25 feb 20, 07:36:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 520 521 [522] 523 524 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 782531 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
grandpa666
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #7815 Dátum: 13 ápr 07, 17:33:31 »

na már van fórum is végre... Mosolyog
redfoxon vagyok én is, teljes lett a csapatom, AT-ben kakuzu megállított, de nem fogok továbbhaladni, amíg nincs 800-asom... elköltöttem a pénzem 1 RN-re meg 2 FSP-re, na meg az elemváltásokra! megveszem mind, és megyek is tovább...
@ bandee: nekem pont hogy most jönnek a kihívások... de gondolom azért, mert neked sok a teamxpd, és a kisebb teameket nagyobb eséllyel hívják ki, mivel összvissz 50en vagyunk a rangon...

amúgy nem tudom észrevettétek-e már Karakurában, hogyha Northern/Southerns Leaf vagy Hidden Soundos kezdést választottál, akkor az adott kage elleni harc helyett (Sandaime, Danzo, Orochimaru) beugrik Chiyo (Oldest in Town), hogy ne harcolj a saját falud vezetője ellen Mosolyog  mekkora jó már XĐ nekem négy év kellett hozzá, hogy észrevegyem  Pojén
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7816 Dátum: 13 ápr 07, 17:55:34 »

Igen én is erre gondoltam mármint hogy a magas team xp a gond... megpróbálom csökkenteni majd, mert igy alig jön valami, ma eddig 39 jött és az elmult napokban is hasonlóan kevés. elötte pedig mindig megvolt a 80-90 meccs simán, legelején pedig 120 is sokszor.  Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7817 Dátum: 13 ápr 07, 18:10:50 »

Itt az elönye annak ha valaki bénázik (nézzetek csak rám) , nagyon kicsi a team xp és , ha kicsit fenn tudok lenni (lásd hétvége ) simán jön a 120+ kihívás. Kicsivel több mint 3k ryomom van ,szóval még kelleni fog egy kevés .
Igazat megvallva 8k t akarok összeszedni , és akkor rohanhatok : all 800 Ab , FSP-k , pénz mindenki (esetleges) elemváltására. Ugy gondoltam ,hogy erre még 1 hetet szánok (bár kétlem ,hogy annyi idö alatt meglenne a 8 k ,de ha már az ABokra futja nem lesz rossz a helyzet)
Kiváncsi leszek ,hogy Nibi ,hogyan fog ez alatt upolgatni ,ha SD ig felmegy 12 ig akkor szerintem már hagyom.
(már csak azért is gondoltam ,mert ezelötti eventen könnyen összejött egy 20 as Gobi ,szóval szerintem ő is helyet fog állni ,bár igy sok chakrám marad feleslegbe)
Az FNG k közül már csak a tűzelemüek maradtak (csak AT nél fogok váltani elemet ,ha jól megy ,szóval még maradnak is egy darabig). Karakura után (amint kiegészól a teamem) lesz eröm leverni a passziv elemü FNJ ket is .

A főcsapatom szépen ácsorog, bár az igazat megvallva nem is bánom , így ha sikerül az event nem lesz az az FNJ nagy hátrányban a többi taggal szemben. Ahogy láttam bár bíztos ,hogy kelleni fog nekem egy rerun hard után ,mert LW még most sem esik ,így ha jól számolom ,lassan 3 hónapja probálkozok LW kel és semmi  Ördögi  (én vagyok a szerencsétlenség koronázatlan királya Kúl)

grandpa666:
Én büszke lennék magamra a helyedbe ,én ezt az életben nem vettem volna észre.

Grat mindkettőtöknek a rókához , remélem minnél elöbb csatlakozhatok hozzátok.

Szerk.:
Majd elfeledtem , megterveztem a fő csapatomat Hardra . Még régebben mondtátok ,hogy merjek kreativ lenni, nah most szabadjára engedtem a fantáziám és szerintem nagyon meg fogtok lepödni rajtam . Egy vérbeli hibriddel készültem (hs ,ls , nin, tai minden van benne). Nah ,szóval ,hogy ne tünjön úgy ,hogy nagyon huzom agy agyatok:
FNG Lee hs - FNG Ita hs - FNG Naga ls - FNJ Naga ls - FNJ Rock Lee ls - Gaara ls -Giant Crustacean (pontosan 104)

Erre aztán nem lehet mondani ,hogy kimondott tipikus csapat. Kiváncsi leszek ,hogy tais summal ,hogyan fognak szerepelni a ninesek (pláne ls nin). Nem baj ,ha rosszabb a csapatom mint mondjuk egy full nin mondjuk Nibivel , végre olyan istenigazábóla élvezni fogom a  játékot. (aztán lehet ,hogy nagyot bukok vele ,de ez is a játék része)
Ha nagyon nem megy ,még akkor is válthatok mondjuk Nibire ,amivel az lsek tuti jól mennek.
Cél ,hogy a nyár végéig sikerüljön Hard.

Nah és most lehet bombázni a véleményekkel ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 07, 18:54:59 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7818 Dátum: 13 ápr 08, 07:28:06 »

Én inkább Gobit választanék, jobb sztem, és nekem hardon nem okoz gondot a ryo, amikor megakadok valahol mindig annyi időt kell töltenem szintezéssel, hogy azalatt simán megtermelődik a ryo ami kell mindenre.
Másrészt hardon maximum egy darab FNJ lehet a csapatban, (hacsak nem rerun) úgyhogy a második FNJ helyére nézhetsz egy sima jounint és így ha gondolod beférhet gobi is. Egyébként nekem tetszik a csapatösszetétel, és ha tévedek majd kijavítanak az FNJ kérdésben, de amugy saját tapasztalatom ameddig eljutottam hardon én maradok az ls nin mellett, nekem jobban bevált mint a hibrid.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7819 Dátum: 13 ápr 08, 13:36:23 »

Még sokminden változhat , már csak az event miatt is . + még mindig nincsen teljesen tisztázva ,hogy hány FNj lehet Hardon ,bár bízok benne ,hogy ezt hamarosan személyesen tudom megoldani.
Ez a csapat a legjobb eshetőségre lett tervezve , az összes rosszabb eshetőségre még nem csináltam meg csapatösszeállítást ,de már rajta vagyok.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7820 Dátum: 13 ápr 08, 14:13:17 »

szégyen, hogy mekkora makker vagyok, hogy elsőre (!) kiszedem eventen a dragonbonet... gondoltam magamban kell egy staminás LW, hátha, és elsőre beadta... XĐ és nem csináltam képet, mert elég váratlanul ért... azért örülök neki XĐ feldobta a délutánomat!
Így tudtam haladni AT-ben egészen Sasoriig, akinek nem szeressük az elementjét...
de a fő dolog még mindig a 800-asok megvétele... nem tudom Pein milyen erős lesz, de látok némi esélyt arra, hogy hamarabb (a héten) lesz meg AT mint a 800-asok... közepesen ráérek, úgyhogy mindegy Mosolyog
top20 nemigen játszik még így sem...
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 08, 14:14:49 írta grandpa666 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7821 Dátum: 13 ápr 08, 14:28:21 »

Grat dragonbone-hoz grandpa Mosolyog én nagyjából leütöttem már minden FNG-t és FNJ-t, azon gondolkodom, hogyan csökkentsem a team xp-t, lehet bevállna hogy amikor kihív egy-egy csapat akkor szándékosan veszitek, pl úgy, hogy kiveszem a csapatból egyik másik ninját, így persze sok ninja exp kárba megy, de lehet több kihívással többet nyerek rajta.... az talán nem jó megoldás, ha olyan erősebb csapatokat hívok ki akiknek több a team xp-je, mert ha véletlen mégis nyerek akkor rengeteg xp-t kapok. Olyan jobb csapatokat kell kihivnom akiknek kevés a team xp-jük.
Verbatimo: nekem tetszik a csapatterved hardra, csak annyit mondok, hogy szerintem biztos hogy csak egy FNJ-t enged, ugyhogy gondolkodj majd közben egy jounin-on FNJ helyett. Plussz a summon ami 5,5 tai és 2 % ryo szintenként, a ryo sztem felesleges, a tai nem rossz az biztos, de ha úgy nézem gobi még jobb a 6,5 -el. Igaz nem sok különbség, de hardon, monjuk legalább 15-17-es lesz a summon a végére, ott már az a plusz 0,5 attack ha beszorzod kb 7-8 legalább , sztem számít valamit, ha minden csapattag megkapja. De lehet neked épp a ryo fog jól jönni, hamarabb megvehetsz itemeket , nekem kevés a tapasztalatom, medium volt a max amit magamtól kivittem. Hiába vagyok impo-n is rutin még jöhet bőven Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 08, 14:31:46 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7822 Dátum: 13 ápr 08, 15:25:02 »

ryos summon véglegesbe... hát stat pontokból lehet vásárolni, de az meg 4000 felett már túl nagy tétel... hamarabb összegyűlne minden, de a végén egy közepes mértékű hasztalanság lenne jellemző szerintem (én gamabuntával toltam, és fire dmg kb. annyira volt hasznos XĐ), de ha tetszik az ötlet akkor mehet...
vagy ott van még Gobi, ugye az meg mindenbe jó, mert sok cuccost ad, és kész...

FNeket én is ütögetem, még talán nincs meg mindegyik, FNJ-ből egy ideig nem is lesz az elemek miatt...

És íme a kombó teamek sorsa:

http://www.ninjamanager.com/teams/259868 neki megköszönhetjük tehetségét, eddig top10-es Hebi teamjét hirtelen lecserélte egy normálisabbra... sok szerencsét neki redfoxon az újrakezdéshez...

http://www.ninjamanager.com/teams/206294 ez még jónak is tűnik, FNJ nincs, de nekem szimpatikus Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 08, 15:29:48 írta grandpa666 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7823 Dátum: 13 ápr 08, 15:44:22 »

Azért néha nagyon röhelyes mik vannak egy ilyen eventen. Vörösrókán újrakezdeni ??? ez meg mit iszik ? Ha innen befejezi akkor aláírom ,hogy tud.

Egy vészforgatókönyem már van esetleges 1 FNJ eshetőségre is.
Geninek maradnak FNJ naga helyére zabuza és akkor summnak vagy gobi vagy hachibi .
Ha ez a lehetőség válik valóra valószínű ,hogy Hachival megyek majd ,csak mert még nem probáltam ki soha + tudom ,hogy full tais csapatoknál kedvelt és én végülis csak addig akarok nines lenni amig el nem jutok impo végéig.
Utána jöhetnek a rerunok a full tais csapatért (persze lehet addigra meglesz a csapatom java már pl a mostani tai FNJ vel). Mondjuk most sem vagyok full nines ,de fogjuk rá ,hogy eddig ninesként játszottam.
A végén az lesz ,hogy egy full hibrid egyvelegem lesz ,hogy képes legyek bármilyen kombinációt létrehozni (hs tai tól ls ninig mindent), ez az én nagy célom.(és ennek megvalósításához fognak évek kelleni ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 08, 17:05:53 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7824 Dátum: 13 ápr 08, 16:09:27 »

Lassan végzek Karakurával s go AT .
Nekem is hasonlo terveim vannak Verbatimo Nevet csak én egy nines meg egy tai-os teamet szeretnék majd összehozni (6FNG,4FNJ,2FNK) .
Ha sikerülne event,akkor Hardon ezüst rangon már 2FNJ-m lehetne, már ha ez lehetséges egyeltalán (ha nem akk kiviszem Hardot,de akkor meg már elvileg 3 FNJ-m lesz) .
Hogy miyen lenne a tai-os teamem? Még egyelöre nem tudom (minthogy azt se,hogy ki lesz a nines FNK-m Nevet )
Am FNG Ita,Sasori,Naga közül melyik lehet jó tai-osnak is? Csak mert mellettük van egy FNG Jiraya-m is,aki meg gondolom ink. nin-nek jó .
FNJ Naga mellé jönne FNJ Dei (ha lehetséges,akkor 3.-nak talán egy FNJ Sasori vagy egy Oro)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7825 Dátum: 13 ápr 08, 16:20:37 »

Verbatimo: Mosolyog Ahogy olvastam tutorialban a tai crit csapatok és Hachibi nagyon magas szinten igazán jók, ha jól emlékszem akkor 60-as ninjaszint felett kezdenek el a tai crit csapatok jobban teljesíteni mint a full nin csapatok.De nyilván tök jól működhet ettől még hardon is hachibi, én nem tudom, de akkor azért több csapattagnak lenne jó tai-osnak lenni, mert a nineseknek semmit nem ad(nekik kénytelen vagy rerollos lw-t kiszedni), és nineseknek kell a reroll, taiosokat meg akkor értelemszerüen LS-re kell húzni, vagy vadászni crit chance-os LW-ket és HS-re húzni, de olyan LW-k ha jól tudom nincsenek dögivel.

Amugy nem tudom érdemes lesz e pár napig direkt bukni sok meccset azért, hogy lejjebb menjen a team xp-m, de megpróbálom, csak sajánlom a summont, épp most érte el a 10-es szintet, ami tök király, pár nap kiesés remélem nem számít majd sokat a végén sem neki sem a többi csapattagnak, mert ők is sokat fognak így bukni a napokban. Nem tom mi lenne a jobb: kevesebb meccset bukni de nagyon alacsony xp-s csapatok ellen, mert akkor jó sok team xp-t vesztek... Gondolkozik plusz igy sok ryo-t is bukok, de azt hiszem tennem kell valamit napi 30-40 kihívás jön úgy, hogy kb 16-17 órát online vagyok. Tudom, hogy sírásnak tűnik vagy az is, de úgy érzem kárba megy a sok online munka így, mert most meg lemaradok, titkos célom(álmom) volt esetleg nagy mázlival a végére egy top20. helyet elcsípni, vagy legalább top 30-40 környéke. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 08, 16:39:48 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7826 Dátum: 13 ápr 08, 16:46:05 »

bandee_26:
Kivenni semmiképp se vegyél ki senkit. Jöjjön a jól bevált módszer (amit kb. már senki se használ).
A két FNG kerüljön az egyik jounin és kage helyére, minden +staminás cuccot elvenni tőlük. Kage menjen a másik jounin slot-ra, itt maradhat a staminás item. A két jounin az első és harmadik genin slot-ra, és itt se kell stamina. A 2. genin slot-on marad a starter genin, a sebzése pedig legyen felpumpálva.
Majd ezt a felállást váltogatni. Ha genin slot-ra olyan genin kerül, akit "nem akarsz fejleszteni", akkor minden cuccot elvenni tőle.

A többi hsz.-t még nem olvastam el. Ha esetleg vannak kérdések és még senki se válaszolt rá, akkor majd később megteszem... Csak türelem Mosolyog

Event-en én még nem próbálkoztam Karakurával. Nem érzem elégnek a csapatot.

Main pedig döngeti a róka ajtaját. Oda kell még egy pár szint és illene statokat is vennem. Kb. 7-7,2k-t ütnek most.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7827 Dátum: 13 ápr 08, 17:37:01 »

eragon
A felsorolt 3 FNG mindegyike vérbeli nines ,szóval tai teamben csak ugy tudom elképzelni ,ahogy én is csinálom (blokkolo hsnek) vagy valami jó tai lw-kel megpakolva. Full tai teamben igazán egyik sem valami tökély , akkor már inkább lee-sakura-kiba combo . Ez egy full tai genin sor 2 hs 1 ls el . Kiprobáltam már eventen és nagyon jól birták igy együtt. Kjuubi 4-8. ütését majdnem mindig fogták.
Ha ugy akarok csinálni ,hogy legyen 1-1 full tai és full nin team ed ,akkor 3.FNJ nek ne Orot ,vagy Sasorit válazd ,mert akkor Dei és Nagéval már 3 erösen ninesed lenne ,és akkor mindenhogy kéne még egy rerun (ami hardon azért akárhogy nézzük nem 2 perc , még a beginner rerun is 22 nap volt nekem full FNG sorral).
Mostmár akad szép számmal jó tais FNJ ,van választék.

bandee:
Az tényleg kiment a fejemböl ,hogy a Hachibi magas szinten fejti ki hatását igazán . Bár attól még lehet ,hogy ezt a formációt választom ,már csak kiváncsiságból is ,hogy mégis mit tud kifejteni egy ilyen csapaton(bár lw ügyileg maga vagyok a megtestesült csöd ,szóval szerintem egész szint alatt nem esne 1 rerollos lw sem).
Esetleg még eltudok képzelni egy olyan combot is ,hogy : Guren-shima(fukasuka vagy valami hasonló a neve).

Fő csapatom még mindig első országnál toporog. Lassan ,de kezdtem furcsálni ,hogy miért nem megy (ahoz képest sem megy ,hogy nincsenek kihívásaim) és akko villant be , seal-ek: lee 19 , ita 12 , naga 8
Hát csodálkozok hogy nem megy én igen állat ikszdé???
Szóval a probléma ideiglenes megoldására vettem egy zabuzát , kelleni fog neki 1-2 nap ,hogy upolgassan ,de vele már jobb esélyem lesz megmozdulni  smirksweat
Igy gondoltom végigmenni az országokon (az eventen tapasztaltak alapján): wind-river-fire-lightning-earth.
Ha nem sokat tévedtem kicsivel azután ,hogy meglesz az 5.country pont le tudom majd csapni Lee-t .
Mivel ugy is passzívban vagyok ,nem mindenhol fogom váltogatni az elemem.(valószínű ,hogy FNG k maradnak föld elemüek 4.countriig , a többi tagé még változhat közben ,ha nagyon kell)

Eventen lassan szintezgetek , gyüjtögetem ryocskám. Kiváncsi leszek ,hogy 5 fös csapattal mennyire fog nehézkesen menni Karakura(gondolom ,hogy eléggé), pláne ugy ,hogy még gyengés is a tagok (az már csak haba a tortán ,hogy a 2 FNG et kell váltogatnom ,hogy ne nagyon maradjon le egyik sem). Amint meglesz az 4,8k ryo a 800asokra (most van 3,4k ,szóval a hétvégén már bíztos ,hogy meglesz annyi),nekiállok Karakurának (ugy is kelleni fog pár nap mire sikerül alapon). Bízok benne ,hogy Karakura után ,a 6 főre bövült és 6 800 Ab vel megerösítet csapatom gond nélkül végigveri majdnem az össz FNJ t (pár szint abból is lehet)+ hogy tudok majd párat lépkedni AT ben is.
Remélem ez a taktika kitudja egésziteni az idöhiányos játékomat.

Nah már megint sikerült egy remek regényt összehoznom.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 08, 17:41:26 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7828 Dátum: 13 ápr 08, 19:03:44 »

Csak az a gond,hogy akkor lesz egy feles FNG-m -Jiraya személyében- akivel nem tudok majd mit kezdeni :S . Nincs vmi módja hogy végleg törölhessem az accomról FNG Jiraiyát? Bár gondolom nincs ..
Event : Már csak Naru teammel kell átrohannom Otherworldon és Go AT. A 4,8k ryot meg lehet hogy majd utközbe szedegetem össze a 800asokra. OW-t már full teammel,4-800as AB-okkal,LW-kel,itemekkel szeretném majd elkezdeni.
FNJ-ket meg szép lassan vadászom (FNG-k megvannak) .

Main team : Majd akkor viszont kigondolom,hogy mely FN-ek lesznek majd Tai teamembe .
 Mondjuk ezt ugy gondoltam,hogy miután megvan mind a 12 ninja (tai+nin team) +summonok (lehet SD ill. Hachibi (hacsak nincs nála jobb tai teambe valo summ)) + LW-k , Beginneren maradok majd s csinálok egy jó erős teamet.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7829 Dátum: 13 ápr 08, 19:28:13 »

Ha jól tudom nem lehet törölni FN eket sehogy ,max az acc al együtt.
Jiraya szerintem még beleférhet egy tai teambe (pl 800 as Ab ja is jócskán ad tait.
A jövöbeli camper csapatodhoz lehet válógatni jó summokat , akár hibrid tai csapathoz ,ninhez meg az általában megszokottak mehetnek (pl Juubi ,tipikusan camper teamre lett tervezve )
Mondjuk kiváncsi lennék egy 70lvl es SD nin teamre (46 os van és már az a team sem néz ki rosszul), lehet kicsit kaszálna .
Naplózva

Oldalak: 1 ... 520 521 [522] 523 524 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins