25 feb 20, 09:08:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 482 483 [484] 485 486 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 782551 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7245 Dátum: 12 jún 17, 07:50:10 »

azért azt te se gondolod hogy ennyitől 100%ba sikerülni fog Nevet ha 3-4 napig se sikerül akkor szólj, addig fejlődj és próbálkozz Nevet
viszont még mindig nem jó a sorrendje a genineknek!
sasuke/naruto - jiraiya/sasori - itachi/orochimaru ez a sorrend még javítja a siker arányt, amúgy kyuubi bashert használod? hasznos kis program esélylatolgatáshoz
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7246 Dátum: 12 jún 17, 16:56:50 »

sztem
Konoha 12-ben a geninek egy picit és a kagéd nagyon gyenge a geninek már majdnem jók de a kage még elég gyenge hiába a Gobi már szép szintje, de lehet én látom rosszul.
Konoha 11-ben meg már csak egy max 1-2 szint kell minden emberednek, talán nem is mindnek, és a gobinak 1 esetleg, és az itemek amiket javasolt Negtiris meg amiket javasolt , hát igen türelem kell Mosolyog
amugy én nem tudom hogy kell használni a kyuubi bashert, asszem letölteni se tudom
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 18:22:53 írta bandee_26 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7247 Dátum: 12 jún 17, 20:22:46 »

nem tudom ismeritek-e a raptr nevű programot, arra jó hogy rögzíti melyik játékkal mennyit játszotok
ninjamanagerbe világelső vagyok Nevet (nyílván nem de a raptr-sok között igen Nevet)

http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=4857&highlight=kyuubi+basher
itt a basher, értelemszerűen kell kitölteni, az szokott gond lenni hogy a damagehez nem a teljes sebzést kell írni hanem a tárgyakból/summonból adódó bonust , szóval csak az added attack kell my team/ninja fül alatt a ninjára katt és írja a teljes statisztikákat
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7248 Dátum: 12 jún 18, 08:16:35 »

Átállítottad a basherben easyre a nehézségi szintet? Mert 90-92% eséllyel már nem azért, de kb. 2, max 3 próbát kéne adnod a rókuci csatának, és meg is lenne. Nálam semmi változás, van 0,7% esélyem, de nem megyek rá a rókucira amíg az a rohadt Arachne Bow ki nem esik..
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7249 Dátum: 12 jún 18, 09:29:59 »

hát ..  csak azt nem tudom h meik számit :  oldalt az a chance to kill (ami konoha12 teamnél: 0,176%  konoha11 teamnél: 0,192%) vagy alul az a szines skála : 49-1% 490-10%  ... 3920-80% ... 4900-100%  (mind2 teamnél ez akkor kb 95-96%) csak a függöleges %-okat nem értem még   fölülröl: 0% 50% 100%  ezek pontosan mik??  ja meg elmentettem h ne kelljen még1szer beirnom de ugy tünik h mégse mentette el :S
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 18, 09:46:40 írta eragon007 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7250 Dátum: 12 jún 18, 10:16:53 »

VAgy én vagyok hülye, vagy én ikszdé , de sztem amit én letöltöttem Neg linkjéről, amit egyébként köszi szépen, szoval az a basher tök jó, de sztem pedig a teljes értékeket kell beirni, nemcsak a bonusokat, hiszen honnan a fenéből tudná másképp a program kiszámolni az értéket, ha nincs meg hozzá minden adat. egyébként nekem ami kijött érték az korrektnek is tünik ( nulla százalék esély, min damage:1400 körül, max dmg:3800 körül, és a kyuubi hp-ja mediumon 6300.
tehát korrekt, és ugy töltöttem ki, hogy a teljes sebzést, a teljes rerollt, stb mindent beirtam. az oldalon amit linkelt Negritis ott van is kép arrol hogy a teljes összegzett értékeket kell használni, nemcsak a tárgyak, summon által adott bonuszt
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 18, 10:26:21 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7251 Dátum: 12 jún 18, 10:22:34 »

Eragon: Alul a kyuubi élete található, oldalt pedig az, hogy hány % esélyed van a megölésére. És mivel van 0,17 - 0,19% közti esélyed, így nem, nagyon nem 90% körüli, hanem még 1%-nyi esélyed sincs rá Nevet Alul pedig a kyuubi élete található, és a fölötte levő "függvény" pedig azt mutatja, hogy milyen gyakran tudod leütni hány % hp-ját.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7252 Dátum: 12 jún 18, 11:43:24 »

Ilyenkor az a teendőd, hogy próbálod lecsapni a rókát. Persze, ha valamelyik LW-t tovább akarod vinni és még nem esett ki, akkor azt próbálgasd, majd később visszatérsz a rókára nagyobb eséllyel.
Amikor van egy halvány jel, hogy letudod győzni a rókát és mindent megszereztél ami kell, akkor érdemes a WE-t a rókára pazarolni. Akár már 0,01%-al is sikerülhet, de ha nincs szerencséd akkor még 7%-al is alig fog (mint nekem Hard-on...).

Nálam semmi változás, most a Revive-vel próbálkozom, mert kelleni fog a kezdő jounin-nak. 7800-8000 körül sebzek a Kyuubi-nak, még messze a 10500... De még mindenkinek hiányzik közel 10lvl és a kage nagyon le van maradva.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7253 Dátum: 12 jún 18, 19:07:43 »

nyílván értelemszerűen kell kitölteni Nevet

egyébként 0,2% körüli esély már nem rossz, és lacinak igaza van h csak ha kell még LW akkor nem kell ütni a rókát egyébként már lehet rá koncentrálni

anno az egyik eventen 22. voltam és ott 0,002%al vertem le a kyuubit Nevet

a basherhez, fontos hogy a statok beírása előtt írjátok be a sealt, ezek módosulhatnak : reroll, immu, crit , endu
és a nehézségi fokozatot is be kell állítani hogy pontos értékeket kapjatok
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7254 Dátum: 12 jún 19, 12:42:13 »

Hogyha majd szeretnék több FN kagét a végén abba a csapatba amivel ujrakezdem beginneren, szoval a végső csapatba, akkor ahhoz ugye többször ki kell vinni a game-t de kérdésem az, hogy milyen szinten kell ujra kitvinni, hogy még egy FN kagém lehessen, vagy még kettő ? szoval remélem ahoz elég beginneren ujra kivinni, és nem forbidden vagy impo szinten !
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7255 Dátum: 12 jún 19, 13:06:34 »

Azt a szintet kell végigtolnod, ahol az adott FN beszerezhető. Értelem szerűen Beginner-Easy-Medium: Genin, Hard-Extreme: Jounin és Impo-FM: Kage. Érdemes mindig a legkönnyebb szintet végigvinni az FN-ért. Beginner-t genin-ért, Hard-ot jounin-ért és Impo-t kage-ért.
Szóval, ha neked több, mint 2 FNK kell, akkor Impo-t viszed ki többször.
Viszont, ha egy LW-t akarsz kiütni, ahhoz elég kivinned azt a szintet ahol az LW üthető és utána Beginner-en is kitudod majd ütni. Így nem kell az adott szinten 10-20lvl-el túlfejleszteni a csapatot egy-egy nehezen megszerezhető LW-ért.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7256 Dátum: 12 jún 20, 14:23:35 »

Melyik a legjobb fng hs taira ? (sakura és rock lee között gondolkozok ,de nem tudom lehet nem ártana neki azért 2 nin )
ha 1 fng-t le tudtam győzni akkor érdemes 1-2 ninja elemét átpakolni másik fng k ellen vagy inkább hadjam ,mert hamarosan ugy is letudom verni őket is?
Szerintetek egy full tai csapatba jouninnek Kakuzu jó e?
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 06:30:49 írta Verbatimo » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7257 Dátum: 12 jún 21, 07:58:55 »

Kakuzu nem olyan rossz, alacsony seal és viszonylag jó tai növekedés, egy kis crit damage kell neki és még jobb lesz. HS tai mindkettő jó, Sakura és Lee is, én a kettő közül Lee-t ajánlanám, mert több tai van az abjain.
Pár napja már tele volt a tudatom, hogy exodus nem esik, átnyargaltam psionic blade-re és láss csodát, 2-3 próbálkozás után pottyant. Nevet Ezek után vissza exodus, ami tegnap este adta meg magát. Szóval megyek tovább a következő célpontra. Tervben van soud edge Kisame-nak, ezzel 44%-ra nőne a crit chance, kéne még a fafniel, 110 tait csak nem hagyok ki, és cél még a musashi, de ez Jiraiya fnk-n van, és még nem tudom farmolni, talán ha Kisame elemét is átlövöm.
Alt csapat lassan közelít az 50-es szinthez, gobi is már lvl 19, szóval gobi lép még 2 szintet és mehet a basher, addigra sulival is végzek. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7258 Dátum: 12 jún 21, 10:33:16 »

kösz a segitséget, és az ujabb kérdésem, ha jól értem az angol leirást akkor az elemental advantage azt jelenti, hogy tökmindegy milyen a ninjád eleme, ha van elem.adv. neki, akkor az az ellenfél bármilyen elemére erősebb, vagyis hozzáadódik sebzés, teszem azt pl nekem viz az elemem, az ellenfélnek meg szél, de nekem van elem adv.-om akkor úgy számit, mintha az én elemem tűz lenne(perse csak az én ütésemnél, amikor rám ütnek akkor már simán a viz elemem ami számit). Azért kérdem, mert olvastam itt olyat, hogy az elem adv. csak akkor számit, ha eleve az én elemem üti a másik ninjáét. köszönöm előre is Mosolyog
legalább  másfél hete, hogy semmi mást nem csinálok, csak mindkét csapattal ütöm a dedalust, de nem esik, pedig 600 ill. 400 az IF, hát elvileg még nem is kell esnie, de ahogy irjátok sokszor kiesik már rég ilyenkor.ugyhogy már nehezen birom Mosolyog de anélkül ugyse tudok haladni, ryo se ártana, de ryo bird helyett muszály a gobit edzenem, asszem extremen amit örököltem, nem lesz kagem, hanem a végén majd még befér 20 chakrával tsunade FNJ -nek, kezdő kurenai helyett és marad kezdő genin shino bent.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7259 Dátum: 12 jún 21, 12:31:36 »

Az elem.adv. csak akkor ad bónuszt, ha az elemed üti az ellenét. Amit te kifejtettél az az elem dmg., ha neked szél elemed van és az ellen tűz elemmel támad, akkor ő ugye pluszba sebez. Ha van rajtad +water dmg akkor megmarad az ő plusz sebzése, de neked is lesz egy adott plusz sebzés. Ez független a resistől(?), ha +45 water dmg van rajtad, akkor +45 adódik hozzá az adott támadásodhoz.
LW-nél még mindig csak azt tudom mondogatni, hogy puszta szerencse az egész. Van amikor elsőre kiesik, van hogy napok, hetek múlva, de akár hónapokat is tölthetsz el rajta.

Grat Dex az LW-khez. Legalább nálad esik valami és ez mellet még nagyon gyorsan is haladsz hozzám képest Nevet
Azt szabad tudni, hogy eddig kinek mennyi statot vettél? Mosolyog

Nálam azon kívül, hogy 5x esett ki Golden Axe nincs sok változás. Bárcsak Revive esne és akkor visszatérhetnék Demonic-ra.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 482 483 [484] 485 486 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins