24 nov 27, 19:27:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 480 481 [482] 483 484 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745418 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7215 Dátum: 12 jún 08, 20:05:05 »

Na az azért csúnya lenne, így is max 100 chakra a 3fng - 2nj - 1fnk, tehát ha lefeleznéd, akkor kerülne kemény 50 chakrába egy nagyon ütős csapat Mosolyog Tehát nem, a forbidden ninják chakráját nem tudod lefelezni, de nincs is rá szükség, mivel nagyon alacsony már így is.

A Gobi - Rokubi csatára meg azt tudom mondani, hogy Gobi ellen nagyon csúnya elemental disadvantaged van, mivel ő villám - szél elemű, így Shino és Ibiki alapból repült is (nem akarok hülyeséget mondani, de olyan 140-170 körül sebez az elementál sebzése), míg Rokubi víz és szél, de mivel víz eleműként kezdett, így Shinod nem halt meg rögtön.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 20:05:42 írta MoonTiger » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7216 Dátum: 12 jún 09, 08:20:19 »

Forbiddenen egy full fn csapat mellé még milyen sum fér be (mennyi chakra marad még ,ha a maximumot nézzük?)
Amugy köszi az infot ,de attol még messze vok ,hogy a elsődleges csapatomnál a gobi vagy rokubi ellen legyen vmennyi esélyem is , ott még csak ma vertem le a 0és 1 farkút 1 es szinten , viszont a Naru csapatomnál ma reggel sikerült kivinni a 4-5. countryt is igy megvan a 4 farkú naruto ,vele levertem a 5-7 farut is ,ott már csak a 8 farkut kell vernem ,de azt még meg sem kapam .
Amugy ugy gondoltam ,hogy végre kéne egy kaget is szereznem , éppen a 4farkú naru és killer bee között vacilálok ,de az én mércémmel mérve mindkettő szép összegbe kerül , ennyi idöre érdemes venni egy ryo növekedést adó madarat ,vagy enni idö alatt még a saját árát sem hozza vissza (felezés nélkül)?
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 08:26:46 írta Verbatimo » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7217 Dátum: 12 jún 09, 09:12:20 »

Ennyi időre fölösleges madarat beszerezni, viszont kage helyett inkább egy battle arena genint, és 2 értelmes (akatsuki) jounint próbálj meg szerezni, a kezdő jounin + Ibiki kombóval eléggé fel kell majd tápolnod a csapatodat ahhoz, hogy végig tudd vinni. Meg lehet oldani persze, de jóval tovább fog tartani. Beginneren javasolt még kihasználni, hogy nagy a chakra limited, így a sok chakrába kerülőket is be tudod rakni. Én pl. a beginnert ilyen csapattal toltam alt csapatnál: fng - transmigrated starter - BA genin - Konan - Pain - Jiraiya - Gobi. Ez így 127 chakra (mindenki felezve, akit csak lehet) a 130-ból, és a Konan-Pain-Jiraiya kombó egész jó is szerintem. Valóban kelleni fog egy kis összeg hozzájuk, de megéri egy erős csapat, mivel Kyuubi előtt úgyis javasolt legendaryt (Luna Sword beginneren) vadászni, és kiütni az auto acceptet, ami 15k ryoba kerül. Ezeket pedig ugye jóval egyszerűbb egy erősebb csapattal csinálni. Tehát szerintem a gyengébb Kagékat hanyagold, majd Karakura után tegyél be egy erőset.

Forbiddenen pedig ahogy néztem egy 20 chakrás pont beférne a csapatba. Fng (10) - Fng (10) - Fnk (30) - Fnj (20) - Fnj (20) - Fnk (30) - Summon (20) -> 140/140
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 09:13:49 írta MoonTiger » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7218 Dátum: 12 jún 09, 13:34:59 »

Huha ,ennyihez viszont már lehet megéri a madárka is + még ha 15k autot is be akarom rakni ,akkor feltétlen .
Amugy az auto és a többi fejlesztés resetnél megmarad vagy azok is ugy járnak mint a ninják? (azt gondolom ,hogy az lw k megmaradnak.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7219 Dátum: 12 jún 09, 14:56:33 »

LW-k közül minden resetnél eggyel többet vihetsz magaddal, először egyet aztán kettöt...  A team upgrade-ek viszont megmaradnak !!
Én megvettem közbe Bee-t kage-nak majd egy taijutsus summon kéne, mivel szinte mindenki tai-os a csapatba, de tai-os summon meg csak az otherworld elérésekor van értelmes ( ha jól forditottam akkor a 40 chakrás summonokat már meg lehet venni amint beérek az othoerworld-be. ugyhogy gobin gondolkodom, azt nemsokára ki tudom ütni, valaki írta, hogy a world map-on nem számít a tai/nin immun, ha ez igaz, akkor biztos hogy nem veszek nin-kame-t , pedig lehet megvenném gobi helyett , mert hamarabb kezdhetne fejlődni és tai-ra tápol. De ezt honnan tudhatom meg hogy számít vagy sem a taijutsu immunity a world mapon az ellenségekkel szemben ?    Bee-nek ti megvennétek a 400-as Ab-ot ? +14% crit damage, -20 of enemy stamina. A crit damage miatt gondoltam, de ahogy számolom nem biztos hogy érdemes
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 15:16:15 írta bandee_26 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7220 Dátum: 12 jún 09, 16:11:45 »

Gratula a gigas gloves-hoz, nálam nem sok esik mostanság. Csapatok szépen lassan fejlődgetnek, main exodust farmolja alt pedig revive armort. Impon nem számolgattam még, de nem is különösebben érdekel. Majd ha gobi eléri a lvl 20-at, akkor talán nézegetem majd a bashert. 1-2 másik lw és 50 körüli csapat szerintem kelleni fog.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7221 Dátum: 12 jún 09, 21:08:42 »

Egy kérdés . Mi az a BA genin ?
Ahogy elnéztem mennyi mindent kéne csinálnom a csapatommal , hát szerintem lazán kelleni fog 25k ryo ,ugyhogy lövök is egy madaracskát.
(rövidnek tünik csak ezért kérdem) melyik a legjobb fng ,első sorban tai s választanék ,de a jó tanácsokat mindig megfontolom .
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 21:19:10 írta Verbatimo » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7222 Dátum: 12 jún 09, 23:10:46 »

BA genin= battle arena legyőzése után beszerezhető genin felezés után 17 chakra a szükséglete, fngk után a legerősebb geninek. Az pedig, hogy melyik a legjobb tai-os fng még mindig nem elég pontos kérdés, HS vagy LS. Amúgy pedig 25k ryo nem is sok, ha megfelelően van tervezve egy csapat. Ezt már elég sokszor említettük, tudom sok oldalt kéne átnézni, de néha nem ártana. Ha érdekel egy beginneres ryo gyűjtő csapat, nézd vissza a hozzászólásaimat és keresd ki az alt csapatomat. Pont az volt a célom, hogy összeszedjem a 15k ryot auto accept-re és chakra plusra a 10k ryot, de ezt már a játék kivitele után a csapat eladásával is lehet. Lassan van már annyi infó ebben a topicban, hogy lehetne kisebb altopicokat nyitni különböző szekciókkal, mint pl csapattervezés, beginner guide és hasonlók, de ezt meg lehet találni a játék fórumán tök frankón, csak egy kis angol tudás kell. 
Naplózva

Set
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7223 Dátum: 12 jún 10, 16:14:21 »

Valakit nem érdekel egy extreme és egy hard account? Az extremen van kimimaro, sasori, itachi, rin fng-k és yamato, tsunade, gaara fnj. LW-k: chaos blade, dragonbone, genji armor, zangetsu. A hardoson konan, haku, sai fng és daedalus lance, moon chaser, luna sword LW-k. Időhiány miatt már nem tudom vinni őket, így se léptem be legalább 2hónapja :/ hát ne vesszenek kárba :3

Edit: Elvitték őket.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 10, 16:41:27 írta Set » Naplózva

v_v
bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7224 Dátum: 12 jún 10, 16:20:41 »

engem érdekel ! de nem tudom mit irjak hogy meglegyen a két sor Nevet muhaha, ha gondolod és nincs más vagy alkalmasabb jelentkező én csinálnám, hiszen ugyis azon vagyok hogy  majd minden szintet kivigyek, igy elsősorban az extrem érdekel, most épp mediumon vagyok, egyébként azt hiszem nálam nem veszne kárba.itt az email címem:
kalmarandras83@gmail.com
ha biztos vagy benne.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 10, 16:23:20 írta bandee_26 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7225 Dátum: 12 jún 10, 16:35:24 »

Hali! Engem is érdekelne Nevet nekem is elsösorba az lenne a cél h minden szintet kivigyek, szal nekem is extreme, de harddal is beérném  Persze csak ha nincs rá alkalmasabb vevö Nevet  és nálam se veszne kárba
itt,forumon privátba kérném,  persze csak akkor ha TÉNYLEG biztos vagy benne Mosolyog
easy végén vagyok amugy (másik (Konoha 12) csapatom event  team Mosolyog )
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 10, 16:41:52 írta eragon007 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7226 Dátum: 12 jún 10, 18:22:35 »

Nagy valószínűséggel egyedül leszek ezzel, de szerintem sokkal jobb, ha az ember magától végigballag a nehézségi szinteken, nem az, hogy easyről rögtön felugrik hard/extremere. Így, hogy szépen végigbandukoltam, még így is van jópár taktikai dolog, amit impo/forbiddenesektől kell kérdeznem. Úgy, hogy ugrottatok 2/3 nehézségi szintet az nem fog jót tenni. Még pár napja magyaráztuk a legalapabb dolgokat, most meg már majdnem impo? Hááát..
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7227 Dátum: 12 jún 10, 19:32:30 »

biztos hogy igazad van, de én nem bánom a döntést, mivel sokat foglalkozok a játék megértésével és időben mindenképp jobban jövök ki, mert a végső cél az hogy ujra beginnert kezdeni majd, és mostanában annyi minden újat átlátok amit nem , vagy nem pontosan értettem, hogy menni fog sztem, de vsizem tovább a medium accom is amit szeretek, mert magam csináltam.de abszolút értem amit irsz, de sztem én akkor is spóroltam majd egy évet, mediumon amugy pont ugyanott tartok , ahol most az átvett acc, karakura castle első pálya. egyébként nagyon meglepődtem, hogy mennyivel keményebbek a mapon az ellenségek, jóformán egy értelmes Lw-t alig találok amit ezen a szinten próbálhatok ütni, egyedül a dadalus lancet, ami vicces, mert mediumon is azt ütöm pár napja Nevet
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7228 Dátum: 12 jún 12, 09:22:34 »

én is hasonlo okokbol kértem a hardos accot,mint bandee Mosolyog  szal még1szer nem szeretném leirni Nevet

event teamemmel már csak kyuubit kéne levernem :S  eddig csak kb 2/3 HP-ját tom leverni sajna :S
azt viszont nem értem,h hogy vihette ki vki ugy eventet h kb ugyanolyan a csapata mint az enyém (29-31Lvl közt az össz,kiv kage ami kb 18-22Lvl) vki meg gyengébb csapattal rendelkezik mégis kivitte eventet :S  mégis hogy??  vmelyiknél még LW-t se látok :S
rendes Easy teammel ugyanez a helyzet :/ most épp Amenonuhokot probálom kiütni  több kevesebb sikerrel :S
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7229 Dátum: 12 jún 12, 10:45:30 »

Kezdem átalakítani a csapatomat én is , ha minden jól megy akkor Naruto beserker HS el jó lesz még a kyubi ellen is ha meg erösödik .
Azt szeretném kérdezni ,hogy kb mekkora csapat szintel lehet már könnyedén végigvinni biginnert (csak kb)
start trans genin , beserk naru , fng , 2 akatsukis jounin ,meg vmi jobb kage , mellé gobival ?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 480 481 [482] 483 484 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins