25 feb 17, 12:44:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 519 520 [521] 522 523 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781254 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7800 Dátum: 13 ápr 01, 19:35:44 »

Én meg nem tudom, hogy mit csináltam... FNJ már rég meglehetne, de valami történt velem és teljesen kiment a fejemből, hogy nekem még hátra van az 5. country. Aztán amikor megcsináltam és lecsaptam az 5 FNJ-t elfelejtettem választani egyet... Szóval kicsit megkésve, de Kiba már a csapatom tagja.
Fejlődik egy kicsit (közben gyűlik a ryo) és megszerzem Nibi-t is, és akkor teljes lesz a csapat. Karakura után pedig átalakítom Gaara-t.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7801 Dátum: 13 ápr 01, 22:03:37 »

Grat mindenkinek, laci1005 akkor nemcsak én nem figyelek és csinálok hülyeségeket Nevet Gyorsan felfejlődik FNJ-d biztos, és grat hozzá ! nekem most visszaesett a fejlődés, de sikerült kiütni az FNJ-t, mivel magyaroknál nincs ezért mégis inkább shikamarut ütöttem ki, bár torune-t szerettem volna megszerezni main acc-hoz, de eventen nem tudom meddig tudok még ennyire sokat online lenni, ezért a gyorsabb haladás miatt választottam shikamarut, a sealje jó alacsony, torune-nak meg 10-es lett volna... és így main team-ben a két FNJ-m Shikamaru és Shizune lesz, remek páros és a nevük is passzol Mosolyog  Nibi már szépen fejlődik, most gondolom fel kell vinnem chiyo-t és fnj-t legalább 16-os szintre ahhoz, hogy karakurát érdemes legyen elkezdeni, minél előbb végezni akarok vele, hogy visszatehessem az egyik FNG-t a csapatba. Tűz elemű FNG-k és FNJ-k leverve. Viszont a nem tűz eleműek még várnak egy darabig, karakurához hasonlóan előbb szintnövelés kell, addig is gyűlik a ryo ami most nulla, de megvan chiyo, itachi és shikamaru 400-asa, plusz egy fsp !
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7802 Dátum: 13 ápr 02, 09:47:08 »

Ahogy elnézem, nem vagyok egyedül ezzel a "nem figyelek és csinálok hülyeségeket" dologgal Nevet Sajna nem alakul minden ugy ahogy szerettem volna,de igy is jó lesz. Kénytelen voltam utolso nin-em is elemváltani,mivel FNJ Dei nem akarta megadni magát ,de most már legalább Dei is a csapatom tagja . Pont volt annyi ryom,h 400as Ab-ját meg tudjam venni. Pár napig csak fejlesztem + ryo gyüjtés, s miután sikerült Niibit is kiütnöm és megvennem , irány Karakura.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7803 Dátum: 13 ápr 02, 11:47:01 »

Én kb egy telis teli we-t elizéltem FNJ-re, de hiába.

Tegnap néztem, a ranglistában, hogy már olyanok is megszerezték az FNJ-jüket akiknek gyengébb ninjái vannak, mint nekem.

Emlékszem úgy kezdődött, hogy szerencsés ütésekkel csak egy centi hiányzott. Megvettem mindenkinek a 400-as abot, A szerencse csökkent, íg hiába erősödtek, maradt az egy centi.
Mivel Menyus vizes, Orot földessé változtattam, így már Dei-el együtt két földesem volt, ráadásul egykét ninjám közben szintet is lépett. Sikeresen elértem a félcenti híjánt.
 De J Kimimaro tűz elemű volt. Neki is összelódultam azt a 130 ryot az elemváltáshoz.
Most kb másfél centiig ütik le, mert olyan szerencsétlenek...

Arra gondoltam, hogy megpróbálok összegyűjteni 500 ryo-t a fresh solder pill-re a  +40-es staminájával ellensúlyozná a Dainslef -20 stamina büntetését.

Vagy a maradék tagokon is kéne egy egy elem váltás, de az hosszabb távon nem biztos olyan jó ötlet.

De szerintem már csak nagyon a szerencsén múlik.
http://www.ninjamanager.com/teams/154383

Átlagos sebzésük összértéke 824. Ha úgy számolok, hogy mindegyikük két ütéssel az átlag sebzésük másfél szeresét viszi be, akkor az 1236
Itachinak 1250 élete van, ami 14-el több, de nem számoltam bele az elemi bónuszokat. Szóval elvileg már rég le kellett volna győznöm.  smirksweat
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7804 Dátum: 13 ápr 02, 12:02:27 »

Itachinak 1250 élete van

... beginner nehézségen! Hardon van az 2750 is, ha jól számoltam...
a teamed szintekben elég erős, elemeket cserélgess, ha van rá pénzed, én még egy hero waterbe is beruháztam, úgy sikerült... de én gyenge vagyok...
de tessék, mint mindenről, erről is csináltam képet:

mint látod ez alapból jóval kisebb szint mint a te csapatod...

ki is kaptam az FNJ-t, mert nem adta be a másodikat (kurenai sem elsőre sikerült), és az 5-től az még mindig messze van... így legalább már nőtt egy 12-es FNJ-m...
karakurában anbuk megállítottak, ahoogy az szokásuk, egyébként minden király, akatemplében már a fullos csapattal fogok menni! addig szenvedés shinóval...
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 02, 12:09:53 írta grandpa666 » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7805 Dátum: 13 ápr 02, 12:51:49 »

Elemekre pont hogy nincs s drága is lesz, de arénában a jutalmak közt szerepel egy hero water, azt megpályázom.
Második helyért küzdeni? Lehet nehezebb, mint az elsőért.

Az FNJ is kap majd +40 stat pontot, miután megszereztem? Ha jól rémlik akkor FNG-knél volt ilyesmi.

Egyébként mit értesz az alatt, hogy nem adta be másodiknak?

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7806 Dátum: 13 ápr 02, 13:09:53 »

Main teammel is hardot nyomom és épp most kezdtem bele karakurába, meg lehet nézni a csapatom, milyen szintek kellenek hozzá, igaz, hogy ott nincs +10 kezdetni csakrám, szóval itt eventen, ha valakinek több ninja is befér karakura elött akkor alacsonyabb szintek is elegek lehetnek, és igaz, hogy ezzel a csapatommal karakurában simán eljutottam az utolsó lapig, csak elfogyott a WE, de sztem hiba nélkül ki fogom vinni. Viszont azért eventen nincsenek a csapatokban olyan lw-k, amik ebben a hard main teamemben, ahol a jouninok és a kage is 100 reroll feletti, igaz, gyakorlatilag 4 ninja van csak a csapatban a summont leszámítva, bár kezdő genin is bent van hogy egyet kettőt csapjon.
Off: egyébként ahogy nézem nem érdemes úgy csinálni, hogy ha simán megcsinálható egy pálya akkor azt kevesebb ninjával csinálom, hogy egy-egy ninja több xp-t kapjon, mert nem nagyon kapnak többet, így ha bent van még több ninja azok is kapnak ugyanannyi xp-t, ugyhogy érdemesebb berakni minél több végleges csapattagot.
szerk: main teamnek hardon kiesett véletlen egy nem rossz kis lw, 17 tai 17 nin 14 reroll 7 critdmg. Mosolyog eventen pedig a dragonbone Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 02, 14:05:39 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7807 Dátum: 13 ápr 02, 13:20:39 »

megkapod a 40 statot biza!

úgy értettem, hogy ugye 5 FNJt kell legyőzni ahhoz, hogy bejöjjenek az újak, de én csak egyet tudtam legyőzni, a másodiknak Tobi ellen próbálkoztam, de vagy 60 energy kidobása után feladtam, és kiszedtem Kurenait... majd valamikor még próbálkozom...

most legalább kaptunk két LW-t, eddig nem volt, ezért is adtam fel a legutolsó  hard eventemet, amire mentem...
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7808 Dátum: 13 ápr 02, 13:38:03 »

Nah látom mindenki szépen halad!
Grat a FNJ-k megszerzéséhez.
Véletlenül nyomtam egyet Kakasi FNJ re és láttam ,hogy a csapatom lecsapta ,nah mondom akkor itt az idő ,hogy meglátogassam Nagatot is és ő is dőlt, szóval nálam is megvan az FNJ.

Gaara jouninem még megtartom egy kis ideig FNG ütésre (amig FNJ m nem éri utol).
A FNG k közül csak a tűz típusuak ellen nincs esélyem , azok kívül már minden elemből vertem min 1 et. Szerintem 1-2 nap és tűz elemen kivül mindent leszedem ,közben meg lassan hullanak majd a FNJ is.

5.countryt még este kivittem , tényleg furcsáltam ,hogy ennyire könnyen adta magát pedig passzív elemeim voltak. Mondjuk ez legyen a legnagyobb bajom.

Aztán meglássuk ,hogy és mi lesz.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 02, 13:40:27 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7809 Dátum: 13 ápr 02, 20:31:43 »

Hardon nem tudom hogy jól tettem e a jelenlegi szintekkel, de kivittem karakurát, mert már nem birtam tovább unatkozni, elég könnyen ment és most megvan majdnem mindenkinek a 800-as ab, de gondolom most nagyon kevés lesz a kihívás amit kapok majd, így csökken a fejlődés kevesebb lesz a ryo. Már bánom hogy nem vártam még, de másrészről így eggyel több csapattag tud fejlődni mert a kapott csakra miatt befér még egy ninja. Már annyi lw esett, hogy nem tudom melyiket kire pakoljam !!! Nevet persze nem olyan hú de durva cuccok, de nem rosszak azért. Ha 40 körüli szintek kellenek hard kiviteléhez, akkor még eltart jó ideig... szóval talán még várhattam volna de mindegy.

Impón kono trióval ütöm az FNG-ket, hátha pottyan valami lw, de a föld elemüeket nem tudom, a teljes csapat víz eleme miatt.

Eventen inkább summont (Nibit) tápolom és kihagyok egy FNG-t karakura végéig. Ki tudja az is lehet, hogy a végén nem fogom lecserélni SD-re, ha elég nagy lesz a szintje.Majd kiderül ha már ott leszek. Bár jó ötletnek tűnik az is, hogy piranhákat visszatéve berakjam kezdő genin helyett a másik FNG-t is a csapatba, pláne ha Nibi is csak temp summon marad, de a kezdő genin is kelleni fog a végjátékban úgyis, szóval így se rossz talán. Ja és grat Nagatohoz Verbatimo !
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 02, 21:36:31 írta bandee_26 » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7810 Dátum: 13 ápr 02, 21:58:28 »

Örömmel jelenthetem, hogy egy nyest boldpg tulajdonosa lettem. Vagy hörcsög? Az is lehet hogy hód... Pojén

A summon meg még 1-2 karakter szintet lépett s gondoltam teszek egy próbát. S másodikra meglett az FNJ, de úgy, hogy Hashinak még lett volna esélye egy plusz ütésre.

De  hogy pont föld elemet kapott.  smirksweat

S akkor ideje lassan visszaváltogatni az elemeket.
Geninekhez kell majd: víz, tűz, szél.  Haku marad Oro szél Kimi tűz.
Jouninokhoz: villám és föld. Mivel Dei 400-as ab-ol kap föld sebzést, így Menyus lessza villanyszerelő
Kage maradhat.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 02, 22:03:32 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7811 Dátum: 13 ápr 03, 20:32:02 »

Szépen lassan ,de hullanak az FNJ és FNG k .
Nagato szépen teljesít, kb 120-150 csatája volt és már 9 es , ha igy halad a hét végére ő fogja a legnagyobb sebzést birtokolni (abok lw-k nélkülire gondolok).
Kiváncsi leszek csapatom ,hogyan fog szerepelni Karakurán , bár most addig egy tapotat sem mozdulok még nem lesz 6-7k ryo om 800 asokra és elemekre (ha marad ,akkor statokra is).
Addigra szerintem mindeki lép még 2-3 lvl (naga kb 6-10 et), remélem azzal már birni fogják Karakurát.
bandee: Köszi  Kúl

Megjegyzés: Egyre jobban érezhető ,hogy lemaradok a csapattol ,azért bízok benne ,hogy még sikerülni fog az event.
Pozitívum ,hogy még nincs lila róka rangú (még vörösből is csak pár van).
Szerintem a legnagyobb prémesek 1 talán 2 hét mulva befejezik .
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 20:35:14 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7812 Dátum: 13 ápr 03, 20:47:18 »

Off: Csak így tovább és sikerülni fog, hát természetes hogy aki nem tud annyit online lenni lassabban fog fejlődni, de a suli munka család barátok stb az élet fontosabb, sajnos most túl sok a szabadidőm én meg ezért vagyok sokat online.
On: karakurára előtt én is sokat fogok még szintezni, amugy nekem is lassan hullanak az fng-k, fnj-k, még nem megy WE vesztés nélkül a semleges elemüek lecsapása, akik meg ütik a csapatom elemét azokat egyelöre békénhagyom Mosolyog nekem is minden ryom elment a 400-asokra, de nagyon fejlődik a csapat, és shikamaruval hozom ugy látszik az elmult két napban a laddert is.
szerk: sajna laddert mégse tudom hozni shikamaruval, mert az egyik top premiumosnak is megvan és nyomul is vele,azért pár dijat tudtam vele szerezni tegnap is.

main hard: ahogy sejtettem karakura után AT-n is hiba nélkül száguldottam át, sajnos naruto teamet is sikerült kicsit túlfejleszteni ők se hibáztak, a kage csak az uccsó csatában ütött egyet Nevet A lényeg, hogy bent van a full team.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 04, 08:40:02 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7813 Dátum: 13 ápr 04, 19:38:57 »

Köszi bandee a vigasztalást.
Gratulálok mainedhez , jól sikerült team lett.

Az összes olyan FNG t ,ami nem üti a csapatom elemét levertem , a többit egyenlőre hagyom is ,felesleges miattuk ryot pocsékolni.
Ha jól láttam ,akkor a passzív elemű jouninokat hamarosan le tudom majd csapkodni (kb 1 hét).
Szerintetek megérné temp summomat lecserélni Nibire?( akkor egyik FNG-m kiesne a pikszisből és visszajönne Gaara)
Valószínű ,hogy lecserélem ,mert jól jönne az a nin+ ha elég nagyra nő a szintje én sem cserélem le SD re (ez kb 12-14 ,ami már meggyőzne engem).

A main csapatom szépen lassan lépked előre ,végre kivitte BA-t (itt látszik ,hogy nincs párbaj, ugy nem tartott volna 1 hétig ikszdé)
Most van idöm és nem kell kapkodnom ,szóval szépen végig  gondolhatom ,hogy melyik FNJ lesz a cél és milyen sorrendben megyek végig.

Vicces ,de nekem gyakran azok a FN ek tetszenek amelyek sealje 8-11 között van. Ennek elönye ,hogy bármerre húzhatom őket ,hátrány csak nagyobb lvl en érik el igazi erejüket.
Kérdés : Ez szerintetek nagyobb hátrány mint elöny?(csak ,mert a kiszemelt FNJ nek is ebben az intervallumban van a sealje és ha úgy nézzük ha eventes FNj t is beleveszem 6 ból 4 lenne már ilyen)
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 04, 19:48:11 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7814 Dátum: 13 ápr 05, 09:23:09 »

Kösz Verbatimo, main teamhez még kell egy(két) LW és akkor már nem kell sztem nekik sok szint, hogy eljussak rókuciig. Most OW-ben SD-n túl vagyok, az elemeket már nagyjából belőttem Lesser Kyuubi ellen, de még szintezek elötte kicsit mielött odaérek, mert az elötte lévő pályákon még nem nyerek könnyen, inkább nem pazarlok WE-t. De az összes fng-fnj leütve ott. A csapatból csak Neji HS.

Event: sajna shikamaruval nincs sok esélyem a premiumos tag ellen, most is top3-ba van a ranglistán a csapata, shikamarut is jobban feltápolhatja ladderbe, és több időt is szán rá, így ma is csak két díjat hoztam vele.De az is valami.
Kage nehezen fejlődik, de nem veszek ki senkit előle, majd alakul.
Kérdésedre nem tudok segiteni, bár sztem ha nem eventről van szó akkor ahogy irtad akár elöny is lehet a rossz seal, mert bármerre huzhatod ja. Én amint látszik a csapataimon arra megyek hogy minél elöbb meglegyen az 1 seal.

szerk: végre elérhető a szerver, hát lehet nem kellett volna, de amugy is kevés kihivást kaptam már, ugyhogy átvittem eventen karakurát, igy vörös rangon pláne alig jön kihivás, de több csapattag fejlődhet.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 07, 16:30:50 írta bandee_26 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 519 520 [521] 522 523 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins