25 feb 20, 06:40:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 782450 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7845 Dátum: 13 ápr 10, 21:19:56 »

Nah végre én is csatlakoztam a vörösek csapatába. 5 800 as AB beszerezve, és kb készen vannak a team tagjai ABokat tekintve , még gaara geninnek beveszek egy 800 ast és jó lesz . FSP-m 1 van ,de szerintem nem is kell több.
Persze 1-2 LW még valahogy betudnék prézelni a csapatba ,de addig marad ez.
Ha minden jól megy ,már csak 800 ryo kell és utána minden mehet a statokba (talán még ainnél nem ártana forgatni 1-2 elemet ,mert lehet így kemény lenne leverni).
Kiváncsi leszek ,hogy milyen lesz most a csapatom támadóképessége , holnap kiderül az AT ben.

Mivel még nagyon messze van SD ,ezért valószínű végleges lesz nálam is Nibi.

Köszi bandee a tanácsot , az fsp megvétele és 1-2 ab átpakolása után (nameg kis mázlival) sikerült végigfutnom Karakurán.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7846 Dátum: 13 ápr 11, 03:57:11 »

Holnapra tán pirulni fogok én is. Shinigminál meg mekkora szívatás ez a 50% lvl5 death. Simán le tudnám győzni, csak hát a Naruto csapatomban majdnem mindenki 10-es. Az utolsó ütéseknél komolyan csak egy trollfész hiányzik onnan. ikszdé

Szerintetek mennyire lenne jó ötlet egy duál elementes csapat?
Úgy értem, hogy minden tag egyszerre lenne pl víz és szél elemű?

Habár lehet egy Kekkei Toutás csapatot is össze lehetne hozni.

Mondjuk nem tudom mennyire érné meg.

Pl
Mindegyik alapból full wind element.
Summonnak Umibouzu elemental advantage és water damage. adna víz sebzést és erősítené az alap szél elemet is.

Tárgyakból pedig lehetne egy harmadik elem.

Mondjuk talán Enma kissé veszélyes lenne egy ilyen csapatra.

« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 04:20:52 írta Shiro » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7847 Dátum: 13 ápr 11, 12:34:09 »

Shiro nehogy megtedd, mert nagyon nem éri meg (és akkor még finoman fogalmaztam). Talán-talán ha nagy az elem adv. és a damage akkor arénában még használható is lenne úgy a team-ek 50-60%-ánál (aztán lehet, hogy sokat mondok).
De a WM-en kb. 0 lenne haszna, illetve a Kyuubi ellen is, sőt még negatívba is átmenne, mivel a sebzést, vagy staminát adó itemeket/summont kiszorítja.

Mintha olyan summon-t használnál, ami ad x% ryo növekedést, de mellette szépen vonja le a staminát. Mert ugye a ryo-s cucc is jó dolog, csak hosszútávon nem éri meg.

Nálam már csak 2 800-as ab-ra van szükség, illetve egy (talán kettő) FSP-re.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7848 Dátum: 13 ápr 11, 13:47:56 »

Úgy gondolom, hogy nem érdemes erőltetnem a Painek legyőzését AT-ben, a csapat már teljes, ryo növekedést se kapok. Kár pazarolnom a WE-t, és mondjuk elemváltásokra a ryo-t, ugyhogy várok még jódarabig, és ha már elemváltás nélkül is majd átviszem simán akkor ráérek átvinni. Kyuubi ellen úgyis még több, mint 10 szint kell mindenkinek, Nibi-t se tudom, hogy lecseréljem e amugy, még kalkulálok majd, ahhoz azért kéne még az a csakra ami AT végén jön.
A saját BA energia legalább felét arra költöm, hogy team xp-t bukjak, de nem sokat ér így se, azon is gondolkozom, hogy inkább költöm olyan meccsekre amin fejlődik a team, és mivel akkor felugrik a team xp ezért ha kikapok egy -egy gyengébb csapattól, akkor úgyis szépen csökken, tehát sztem magától beállna olyan 5000+ elejére. Mert így ugyan megvan napi 90 kihivás, de ezen meccsekből keveslem a bejövő ninja exp-t.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7849 Dátum: 13 ápr 11, 15:47:56 »

Nem értem ezt a nagy felhajtást a kihívások száma miatt amúgy.
Én vagyok az egyik, aki a legkevesebb csatát vívta meg (győzelem és vereség együtt), hagyom kárba menni az energy 50-60%-át, mégis ott tartok ahol ti. Szerintem ma még az 5. 800-as ab-ra is összejön a ryo.
Jobb napokon (amikor egész délután online vagyok) szoktam kapni 70 kihívót, amúgy 30-40 között mozog. De ez miatt nemigazán érzem hátrányban magam.

Jól kell összeválogatni az embereket, jól kell sorba rakni őket, illetve jól kell elosztani az itemeket. Innentől kezdve jöhet akár 20 kihívó naponta, akkor is tudod tartani a lépést a többiekkel, pláne mivel 2x-es energy van.

A team xp-vel se kell igazából foglalkozni. Annyi van, amennyinek lennie kell. Végül rájöttem... Azért nem használják az általam említett felépítést, mert most már senki se törődik a team xp-vel.
Amikor én kivittem Beginner-t, akkor örültem, hogy a team xp elérte a 2k-t. A mostani team-ek 3-4k környékén járnak. Most már nincs akkora hangsúlya.
Anno az FNG-nek is nagyon lehetett örülni, mert a játékban még senkinek se volt FNJ-ja... Most pedig egymás után dobálják a Hard eventeket, és minden 2. team FNK-val rohangál (akár többel is).

Ez saját vélemény, de a játék teljesen elvesztette a varázsát. Már nincs olyan dolog, amiért lehetne küzdeni. Persze-persze az első FNK szép dolog, de már az se az igazi.
Valami nagyon nagy újítás kéne. FM is jó volt... Addig a napig, ameddig valamelyik prémiumos 2 nap alatt végig nem vitte...
A camper team-ek is jók voltak, de most immun ide vagy oda, az FM-es team-ek össze-vissza verik őket.
Amikor Kodai (akinek akkoriban a legerősebb csapata volt) nem tudta végigverni a Bijuu Cavern-t, na azok voltak a "szép idők". Most pedig Impo-n/FM-en erősebb team-eket lehet összedobni, hála az új (és értelmetlen) LW-knek.
Ragnarok is jó dolog volt, de ezt is valamelyik prémiumos kiszedte pár nap alatt. Szegény Dex pedig (ha jól rémlik) fél évig farmolta...

Ezért hagyják sokan abba, és kevésbé élénk a topic. Amikor én idetaláltam, akkor mindig volt valami új dolog, ami "felfedezésre" várt. Hiába volt Werytas és fredy Hard-on, ők se tudtak rengeteg dologról. Ezért nem is volt olyan, hogy napokig vagy hetekig nem ír ide senki. És ez nem a kétsoros szabály hibája...

Ennyi lenne mára... Valahogy ma ilyen napom van...
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7850 Dátum: 13 ápr 11, 16:36:07 »

Az nem baj, ha ilyen napod van, és bocs ha túl sokat írok a topicba, sokszor lényegtelen dologról, csak épp akkor azt én lényegesnek tartom, de már elhatároztam, hogy ritkábban írok, és akkor legalább lesz tartalma is, mert addigra lesz történés-haladás a játékomban. Csak nehéz betartani, mindig amikor valami új dolog jut eszembe rögtön tanácsért rohanok. Megtapasztalni a saját hibámból az az igazi amit sokkal jobban megjegyzek, mintha olyanoktól hallom akik megtapasztalták és mesélik...sokkal jobban megjegyzem a saját hibát, mert az fáj, a saját bőrömön érzem Mosolyog
Azért a team xp sztem nem mindegy, épp saját tapasztalatból látom, hogy 3-4 szer annyi a kihívó, ha lényegesen alacsonyabb. De úgy döntöttem nincs értelme mesterségesen csökkenteni. Hiába több akkor a kihívás, általában az alacsonyabb szintű ninjás csapatok hívnak ki olyankor és abból meg sokkal kevesebb a fejlődés.
Egyébként laci1005 ha már nincs varázsa nincs miért küzdeni akkor hagyd a fenébe, egyébként ez törvényszerű, mindig amikor elérek egy célt az néhány pillanatig-óráig örömet okoz, azután nézek tovább egy nehezebb cél után. Ha már FM-ot nyomja valaki azután persze,hogy nehéz, vagy nem is lehet újabb kihívást találni. Plusz amit írsz, hogy értelmetlen változtatásokkal veszik el a játék varázsát biztos igazad van, én még nem értem arra a szintre, hogy ezekbe belelássak, bár a sok új LW amiket én is néha nézegetek fórumon hát a legtöbbnek én se látom értelmét. Lehet, hogy lassan majd kihal ez a játék is, és lehet, hogy főleg az újítások miatt... de nem baj akkor is emlékszel a te általad megélt régi szép időkre esetleg még ismerettségeket is kötöttél így Mosolyog  na nem bölcselkedek tovább  Kúl
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7851 Dátum: 13 ápr 11, 18:10:39 »

hasonló a helyzet itt is... impot nem néztem egy hete, mert nincs hozzá kedvem... mint sok más játékban, ebben is a limitáltabb formátumok (event) tartogatnak izgalmakat, a main team progression nálam unalmas, de nyílván azért, mert nem tudok haladni... én hibám, ez van...

másrész laci amikor mi idejöttünk pár évvel ezelőtt még nem volt olyan, hogy kétsoros szabály, bárki  bármit kérdezhetett, mindenkinek új volt a játék, ahogy mondtad, még a hardosoknak is... event után talán fogok impozni, de hát annyival jobb a rohanós játék mint a szüttyögés, hogy nincs értelme... én legalább is így látom.

amikor 2009-ben elkezdtem játszani, durva volt, ha easy (!) módos játékost, egyáltalán FNG-t láttál... nem volt olyan hogy FNJ meg FNK, az FN kifejezés az FNG-vel volt egyenlő... aztán néhány meta-változtató team ötlettel Sparhawk és Aeonar elszaladtak hardig, majd impoig, és mindenki azokkal ment ezután, az volt a leggyorsabb (ls nin) + az eventekkel együtt új szinteket ért el a premium. így mindenki jól haladt, sokan kivitték impot, Udon bedobta Forbidden módot, amit szintén simán kiprémiumoztak, és annyi... új kéne már, mert így nincs kedvem...
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 18:11:59 írta grandpa666 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7852 Dátum: 13 ápr 11, 18:29:02 »

Nekem mondjuk lenne 1-2 ötlet ujdonság terén Nevet Ezek közül az egyik : mondjuk FS (azaz Forbidden Summon) jöhetne 1 pár,  vagy akár pár uj FNK . Esetleg egy ujabb szint vagy ujabb ninják,summonok,itemek vagy bánom is én ..
Még mindig Naru teammel szenvedek OW-ben (Shinigami letudva) , pár nap és remélhetöleg beérlek titeket AT-ben .
Main team meg egyelöre 3. (Water) country végén rostokol még egyenlöre (minden nap elhasználom az össz. arena energyt) .
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7853 Dátum: 13 ápr 11, 19:42:20 »

Talán NM fórumán már egy párszor felvetették a forbidden summon ötletét... Az az igazság, hogy túl OP-k lennének. Az FN-ek arról híresek, hogy erősebbek sima állapotuknál.
Némelyik summon így is OP /volt/. Gobi is erősebb volt a mostani alakjánál, csak Udon'bá nerfelte. Most képzelj el egy olyan summont, ami erősebb a mostaniaknál és a kezdetektől veled van... Kb. mire Kyuubi-hoz érsz 30-as szinten van, és ez Hard alatt érvényes. Impo-n simán megvan a 20-as summon, úgy hogy elég "későn" szerzed be. Ha elejétől nálad lenne, akkor 40-50-es szintet ütögetné.

LW-knek, mint már írtam nagyon régóta nincs értelme. Folyamatosan dobálják ki az újabbnál újabbakat, de csak egyre rosszabbak.
Új szint megint pár hétig lenne érdekes, aztán pár pénzeszsák azt is kivinné. Neked pedig egy évedbe telne... Hmmm, milyen izgalmas.
FNK is csak addig érdekes, ameddig nem szerzel egyet. És minél újabbak, annál rosszabbak. Eredetileg csak 1, azaz egy darab FNK volt, mégpedig Oro. Azért is néz ki máshogy, mint a többiek. Akkor még 3-4-es seal-el jött a forgalomba. De mire odaért valaki Impo-hoz megnőtt az FNK-k száma, talán Tsunade-ig. És ekkor lett egységes a seal értékük.

Most kaptunk rengetek kage-t, amik kb. egyenlőek a nullával. Szép és jó mind, csak egy a bökkenő... A régiek szét alázzák őket.

Itemeknél már nem tudom mit lehetne kitalálni. Kb. az összes lehetőséget kimerítették. Reroll-t és hasonló finomságokat adó itemeket úgy se raknak be, mert akkor kb. értelmét vesztik az ab-ok.
Ha már ab-oknál járok: egy ideje ezek is egyre silányabbak.
Úgy néznek ki hogy: adjunk nekik +30attack-ot, de vegyünk el 100-100 tai- és ninjutsut. Ha ez nem elég, akkor a staminát is csökkentsük egy 50-el. Hmm... Kéne még valami... Ja megvan, nesztek itt van +10 resist.

Az a baj, hogy nagyon sok a prémiumos. Régen annyit költöttél egy eventen a játékra, amennyit akartál. Aztán jöttek az olyanok, akik 2 nap alatt végeztek az event-el. És ezt lehet szó szerint érteni.
Volt egy event, ahol mindenki még csak bronzmedálon volt, 1-2 ezüst csillagos is előfordult. Az egyik gyerek viszont már vörös rókán cirkált, minden 400 és 800-as ab-al.
Ekkor vezették be a 150 euró/hét szabályt. Ez is soknak bizonyult, úgyhogy egy ideje már 100 a limit.

FM-el is (mint már írtam) Udon tönkretette a camper csapatokba ölt munkát. Nemegyszer láttam, hogy Sparhawk-ot szépen lecsapták...

bandee_26: Nálam kb. Hard után halt meg a játék. De mivel voltak itt jó páran, akik szintén "kezdők" voltak, volt értelme folytatni. Még azok is, akik Impo-n jártak. Nagyjából ekkor kezdtük el próbálgatni a hibrid és crit team-eket.
Illetve elég szép hazai versenyeket is rendeztünk. Igaz mindig én voltam az utolsó, mert már akkor se tudtam sokat online lenni. Impo-ig tartottak ezek a versenyek. De akkor már rengetegen eltűntek/hagyták abba. Itt lehetett a legjobban érezni, hogy unalmassá vált.

A klánunk fénykorában benne volt a top5-be. Majd visszacsúsztunk a 10-be. Most már azt se tudom hol tartunk, de szerintem a 20-ba még benne vagyunk.

Hogy miért nem hagyom abba? Hát ennek elég sok oka van. Leginkább az, hogy mindig jöttek új tagok. Volt kinek segíteni, tanácsot adni.
Ez mellett pedig elég nyomós érv, hogy régi játékosok is visszatértek már. Valahogy jobban örülök annak, hogy egy tapasztaltabb játékossal oszthatom meg az élményeimet, vagy éppen olvashatom azokat. Félreértés ne essék, szívesen látom a kérdéseket és szívesen is válaszolok rájuk. Illetve a "kezdő" játékosok sztorijai is érdekesek.

Úristen mennyit írtam, és kb. semmit nem raktam a topichoz... Remélem egyik mod se törli, mert akkor feleslegesen végeztem abrazív eljárást a billentyűzetemen Nevet. Na én tényleg elrakom magam holnapra... Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7854 Dátum: 13 ápr 11, 20:12:46 »

off:
Én erről a témáról nem sajna nem tudok nyilatkozni, még nagyon az elején járok a játékban (még csa az 1. FNJ a cél).
De más játékokon keresztül már nem egyszer átéltem, nem egy játék volt ,hogy elsök között kezdtem el magyarok köztött. Manapság már talán ha 1-2 en vannak a régiek közül , nagyritkán még feljárok körülnézni és ha netál egy régi ismerössel összefutok rengeteg idöt tudok eltölteni beszélgetéssel. Remélem ez a játék még sokáig megmarad.

on:
Igaz ,hogy egy játékra könnyen rá lehet unni , ha kitalálunk magunknak mindig valami nehéz célt ,akkor ezt a időt jól ki lehet tolni.
Ezért is gondoltam ,hogy ha sikerül kivinnem Hardot mainnel és legalább van 1 FNJ csinálok beginner rerunt.
Csak hogy kis vidámságot csaljak belétek : az én (mostani) nagy célom ,hogy minden FNG-t megszerezzek .(nem konkrétan mostanra gondoltam ,csak egyszer szeretném ezt is elérni)
Ez kicsit hülyén hangozhat ,mert mi a bánatnak van szüksége egy embernek 30+ FNG re ,mondjuk az helyett ,hogy játszana és hozzájutna pár FNJ/K hoz. Az igazat megvallva nincs rá szükségem ,de olyan jó érzés fog el még a gondolattól is. [persze az eladásukból bejövő ryo még FM-en is elég jól jönne kezdéskor]

El bírom képzelni ,hogy milyen lenne egy FNS , kb csak egy másiknak lenne esélye az ilyennek felszeret csapatoknak ellen.

laci1005:
Ha ennyire szeretsz kérdésekre válaszolni akkor itt van egy:

A rendszer ,hogyan kezeli ,ha több mint 50 FN el rendelkezik egy felhasználó?

Nem azért kérdem ,hogy valószínű lenne ,hogy manapság elérném ezt a határt ,de ha valóraváltom a kis álmom és beszerzek minden FNG és utána még mindig lesz kedvem folytatni, akkor FNJ és FNK al azért nem lenne kizárva ,hogy összejönne 50 FN.Csak ezért vagyok kiváncsi.
Valószínű ,hogy ez a probléma már máshol is felmerült ,mert már neked is elég sok FN ed van ,hát még egy igazi prémes fenevadnak.

Aktuális:
A 800 as Aboknak hála a csapatom eléggé magához tért ahoz ,hogy elkezdjek mozogni vele. AT 3. oldalán vagyok ,ha meglesz 6. 800 as ,akkor szerintem eljutok Painig. Itt tervezek egy kicsit hosszabb szünetet , kb addig leszek ott mig 30 as csapatátlagot nem érem el. Csak akkor mozulok ki onnan elöbb ,ha elemváltás nélkül is átjutok Pain-en.
Holnap valószínű bepróbálkozok azoknál az FNJ-knél ,melyek nem ütik csapatom (azaz wind és water).
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 20:26:48 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7855 Dátum: 13 ápr 11, 22:04:03 »

Ötletek:

Mondjuk abokbó lehetne többféle ugyan azon az áron, viszont hogy ne legyen pl 3 db 800-asod, ezért csak egyet választhatsz közölük.

Aboknál pl lehetnének reálisabb képességek.

Hashirama Bijuu Tamerje pl csökkenthetné az ellenfél summonjának a képességét. Habár ez feldöntené a játék egyensúlyát.
Lehetne egyensúlyozni pl egy Madara bijuu controll ab-al, ami erősítené a sajátjaidat, akkor meg mindenki Hashiramákkal és Madarákkal rohangálna.

De ta lán nem lenne ilyen extrém az én amaterasu változatom.

Pl Menyusnak van 100 Atk-ja Az amaterasu ab ad neki 20 atk és 30 hellfire damage (120 atk 30 hellfire) 

An hellfire úgy működne, hogy Víz ellen hatástalan, tűz ellen 50% föld és villám ellen 100% szél ellen 200% sebzése lenne.

Ugyanakkor ha pl az ellenség legyőzné Menyust, a következő kőrben ugyanúgy elszenvedné a hellfire sebzését.

Worldon lehet kicsit problémás lenne 3 Menyussal egy instant 90-es sebzés.

Cursed Seal.
10 vagy 20% eséllyel megduplázza a sebzésed, de büntetésként lenullázza a staminád.
A következő esetben meg már mínuszra váltana kivonva az eredeti értéket

pl 40 STA esetében 0, -40, -80..stb

Kisame esetében
Samehada. (ez tükrözné a csakraszívó képeeéget)
-20 enemi ninjutsu
+20 taijutsu

Shikamaru esetében.
Strategy.

Megfelezné Shikamaru sebzését, de cserébe 20%-al növelné a csapat többi tagja abjainak a pozitív hatásait.

Naruto esetében

Kagebunshin

10% eséllyel elkerülné az ellenfél sebzését
10% esély kritical sebzésre

hasonló képen:

Sharingan
15%  eséllyel elkerülné az ellenfél sebzését

Hirashi no Jutsu
15% evade

Ei villámpáncéljánál.
15% evade
+40 50 light adv

Chidori/Raikiri
villámtörő képesség.
Ha az ellenfél villám elemű akkor is elemi sebzést szenved el.

Vérvonal képességek.
Egyenlőre csak az elemiekre van.

Azoknál akiknél ismert hogy vérvonal elemük van pl Haku, Hashirame...stb

Vásárlásnál plusz 50% csakra fejében lehet aktiválni a képességet, viszont ez előre meg lnne határozva.

pl Haku csak jég elemet kaphatna fát vagy lávát nem.

Ha már szóba kerül a jég elem az esetében így működne a dolog.
Haku a következő elemi affinitásokat kapná víz szél és jég.

A jég simán adná az elemi bónuszt az ellenfél elemétől föggetlenül

A szél-víz-jég így működne oda vissza 100 sebzés és 30%-os elemi bónusz esetén.

Ha az ellenfél tűz akkor Haku sebzése 100+0+30+30 az Ellenfél sebzése 100+30+0
Ha az ellenfél víz  akkor Haku sebzése 100+0+0+30 az Ellenfél sebzése 100+0+0
Ha az ellenfél föld akkor Haku sebzése 100+0+0+30 az Ellenfél sebzése 100+0+30
Ha az ellenfél villám akkor Haku sebzése 100+30+0+0 az Ellenfél sebzése 100+0+0
Ha az ellenfél szél akkor Haku sebzése 100+0+0+30 az Ellenfél sebzése 100+0+0

más vérvonalelemek ellen
Fa (föld-víz-fa) és láva (tűz-föld-láva)

Ha az ellenfél fa akkor Haku sebzése 100+(0+0)+(0+0)+30 az Ellenfél sebzése 100+(0+30)+(0+0)+30
Ha az ellenfél láva akkor Haku sebzése 100+(0+0)+(30+0)+30 az Ellenfél sebzése 100+(30+0)+(0+30)+30

Ha kcist bonyolult akkor egy kis amgarázat

a szél-víz-jég vs tűz-föld-láva esetre.

A jég és a láva alapból adják a 30 bónuszt.

marad a szél-víz vs tűz-föld.

A szél nem kap bónuszt sem a tűz sem a föld ellen. de a víz kap bónuszt a tűz ellen.
A tűz a szél ellen a föld pedig a víz ellen kapja a bónuszt.

Magyarul az összes lehetséges elemi bónusz összeadódik.

Ennyi ötlet, egyenlőre kifújt.

Persze tudom némely esetleg felborítaná az egyensújt, de ha sokféle van és kieygensúlyozott, az változatossá tehetné a dolgot.

---------------

He? Újra lw nyerhető ladderen? Habár Zero Sword... de azért örüljünk neki.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 23:24:17 írta Shiro » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7856 Dátum: 13 ápr 12, 11:22:48 »

Csak sikerült nekem is Karakura Mosolyog  AT-be meg szinte egyböl Tobi(to)ig jutottam (közbe meg elfogyott a WE-m) .
3 geninnek megvettem a 800ast , s most gyüjtök még 2400ryot, ami remélhetöleg jövö hét közepe tájáig összejön.

Szerk.: AT-be Peinekig jutottam, naru teamem Hidannál akadt meg,igy most naru teamem kell felfejlesztenem kicsit
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 12, 19:24:35 írta eragon007 » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7857 Dátum: 13 ápr 12, 11:56:39 »

Drakula. Izé nekem is.
Próba szerencse előtte kiütöttem Kokót K.O
Na szóval Karakura után látom, hogy nem 6 hanem 12 csakra pottyan. De ez aztán cak majdnem lettjó.

Pirosaranyos templomban csak Tejbedarát próbáltam. Elsőre 99%-ig ment. Szerintem menne 100%-is, de úgy vagyok, hogy inkább lépek pár szintet, mert a továbbiak táposak lesznek. Meg Peinek ellen nem árt felfejlődni hisz ott 1v1-ben kell nyerniük.

------------
Ladderen meg nagyon hajtanak a Zero Sword-ra.

Én úgy vagyok vele, hogy eventen nem hinném, hogy sokat érne, fő csapat esetén meg nem igazán van kedvem instant öt órát ladderezni egy amúgy sem túl vonzó tárgyért.

Szóval ha nagyon akarjátok, nem fogom elhappolni. ikszdé

--------------

Arra leszek kiváncsi, hogyan kapom majd meg az FNJ-t, mert a fő csapatom még csak Izirájdár szinten van.

Meg a fő csapattal elkezdtem lw vadászni.
Azokat ugye át lehet majd menteni? Mármint ha végigviszem a játékot, akkor úgy emlékszem megmaradnak az lw-k.
Nm tudom kel hozzá valamit venni?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 12, 12:08:46 írta Shiro » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7858 Dátum: 13 ápr 12, 13:55:53 »

Verbatimo: kérdésedre válaszolva: szerintem egész jól Mosolyog
Mint ahogy nem tudsz 1 LW-ből kettőt szerezni, vagy adott itemből 3-nál többet venni, Ladder-en mégis annyit szerzel melléjük, amennyit akarsz.
Mivel FN-ekről van szó, szintén annyit szerzel amennyit akarsz. Persze, ha játékközben elérted a limitet (az új ápgréddel 30-at) akkor nem tudsz választani FN-ent. Viszont, ha 30-on belül vagy akkor ki tudod szedni.

Új szintnél pedig megkapod az összeset. Természetesen, ameddig nem mész le 30 alá, addig senki mást nem tudsz venni, még summon-t se. Ez azért már hátrány, ugyanis csak az 5. ország után tudod eladni őket.
Másik lehetőség, hogy az elején megkérdezi, hogy melyiket akarod instant eladni. Így benne leszel a kezdésnél a 30-as keretben.

Megígérem, hogy ha main kivitte Hard-ot megnézem neked, hogy ilyenkor mi történik... Úgy se kell már sok FNG-t összeszednem Mosolyog

Shiro: FNJ-t rendesen megkapod, mint az FNG-t. Annyi a lényeg, hogy amikor kivitted event-et, akkor lesz valami amire kattolni kell... Egyből látni fogod, hogy melyik az, de ha ott tartok, akkor leírom Mosolyog
Viszont hiába kaptad meg, nem fogod tudni használni. Csak ha Hard-on tartasz, vagy kivitted azt.

LW-ből egyet tudsz csak továbbvinni Beginner után... Már csak azt kéne tudni, hogy melyik szinten jársz Nevet. Teljesen kiment a fejemből, keresgélni meg nincs kedvem...
Ha Beginner-en vagy akkor egy-et vihetsz tovább, ajánlom Tornado Edge vagy Luna Sword választását. Ha Easy-n, akkor 2db-ot. Minden szint után kapsz egy + slotot.

Ha már mindenki így nekivágott AT-nek, én sem maradhatok ki. Elsőre elfutottam a Pein-ekig. Csak egy baj van... Naruto team-et elfelejtettem fejleszteni Nevet. Most 10-12lvl között állnak, ezért Itachi volt az utolsó akit letudtak verni. Kis fejlesztés nekik és haladhatok tovább.
1db 800-as ab még hiányzik, mégpedig FNG Gaara-é.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7859 Dátum: 13 ápr 12, 14:35:53 »

laci1005
A ninja limit full team uppal nem 50 et engedélyez, nem 30 at ,de ettöl még a kérdés adott. Én is ugy véltem ,hogy ugy kéne müködni mint a többi cuccnál. Pl.: a szint elején bedobja az összeset és 5.country utánig maradhat 50 vagy elején ki kell választani melyikeket adják el rögtön vagy valami hasonló.
Már csak azért is gondolom ,hogy van erre valami megoldás ,mert az nem állapot ,hogy ha valai már nagyon pro és van 50+ FN je ,hogy pl 5.countryig summ nélkül szenvedjen (ha mégis ,akkor itt az ideje az FS ek bevezetésének).
Amugy az éljátékosok közül 1-2 nek biztos van már ennyi FN je.

Eventen ma majdnem az összes FNj és minden FNG leszedtem , már csak azért is megérte mert ma 700 ryo jött eddig +mindeki kapott egy szintet (legalábbis talán)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins