adunk számlaszámot Nevet
Ha nem tudod kihasználni eventen a 100 euró/hét limitet, akkor ott egyáltalán nem éri meg. Viszont, ha unod az adott szintet vagy gyorsan szeretnél egy adott LW-t, akkor lehet rendelni egy kevés world energy-t (WE). Mondom ezt úgy, hogy még nem rendeltem... És nem is fogok Mosolyog

Akatsuki Temple (AT) után még jön az Otherworld (OW). Ott a végén le kell győzni a Kyuubi-t. Utána lehet majd resetelni.
Tedd aláírásba a csapatod és akkor könnyebben tudunk segíteni.

Megvettem Omoi-t, már csak egy kevés ryo kell és be is fog férni. Itt megállok és húzok mindenkin egy pár szintet.
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #8129 Dátum: 13 jún 17, 16:02:32 »

Nah raktam oda alulra képet a csapatomról....háááááát mit nem mondjak eléggé egy összetákolt dolog de amikor még kezdtem velük nagyjából semmit sem tudtam a játékról, és most már azért sejtem hogy mit hogyan kell Nevet

Ladder meccseket szoktatok ti játszani ? Látjátok valami értelmét ?

Am nem vagyok pénzes hogy prémiumot vegyek csak arra voltam kíváncsi hogy azzal nagyobb előnyre tennék e szert,
mert a legtöbb netes játék abból áll hogy fizetsz és akkor a többiekkel szemben nagyon sok előnyöd van.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Oldalak: 1 ... 540 541 [542] 543 544 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins