MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6975 Dátum: 11 nov 20, 09:44:31 » |
|
Easyről visszament beginnerre. Hogy mi értelme van, azt nem tudom, de biztos ez volt, mivel a Murasame az easyn üthető ki. Nem tudom ki olvasgat NM fórumot, de én már legszívesebben leütném Shikaibyakugát a hülye Kushina fanboyságával együtt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #6976 Dátum: 11 nov 20, 10:16:08 » |
|
moon én is szoktam olvasni de én már átsiklok fölötte  . Main-el Már csak 2000 ryo van hátra talán 1 hét múlva meg is lesz. most hogy már győzelemközelbe kerültem újra elkezdek Ninjákat készíteni. Grat Dex az event-hez http://www.ninjamanager.com/teams/121805 Ez vicc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6977 Dátum: 11 nov 20, 16:39:31 » |
|
Hali! végre sikerült legyözni pár FNG-t (Naru,Sasu,Saku,Itachi,Konan,Neji,Lee,Chouji,Yondi) és az lenne a kérdésem h hogy tom magamhoz venni? csak megveszem a bijuu szigeten azt kész? csak mert ott vmi olyasmit olvastam hogy (bocsi,kicsit értelmetlen igy , google forditoval forditottam  ) :"Kattintson a tiltott ninja szeretne toborozni. Csak választani egy-egy játék, de ez ninja csatlakozik a csapat a következő játék, ha van bejelölve ezt a nehézséget. Ne indítsa újra nélkül verte a játékot, ha szeretné tartani ezt a ninja. A statisztikák nagyjából ugyanazt. Első sorban a genins, második sor jounins és kages az utolsó." ha rámegyek az egyikre akk meg ez:"Biztos vagy benne? Még egy utolsó figyelmeztetés, nem tudja megváltoztatni ezt a ninja a későbbiekben! Will választotta ezt?" bocsi ha nem jol értem,de ez azt akarja jelenteni,ha most veszek egyet,akk azt a kövi szintetn (easy modon v hol) már nemtom megvenni/használni?? :O igy hirtelen ennyi  sorry kicsit sok lett  köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6978 Dátum: 11 nov 20, 21:29:39 » |
|
Ha megveszel egy ninját (Bijuu Island - Forbidden Ninjas) , akkor az mindegyik nehézségi szinten automatikusan csatlakozik a csapatodhoz. Tehát megveszed beginneren, akkor easyn is veled lesz. Ha kiválasztottál egy ninját, akkor legyél biztos a döntésedben, mert nincs olyan, hogy eladod, és veszel másikat. A következő nehézségi szinten kinyílik a következő fordibben genin slot, ott veheted a következőt, és így tovább. Ja és a figyelmeztetés, hogy semmiképp se resetelj az előtt, hogy kivitted volna az adott nehézségi szintet, mert akkor elveszik a forbidden karakter. Beginner - 1. FNG Easy - 2. FNG Medium - 3. FNG Hard - 1. FNJ Extreme - 2. FNJ Impossible - FNK Az esetek nagytöbbségében így szerzi be az ember a forbidden karaktereit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6979 Dátum: 11 nov 20, 23:20:26 » |
|
na egy kis helyzetjelentés  impon: sikerült továbbjussak AT be most gyüjtök ryot a 800 as abokra. viszonylag simán haladok, csak kifogytam a we ből szerintem hamar meglesz AT is és betehetem végre a teljes teamet  Gigas gloves továbbra se akar esni. eventen: escaping death nél szenvedek 2 emberem is lvl5 deathes ugyhogy ott még kell egykis idő. am grat Dex eventhez 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6980 Dátum: 11 nov 21, 00:13:28 » |
|
Köszi a sok gratulációt. Akit látok event csapattal online, azoknak majd még küldöm a kihívásokat, de nem fogok túl sok figyelmet erre a csapatra fordítani. Csak az IF miatt választottam Zetsut, remélem hasznos lesz main csapatnál egyszer majd. Alt csapattal meguntam, hogy golden axe nem esik és átmentem arany rangra. Megvettem a végleges kaget, de sajnos most szembesültem vele, hogy karakura előtt nem fog beférnia 2. fnj ha nin kamet akarok, szóval valószínúleg summon nélkül viszem majd, rohadt 1 chakra hiányzik majd, lesz 19 és 20 kéne. Ez van, ha nem tervez előre az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6981 Dátum: 11 nov 21, 16:58:18 » |
|
nemtok erre mint mondani dest, kéz a kézbe haladunk  eventen szintén shinigami szivat és impon is most mentem át karakurán  itachit hagyom ki jelenleg a csapatból de kimivel váltogatom majd őket h ne nagyon maradjon le (meg ugye figyelem az elemeket) az utóbbi pár napba fnk is hozza laddert  hardon a campert nagyjából kitaláltam, de még lehet rajta módosítás, ha eventet kivittem utánna véglegesítem hyuuga megakadt ATbe, tűz element vs cápafej 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 21, 17:20:00 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6982 Dátum: 11 nov 23, 15:17:08 » |
|
Ezt nem akarom elhinni... Próbálgatom Immortal Blade-et kiszedni erre az első két próbálkozásnál kiesik a Hollow Blade. Mondom oké, 60-al több lett a ryo-m. Aztán a WE-m felénél kiesett még egyszer, na itt már kezdetem ideges lenni. Erre utolsó 12WE és megint kiesett kétszer a Hollow... Nem sok kellett, hogy lenyomjam a tápot és szétverjem a gépet... Az elmúlt 3 napban, ha min. 15x nem esett ki akkor 1x se...
Putir: ha TE-t akarod továbbvinni akkor próbálkozz, ha nem akkor hagyjad. És ez a "több napja farmolom, de nem akar kiesni" mindenkinél így van. Nekem mire TE kiesett eltelt 1 hónap...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 23, 16:48:09 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6983 Dátum: 11 nov 23, 16:01:20 » |
|
Hali! megint lenne egy kérdésem  szal csak annyi h van ez a team upgreades cucc és azt szeretném kérdezni h ezek közül melyik a legjobb,meiket lenne érdemes megvenni (az auto accepten kivül) és h melyik mit tud(leforditottam öket magyarra de igy se mond sokkal többet :S) elöre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #6984 Dátum: 11 nov 23, 16:15:44 » |
|
Auto-accept , chakra plus ezeket érdemes kiszedni. Már több napja farmolok egy fw-t ,de nem akar kiesni 0,08% az esély 120 if kell nekem van 360-as a fegyver neve Tornado Edge szerintetek próbáljam kiszedni vagy 0,08%nál sose fog kijönni? Eventen mikor kapnám meg a fnj-t? Még érdemes elkezdenem? Szerk.:Ki esett végre a Tornado Edge és rögtön a Shadow Bladet elkezdtem farmolni és az is kiesett ,még sose volt ilyen szerencsém. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 24, 17:49:19 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6985 Dátum: 11 nov 24, 16:40:41 » |
|
Na végre valami haladás event-en  . Naruto team végre túljutott Karakura-n és vörös róka lettem. Megvettem mindenkinek a 800-as ab-ot. Mondom próbálkozzunk AT-ben. Erre első nekifutásra Pein-ekig jutottam  . El is felejtettem milyen szépeket tud ütni egy full LS team  . Persze megint naruto team végett állok egy helyben, de legalább már csak stat-okra kell gyűjteni. Main szokás szerint szerencsétlen és vár egy jobb LW-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6986 Dátum: 11 nov 26, 07:27:44 » |
|
Jó reggelt! Klán elérte lvl 5 taijutsu-t szóval be kéne majd valakinek rakni az új skillt, amit terveztetek. Nem emlékszem mi volt az, addig amiket enged vagy amiket látok azok közül választok majd valamit. Nálam nincs változás. Main dög unalom, már a kedvemet is elviszi ez a sok várakozás. Alt meg daedalust farmol egy ideje. Uccsó countryban vagyok velük, de senki sem tűz elem így kevés még hozzá a csapat. Gyűjtögetek és veszek 2-3db fsp-t meg robust nunchakut amíg erősödnek. Csak ügyesen hölgyek, urak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6987 Dátum: 11 nov 28, 00:24:06 » |
|
felcsillant a remény dexter  eddig nem mertem basherezni de most h Gaara kivételével mindenki 50et elérte már megnéztem és 0,7%om van már, szal remélem hamar mehetek utánad és megvársz, mondjuk amien mázlid van mostanában nem csodálkoznék  ladderen ma Madarával rekord nagyságú 1800as csapást mértem egyszer az ellenre  most is csináltam pár karit az uj topicba asszem megint eséllyel pályázom a győzelemre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #6988 Dátum: 11 nov 28, 14:40:06 » |
|
kiszedtem az aa-t már easyn vagyok a team FNG Itachi FNG (még nem tudom de biztos hs lesz ) TM Ino Hidan Itachi Tsunade Gobi párosítás később majd jelentkezem addig is ragnarok-ot mindenkinek. Hát igen Dante FN-ek készítésében nagyon jó vagy Fire Country-ban járok Exuslucy Látom te is kitoltad az extrémet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 29, 17:33:07 írta A Sokadik »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #6989 Dátum: 11 nov 30, 17:14:23 » |
|
Main: Kiesett mostanában 3-4 fw úgy hogy abba is hagytam a fw farmolást és elkezdtem a akatsuki templét vesztés nélkül eljutottam a human artig csak akkor elfogyott a energym. Végre megtudtam venni a gobit is. Szerintetek mit érdemes átvinni easyre farmoljam ki a luna swordot vagy egy tornado edge is elég?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|