^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #7005 Dátum: 11 dec 11, 17:51:08 » |
|
Most nyomatékosan mondhatom hogy mázlim volt..ugye mondtam hogy egy időre felhagyok ezzel, erre ma Putis aláírásában visszataláltam oda és kiszedtema tornado edget ami régebben 1-2 hónapig nem siekrült? nem tom..mind1 most folytatni fogom csak tatál elfelejtettem mit hogy kell de vissza fogok rázódni   Yatta emberek visszatértem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 18:00:52 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7006 Dátum: 11 dec 11, 19:08:58 » |
|
A Sokadik: Megérdeklődhetném, hogy miért írsz minden szót nagybetűvel? Bőven elég a mondatkezdést, és a tulajdonneveket nagybetűvel írni. Nálam nem sok változás van, Akatsuki templommal szórakozok, a Six Paths of Pain-nél akadtam el, a Naruto csapatnak még kicsit fejlődnie kell. LW-k közül az égegyadta világon semmi sem akar esni =/ Próbáltam a Mullwad Claw-t, a Daedalus Lance-t, és a Zangetsut, de a Zangetsu még nem igazán megy, mivel csak Kono duoval tudom, ami nem ad egyelőre elég itemfindot..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #7007 Dátum: 11 dec 12, 12:21:00 » |
|
Na egy kis bijuu vadászat után leöltem a Naruto csapatomat (elem váltásra is összejött a ryo szóval annyira nem volt nehéz) de a Kyuubi nehéz eset...  egyszer csak megadja magát x) hm még az is lehet visszateszem aláírásba a játékot ill a csapatomat. hmm  Szerk: amúgy easybe ti milyen csapatot ajánlotok? ugye Kakashi az fng-m és sztem egy Yahiko fng lesz a másik de előtte ki legyen még genin? az egyik berserk Naruto lesz sztem. meg ugye jouninnak Itachit tervezek, vagy egy Copy Ninja Kakashit, meg egy olyat aki belefér a chakrába  kage sztem maradna Jiraiya a hermit training miatt ez eddig 60+34+48/50+10 az fng de azt nem lehet felezni ugye? szal ez így 82 chakra Itachi Jouninnal és 81 Kakashival, és még kell 1 genin 1 jounin meg 1 summon.. summonnak a Gobit gondoltam de el kell előtte egy ryo bird ez utóbbi 16 felezve a gobi meg 15. Szóval egy ilyen csapatba ti még kit tennétek bele? és melyik jonun lenne 2 közül a legjobb? amúgy és az ls csapatokat kedvelem inkább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 12, 13:45:37 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #7008 Dátum: 11 dec 13, 15:06:19 » |
|
itachi mellet szól hogy: több ninjutsut kap mint kakashi,ottvan még a tsukiyomi is azt a -10 staminát ellensúlyozza a susanoo 34 staminája , elég gyorsan fejlődik ha már nála van a tsukiyomi (és igen nálam elment 38-as szintig  ) Kakashi mellet szól hogy olcsóbb mind ryoban mind chakrában ami sokat számít viszont csak ezüst csillag után érhető el LS Csapatba mind a kettő jó Flexee A Ryo bird felezve csak 8 ch
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7009 Dátum: 11 dec 13, 15:55:54 » |
|
^^: most gyorsan egy ilyen csapatot dobtam össze easy-re: FNG-FNG-starter g-Itachi-CN Kakashi-Jiraiya-Nibi Mindenki mehetne LS-re. Egy gyors fejszámolás után 111CH jött ki, ami még pont jó (112 van easy-n CH+ nélkül). Itt egy másik: FNG-FNG-Trans g-Itachi-Dei-Chiyo-Nibi Ha minden igaz ez is 111CH és véleményem szerint jobb, mint az első csapat. A kezdő genin egyértelműen gyengébb, mint "lvl uppolt" változata. Dei is erősebb CN Kakashi-nál már csak a stat growth-ja miatt (remélem jól írtam  ). Chiyo stat ügyileg alul marad Jiraiya-val szemben, viszont LS csapat mellé sokkal jobb, nem beszélve a "megveszed és kitesz egy LW-t" 400-as ab-járól  . Ha valami hülyeséget írtam, akkor nézzétek el... kissé beteg vagyok  .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 13, 15:56:35 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #7010 Dátum: 11 dec 14, 19:20:57 » |
|
Nem tudom mit írtál nem rázóttam vissza a régi "szlengbe"
ugye 2 FNG a trans g Itachi az gondolom egy áttranszformált Itachi genin akar lenni, Copy Ninja Kakashi, Jiraiya és a Nibi szal a chból nem jön ki a Gobi.. kár amúgy mire jó a reroll? ugye a Nibi 3at is ad. És már nem emléxem a kezdésre de valahogy úgy kell hogy egy relyteket választunk pölö soutern leaf vagy ilyesmi. szal hol kezdjek hogy Itachi bekerüljön a geninek közé?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #7011 Dátum: 11 dec 14, 19:27:17 » |
|
Itachi nem lehet genin sehol se azért az kicsit durva lenne max fng lehet . Amúgy laci arra gondolt hogy átalakított alap genin. A reroll arra hogy hogy esélyt add egy újabb dobásra (ez főképp a low seales csapatoknak hasznos). Amúgy most gyors összeszámoltam 11 LW-m van bár abból csak 4 a jó a többi elég gyér. Main: eladtam a 2. hokagét és vettem belőle egy hidan kagét akit most fejlesztgettek mostanában pénzt gyűjtögettek ,de nem nagyon gyűlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #7012 Dátum: 11 dec 14, 19:42:24 » |
|
Jólvan leesett mit akart, azt hogy trans genin, Itachi meg jounin Kakashival oké Na most XP vadászaton vagyok, muszáj fejlődnöm még, nem megy már a sima Naruto Team sem, nemhogy a róka ^^" szóval most egy darabig sneak attackozom meg arénázom... meg ha jut idő akkor ladder
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7013 Dátum: 11 dec 18, 14:59:07 » |
|
a nidaime-t lecserlném vmi jobb kagéra ,hidant v kakuzut gondoltam, vagy meik lenne a legjobb ( AT kagék közül) ? hidant ink az ab-jai miatt (lvl5 death,+xp) kakuzut meg ink a jobb értékei miatt (nin,tai,res,sta) gondoltam sztetek meiket lenne érdemes megvenni ?? meg még annyi h ha veszek egy kage hidant/kakuzut , akk a kakuzu hidan kombo "erösödik" is? azaz a 10% lvl5 death helyett 20% lvl5 death lesz? elöre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7014 Dátum: 11 dec 20, 08:37:36 » |
|
Nem, nem erősödik, egyszerűen a kage is megkapja a kombót, tehát neki is lesz 10% lvl 5 death-je. Gyűlöletes ez a két soros szabály mindenesetre.. sokszor csak meg szeretne válaszolni az ember egy kérdést, és maszlagokkal kell kitöltenie a két sort.. olyat nem lehet kedves modok, hogy ha megválaszolunk egy kérdést, akkor nem kell 2 sor? Annyira fölösleges annyiszor leírni, hogy az égegyadta világon semmi változás a csapatommal csak hogy kitöltsem a két sort..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
exuslucy
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7015 Dátum: 11 dec 21, 03:20:09 » |
|
Nem éri meg lecserélni 25 körüli karikkal mar kitudnád tolni beginert inkább 800 as abokra gyűjts eddigi karijaid lecserélése is nagy hiba volt szerintem ha csak nem campernek szánod őket. Sikeresen kitoltam utolsó element countryt de még kage leverése igen messze van jelenleg örülök ha fél hp-ig eltudok jutni bár szerencsére ki esett a Sirens az sokat dob majd ellene 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7016 Dátum: 11 dec 23, 12:07:11 » |
|
Kicsit basher-eztem main és event team-nél. Main-nak kell 3 extreme-es LW(psionic blade, revive armor, immortal blade) és 8500 körül mozog a max damage. Még mindig kell 600, hogy legyőzzem a Kyuubi-t (amit kicsit sokallok)... Persze summon elég kicsi szinten van és a többiek sincsenek olyan magas szinten. Remélem 47 körüli szint elég mindenkinek. Event nem tudja befejezni... Oda is kell még 400 damage, hogy tudjak próbálkozni... Nincs sok időm foglalkozni a csapatokkal ezért is haladok olyan lassan... exuslucy: grat extreme-hez és sirens-hez  . Bárcsak én is már ott tartanék... Viszont impon LS team-el fogom tolni... hardon és extreme-en hybrid-el toltam(tolom) és elkeserítő az eredmény... 3-4 szinttel magasabb team kell, hogy letudjam ütni a Kyuubi-t. Ráadásul sokkal lassabb a haladás és nehezebb a fejlődés. Az LS team-ek sorra vernek el, hiába magasabb a team-em szintje... Gobi-t is nehéz lecsapni, későn szerezhető be (Nibi-hez képest) és több ch-ba kerül, mint a Nibi. Szerk.: az elkövetkező 3 napban nem biztos, hogy leszek ezért Mindenkinek Kellemes Ünnepeket előre is!  Úgy látom egy régi kolega leskelődik 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 23, 19:57:56 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7017 Dátum: 11 dec 23, 21:56:23 » |
|
Szerintetek kitudom még vinni az eventet ezzel a csapattal ? http://www.ninjamanager.com/teams/210542 nem bírom legyőzni a rókát még az előtte lévő harc se sikerül mindig és nem tudom mennyi kell még hogy legyőzzem. Lw-ket nem nagyon vadásztam mert szerencsém sose volt ebben, tornado edgel próbálkoztam de az se esett ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #7018 Dátum: 11 dec 24, 13:39:41 » |
|
agent legyen egész csapatod villám, egész naruto csapat pedig föld, és akkor mindig verni fogod őket impon nem akar semmi LW esni, pedig már immortal bladet is próbálom  extremen épp summon fejlesztés megy hardon meg AT szivat, sixpath sajna nem akarja megadni magát, és ugye addig nemtom megvenni a summont, és ugye amíg nincs summon addig nem költhetek ryot, és ryo nélkül nem könnyű AT vége 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #7019 Dátum: 11 dec 24, 19:05:23 » |
|
Sziasztok! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Én sajnos lw szinten nem haladok, se main, se alt csapat. Pedig alt átjutott karakurán és végre summonnal fejlődnek. Épp tornado edge van farmolásban velük. Elem váltások után összes fng és fnj is leverve, csak hachibi van még vissza, nem is próbáltam. Ráér aka templom utánig, majd akkor visszarakom a csapatot hachibi ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|