25 feb 20, 08:49:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 481 482 [483] 484 485 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 782548 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7230 Dátum: 12 jún 12, 21:18:06 »

nah forbiddenen második countryt kivittem, LW nem esik, de impossal még nem próbálkoztam BAsokat farmolgatom hátha pottyan vmi

hyuuga campnél nem esik a daedalus-psionic párosból egyik sem

Oto-sanninnel megvan niibi, de még gyenge szóval most pár napig sneak atk jön

ha valakinek van extreme+ accja kallódóban szóljatok mert terveztem egy tai immus csapatot beginner bronze rangra
Udon+Tayuya+Juugo+Kimi+CS2 Kimi + FNK + Ninkame ez elvileg 69 CH és 70ed van bronze rangon
klánnak jót tenne Nevet
impon kiütni a tai immus LWket vagy egy gyors beginner run során foglalkozni vele

HARD [0.04%] Skull Rod (200+ itemfind) (max 1) 186

+90 increased Elemental Resist
        +25% increased Taijutsu Immunity
        +25% increased Lvl5 Death

HARD [0.02%] Dragon Whisker (610+ itemfind) (max 1) ??

+31 increased Attack
    +23 increased Stamina
    +16% increased Taijutsu Immunity

HARD [0.04%] Dragon Shield (200+ itemfind) (max 1) 186

+50 increased Stamina
        +15% increased Taijutsu Immunity
        +15% increased Ninjutsu Immunity

IMPOSSIBLE [0.01%] Aegis Armor (200+ itemfind) (max 1) ?

+30 increased Stamina
    +110 increased Resistance
    +29% increased Taijutsu Immunity

+2 táp lw pl neo fang+gigas glove és már készen is vagyunk egy alapból táp és jól haladó csapattal
levantine üthető lighting countryból szóval azzal sincs gond

vélemény?

----------
@verbatimo : beginnerhez 20-25s szintű csapat elég
@eragon : több statot vettek és vagy lemákolták 0,01%al kyuubit
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 21:26:01 írta Negritis » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #7231 Dátum: 12 jún 12, 21:40:49 »

nah én meg egyesével kiszedtem az összes lwt a rókánál először az apocalipse majd a zodiac blade és most a ragnarok is kiesett 998 IF -el 1 hónap 11 nap alatt(mármint ennyi volt a farm idő) ugyhogy megyek utánad negritis Nevet méghozzá egy ragnarok és apocalipsel Mosolyog majd holnap szerintem nekiállok eltervezni a forbiddenes csapatom Mosolyog
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7232 Dátum: 12 jún 12, 23:18:32 »

grata, szépek azok úgy Nevet gyorsan be fogsz érni sztem mer ismételtem peches vagyok szokás szerint Szomorú

viszont legalább van időm csapatokat kitalálni és terveket csinálni, nem mintha lenne időm/erőm megvalósítani, de mókás bohóckodni vele
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7233 Dátum: 12 jún 13, 13:28:20 »

Most egy fura ötlet vert szöget a fejembe. Így, hogy arany rangon ki óhajtom ütni az AA-t alt csapaton a Ryo Bird benthagyása javasolt, vagy inkább a Gobi + Ryo Gain lw-k? Gondolom ryo bird-del több kihívást kapnék, mivel sebzést nem ad, cserébe viszont kevesebb meccset is nyerek, viszont már így is 3 ryot kapok egy vereségért. Tehát szerintetek cseréljem majd le a kis madárkát gobira, vagy inkább hagyjam bent? (sebzést adó summon nélkül vajon easy kiütéséhez hányas átlag szint kéne? Nevet)
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7234 Dátum: 12 jún 14, 14:59:57 »

Gratula Dest! Egy kis szerencse sohasem árt. Nevet Nekem lassan exp itemeket kéne venni forbiddenen és gyengíteni a csapatot a több kihívás reményében. Lw nem esik egyik csapatnál sem.
Moon: amíg ryot gyűjtesz, addig maradjon csak a ryo bird, utána ráérsz berakni a gobit. Persze plusz ryo gain-es lwk mindig jót tesznek és nem ártanak, de inkább először azokat az lwket szedd ki, amiket tovább akarsz vinni. Ha ráér easy végén is az AA, akkor azt is csinálhatod, hogy fejleszted gobit és azért gyűtögetsz, a végén meg a hiányzó ryot a csapat eladásából szeded be. 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7235 Dátum: 12 jún 14, 17:05:00 »

Sziasztok lenne egy kérdésem amit még mindig nem tudok, hátha valaki tud segiteni, előre is köszönöm.
 A world mapon az ellenségekkel szemben nem számít a tai/nin  immun ?
Amugy abszolút megakadtam, se Lw nem esik hogy erősitsen a csapaton, se ryo mivel nincs időm most online lenni és kihivásokat kapni, az embeek nagyon lassan fejlődnek, AB-ot venni nem tudok.
   egyébként hülye voltam, hogy mediumon a harmadik Fn geninnek nem tai-os raktam, mert akkor szinte mindenki majdnem full tai-os lett volna, de ki akartam próbálni egy LS nin-es karaktert, és shikamarunak tetszik a 800-as AB-ja.majd próbálok neki szerezni még két nin-rerollos LW-t. Ugyhogy igy már kicsit vegyes a csapat ezért ugy döntöttem Gobit veszem meg, azt legalább ki is tudtam valahogy ütni, ugyhoy máris kezdhet fejlődni.
   extremen az örökölt csapat pedig eleve vegyes nin/tai, LS/HS minden szempontból, ugyhogy ott is Gobit ütöttem ki, és nem lesz Kage-m, hanem FNJ kerül a helyére.
   Más: aláírásba nem tudom hogy kell berakni azt hogy az extreme csapat is ott legyen rajta, épp azért, hogy tudjak majd tanácsot kérni és könnyebben tudjatok segiteni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 17:21:19 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7236 Dátum: 12 jún 14, 21:42:54 »

Dex: Nem, nem szeretném easy végéig húzni az AA megvételét, mivel még a Ch+ is kelleni fog, szóval a csapatért kapott pénzt inkább arra költöm majd Mosolyog Egy főképp tai-os csapat meg igazából nem is tudom, hogy easyről mit kéne továbbvigyen.. Gram talán? Murasame a stamina hiány miatt nem tetszik, de arra még ráérek kitalálni Mosolyog Akkor egyelőre marad a madárka, aztán majd bedobom a Gobit AA kiütése után. Köszi a tippet ^^
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7237 Dátum: 12 jún 15, 15:15:25 »

Tudtommal world map-on nem számít a tai/nin immunity, szóval nem érdemes rányomulni, hacsak nem akarsz camper csapatot. Ha kevesebbet vagy online de kell a ryo, akkor ne lw-ket farmolj, hanem defend village és madárka. Úgy is lehet haladni, csak lassabban.
Moon, nagyon szívesen, remélem sikerül minél hamarabb kiszedned AA-t. Gil sword-ot esetleg megérné farmolni, meg golden axe-t. Most néztem, hogy az enyém a legnagyobb szintű Kisame fnj a játékban. Nevet Nem is csoda, hogy elviszek majdnem minden díjat egyéni ladder-ben vele. Más nem nagyon történt, ilyen rövid idő alatt nem várok csodákat. Amúgy is vészesen közeleg az államvizsga, vannak fontosabb dolgok is, mint impo kivitele.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7238 Dátum: 12 jún 15, 15:41:05 »

még mindig Kyuubival szenvedek mid2 csapatommal :S (event és alap teammel)
nem értem,h hogy vihette ki vki ugy eventet h kb ugyanolyan a csapata mint az enyém (29-31Lvl közt az össz,kiv kage ami kb 18-22Lvl) vki meg gyengébb csapattal rendelkezik mégis kivitte eventet :S  mégis hogy??  vmelyiknél még LW-t se látok :S
alap teammel meg mit kéne még tennem h végre kivigyem easyt???  Gyáááá   kezd már kicsit idegesitö lenni h nem tudom kivinni easyt modot Gyáááá
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7239 Dátum: 12 jún 15, 16:28:18 »

eragon :

Konoha11 : alapvető hiba 1. Hidan nem wm (world map) hanem camper nin , kakuzura ez szintén áll
lava spear, hollow blade, golden axe nem kyuubi LWk azok helyett próbálj vmi sebzőt kiütni

ha a naruto csapatod ellen is el akadsz akkor a naruto csapatod rakd át víz elemre és összes nined legyen föld
a tuti item cserék :
Shodaime : mokuton mastery -> fresh soldier pill
Hidan : cursue -> FSP ; Hollow Blade -> 800as ab ; Jashin Ritual -> Robust Nunchaku
Itachi : Lava Spear -> RN

valamint cseréld ki itachit és sasorit ezzel kb mennie kell a dolgoknak

Konoha12 itt is szintén hidan valamint Jira fng a saját abjaival, de mondom az item cseréket :
Naruto : Multiple Shadow Clone -> RN
Jiraiya : Swamp ->RN
Hidan : cursue -> FSP ; Jashin Ritual -> Robust Nunchaku
Deidara : Number 18 -> FSP
Shodaime : mokuton mastery -> fresh soldier pill

ha ezeket megcsinálod tuti h mennie kell, de lehet hogy már útközben sikerülnek a dolgok
nyílván először a módosítás sorrendje : Kage > Jounin > FNG > genin
------------
ha megmutatod melyik csapatra célzol aki jóval hamarabb kivitte megmondom miért sikerült neki, de valszeg több statot vett ahogy már írtam, valamint jobban tervezett és hatékonyabb abokkal dolgoztak a ninjei
tipik ilyen ninek :
jounin :Itachi, Dei , kisame ,konan , bee vagy a zabuza-cm kabuto - guren trióból 2 betétele
kage : Chiyo , Ebisu , Oro, Bee

sőt a kezdő genin se mind1 ideálisak az ino-shika-chou , neo sound valamint a team gai
ezek mellé egy ita fng +  az áhított fng és gyorsabban kisebb szintel ki lehet vinni
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 16:32:35 írta Negritis » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7240 Dátum: 12 jún 15, 18:11:25 »

pl. az ö csapata se lehet erösebb mint az enyém :/http://www.ninjamanager.com/teams/191024
  vagy http://www.ninjamanager.com/teams/238067

mi az h nem wm nin?? és camper nin is pontosan mi??
meg még h az LW-im nem kyuubi LWk?? és pl milyen sebözt? milyenre gondolsz?    még 1honapot már nem nagyon akarnék LW-zéssel tölteni :/
ja  és alap teamnél a kezdö genin sasuke miatt nem megy sztem :S  v nemtom Szomorú

bocsi a kérdéseimért    még mindig találok pár ujdonságot mit nem értek v hasonlo
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7241 Dátum: 12 jún 15, 19:14:03 »

camper nin : jó más csapatok ellen, viszont world mapon nem olyan jó , pl lvl5 death ab, immu ab , kevesebb sta , több res
tipikus példa : itachi
world map nin : hatékony tai/nin növekedés - ezekkel szinkronban álló abilityk , jó stamina
tipikus példa : hidan

nyílván vannak átmenetek is pl hinata, kimimaro

kyuubi lw az ami atk/tai/nin + sta/endu + reroll/crit
amit a tied ad azok ele atk, lvl5 death , ryo gain alapvetően campernek való inkább
nem kell 1 hónapot LWzned! ha megveszed a javasolt itemeket már jobb vagy , amúgy ha LWt akarsz ütni akkor javaslom : Tornado Edge  - tai+nin , nagrarok - sta , dragonbone - atk+sta (de nekem szinte sose esik ) , luna sword - atk+sta+nin (elég kései lw, viszont ha 1x kiütöd megéri )

ha megnézed azt a 2 csapatod szintben alattad áll, viszont hatékonyságban-tervezésben jobbak a tieidnél , valamint 400+800+fsp/rn ami szintén a hatékonyságot növeli

fontos hogy a ninják a kyuubi battle alatt már legalább 80-100 staminával rendelkezzenek ezek nálad nem mindig vannak meg pont ezért nem sikerül szerintem, amúgy lassan egyébként is kivinnéd, de azzal a kevés ráköltéssel már meglehet oldani
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 16, 05:21:14 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7242 Dátum: 12 jún 16, 13:55:20 »

Negritis a két példát felcserélted nem? Hidan a tipikus camper jounin és kage, Itachi pedig egy jó wm nin. A többivel nagyjából egyet értek én is. Sokkal fontosabb a kyuubi ellen, hogy a stamin elérje a 100-at vagy legalább 90 legyen, mint egy kis sebzés. Amúgy is 400as ab alatt nem is szabad kyuubi ellen menni. Ezt úgy értem, hogy 400as ab, 800as ab és egy jó item fsp vagy robust nunchaku, vagy egy jó lw. Kyuubi csatában pedig a ninjak sorrendje is nagyon fontos. Első 2 hely preferáltan HS vagy LS tai, a többi lehet bármi, csak az első 2 hely ami nagyon fontos. Ennek a két ninjanak ki kell bírnia 4-4 ütést, különben az utánuk következő ninja egyből ki lesz ütve, ugyanis a róka 4. és 8. ütése one hit k.o. Erre tessék nagyon ügyelni. A naruto csapatot pedig tényleg érdemes egy elemre állítani és eladni róluk minden cuccot. Aka templom után már nem kell velük csatát nyerni, de őket le kell győznöd a saját csapatoddal. Saját csapat persze menjen olyan elemre, ami üti a naruto csapat elemét.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 16, 13:56:01 írta dexter6 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7243 Dátum: 12 jún 16, 15:48:00 »

nyílván korán keltem tesóm órájára + kakaskukorékolásra valamint a tanulás miatt is már szétmegy a fejem, és igen pont fordítva gondoltam Nevet meg ugye előző oldalon hosszabban írkáltam h melyik hova jó Nevet

egyébként 1 kivétel van a kis abok alól! Nagato 200asa nem olyan rossz, de a többi tényleg kuka ha nem campelsz Nevet

hyuugával lassan 2 hete nem esik a Daedalus lance Szomorú pedig addig nem mék további LWkre míg ki nem esik Nevet

extremen nem sok haladás van, viszont gyűlik a ryo a majdani 800asokra

forbiddenen totyogva de haladgatok Nevet
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7244 Dátum: 12 jún 17, 06:55:01 »

Negritis,    mindent ugy csináltam ahogy mondtad/irtad  ,  de még igy se sikerül Szomorú  bár alapteammel már majdnem , DE az még mindig nem elég !! Szomorú
mit kéne még csinálnom h sikerüljön !?!?!?!?!?!  nineket is cserélgettem  hol ide hol oda rakosgatom de nem Szomorú  kyuubi néha két ütésse leveri egy FNG-m :S
Naplózva

Oldalak: 1 ... 481 482 [483] 484 485 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins