bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7200 Dátum: 12 jún 03, 23:33:56 » |
|
A szintje visszaesik, ami azt jelenti, hogy ujra könnyebben fog szinteket lépni, a statja növekszik , nem tudom pontosan menyivel, de kb 10-15 attakot asszem legalább kap, ez mind nagyon jó, annyi a negativum, hogy a chakrája viszont nem nulla lesz, hanem 8-ra nő, gondolom beginner szinten vagy, ugyhogy a chakra növekedés nem okkoz majd gondot. és a statjai is jobban nőnek. 200 ryo-ba kerül az átalakitás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7201 Dátum: 12 jún 05, 16:33:16 » |
|
event teammel még mindig shinigamival szenvedek :S lehet vennék egy AT Kagét talán egy Kakuzut v Sasorit . csak nemtom h megérné-e lecserélni a shodait egy AT kagéra (Kakuzu vagy Sasori) ? akk is BA genin Narutot is ki kéne venni h beférjen. most teamem: FNG Oro-FNG Jiraiya-BA Naruto-Hidan-Deidara-Shodai-Gobi ha vennék egy AT Kagét,akkor : FNG Oro-FNG Jiraiya-starter genin (sakon)-Hidan-Deidara-AT Kage(Kakuzu ,Sasori vagy akit érdemes lenne (max 80chakrást))-Gobi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7202 Dátum: 12 jún 06, 17:48:27 » |
|
Ha muszály lecserélned, akkor én valszeg itachit venném, nekem easyn nagyon tetszett; 30-as lvl volt és 320 felett ütött simán, egy LW plusz a 400-800 AB-al, 10-es Gobival. LW leesett, most nem tudom érdemes e megvárnom még elég ryo-m lesz chio-ra, vagy vegyem meg shodait, chio ugyanis felezéssel együtt nekem 2800-ba lenne, emiatt 8-10 napot várni is kéne legalább, és ha addigra ki tudom kage nélkül vinni az uccsó vidéket(villám), akkor beférne a csapatba a magas chakrájával. viszont chio LS-ninjutsus, a csapat összes többi tagja meg szinte fullra taijutsus ( vegyes HS-LS ) , szoval summont akkor nem tom milyet vennék majd, egyelöre marad a madárka, és arrol fogalmam sincs, hogy mikortól kell egy jó summon a csapatba,de gondolom karakurát már nem lehet anélkül megcsinálni mediumon. ahogy számolom, aka temple után épp beférne majd Gobi summonnak ( mást nem tudok kitalálni, ha chiot berakom majd ) , ugyhogy az lesz asszem. vagy Gobi baromság egy inkább tai-os csapatnak ? De Gobi chakrája alatt nincs egy rendes summon, felette meg már csak akkor tudnám majd megvenni a jobbakat, ha már kipörgött a játék és megkapom az ucssó adag chakrát, tehát az totál értelmetlen, mer akkor már minek, ugyis reset. Ha vki help azt megköszönöm. hy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7203 Dátum: 12 jún 06, 20:11:42 » |
|
bandee_26 köszi az elözőröl az infokat , tényleg sokkal jobb lett a ninja fejlesztés után . Amugy ha végigviszi valaki a játékot egy szinten és lereseteli ,akkor az emberei megmaradnak vagy totál zérórol kell újrakezdeni? Ha megmaradnak az emberek milyen formában( szint leesik 1 re , vagy marad ugyan annyi )? Amugy mennyi a max chakra beginneren?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 08:13:45 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #7204 Dátum: 12 jún 06, 20:53:16 » |
|
Bandee, ha már úgyis 26 chakrát akarsz befektetni, akkor miért nem Ebisu, és miért Ciyo. A nagyi egy LS nn-es csapatba egy rerollos summonnal elmegy, gobival nem olyan hatásos, akkor már inkább Ebisu és mehet HS-re vagy LS-re, inkább HS és gobival is jó. Áraban ugyan annyi. Egyébként summon sokkal fontosabb, mint egy kage. Ha most ki tudod szedni gobit, még mindig jobban megéri őt fejleszteni, mint egy erősebb kaget. Addig vegyél átmeneti kaget, és ha lesz elég csakra meg ryo, akkor jöhet Ebisu. Persze ez csak az én véleményem, tégy belátásod szerint. Amúgy ha van auto accepted, akkor megéri alacsonyabb rangon ryot gyűjteni, mert bőven jön a kihívás. Vörös róka rangon eléggé leesik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7205 Dátum: 12 jún 07, 12:05:16 » |
|
... ha végigviszi valaki a játékot egy szinten és lereseteli ,akkor az emberei megmaradnak vagy totál zérórol kell újrakezdeni? Amugy mennyi a max chakra beginneren?
Valahol a tutorialban leirja hogy mennyi a chakra a különböző szinteken, de beginneren kb 140 körül van, CH+ nélkül asszem. az embereid pdig reset után eltünnek, kivéve a FN ninját, minden kivitt szint után amikor ujrakezded eggyel többet vihetsz tovább, tehát beginner után easy-re már egyet vihetsz, aztán mediumra kettöt... dex: kösz a segitséget, egyébként azért chiora gondoltam , mert akkora baromságnak tartom, hogy ebisu 800-as AB-jában nem crit dmg van, hanem atak reroll, ugyan úgy mint chio-nak, csak chionak az fontos, ebisunak meg tök haszontalan, neki crit damage járna. ezért nem venném meg ebisu-t. ugyhogy inkább sztem mihamarabb veszek egy sima shodai-t az hamarabb befér a csapatba, és sokkal olcsóbb. Gondoltam Killer Bee-re is, de neki se tetszenek az AB-jai, egyedül a crit damage-s jó, de azt se tudom mennyire.köszi minden segitséget !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 12:08:07 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7206 Dátum: 12 jún 07, 12:45:11 » |
|
Crit dmg-nek mi értelme lenne egy high seales characternél? o_O A chance még csak-csak, de egy HS-es nem fog annyit critelni, hogy annyira kéne neki a crit damage. Amúgy csak egy apró javítás, ami legalábbis engem marhára zavar: Chiyo, nem Chio. A Chio az a chips Nálam semmi újdonság sincs, továbbra is vadászom a 2 hiányzó LW-met (Immortal Blade+Psionic Blade), így közben szépen fejlődik a csapat is =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7207 Dátum: 12 jún 07, 12:59:04 » |
|
Ebizou-nak nincs semmi baj a 800-as ab-jával. Chiyo csak az olyan team-ekbe jó, ahol reroll-os summon van. Nem tudom ki hogy van vele, de nin karaktert csak akkor szabad LS-re vinni, ha 100 reroll-ja megvan. Ez alatt használhatatlan az összes. Shodai-t LS-re érdemes vinni, de akkor kell neki a 100 reroll (Extreme-en tapasztaltam, borzalmas tud lenni Gobi mellett...). Én Dexter-hez hasonlóan Ebizou-t ajánlom HS-en, Gobi mellett.
Nálam se történik semmi... Nekem is két LW kéne, de semmi jelét nem mutatják, hogy valamelyik kiesne. Mondjuk 4-5 napja Main Gauche egymás után 4x kiesett, reménykedtem, hogy Gigas is ki fog... Azóta semmi. Dex te is szépen lehagytál. Statok terén hogy állsz? Számolgattad már hányas team, illetve summon kéne a Kyuubi ellen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7208 Dátum: 12 jún 07, 15:00:21 » |
|
Igen, tényleg hülye vok, ebisu HS-es, ugyhogy nem érdemes crit dmg-re menni vele, egyébként nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, fontolgatok, de sztem Gobit- kiütni még sokáig esélytelen lennék, uh marad shodai, sztem mediumra elég, és persze közbe minél elöbb megprobálom kiszedni a gobit majd. De azt akkor se értem hogy ebisunak mi a fenéért adtak attak rerollt, mikor az csak a nővérkéjének való
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7209 Dátum: 12 jún 07, 15:15:49 » |
|
Na kemény 104. helyen befejeztem az eventet, így legalább majd gazdagodok egy Naru fng-vel, így választhatok majd legalább, hogy Tsunadét, vagy Narut akarom-e berakni a csapatba Impon hs fng-nek, de valószínűleg Tsunade lesz belőle, Naru rosszabb staminában. Jobb helyet is elérhettem volna, mivel már ki volt szürkítve korábban az utolsó csata, csak megkaptam, hogy ne kattintgassak olyan gyorsan, így nem fedezte fel a játék, hogy leütöttem a Kyuubit, tehát újra le kellett vernem Lehettem volna akár a 100. is, de hát annyi baj legyen =) Szerk: De azon is gondolkodok, hogy extreme után nyomok egy gyors beginnert Kibáért, így legalább csak 1 csapattag lenne nagyon random sebző (Guren), a többi relatíve stabil, és akkor így nézne ki: Kiba fng - Tsunade/Naruto fng - Starter Lee - Guren LS - Starter Gai - Fnk (valószínűleg Mifune) - Fukasaku. Javaslatok, kedves Impo/FN-esek? Itachi, vagy Kiba inkább? Melyik illene bele jobban a felsorolt csapatba?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 15:26:14 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7210 Dátum: 12 jún 08, 15:52:48 » |
|
MoonTiger: ha jobban akarnék fejlődni Itachi-t raknám be, viszont FNJ-ket, FNK-t már tetszés szerint választottam. Ezért én Kiba-ra voksolok Amúgy van már valami remény a Kyuubi ellen? Nekem úgy tűnik túlfejlesztetted a team-et Én Impo-ra számoltam 50lvl team-el és van 0,01-0,05% esély a Kyuubi ellen. Dex nem fogsz neki nagyon örülni, de első próbálkozásra kiesett a Gigas Glove Már csak Demonic Fang kell és utána a gyors fejlődés vár rám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7211 Dátum: 12 jún 08, 16:18:40 » |
|
Ez most nem egészen világos ^^;; Ha jobban akarnál fejlődni, akkor Itachit hagynád bent, de inkább Kibát javaslod? Valahogy nem látom az összefüggést, de könnyen lehet, hogy én vagyok csak most marha lassú. Kérdésedre válaszolván pedig pont ma néztem, van kemény ~0.02% esélyem, pedig azt hittem, hogy azért egy 0,1-0,3% lesz =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7212 Dátum: 12 jún 08, 17:50:02 » |
|
Attól függ mi a célod Ha jobban szeretnél haladni akkor Itachi-t rakod be, viszont ha nem a fejlődésre hajtasz, hanem hogy a karakterek minél szimpatikusabbak legyenek akkor Kiba-t rakod be Kicsit rosszul fogalmaztam Igen, én Kiba-t javaslom, mert rájöttem, hogy számomra nem a gyors haladás a szempont. Lehetett volna Itachi FNJ-m, FNK-m és akkor valószínűleg előrébb járnék. Talán Beginner-en szedném ki az FNG-ket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7213 Dátum: 12 jún 08, 18:35:50 » |
|
Áh, így már érthető Engem se igazán a gyors haladás érdekel. Viszont azt hiszem kicsit próbálok optimalizálni azért. Tehát mivel Fukasaku summont szeretnék, így azt hiszem abból Kiba jobban profitálna (critesként ugye), mint Itachi, aki inkább Shima-ból profitálna LS-esként. Shima-t viszont 2 ninja kedvéért nem fogom betenni, amikor a másik négy jóval jobban jár Fuka-val. Így viszont ha Kibát rakom be csak Guren nem fog annyit "profitálni" a summonból. Neki majd igyekszem beszerezni pár rerollos lw-t. Azzal meg nincs probléma, hogy melyiküket kedvelem jobban, mivel mindkettő karaktert kifejezetten szeretem ^^ szerk: A gyors beginner rerunra elvileg egy 3 fng - 2 fnj - Naru 4t - Gobi megfelel, nem? Arany rangon össze is lehet hozni, fejlődni meg addig fejlődgetnek kicsit, mire beszereznék egy vörös Kagét, addigra talán Naru fejlődne is eleget, összesen 110/140, de nem is a max chakrára megyek rá, hanem gyors kiütésre. Bár gondolom a Naru csapat húzza majd vissza kicsit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 18:50:47 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7214 Dátum: 12 jún 08, 19:44:19 » |
|
Az FNG/J/K -k nak is le lehet felezni a chakra igényét? Melyik LW van ,amit feltétlen ki kellene ütnöm beginneren ? Amugy most én vok a hülye vagy a Naru teamnél a gobi 7 csillaggal ennyivel erősebb a 8 csillagos 6 farkunál? A Gobit 2 napja ütöm ,erre véletlen mellényultam és elsőre lecsaptam a 6 farkút
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|