grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #7785 Dátum: 13 márc 29, 18:10:52 » |
|
Van neki tűz elementje... csak olyan, mintha water resistje lenne nem is kevés... a tragikus köd kombó bónuszaiból is csak a konkrét damagét tudtam ráütni... de elég az a 20-30 seb  ott esett ki az LWm viszont Kisame már tényleg problémás, mert neki tényleg nincs eleme... se amúgy is gyenge vagyok, majd később megverem... FNJt nehéz lesz szétverni, de a két sanctuarys tűz elemű FNGt elsőre megvertem... a kombó adja tűz ellen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7786 Dátum: 13 márc 29, 20:13:24 » |
|
Kisame állított meg, ahogy előttem írta a kedves kolléga, nincs eleme...  Viszont main team-nél van jó hír is... Hónapok óta nem esik LW, erre most elsőre kidobja a Revive Armor-t, mondom ilyen nincs. Mi legyen a következő célpont? Mondjuk Psionic Blade, jó lesz Tobi-nak és talán tovább is viszem. Erre ezt is kidobja elsőre...  2 próbálkozásból két jóféle LW-t szereztem. Rámentem Chaos Blade-re is, mondom ezt is nyugodtan dobhatja, de úgy látszik megunta...  . Na mindegy, így is két LW-vel lettem gazdagabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7787 Dátum: 13 márc 29, 22:50:32 » |
|
Kisaménak még nem annyira probIéma, mint Menyus akinek több az éIete. Egyébként water shard és hero water combóvaI Iehet bevinni víz sebzést neki, habár nem biztos megéri. Néha nem értem a szerencsémet. Ki tudom következtetni, hogyha az 1. 2. stb geninem nem veszi Ie az eIIenfé éIetének IegaIább egy bizonyos hányadát, akkor eséIyteIen a győzeIem. No iIyenkor átugrom a csatát és megint győzeIem. S ,ezzeI jöhet az 5. ország a Naruto csapattaI.  (csórikáimnak nehéz a doIguk  ) S, fent vagyok a Iistán. Igaz még csak 79. heIy.  Most nézem 200 naruto energy Iett voIna a best Ioser 1. heIy jutaIma. 1 óra aIatt 250 vereséget nehéz Ienne összehozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 23:00:00 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #7788 Dátum: 13 márc 29, 23:02:42 » |
|
Váó Grat mindenkinek az LW áradathoz.
Hát a mai napom nem éppen ugy alakult ,ahogy terveztem. Gondoltam ,hogy lecsapkodom ma a villám elemű FNG ket. Ott számoltam el magam ,hogy Itachi FNG met földön hagytam igy nem sokat bír ,szóval csak 1 FNG borult. Megvettem én is piránnyákat ,ha felmennek 4-5 re talán már le tudom majd csapni Nibit. Holnap reggel végre megtudom venni az új kaget és le is tudom majd felezni. Bízok benne ,hogy hamar felülmulja a mostanit ,mert igazából ő az egyik legnagyobb kerékkötöm (gyakran még gaara jouninem is jobb nála).
Szóval holnap elég erőteljesen elkezdem majd felráncigálni az új kaget és 2-3 nap mulva újra probálgatom majd az FNG ket (ha mást nem ryot és expt adnak), ha nem számoltam el magam nagyon ,akkor jövő hét közepetájt már meglesz 5.country im nekem is (csak azért akkor mert full passzívon hagyon az elemem). Kb azt tervezem ,hogy mostani elemmel leverem az összes FNGt kivétel azokat akik telibeütik az elemem (+ a kiszemelt FNJt) ,aztán lesz ami lesz.
Főcsapatomnál panngás van. Nagyon meglátszik ,hogy nincsenek kihívásaik ,de ha a mostani szenvedésért cserébe egy erős taggal lesznek gazdagabbak a közel jövöben akkor örömmel vállalom ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #7789 Dátum: 13 márc 30, 16:16:49 » |
|
hát impon nem esik LW, ergo nincs haladás... és valaki sikeresen kiszedte shika FNJ-t, így lemondok róla... kurenait könnyebb lesz kiütni + abok is vannak hozzá
amm feltűnt hogy minden magyar fórumos Ls ninnel megy... unalmasak vagyunk XĐ pedig top50 métára nem jellemző (most 46. vagyok...) de érdekes hogy mindenki ezt tolja, de legalább nem Lee-t... XĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7790 Dátum: 13 márc 30, 16:24:37 » |
|
Most tényleg azért nem Shikamarut választod, mert valaki más már használja? Lol, ezt remélem nem komolyan mondod. Ha ez alapján választasz fnj-t, akkor ott maaarha nagy problémák vannak. Válassz olyat, amelyik szimpatikus, ne azt, amelyiket senki nem használ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7791 Dátum: 13 márc 30, 16:29:51 » |
|
Az unalmas az lenne ha mindenki CSAK Lee-vel nyomná xD Am én is észrevettem már , mondjuk nálam bevált az Lsnin s azért lett olyan a teamem amilyen .. Megvettem Gaara kagét, most azt fejlesztem. Utolso countryn Hidan akasztott meg  Lehet várok pár napot azt megveszem mindenkinek a 400ast (ami össz. 2k ryo lesz) Ezzel kapcsolatba kicsit elszámoltam magam, de mind1 , legalább lesz idö kiprobálni mit is tud az uj kagém . Ha minden igaz,egy héten belül meg lesz FNJ Deidara és Niibi is  így még Karakura elött meglesz a full teamem. Haku-FNG(Ita)-FNG(Oro)-FNJ(Dei)-Zabuza-Gaara-Niibi ami 9+10+10+20+15+20+12=96 Ch.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7792 Dátum: 13 márc 30, 16:39:57 » |
|
Én előző eventen is LS-el mentem ^^. Sőt MoonTiger is, (ha minden igaz akkor) az eddigi legjobb helyezést elérő  . Talán top30-ba volt benne, de ha 40 is lett volna, én nem emlékszem olyan magyarra, aki jobb helyezést ért volna el. Úgyhogy nem leszólni, ha közülünk mindenki LS nin team-el vonul a harcba  . Az elkövetkezendő eventek már nem lesznek annyira fontosak a számomra, ezért azokra majd valami jópofa csapatot dobok össze. Még 300 ryo és végre megvan a nagyi. Utána már csak ab-ok, fsp-k kellenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #7793 Dátum: 13 márc 30, 17:32:28 » |
|
csak hogy egyértelműek legyünk:
akkor választottam volna ha enyém lehetett volna az első, viszont haladás szempontjából rosszabb, ha később, 5 FNJ legyőzése után kezdem el fejleszteni mintha az első után tenném ezt, főleg LS csapattal, aminek nem "egyenletes" a teljesítménye... ezért választok mást, nem mert senki nem használja... azért megérte volna fáradozni, de így már nem, ennyi!
LSnint se nagyon szóltam le, főleg nem, mert én is azzal megyek, csak egy megállapítás volt, az unalmasat ironikusan értettem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 30, 17:33:00 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #7794 Dátum: 13 márc 30, 20:22:37 » |
|
Ez a 3. event amin idultam . 1. full taival mentem 3-3 ls-hs el és sajna szépen leszerepeltem velük . 2. hibrid csapattal készültem ,de annyira nem ment ,hogy akkor fejeztem be az 1. countryt amikor ti az 5. et , szóval brutális nagy bukta volt. Azthiszem már értitek ,hogy én miért ls nines csapattal probálkozok . Mondhatnám azt is ,hogy ha ez sem sikerül akkor bedobom a törülközöt eventek terén , ez az utolsó mencsváram.(képletesen fogalmazva) Ha ez az event összejön és a kövi mondjunk FNG ért folyik ,akkor csinálok arra egy hibrid teamet ,csak hogy ne legyen "unalmas" az élet. Amugy eventel pont ugy haladtam ma ahogy számítottam . Új kage 6 os ,ha jól számoltam akkor 8 ason fog annyit sebezni mint a régi (Persze kevesebb lesz a rerollja). Elkezdtem beszerezni a 400 as AB okat, legalább 4 fog kelleni (1 megvan) , Nagatoén még erősen gondolkozok ,de valószínű csak akkor veszem azokat is ha véletlen nem tudnám mire költeni mérhetetlen ryomot (csak hogy enyhén ironikussá tegyen ,hogy csoró vok  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 30, 20:27:13 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7795 Dátum: 13 márc 30, 20:49:39 » |
|
Mikor elkeztem a gamet , akkor véletlen eventen indultam (amit természetesem nem tudtam befejezni,mivel joformán semmit se tudtam a game-röl). Jópár eventen indultam, "hátha most szerencsém lesz" alapon és eddig 2eventet sikerült kivinnem. Egy Easy event: FNG Jiraiya ,ami elözö event során került alap teamemhez (mivel akkor nem csatlakoztattam event accom másik accomhoz) Ill. egy Hard event (az elözö) : amin egy FNJ Nagatot sikerült beszereznem . Remélem ez az event is sikerülni fog  Több eventen lehet nem is indulnék majd egyenlőre, max. majd event után Hard teamemmel megyek egy Beginner rerunt Luna sword-ért és Moon chaser-rét .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7796 Dátum: 13 márc 31, 06:33:40 » |
|
Mint tudjátok 1-2 év kihagyással vágtam bele az eventbe és kb random FNG-kel.
Enyém úgy néz ki hibrid, de aszem súlypont egy kicsit az LS felé billen. Igazábol nem is nagyon figyelm, hogy LS-es vagy HS amikor kiválasztok egy nindzsát. Egy ami számít nálam az Attack és a Stamina statok nagysága, fejlődési üteme és a 400-as és 800-as abok ilyen jellegű bónuszai. Szóval ez a fő oka, hogy FNJ Menyusra esett a választásom.
A fő csapatommal lehet a következőre csinálok egy full ls csapatot, de csak azért mert a Sprit Dragon egy sárkány.
Kész az 5. ország, irány Karakura kastályba karakuri engekit tekintni.
Kérdés: darabszám kettő.
Egyedik. Ti eventen farmolot LW-ket, vagy ahogy esik úgy puffanik?
Kettedik. Ha jól rémlik LW-kek megmaradnak a restart után is (fő csapat esetében) De nem tudom, van valami követelmény meg korlát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7797 Dátum: 13 márc 31, 10:21:17 » |
|
Egyedik: Ha nem tudok tovább haladni, akkor természetesen igen a válasz. Mi mást is csinálhatna az ember annyi WE-vel?  Kettedik: Követelmény: vidd ki az adott szintet. Korlát: Minden szint után csak egy + slottal nyílik meg a továbbvihető LW-k száma. Azaz Beginner után 1LW-t vihetsz, Easy után 2-őt, és így tovább. Chiyo már megvan, kb. 100 ryo kell és be is fog férni. Remélem ezután már minden akadásmentes lesz. Szerk.: Nem kérdéses, hogy Chiyo jobban megéri, mint az új Gaara. 1-es szinten, a két kapott LW-vel akkorát üt, mint a 18-as régi Gaara kage... És ehhez még majd jön még a 400-as ab-ja... Teszem hozzá, hogy nem volt 5 perce hogy beraktam, de már 4-es szintű. Ha így halad, akkor holnapra behozza a többieket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 31, 10:45:31 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #7798 Dátum: 13 márc 31, 11:59:19 » |
|
Ryo-t gyűjtök? Nekem nem volt olyan, hogy túl sokat kellett robotolnom egy helyen. Meg ugye a ninesek miatt többször kell próbálkozni. Kis tervem az eventre: Mielőtt nekiállok Karakurának előbb végigmegyek az FNG-ken Először a föld eleműekkel kezdem, mivel két villamosmérnök is van a csapatomban. Úgy tűnik Leehez, csak kicsi hiányzik (kb 90-95%-ig tutom lesebezni) így, ha Kimimaronak is megveszem a 400-as abot (már nem sok kell hozzá) valószínűleg sikerülni is fog. Ha megvoltak a földes FNG-k akkor egy próba Rokubi terén. (Ha sikerül. akkor be a csapatba és kis fejlesztés legalább 4-es szintre) Majd Villám illetve Tűz FNG-k. Utána próba Menyus, Karakura, Koko Föld elemű FNG-k végül Pedig Szél eleműek. Utána pedig FNJ-k föld (víz/villám/tűz) szél sorrendben. Karakura befejezése ha még nincs meg. majd Pirosaranyos templom. Közben ahogy megvan Menyus, kis szünet a fejlesztéséhez úgy legalább 6-9-es szintig) Mivel Menyus mellett Karkuránál csak Gamakicsi lehet, így wörldön Menyus és Gamakicsi Arénában pedig felváltva Itachi és Koko. Pirosarany templomban Menuys mellett Rinocérosz. Arénában szintén felváltva Menyus és Koko) Pirosarany templom után pedig ha jól számolom már mindketten beférnek, és lesz egy jó alapszintjük a továbbiakhoz. --- Eddig úgy néz ki működik is FNG Lee, Chouji és Neji a földbe döngölve) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 14:47:37 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #7799 Dátum: 13 ápr 01, 18:29:38 » |
|
Lassacskán ,de kezd megvalósulni a tervem. Villám FNG k leverve , 5.countryban már csak 1 maradt (ezen mondjuk csodálkoztam ,mert rossz elemekkel csináltam ,szóval ugy számoltam ,hogy csütörtök körül fog majd sikerülni ), ami szerintem ma holnap meglesz . Már nem kell sok ,hogy le tudjam csapni FNJ-t, kiviszem 5.countryt ,aztán 2 elemet váltok és szerintem meg is lesz(de min 1 et kell váltanom). Akinek akartam megvettem a 400 as abokat .
Holnaptól újra suli ,szóval jóval kevesebbet leszek ,de azért bízok benne ,hogy már sikerülni fog az event.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|